De Britse begrafenisondernemer John O’Looney heeft op social media foto’s gedeeld van vreemde stolsels die uit het lichaam van gevaccineerde mensen zijn verwijderd.

Een foto van stolsels uit het lichaam van een jonge gevaccineerde man is viraal gegaan op Twitter. De grote prop op de foto is afkomstig uit de aorta. “Veilig en effectief, hè”, aldus O’Looney.

Hij deelt deze foto’s omdat “mensen moeten zien wat hen doodt en wat wordt genegeerd en in de doofpot gestopt.” Hij spoort mensen ook aan te kijken naar wat begrafenisondernemers Brenton Faithfull en Richard Hirschman over de kwestie te zeggen hebben.

O’Looney zegt dat hij deze stolsels aantreft bij veel gevaccineerde mensen. Hij vindt ook traditionele bloedproppen ter grootte van golfballen. “Het is niet normaal,” zegt de begrafenisondernemer, die al 16 jaar in het vak zit.

“Het lijkt veilig en effectief,” antwoordt iemand. Als antwoord zegt O’Looney: “Ik kan bevestigen dat het effectief is en mensen doodt.”

Bij andere foto’s van bloedproppen en bloedstolsels schrijft hij: “Overal samenzweringen,” “Kijk, nog meer samenzweringen” en “Hier is niets te zien.”

Via UncutNews.

  Nieuw Nederlands onderzoek wijst uit dat de Covid mRNA vaccinatiegraad verband houdt met een toename van het totale aantal sterfgevallen

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Grafeen wordt uitgestoten van de COVID-gevaccineerden naar de ongevaccineerden, hier is hoe u het uit uw lichaam kunt verwijderenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn de geest van de Russische Totale Oorlog – Uiteenzetting over hoe de Russische doctrine voor oorlogsvoering verschilt van die van het Westen
Volgend artikel20-voudige toename van perinatale sterfte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Zolang ik het niet met eigen waarneming kan bekijken , in real time. Zegt het mij weinig, evenzo statistieken.
    Wel zie ik meer gezondheidsklachten.
    Dus ,… een goed product is de vax zeker niet.

    • Er zijn genoeg filmpjes waar je de balsemers het er gewoon uit ziet halen bij overleden mensen. Informeer u beter ipv alles onmiddellijk dom af te wijzen. Dat is dé reden van de hele scam hier: de idiote afwijzing van de meer dan duidelijke bewijzen.

  2. Wat we eigenlijk zien is dat het andersom gepolariseerde rode bloedcellen zijn, die afgestorven zijn. Rode bloed cellen zijn normaal gesproken negatief gepoold, zo ook onze aders en ons hart. Met het injecteren met het grafeenoxide wat hoofdzakelijk het bestandsdeel is van die injecties, die reageren op externe hoge positieve elektromagnetische frequenties zoals 4+ en 5 G. Dan praten we over 10 tot 26 GHz. Dat zorgt ervoor dat de rode bloedcellen van polariteit omdraait. Dan gaan zij als snoeprollertjes aan elkaar kleven en aan onze ader wanden. Hierdoor kan er steeds minder bloed door onze aders stromen en daardoor minder zuurstof en voedingsmiddelen aan de organen en spieren geleverd kan worden. Dit veroorzaakt dat de persoon in kwestie zeer snel moe is, weinig kracht meer heeft bij inspanning. Maar dit gebeurt ook in onze hersenen, waardoor er verkeerde informatie naar onze spieren en organen gestuurd kan worden met alle gevolgen van dien. Met iedere volgende injectie zal de ontstane chaos steeds erger worden. Het lichaam zelf wil deze ontstane chaos opruimen, door het eigen cellen te gaan aanvallen die andersom zijn gepolariseerd. Maar als we onwetend de zogenaamde vaccins blijven halen en onwetend hun 5G mobiel blijven gebruiken, zal iedereen uiteindelijk overlijden. Het 5G mobieltje is de gateway tussen jouw lichaam en het internet, zodat er real time jouw lichaam uitleesbaar is geworden door het A.I. netwerk. Iedereen die een booster heeft gehaald heeft al een persoonlijk MAC adres gekregen die door het A.I. netwerk geactiveerd kan worden, waardoor er een twee weg systeem van informatie uitleesbaar en naar toegeschreven codes mogelijk zijn vanuit de A.I. in combinatie van jouw 5G mobieltje.

    De mens is een elektromagnetisch wezen, dat door polariteiten en chemische reacties in ons lichaam zorgen er voor dat we kunnen leven. We zijn alsware een computer die bestuurd wordt met behulp van bepaalde codes en we zijn een autonome biorobot. Als er dan m.b.v. van injecties de polariteit van onze cellen verandert kan worden, kunnen de geprogrammeerde codes exact een andere uitkomst geven. In de computerprogrammering praten we dan over een VIRUS in het computer systeem. Met dat idee kunnen we inderdaad spreken over een killer virus, want die injecties zorgen ervoor dat het killervirus zijn werk kan doen. Het is enkel effectief en veilig voor de opdrachtgevers van dit project. Dan klopt ook exact de slogan VAN JE DOET HET VOOR EEN ANDER. Die andere is de opdrachtgever van deze mega genocide van de mensheid. En niet wat de doorsnee onwetende medemens het interpreteert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in