Ik laat hier mijn leeftijd zien, maar als ik zie wat er tegenwoordig gebeurt en waarvan de media en bepaalde politieke partijen beweren dat het “normaal” is, terwijl in het verleden dezelfde dingen door de politie werden onderzocht en/of ouders opdoken en de overtreders in elkaar sloegen, dan besef je dat de zogenaamde “diversiteit” die in alle aspecten van het leven wordt doorgedrukt, gewoon een andere manier is om deze eens zo grote natie te vernietigen, schrijft Susan Duclos.

Alvorens in te gaan op de “diversiteitstraining” die in opdracht van het Biden-regime wordt gegeven aan overheidsinstellingen, en wat er in die training is opgenomen, laten we eerst een paar voorbeelden bekijken van hoe half Amerika is bezweken aan perversie en ontaarding.

Pedofilie, een seksuele perversie waarbij een volwassene of adolescent een primaire seksuele aantrekking ervaart tot prepuberale kinderen

Ik herinner me een tijd waarin pedofielen werden behandeld als de afwijkenden die ze zijn, maar nu zien we liberale websites, waaronder MSM, die stellen dat pedofilie gewoon een andere vorm van “seksuele geaardheid” is.

In 2016 bood de uiterst linkse website Salon op hun website een pedofiel aan: De titel van het nu verwijderde (maar het internet is voor altijd!) stuk was ““Ik ben geen monster”: Een pedofiel over aantrekkingskracht, liefde en een leven vol eenzaamheid.”

Ik ga niets uit dat stuk citeren, maar voor degenen die de juistheid van mijn bewering dat ze het wel hebben gepubliceerd willen bevestigen, is hier de Wayback Machine link.

Dat is Salon en sommigen zullen terecht opmerken dat het gewoon een linkse blog is, maar zelfs grote liberale bladen als de New York Times boden ruimte aan een stuk met de titel “Pedofilie: een stoornis, geen misdaad.”

Omdat ik vandaag nog wil ingaan op de diversiteitstraining die overheidsmedewerkers wordt opgedrongen, zullen we andere voorbeelden samenvatten en slechts als links om mijn beweringen verifiëren.

– Liberalen beweren dat mannen moeten worden toegelaten in meisjesbadkamers, kleedkamers en kleedhokjes, en vrouwen in jongenskamers, allemaal in naam van “inclusiviteit”, zonder na te denken over de veiligheid van de kinderen of mannen/vrouwen die biologisch gezien aanspraak kunnen maken op de genoemde gendergebieden.

  Globalisten willen ineenstorting: Rusland sancties om heel Europa failliet te laten gaan - Uitgehongerd, bevroren en werkloos voor de "Great Reset"

– Ik herinner me een tijd waarin een leraar en/of derde partij die met een kind sprak over masturbatie, anale seks en andere seksuele handelingen, ouders in opstand zou brengen en de overtreder zou ontslaan en/of arresteren, maar nu, in sommige staten, maken deze onderwerpen deel uit van het schoolprogramma, voor kinderen vanaf de kleuterschool.

In Californië worden kinderen van de kleuterschool tot en met de twaalfde klas blootgesteld aan “onderwijs” over onderwerpen als “fisting”, “blood play”, masturbatie, orale seks en meer. (Bron)

Gerelateerd: Californische wetgever neemt wet aan die straffen verlaagt voor orale en anale seks met kinderen die dat willen

– Wervingsvideo’s van het leger gericht op diversiteit, met gebruik van cartoons alsof ze tienjarigen werven. (Hier eerder besproken)

– Liberale ouders nemen in allerijl hun kinderen mee naar “Drag Queen story hour” evenementen en laten hun kinderen op schoot zitten bij als vrouw verklede mannen.

– Mensen “identificeren” zich nu als dieren zoals katten en honden en wolven, terwijl ze spinnen, miauwen, blaffen en janken. (Te zien in de eerste video onderaan dit artikel)

– Travestieten/ crossdressers binnen de gelederen van de regering Biden en het leger, zoals hierboven te zien is!

