De EU heeft 6,2 miljoen euro geschonken aan mensensmokkelnetwerk

4
De Mare Liberum

Tijdens een inval in het NGO-schip Mare Liberum heeft de Griekse politie uitgebreid bewijs gevonden. Geen enkel mainstream mediakanaal in Duitsland heeft tot nu toe melding gemaakt van de arrestatie van 33 medewerkers van Duitse smokkel-NGO’s op Lesbos voor het “oprichten van een criminele vereniging” en “smokkel”. Het criminele netwerk wordt gefinancierd door de EU.

Op 18 juni 2017 documenteerde Italië hoe de Iuventa van de Berlijnse NGO Jugend Hilft  samenwerkte met smokkelaars uit Libië en de verantwoordelijke persoon, Pia Klemp, en negen andere bemanningsleden aanklaagde voor het helpen van mensenhandel bendes, meldt Freewestmedia.

Daarom werd de NGO Watch the Med/AlarmPhone in het leven geroepen vanuit het Berlijnse “culturele centrum” Mehinghof, dat ook het hoofdkwartier is van de NGO’s Mare Liberum, Sea Watch en het onderzoeksbureau Flucht & Migration eV, om “degenen die getroffen zijn door nood op zee een tweede optie te geven om hun oproep tot hulp aan de kustwachters door te geven”, zoals hun website aantekent. “Een situatie wordt in real time gedocumenteerd en indien nodig wordt verdere steun gemobiliseerd. Op deze manier wordt – voor zover mogelijk – druk uitgeoefend op de verantwoordelijken om schendingen van de mensenrechten, zoals pushbacks, te voorkomen”.

Het telefoonnummer van de AlarmPhone wordt volgens de website “grotendeels in direct contact met de vluchtelingengemeenschappen in de belangrijke doorgangslanden van Noord-Afrika en in Turkije” verspreid.

De Griekse autoriteiten doen al een jaar onderzoek en hebben nu kunnen aantonen hoe de Duitse NGO’s Watch the Med/AlarmPhone, Mare Liberum, Sea Watch en Flucht & Migration eV samenwerken om illegale migratie naar Europa te bevorderen. Volgens het onderzoeksbureau Flucht & Migration eV heeft Alarmphone na de “sluiting” van de Turkse grens in Izmir een controlecentrum opgericht om de illegale grensovergangen naar Griekenland te coördineren.

  Het zijn er maar een paar en heeft niets met de islam te maken

Volgens de Hongaarse regering wordt de Med/AlarmPhone ondersteund door de door Soros gefinancierde Pro Asyl, die nauw samenwerkt met fiscaal gefinancierde organisaties zoals de Evangelische Diakonie, het Paritätischer Wohlfahrtsverband, het Duitse Rode Kruis, Caritas, de Arbeiterwohlfahrt, de Malteser, de Federale Vereniging van Netwerken van Migrantenorganisaties (Nemo) en de overkoepelende vereniging van migrantenorganisaties (DaMigra).

De Med/AlarmPhone onderhoudt ook een “samenwerking” met de Soros-gerelateerde NGO Borderline Europe en de Europese Raad voor Vluchtelingen en Ballingen (ECRE), die worden gefinancierd uit de EU-begroting.

Borderline Europe ontving 140.250 euro van de EU in 2015 voor het project “Controverses in European Migration Policy – Grensbeveiliging Versus Border Security” en in 2017 145.000 euro voor het project “Bridges instead of walls – Strategies against the stigmatization of refugees”. De Europese Raad voor Vluchtelingen en Ballingen was betrokken bij projecten van 2015 tot 2019 volgens het FTS-portaal voor financiële transparantie van de EU, die werden gefinancierd voor een bedrag van 5.970.210 euro. Hiervan ging 549.970 euro rechtstreeks naar ECRE, en de resterende 5,4 miljoen euro werd niet afzonderlijk opgesplitst.

Van 2015 tot 2019 ging in totaal 6.255.460 euro naar projecten en ngo’s die verband houden met Med/AlarmPhone.

De EU-begrotingsrapporteur Joachim Kuhs (AfD) vertelde PI-NEWS: “Het is onaanvaardbaar dat de EU NGO’s financiert met het belastinggeld van hardwerkende EU-burgers die door een EU-land zijn opgericht om een criminele organisatie op te zetten en die wordt beschuldigd van smokkel. Wij zullen ervoor zorgen dat er een einde komt aan de EU-financiering voor mensensmokkelaars”.

Zware verdenking wordt bevestigd: Linkse NGO’s zitten achter de Moria-brandstichting

Vorig artikelPaus Franciscus: “Elk land behoort ook tot de buitenlander”
Volgend artikelWeerzinwekkend – Noord-Afrikanen schoppen en slaan geestelijk gehandicapte Italiaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Voor mij zijn die NGO’s en Soros’ hoertjes doodgewoon landverraders en zouden tegen de muur gezet moeten worden.

  Dat zijn ook Banksy, AZG en aldie andere hypocrieten die met hun acties de europese beschaving vernietigen.

 2. Hun schepen moeten zonder vorm van proces afgezonken worden op een diep stuk in de middellandse zee, gelijk bij in beslagname.

  En wij rechtsen moeten hun telefoonverkeer storen. zodat contact tussen schepen en smokkelaars en “vluchtelingen”verbroken wordt.
  Een militaire “jammer”kan het doen; zit een heel gebied zonder telefoon

 3. ‘Tijdens een inval in het NGO-schip Mare Liberum heeft de Griekse politie uitgebreid bewijs gevonden. Geen enkel mainstream mediakanaal in Duitsland heeft tot nu toe melding gemaakt van de arrestatie van 33 medewerkers van Duitse smokkel-NGO’s op Lesbos voor het “oprichten van een criminele vereniging” en “smokkel”. Het criminele netwerk wordt gefinancierd door de EU.’
  Het getal 33 duikt steed meer op. Allemaal toevallig and just a Cohencidence !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in