De bekende verslaggever/journalist/commentator Gonzalo Lira, wiens video’s uit Oekraïne over de voortdurende oorlog door miljoenen mensen worden bekeken, is gearresteerd door de Oekraïense NAZI politie.

SECRET POLICE VIDEO

De video hierboven werd opgenomen door de Oekraïense politie. Het werd door hen vrijgegeven; als een waarschuwing aan andere journalisten of zelfs opiniemakers, om je mond te houden, bericht Hal Turner.

Dit is wat “Oekraïne” is.

Dit is wat “Oekraïne” doet.

Iedereen die Oekraïne steunt is een NAZI SYMPATHISANT of NAZI COLLABORATEUR.

Begin hen die dingen te noemen. In het openbaar.

UPDATE 2:18 PM EDT —

De Oekraïense nazi politie heeft een verklaring uitgegeven die hieronder is vertaald:

Via youtube.com/channel/

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Gonzalo Lira – Rusland zal een deel van Oekraïne annexeren, de Oekraïense deelstaat zal arm achterblijven, verwoest en vergetenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Rusland zal buitenlandse strijders en Westerse generaals in Oekraïne vernietigen - Lavrov
Vorig artikelBREAKING: Voormalig VP bij Pfizer, Dr. Mike Yeadon, zegt dat er een plan is om miljoenen, zo niet miljarden mensen te doden
Volgend artikelImagoverlies: Hoe een van ’s werelds beste gemotoriseerde artilleriewapens zijn reputatie verloor in de Oekraïense oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Lira voelde en had merkwaardige dingen in de gaten voor de problemen escaleerden. Het gaat zo stapsgewijs dat mensen het niet door hebben, of ze ontkennen het, dat is het fascisme van de stoere onverschilligheid dat er al inzit, dat in Nederland ook zo opviel en waarvoor je zo van de straat gepakt wordt, in de gevangenis gezet of bestolen van de middelen tot communicatie (computer).
  Ik kende iemand uit Bosnië, Joegoslavië die daar de burgeroorlog aan voelde komen onder andere in (of door) het voetbal en door iedereen voor gek versleten werd. Hij vertrok een paar jaar van tevoren en achteraf werd hij als een verrader gezien, maar toen was iedereen al gek. (Hij zei dat een deel van het land bij de EU wilde horen.) Hij sliep in een tent buiten Rome en maakte overdag portretten bij de Sint-Pieter.

 2. De SBU heeft waarschijnlijk groen licht gekregen van de CIA om Gonzalo Lira op te pakken. Het is nu gissen wat er met hem gaat gebeuren. Wordt hij het land uitgezet of ‘gezelfmoord’?

 3. Dit is heel ernstig.
  En maakt weer duidelijk, dat Kiev geen enkele kritiek toestaat.

  Gonzalo Lira heeft de Chileense- EN de Amerikaanse ! nationaliteit.
  Hij was al eerder door de SBU gearresteerd, maar mocht vrij onder voorwaarde niet op ’telegram’ te publiceren.

  Op twitter publiceerde hij heel gevarieerd nieuws en meningen over veel onderwerpen; en hield vraag-gesprekken met optie-vormers van over de hele wereld. Een belangrijke bron van informatie.
  M.i. een heel milde man; maar met een ongelofelijk scherpe en heldere geest. Een groot man, dus.

 4. Verschrikkelijk nieuws, ik volg hem al jaren en ik hoop dat ze hem niet martelen maar dat is waarschijnlijk ijdele hoop. Een groot man die zijn eigen belang opzij heeft gezet om de wereld van echte informatie te voorzien. Zijn video’s zullen nu ook wel snel verwijderd worden van joetoob. Wat een wereld… fascistisch NL voorop.

 5. Vervolg :een situatie, die vergelijkbaar is met JULIAN ASSANGE.

  Let op : geen enkel Westers land gaat zijn / hun vrijlating bewerkstelligen………

 6. Europa is tiranie geworden in een gouden jasje, veel mensen hebben het niet in de gaten maar het is er wel en word steeds erger stapsgewijs. Nog los van wat de koningin op scholen verkondigd en in het nieuws en dan nog zogenaamd populair zijn volgens “pol” wie voert die gegevens in voor dat onderzoek, wat voor vragen worden er gesteld?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in