Green Reset: Bill Gates vergelijkt strijd tegen broeikasgassen met “wereldoorlog”

1

Degenen die dachten dat de rust zou terugkeren na de Coronapandemie, komen van een koude kermis thuis. Vaccinpusher Bill Gates is al bezig met zijn volgende project. Op maandag vergeleek hij de strijd tegen broeikasgassen met “een wereldoorlog”. Hij zegt dat de samenleving, de regering en het bedrijfsleven “hun krachten moeten bundelen” om de “moeilijkste uitdaging waarvoor de mensheid zich ooit geplaatst heeft” aan te pakken.

Gates deed zijn uitspraken in ‘60 Minutes‘, twee dagen voor de publicatie van zijn nieuwe boek over klimaatverandering, waarin hij uitlegt hoe we een “klimaatcatastrofe” kunnen afwenden. De miljardair zegt dat we in de komende 30 jaar moeten innoveren “als nooit tevoren”.

“Wat kunnen we verwachten? Denkt u dat dit de zwaarste uitdaging is die de mensheid ooit is aangegaan?”, vraagt presentator Anderson Cooper hem. “Absoluut”, antwoordde Gates, eraan toevoegend dat veel dingen zullen moeten veranderen. “Dit hele ding is veel groter dan de pandemie”. Met een ruime marge.

Hij zegt dat we veel meer geld moeten uitgeven om de klimaatverandering tegen te gaan. Amerika trekt er bijvoorbeeld ongeveer 7 miljard dollar per jaar voor uit, maar Gates vindt dat dit minstens 35 miljard dollar zou moeten zijn.

“Mensen noemen u ook een technocraat omdat u zegt dat technologie de enige oplossing is om de klimaatverandering te bestrijden. Er zijn ook mensen die zeggen dat er al oplossingen bestaan”, zegt Cooper.

“Was het maar waar”, antwoordt Gates. “Zonder innovatie kunnen we de klimaatverandering niet stoppen. Bij lange na niet”.

Cooper vraagt hem ook naar zijn eigen koolstofvoetafdruk tijdens het interview. De miljardair zegt dat hij waarschijnlijk “een van de grootste” ter wereld heeft, maar voegt eraan toe dat hij zijn talrijke privévluchten “compenseert” door elk jaar 7 miljoen dollar te investeren in elektrische auto’s, zonnepanelen en andere technologieën.

Bill Gates zegt dat lockdowns moeten doorgaan tot in 2022

  Bill Gates pompt miljoenen in legalisering pedofilie: "Kinderen zijn seksuele wezens"
Vorig artikelStudie: Coronavirusinfectie zorgt voor brede immuniteit
Volgend artikelOnderwees andere Afghanen “hoe zich te gedragen” tegen vrouwen – daarna verkrachtte hij zelf een vrouwelijke collega tijdens de nachtdienst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in