Voordat we verder gaan, een kanttekening: de rechter, Samuel Brinton, werd door het Biden-regime ingehuurd als adjunct-assistent-secretaris voor de verwijdering van verbruikte splijtstof en afval in het Bureau voor Kernenergie, ondanks het feit dat hij/zij ooit een homoprostitutiewebsite verdedigde waarop kinderen konden worden opgegeven voor seksuele diensten. (Bron)

Hij werd uiteindelijk ontslagen omdat hij tweemaal bagage had gestolen op luchthavens.

Blijkbaar is het stelen van bagage een erger vergrijp dan het verdedigen van een website waarop kinderen voor seksuele diensten werden aangeboden voor de man die het Witte Huis bezet.

  Dr. Coleman: Onze vrijheid is weg - waarschijnlijk voor altijd

Het punt hier is dat een politieke partij zich meer zorgen maakt over “het accepteren van alle perversiteiten,” dan over het leven en de veiligheid van Amerikanen en de onschuld van kinderen.

Gerelateerd: BEL’s Grote Lelijke Lijst van Liberalen die Pedofielen steunen

TOP OVERHEIDSINSTANTIES DWINGEN ‘WOKE’ TRAINING AF

Een paar dingen gleden door de kieren tijdens de vakantie en de kwesties besproken hieronder is nog een voorbeeld van het pushen van het Biden-regime van “woke” ideologie in overheidsinstellingen.

De afbeelding hierboven spreekt eigenlijk luider dan welke woorden ook, want we zien op de foto van het Witte Huis een homo die “getrouwd” is met een andere homo, Pete Buttigieg, een groenharige man/vrouw (?), en achter Pete staat Richard Levine die zich “identificeert” als een vrouw (Rachel), en jurken en kousen draagt en zich voordoet als een vrouw, die toevallig een admiraal is, die Biden sinds 26 maart 2021 heeft aangenomen als assistent-secretaris voor gezondheid.

Op 30 december 2022 publiceerde de Wall Street Journal een opiniestuk met een PDF van 19 pagina’s over “woke”-training die wordt opgedrongen aan overheidsinstanties zoals het leger, NASA, de VA, en meer, verkregen via de open-records wet.

Enkele belangrijke citaten uit The Washington Free Beacon betreffende de opleidingsinstructie PDF en het WSJ artikel.

– Een Aziaat om hulp vragen bij wiskunde is een microaggressie. Omgekeerd racisme bestaat niet. Mannen kunnen zwanger worden.

Dit zijn slechts enkele van de lessen die in 2021 aan overheidsmedewerkers werden gegeven in diversiteitstrainingen en -presentaties, volgens documenten die zijn verkregen door de redactiepagina van de Wall Street Journal. Het materiaal, samengevat in een hoofdartikel van 30 december, laat zien hoe eens marginale ideeën de federale bureaucratie hebben verzadigd, van het ministerie van Veteranenzaken tot NASA en het leger.

“Waardeer en centreer geleefde ervaring,” zegt de presentatie. “Eis geen gegevens om het individuele perspectief van een persoon te aanvaarden of om dat perspectief te gebruiken in de besluitvorming.”

– Verschillende presentaties gebruiken cartoons om progressieve concepten te illustreren. Een training voor het Department of Veterans Affairs bevat het inmiddels beroemde “genderbread”-diagram dat in lesprogramma’s op basisscholen is opgenomen. Een presentatie voor de National Endowment for the Arts stelt “gelijkheid” tegenover “rechtvaardigheid” door twee beelden naast elkaar te zetten van mensen die vanachter een hek naar een balspel kijken – een waarin personen van verschillende lengte op gelijke voet staan en een andere waarin kortere personen een grotere voorsprong krijgen dan langere.

  De voedselcrisis in 2023 zal veel erger zijn dan de meeste mensen zich kunnen voorstellen

Ik weet niet zeker wat verontrustender is, dat kinderen worden geïndoctrineerd met “genderbread” beeldmateriaal, of dat het Ministerie van Veteranenzaken hetzelfde trainingsmateriaal voor volwassen werknemers gebruikt als kinderen op de basisschool.

