De globalistische elite bereidt zich voor op de invoering van “Klimaatverandering Lockdowns” die zullen lijken op Covid-19 lockdowns op steroïden.

Volgens journalist Jack Posobiec lijkt het erop dat de elite zich voorbereidt op Pandemie Paniektheater 2.0, maar bereidt zij zich ook voor op hun doel op langere termijn: “Klimaatverandering Lockdowns.”

Thelibertydaily.com meldt:

Tot voor kort was een groot deel van de natie en de wereld onder de duim van autoritairen die Covid-19 lockdowns eisten in een “korte termijn” poging om “de verspreiding te vertragen”. Het was vanaf het begin een leugen; de twee weken om zogenaamd de curve af te vlakken, veranderde in twee jaar van hel voor tientallen miljoenen Amerikanen.

Terwijl het erop lijkt dat ze zich voorbereiden op Pandemie Paniektheater 2.0, maken ze zich ook op voor hun doel op langere termijn: “Klimaatverandering Lockdowns”. Dat komt uit een verslag van Jack Posobiec waarin hij reageert op een artikel van het World Economic Forum waarin de successen worden aangeprezen die zij hadden met Covid-19 lockdowns en waarin wordt voorspeld hoe zij dezelfde praktijken zullen toepassen op klimaatverandering.

Het verschil is dat de lockdowns voor klimaatverandering zullen lijken op Covid-19 lockdowns op steroïden.

Zoals Posobiec en velen van ons al maanden zeggen, was de generale repetitie van Covid-19 bedoeld om ons voor te bereiden op de allesomvattende gefabriceerde agenda rond klimaatverandering. Dit is al tientallen jaren het doel van de globalisten van het World Economic Forum, de Council for Inclusive Capitalism en soortgelijke groepen. Zij hebben onvermoeibaar gewerkt om de massa’s te rekruteren en te indoctrineren om niet alleen te gehoorzamen, maar om deel te nemen aan inspanningen om klimaatverandering de universele factor te maken in elke beslissing van regeringen, bedrijven en burgers.

  Hollywoodster geeft toe dat elites bloed van kinderen gebruiken in 'misselijkmakende' satanische rituelen

Kijk hoe Posobiec beschrijft wat hij ziet:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WEF lanceert “zeer sinister” digitaal paspoort – ja, uw bloed zal nodig zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen “rode lijn” in onschuldig bloed: Amerikaanse M777 houwitser slacht burgers af in Donetsk
Volgend artikelDugin: Derde Wereldoorlog komt eraan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Die elite gaat maar even lekker op slot maar helaas zullen de schaapjes het allemaal wel weer “snappen” en zal dus de meerderheid gewoon weer in de houding springen…

  • Lieve mensen

   Kijk hier na 20 jaar aan de oppervlakte de beelden van de raket die het pentagon raakt tijdens 9-11

   De waarheid komt naar boven over alles , zie beneden veel negatieve commentaren maar kijk tussen de schermen door er gebeurt zo veel wereldwijd..

   We hebben niet verloren we winnen dag bij dag en de mensen zijn er klaar mee. Maak je niet druk om de schapen die zijn niet te redden maar elke dag zijn er meer strijders…

   Deel deze lang verloren beelden a.u.b lieve mensen ik kan het niet ik heb geen telefoon maar dit moet de wereld in…
   Wij weten al 20 jaar dat 9-11 door de cabal was gepland en er geen vliegtuigen in de gebouwen zijn gegaan maar explosieven maar dit is THE MISSING LINK.

   WIJ GAAN WINNEN MENSEN MET ZIJN ALLEN……

   https://t.me/deguldenmiddenweg/45163

 2. (De globalistische elite bereidt zich voor op de invoering van “Klimaatverandering Lockdowns)

  Het versneld doorvoeren van de wef agenda The Great Reset. 24 september 2022 ofzo ??

   • @ eline.
    Ik zou ’t heel jammer vinden als dat zootje op Texel zou worden gedumpt, dat verdienen de Texelaren niet en bovendien is ’t eiland daar te mooi voor.
    Flikker die hele zooi maar op Rottumerplaat en ga daarna maar bidden voor een plaatselijke tsunami !