Het lijkt erop dat cartoons favoriet zijn bij het Biden-regime en onze “woke” overheidsinstanties, want opnieuw worden cartoons gebruikt om “rechtvaardigheid” uit te leggen aan hun volwassen werknemers.

SAMENVATTING

De subkop van de Washington Free Beacon vat werkelijk de Twilight Zone-wereld samen waarin we nu schijnen te leven dankzij “woke” liberalen.

– Mannen kunnen zwanger worden, waag het niet naar gegevens te vragen en van andere lessen uit diversiteitstrainingen bij de federale overheid.

Waar het op neerkomt is dat het Amerika waarin wij zijn opgegroeid al verdwenen is en dat we nu een zieke, perverse linkse versie van de Twilight Zone overhouden.

Als we 20 jaar geleden een fictief script schreven waarin al het bovenstaande werd beschreven, zou het als volkomen ongeloofwaardig worden afgewezen.

Toch is dit het Amerika van vandaag, zoals we zien in de video hieronder, waar mensen nu als dieren worden geïdentificeerd, en van leraren wordt verwacht dat zij kinderen bevestigen die zich als katten en honden gedragen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Feiten die de homolobby in de doofpot wil stoppenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne – De grote duw om de oorlog te beëindigen
Volgend artikelIn 2022 hebben we de uitleg van 2023
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

53 REACTIES

   • Ik vind dat een belediging betreft autisme. Een van mijn kinderen heeft autisme. Dus mijn kind zal ook zo zijn? Autisme wegzetten als perversie? Dus mijn kind is al afgeschreven in jouw ogen. Diep triest.

    • @Martie,

     Ik heb dat artikel niet geschreven hoor, ik plaats dit alleen, zoals ik dat regelmatig doe. Als je daar problemen mee hebt dan moet je de auteur aanspreken en niet mij. Bovendien is er een mogelijkheid om op dit desbetreffende artikel te reageren op de desbetreffende website zelf: https://principia-scientific.com/massive-meta-analysis-finds-definitive-link-between-autism-and-gender-dysphoria/

     Ga daar je gal maar even spugen in plaats van tegen mij aan te janken.

     Quote Martie, “Dus mijn kind is al afgeschreven in jouw ogen.” Einde Quote. Heb ik enig commentaar of ook maar een fractie van een indicatie gegeven op dit artikel waaruit blijkt dat kinderen met autisme zijn afgeschreven in mijn ogen?

     your barking up the wrong tree, now move along!

     • Daar is-ie weer,… want bizarre abberaties zijn een obsessie voor ‘m.
      Verpakt in semantische woord ‘spelletjes’ laat deze crypto-linkse mafketel zijn ware aard als troll doorschemeren.
      Vooronderstellingen, zich verschuilen achter andere websites en een slechte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zijn slechts een paar aspecten van zijn gefrustreerde en incompetente vermogen om tot een normale interactie met anderen te kunnen komen.
      Nu weer met autisme, en zich wéér verbergend achter een of andere website, is ‘het’ weer in z’n element…
      Met een omissie vertelt ‘het’ ons ongewild, maar toch veel over zijn eigen mentale conditie…
      Verder maak ik geen woord meer vuil aan deze non valeur.

      • @Pennings,

       Quote Pennings, “een slechte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal” einde quote.

       “abberaties” moet zijn “aberraties” dus met dubbel R niet met dubbel B.

       Ik dacht ik corrigeer je maar even aangezien jij zo uitstekend de Nederlandse taal beheerst… 🧐

       Heb je die tsunami aan dure en deftige woordjes zelf opgezocht? Knap hoor. Ik hou je wel bezig he’ Medicijntjes vergeten soms, je komt nogal gestrest en gefrustreerd over, denk maar een beetje om je hart, anders kom je straks ook op de lijst te staan van de sudden death gevallen. 🤣

       Quote Pennings, “Daar is-ie weer,…” einde quote.

       Sorry to disappoint you, I’m back! 👋

       https://youtu.be/jm1ILauhTY4

     • @Africus,

      Zielig hoor, reageren op jezelf met een andere nick. Moet wel lastig zijn om steeds maar weer een nieuwe nick te bedenken, vermoeiend ook denk ik. 🤣

       • @Africus,

        Paranoïde betekent achtervolgingswaan, wat heeft dat met wisselende nicks te maken 🤔

        Je reacties zijn echt hilarisch… 🤣

       • @Africus,

        Quote Africus, “Mooi, zijn we het toch nog eens.”

        Nou nee, maar dat komt door jouw gebrek aan interpretatie van wat ik fundamenteel bedoel. Dat heb je wel vaker mis, was ook te verwachten. Wel eens van sarcasme gehoord? Dat is wat anders dan Paranoïde voor alle duidelijkheid, want ook daar begon je al met een behoorlijke misvatting, remember? Maar we zijn er nog niet.

        Quote, Africus: “Heeft verenmeer een gevoelige snaar geraakt? LOL” einde quote. Ook niet, je hebt het constant mis, het wordt tijd om je vingertjes van het toetsenbord af te halen voordat je jezelf nog meer voor lul zet gezien de onnozelheid die je hier tentoonspreid.

        Verder nog iets?

        • Je blijft maar aan de gang, met je gedram…
         En je bent niet bij machte om je obsessieve, rancuneuze gedrag in te tomen, zoals vaker is gebleken.
         Nogmaals, je bent goed in je wiek geschoten, nietwaar? En je kunt er niet tegen als iemand je tegen spreekt.
         Ga nu maar snel naar bed, want die enge nachtzuster doet zo meteen het licht uit op de zaal.
         Oh ja, ‘gezellige avond’ was sarcastisch bedoeld, maar dat kon jij ook niet weten, hè?
         Lig je morgen weer op de groenten en fruit afdeling te piepen? Bij de zakken genetisch gemodificeerde zure druiven zonder pit?
         Hoop dat niemand je per abuis leeg prikt of knijpt, want dan blijft er niets over dan
         een vies groenbruin velletje, waar geen discussie mee te voeren is.
         Slaap zacht, teer druifje, ga maar lekker naar dromenland…
         En nu zet ik er een punt achter, want anders blijf je maar doordrammen.

        • Rancuneus en drammerig, dat zal voor jouw omgeving wel een levende nachtmerrie zijn.
         Ik ga er maar niet verder op in.

    • Ik hier 3 kinderen (meiden) in het autisme spectrum waarvan 1 non-binair en zich regelmatig zelf beschadigd, de ander wil een jongen zijn en gaat beginnen met hormonen, de laatste heeft al een lesbische relatie gehad. Verder zeg ik er niks over maar voel me dus totaal niet beledigd en ook niet geschokt.

 1. Het witte huis moest eigenlijk in een regenbooghuis omgeschilderd worden. Dat doet de nieuwe waarheid meer eer aan. Ik hoor het al; eeuwige carnaval daar in het land van de onbegrensde mogelijkheden. Hoewel carnaval maar een paar daagjes duurt.

 2. De satanische energie van woke-links grijpt razendsnel om zich heen. Het zijn geperverteerde geesten die het evangelie van satanist Aleister Crouwly – Do What Thou Wilt in alle opzichten omarmen.

 3. vanaf vandaag ben ik de heerser over Nederland en jullie moeten at allemaal accepteren…..lekker PUH. Heel die WOKE en LGBTABCDEFG gewoon opruimen. Drag-queens die op school komen voorlezen afknallen alvorens ze de kinderen bereiken en pedofielen levend in brand steken. Dat geeft de burger moed

  • We leven inderdaad in de eindtijd. Deze personen zijn volledig de weg kwijt. Alleen dit soort
   tokkie opmerkingen zitten we niet op te wachten. Dus als u een zoon heeft die dergelijke gevoelens heeft en misschien een keer in de fout is gegaan dan vind u het prima dat hij op de brandstapel gaat…..
   Laten we het beschaafd houden aub.