 3. Dit is zo’n zieke leugen… Al jaren zijn ze bezig met die verdomde ruimtevaart, en het vernielen van het luchtruim om dat te kunnen doen. Daar komt die hitte vandaan, o.m. door het gebruik van HAARP voor die waanzin. Ik zeg het je, het gaat om die kolere ruimtevaart. Ze zijn echt knettergek en hebben niks beters meer te doen dan nu ook hun vlaggetje in de ruimte te planten. De hele maanlanding was ook een ziek bedrog dat door Stanley Kubrick gescripted werd om de Russen te slim af te zijn. Dat mensen er nog steeds in trappen…. daar kan ik met mijn kop niet bij. Domme runderen.

  Maar blijf maar geloven wat je wilt. Man on the moon. Totale larie. Vluchten naar Mars. Grote larie. Maar zoek het lekker uit, de hele klimaatziekte wordt veroorzaakt door die HAARP antennes die samenwerken om gaten in de lucht te boren, en van de ionosfeer af te komen, zo niet meerdere plasma lagen.

  Denk effe na, als jij het dak van je huis vernielt, dan blijft er weinig over, of niet? Global warming bestaat niet, maar weersafwijkingen wel. En die je heb je de laatste 10, 15 jaar kunnen zien.

  Steek je kop maar weer in het zand. En leuter lekker verder over de gifspuit. Geloof mij echt niet, want het is toch allemaal conspiracy!!!!! En niemand heeft verder interesse in de OORZAAK achter de dingen, het is veel leuker om gewoon lekker slap te lullen over klimaatsverandering, etc, en AI modellen, en weet ik wat nog meer voor stomme prietpraat. En ondertussen worden Aarde en Lucht goed verkloot door debiele gasten met veel geld. Jongens met veel geld.

  Geoengineering and Consent – zonderreden.substack.com
  Lees het eens een keer, en begin mee te denken. Straks heb je toch tijd genoeg in je nieuwe lockdown.

  (En mij boeit het echt geen fluit meer, dus je hoeft ook niet te gaan zeiken hier op FN.)

  • Het kan me weinig schelen. Ik doe niet meer mee en ga mijn eigen gang. Hou me nergens aan. Ze zoeken het maar uit. En raak ik alles kwijt, het zij zo. Ik heb me er psychisch weer op voorbereid. Het doet me niets meer. Ik kom uit bittere armoe, ben het al gewend om ’s winters koud te zitten en bijna niks te vreten te hebben en al jaren geen recht op zorg te hebben. Of het tenminste niet te krijgen omdat ik het niet kan betalen. Alle mooie praatjes van politici en aanverwante criminelen ten spijt.
   De wereld was jarenlang al alleen voor de geslaagde medemens, niet voor mensen zoals ik.
   Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet. Niemand doet me wat. Ga ik dood dan ga ik dood, heb er geen enkel probleem mee. Misschien kan ik tegen die tijd nog een paar van de verwoesters van Nederland ‘meenemen’ in de dood. Want zo denk ik er wel over. We worden welbewust en met voorbedachten rade naar de knoppen geholpen met hulp nota bene van onze eigen koning, die slappe hap. Dat vind ik toch het moeilijkst te verteren. Al weet ik wel dat hij afstamt van een ‘kapitein’ die haar ‘schip’ heeft verlaten. Dus hij is in feite geen koning maar een showmannetje.

   • KOM OP ELIN!!! het komt goed!!!! ik ook zonder verwarming.geen gebruik makende van warm water cq lampen,ook boodschappen onbetaalbaar,we moeten door!! tis DOEBAAR hoe kut ook!!! kom op lieverik!