 4. Weet je dat ik vrouw zijnde, me bedreigd voel door al die kerels die zich voordoen als vrouw?
  Eerst had ik er wel begrip voor
  maar het begint toch al meer door te sijpelen
  dat je helemaal niet weet wat zo’n vent in een jurk
  met je voorheeft als hij met jou of je kind in de kleedkamer staat.
  Kijk, met van die meisjesachtige jongens of mannen die echt net een meisje zijn daar heb ik niet zo’n moeite mee. Dat vind ik zelfs wel leuk. Maar van die harige testosteronbommen van kerels die doen alsof ze vrouw zijn?????
  Zelfs de essentie van wat een vrouw is wordt nog door kerels gekaapt! Het draait toch altijd weer om de man he. Zelfs op het laatste gebied waarvan hij dient af te blijven.

  • Caar,
   Er is een zeer kleine groep mensen die in het verkeerde lichaam zitten, de natuur maakt ook fouten want zo zie ik het, op dit onderwerp gaan sommigen helemaal los, ik zie sommige ook erg boos worden als het om ras gaat of als het om de homo’s gaat of als je geen vlees,vis meer eet, het valt allemaal voor mij onder hetzelfde, hoe kun je nou boos worden op dat mensen relaties krijgen en hebben terwijl zij soms verschillende rassen zijn, wat is het probleem als mensen van elkaar houden en bijvoorbeeld wit en zwart zijn of 2 vrouwen of 2 mannen, maar dat veroordelen sommigen hier maar diezelfde personen willen geen vaccinaties hebben en dat is hun goed recht maar verbieden anderen om gemengde relaties te hebben, hoe krom kun je denken, ik ben ruimdenkend maar ik griezel wel van die transgenders en dat komt vooral omdat ik hen als mens niet kan plaatsen, ze zijn geen mannen en ook geen vrouwen, hoeveel propaganda er ook is en hoeveel aandacht er ook doorgedrukt wordt, zij zullen altijd ongelukkig blijven denk ik, ze horen nergens bij, een natuurlijke fout zo zie ik het, je zult zo geboren worden, triest lijkt mij dat.

   • Ik vind het zo dubbel. Iemand kan denken dat hij in het verkeerde lichaam zit, okay, maar zegt dat niet meer over diegene zijn verwrongen blik op het andere geslacht?
    Als ik zie hoe bij voorbeeld die omgebouwde mannen zich als ‘vrouw’ uitdossen dan denk ik jij hebt wel een rare kijk op vrouwen, gast. Vooral als ze zich nog vrouw noemen ook. Kijk, hoe je je verkleed moet je zelf weten maar noem jezelf niet wat je niet bent.
    Dat heb ik trouwens al bij vrouwen die zich übervrouwelijk uitdossen. Dat lijken soms net travestieten. Vol in de lak en buitenproporioneel gekleed. Snollenparade nr. 1.

   • Beste flardinga,
    De problemen ontstaan door signalen die men uitstraalt.
    Met een transgender weet je eigenlijk niet of je een man of vrouw voor je hebt.
    Ze kunnen wel zeggen wat ze zijn, maar je ogen en oren vertellen je iets anders.
    Je weet dan ook niet goed hoe je de ander moet inschatten en daar mee om moet gaan
    Dat geeft verwarring.
    veel mensen houden niet van verwarring.
    En wanneer je een verkeerde inschatting maakt, kan een transgender boos worden en je van discriminatie beschuldigen.
    Naar mijn mening is er bij transgenders het probleem van zelfacceptatie.
    Daarentegen eisen veel trandgenders dat anderen hen wél moeten accepteren.
    Ze worden daarbij geholpen door instellingen en overheid, en dat geeft wrevel.
    Als voorbeeld kan ik geven m.b.t. honden.
    Vroeger werden bij o.a. boxer honden de oren gecoupeerd en staart geknipt.
    Een hond geeft signalen aan een andere hond gelang zijn stemming; afwachtend, nieuwsgierig, dreigend, of angstig.
    Een staart omhoog geeft onbevangenheid en alertheid als signaal.
    Een staart omlaag is een teken van angst of onderdanigheid.
    Een hond met een afgeknipte staart kan door een andere hond verkeerd gezien worden als zijnde angst of onderdanig terwijl dat zo misschien niet is.
    Het gevolg was vaak, vechtpartijen.
    Ook honden met hangende oren kunnen een signaal geven van agressie ( lijkt op oren in de nek)
    Je kunt je natuurlijk afvragen wie er verantwoordelijk is voor dergelijke situaties, ook tussen mensen.
    Mensen accepteren zoals ze zijn is vanzelfsprekend. Echter, als dat tegen natuurlijke en biologische algemene opvattingen indruist, waar ligt dan de grens van wat acceptabel Is?
    Moet men gedwongen worden door een hele kleine minderheid met behulp van de overheid om mensen te accepteren die zichzelf niet accepteren?
    En het ergste is nog wel de stimulans bij kleine kinderen om hun geslacht te kunnen laten veranderen als ze dat zelf willen.
    Naar mijn mening wordt bij volwassenen én vooral kinderen aangepraat dat ze anders zijn of zouden kunnen zijn dan dat ze zijn.
    Mensen en kinderen die wat onzeker zijn over zichzelf, zijn daar vatbaar voor.
    Voor alle duidelijkheid; Ik wil hiermee niemand discrimineren, verre van
    Ik moet denken aan de uitspraak;
    “Niet normaal maken wat niet normaal is”

    • @Tigron,
     Dank voor de lange reactie, zoals ik eigenlijk al aangeef, ik geloof dat er geen transgenders zich oke voelen juist om het feit dat het geen vlees noch vis is als mens zijnde, zielig maar ja zo zie ik het ook.
     Homo zijn, ik heb er geen probleem mee, ook nu is het een minderheid en sommigen posten dan maar we sterven uit, 8 miljard op deez aardkloot, uitsterven dacht het niet, ik bezie het gewoon ben je ruimdenkend of superconservatief en vind je iets al gauw raar, snap je me, op mijn werk heb ik soms ook discussies of gesprekken, ik heb geen problemen als je iets nooit wilt accepteren, wie ben ik om je dat op te leggen, in een zwangere vrouw begint het zich ontwikkelen van de sexuele voorkeur daar al, ik geloof niet dat een kind ook al groeit hij op in bijvoorbeeld een homopaar, hij,zij als kind dat ook word, je bent het of je bent het niet, het is niet goed of fout.
     Ook over dat wokegedoe, ik heb er niks mee, grappen maken over van alles doe ik nog steeds en ook zelfspot, ik eis gewoon altijd dat je kunt denken wat je wilt, ook al wijk je af van de overgrote meerderheid, echter met Nazigedachtes heb ik wel grote problemen, net als de Russen gun ik die personen slechts 1 ding, dat schrijf ik echter niet.
     Ik hoef niemand hierop de site te bekeren, ik respecteer vele meningen en bovendien is mijn eigen mening reeds veranderd door die corona, dan zie je ineens hoe sommige bekende personen zich echt gedragen en gaat er een lampje branden en wijzig ik mijn mening, ga nu weer verder met werken, geniet van het weekeinde en dat we vrijheid hebben om hier te posten no matter what, en ik zing iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen!!!!!!!!!!!!

     • Beste Flardinga,
      Dank voor jouw nagenoeg, even zo lange reactie terug.
      Mijn waardering.

      Mede als gevolg van mijn werk in het verleden is mij bijgebleven;
      “men leert mensen pas écht kennen als de omstandigheden (drastisch) Veranderen”
      Soms in het positieve, nogal eens in het negatieve.
      Jij ook, een fijn weekend.

 5. Dus als iemand zich identificeert als moordenaar en er ook naar handelt is dat geen misdaad maar enkel een stoornis.

  “Those whom the gods wish to destroy, they make mad first.” (Prometheus)
  Het Westen staat duidelijk op het wenslijstje van de goden…