  • Klopt, ze vernielen met hun onrealistische duivelse uitrollen alleen maar schade aan moeder aarde,mens,natuur en dieren. Maar dan echt tot op het bot (dna). (Spuitjes/GMO’s) Ze spelen voor god. Alles electrisch is ook totale controle. Dus eigenlijk weet men (vrijheidstrijders) best wel wat men hier tegen kan doen. Alle slimme meters weigeren, 5G infrastructuur en alle laadpalen en auto’s kan je ook wat tegen doen maar dan massaal zodat niemand ze meer durft aan te schaffen. Al was het alleen maar om die arme kinderen te redden die als slaven werken om die rotzooi te minen. Windmolens zelfde verhaal zwaar schadelijk, een leugen en niet rendabel en niet recyclebaar. Blackouts zijn gewoon realistische waarheid (Californië) en het resultaat als ze doorzetten. Dit door of piekstroom of het gebrek aan zon/wind…Kom op mensen ze zijn gvd gewoon bomen/kolen aan het verbranden om Teslas,cupras etc. te laten rijden…Wat is dit toch voor een plaat voor de kop van die groene achterlijke deugers…Je mag niemand aanzetten tot of oproepen tot dus dit doe ik ook niet. Maar “weet” dat de oplossing eigenlijk heel erg simpel is om deze leugenachtige greendeal uitrol van de psychopaten tegen te houden….Just saying…Vul zelf maar in waar ik het over heb..😙😙

  • Ze kunnen het weer laten doen wat ze willen. Ze geven geen ene f*ck om deze planeet, de bewoners, de flora of fauna. Ze geven alleen maar om hun mammon. De geest van het geld. En daarmee dus macht.

   Ze fabriceren alles. Ze hebben alle resources om alles naar hun agenda te zetten. Ons spel is uit. Punt. Het enige wat we kunnen doen is de boel vertragen. Maar de elite heeft geduld. Lukt het deze generatie niet, dan doen ze het de volgende generatie wel. Ze blijven proberen totdat hun utopie tot stand is gekomen. En ze zijn heel dichtbij nu.

   Ik ben het met je eens dat de ruimtevaart en de kernproeven (o.a. Mururoa in 1995) er niet echt aan bijdragen om een beter klimaat op de Aarde te realiseren. Tevens alle andere lariekoek. Als ze hadden gewild, hadden we nu allang drinkwater uit zout water kunnen maken. Daar hebben ze zat geld voor.

   Evenals de woestijnen groen krijgen, kost een paar duiten en wat tijd, maar het had allemaal al gekund. Net als Afrika voorzien van degelijke infrastructuur. Ze kiezen er voor om daar helemaal niets mee te doen.

   Ze verdraaien alle feiten, kopen alle media om, kopen alle universiteiten om en alle politici. Wat heb je dan nog nodig? De uitvoerende macht, de politie en leger? Idem. Allemaal onder controle van de elite. Het zit echt heel kunstig in elkaar en het kan ze niets meer schelen dat er zoveel wappies zijn.

   • Klopt. Enige die dit kunnen stoppen zijn speciale commando’s die hun allemaal definitief uitschakelen. Die lui zijn gek genoeg om ons in een nuclaire oorlog te storten het zelf uitzittend in ultra luxe bunkers die reeds gebouwd zijn. Op strategische plekken. Het grootste kwaad is al geschied en dat waren de injecties. Het wordt zo rustig na ook nog eens honger en oorlog. Ze kunnen niet terug nu want dan krijgen ze de doodstraf.

    • Ze kunnen niet terug, dat is het ja.
     Dan zou alleen ouderwets vergiffenis schenken door de bevolking de oplossing zijn. Maar wie kan dat nog? Lynchen zit er meer in.

  • Ze boren in de ijsmuur om het blauwe super ijs te verzamelen. In de ijsmuur hebben zij ooit bijna 1 Km geboord, totdat de boor vast liep. Maar omdat het geboorde gat redelijk snel zich zelf weer dichte, zit die bewust boorinstallatie nu ook in de ijsmuur verstopt. De boven kant van de ijs doom komen ze niet in. Ze hebben diverse kernraketten erop afgeschoten zowel de Amerikanen, als de Russen. Maar ook de poging om op het land zo diep mogelijk te boren, is ook op een fiasco uitgelopen. Ze/we kunnen niet van deze aarde, wat ze ook proberen. Alle ruimtevaart is dan ook een illusie voor het volk, want dan zal niemand naar de ijsmuur gaan en blijft het volk geloven dat er buitenaardse bestaan en dat het heelal oneindig is.