 6. Dit is door vaccins bij onze geboorte tot stand gebracht, want als ze bewust vrouwelijke hormonen bij mannen inspuiten op zeer jonge leeftijd en andersom mannelijke hormonen bij vrouwen. Dat zij alle op geslachtsleeftijd de voorkeur geven aan hun eigen geslacht. Maar het kunnen ook dierlijke hormonen geïnjecteerd zijn, om zo mutaties van de mensheid te verkrijgen. Zo wordt vanuit de linkse overwegende medische wetenschap druk geëxperimenteerd om geen nageslacht meer tot stand te laten komen. Dit in combinatie met een compleet verrot en degraderende onderwijsinstellingen wat vroeger juist een manier was om een hogere beschaving tot stand te laten komen. Nu met de zogenaamde vaccins en extreem hoge elektromagnetische stralingen en met maagvulling i.p.v. voeding wat we eten. Degradeert ons lichaam en onze hersenfuncties met rasse snelheden. Daar alles letterlijk wordt omgedraaid, frauderende en mensonterende extreme handelingen promoten als iets normaals en alles wat met een gezin stichten te maken heeft wat de hoeksteen is van alle samenlevingen te gaan aanvallen als iets abnormaals. Zo verkrijg je een ratjetoe samenlevingen waar alleen nog extreme uitingen de norm zullen zijn.

 7. U moet ook maar eens kijken wat er bij de NPO, beginnend bij de NOS, aan transgenders e.d. rondloopt. Het percentage daar is buitenproportioneel hoog, van achter de schermen tot voor de schermen. Ieder zijn ding, maar dit zijn geen alledaagse mensen zonder een te verkondigen evangelie.

  • Bij de radio ook. Jarenlang luister ik ’s nachts radio. Maar de laatste jaren is het niet meer te pruimen. Het gaat alleen nog over LHBTQ+, zielige buitenlanders, de klimaatpaniek of andere potten en panne. Heb het nog een tijd volgehouden, maanden hopend op andere onderwerpen maar het gaat nergens meer over. Dus maar verhuisd naar de BBC. Die is ook erg hoor, maar niet zo tenhemelschrijend als de NPO. De toon is ook anders bij de Engelsen, al hebben ze het ook over de opgelegde ‘problemen’.
   Ik word helemaal ziek van Nederland. Eigenlijk ging ik het liefste weg maar ben helaas te oud om nog te verkassen.

   • Wat alternatieven voor U op het internet in Nederland:
    Blckbxtv, een eigen website met diverse gasten aan tafel en verschillende onderwerpen met elke gast vaak specialismen, ik luister graag Daan de Wit of Ab Gietelink met zijn columns
    Gezond verstand met Karel van Wolferen, de oud NRC journalist geeft zijn mening te zien en horen bij youtube.com
    Cafe Weltschmerz heeft velen die te gast zijn, denk best groot inmiddels, eigen website en ik dacht niet meer via youtube.com
    Onafhankelijk persoon Peter Baars van de gulden middenweg, niet zo vaak te beluisteren maar gewoon goed te doen.
    Dit zijn de mensen die je niet meer ziet in de gewone media, maar zij hebben wel nog een eigen mening en dat is al heel wat tegenwoordig.
    Wie weet zit er wal bij dat U nog niet kent, wat heeft U te verliezen om eens iets te beluisteren, niks toch, ook bij deze gasten soms haak ik af hoor maar als je geen gewone media meer wilt zien kun je dit o.a. kiezen, groet van mij aan U!

 8. niemand
  echt
  absoluut niemand
  bekommert zich om iemand

  youtube: Outside Of A Small Circle Of Friends – Phil Ochs – Topic

  dat wat velen zich afvroegen tussen, zeg 1945 en 2019

 9. Eugenetisch is het gelukt om middels IVF de X & Y chromosomen evenredig te verdelen de komende generaties zijn hier slachtoffers van!

 10. ik ben 100% hetero : ik woonde ruim 20 jaar geleden in een buurt van oude mensen eens zij verdwenen waren huurden homo’s en lesbiënnes de woningen oké voor mij geen probleem , maar langsaam kwam het heb je voor mij geen pakje boter , een fles melk een fles whisky , ik breng het je morgen terug die morgen moet nog steeds komen , het zijn allen dikke profiteurs.
  maar dat ze dat nu in de scholen de kinderen in de richting duwen om homo of lesbienne te worden of wat er in die richting is daar kan ik geen vrede mee nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in