   We leven in een tijd dat er steeds meer leugens boven tafel komen, want de zelf benoemde heersers hebben werkelijk alles vervalst wat vervalst kon worden. Amerika heeft de 20e eeuw gebruikt om zoveel mogelijk oude bewijzen van de glorie tijden te vernietigen samen met de moslims onder de dekmantel van oorlogje voeren. De geschiedenis met indianen en cowboys is fake, de riddertijden met de kastelen is fake, de religies bestaan pas 150 jaar i.p.v. duizenden jaren. De oude gebedshuizen waren energiecentrales. De piramides waren geen graaftombes, maar ook grote energie centrales. Deze oude piramides komen we bijna in elk land tegen, zo waren de hunebedden ook een variatie van energie centrales. Alle oude energie centrales zijn ontdaan van hun gouden ontvangers en van hun kristallen en het belangrijkste ze zijn drooggelegd, Want alle hadden een water ring om zich heen.

   Daarom hebben de Engelse in Egypte de Aswandam gebouwd, zodat de Nijl een klein stroompje werd en alle centrales buitenwerking gesteld werden voor goed. En om alle bewijzen te kunnen wegmoffelen. Zo is ook de oude bibliotheek in Alexandria bewust afgebrand in het verleden, om de oude kennis te vernietigen. Het officiële verhaal was dat er jaarlijks een overstroming was. De Romeinse tijd een veel hogere beschaving was, dan nu het geval is. De gehele verhalen lijn is compleet opnieuw verzonnen. Zij hebben de vrije mens gedegradeerd tot slaaf. Nu staan ze op punt dat dat voorgoed gebeurt. Alles moet wijken voor hen de duivel aanbidders en veranderen de aarde tot een hel.

   • Klopt voor een groot gedeelte jammer dat je Tartaria er niet in benoemd dat is de missing link in je verhaal.

    De dome is inderdaad niet te slopen wat ze ook proberen die is onverwoestbaar.

    Buiten de ijsring liggen ook nog andere plekken die zijn bekend maar worden geheim gehouden voor ons maar die zijn te bereiken de dome is veel groter dan de ijsring en de dome bestaat niet uit ijs zoals je zegt.

    Onder alle pyramides lopen grondstromen van water die zorgden voor de stroom inderdaad in combinatie met geladen gesteente en een gouden top.

    De oude kennis is maar gedeeltelijk vernietigd en veel oude bibliotheken zijn leeg gehaald voordat ze werden gebombardeerd en de boeken en kleitabletten liggen voor een groot gedeelte in de kelders van het vaticaan…

    Maar inderdaad de hele geschiedenis is een verzinsel mede als vele veroveringen en oorlogen die in het ¨verleden¨ hebben plaats gevonden zijn nooit gebeurt…

    En de aarde is PLAT kom maar met het commentaar mensen maar binnenkort word alles onthuld TIME FOR THE GREAT AWAKENING

 4. Ik betwijfel het bericht ten zeerste. Het hele westen zal tot stilstand komen en niemand kan zich nog verplaatsen naar bv werk. Echt uitgesloten.

  • Juist, want zonder werk, zonder fabrieken etc zijn er ook geen luxe jachten, huizen, vliegtuigen en etentjes voor de “elite”. Er is een andere agenda, dat de wereldeconomie naar de ballen gaat lijkt meer door über DOMHEID te komen dan door kwaadwillendheid.

 5. Dit jaar wordt nog kouder geen klimaatverandering. De globalisten zijn bang voor de burgers. Straks kunnen zij nergens vluchten en verstopen , zij gaan alles verliezen De grote massa gaat winnen!

 6. @Qvic @ Immortal @ F.T.G .
  Lachen jongens .
  Paar dingen ben ik met jullie eens .
  https://www.liberales.be/teksten/2017/8/4/de-bibliotheek-van-alexandri-jean-pierre-luminet
  Quote” ‘Je kunt de overeenkomsten inderdaad niet over het hoofd zien. Het monotheïsme is een krachtig idee dat beweert dat ik beter ben dan jij en dat jij minder menselijk en waardevol bent dan ik omdat ik in de juiste god geloof. Het is een gevaarlijk idee dat we vandaag de kop weer op zien steken en dat voor sommigen bijzonder ­aantrekkelijk is.’
  ‘Achter het christelijk geweld zat vaak ook een grote mate van bezorgdheid. Als de christenen toestonden dat je je demonen bleef aanbidden, zou jij na je dood eeuwig branden in de hel, en zij ook omdat ze je niet gered hadden. Daarom oefenden ze hun ‘genadige wreedheid’ op je uit, zoals ze dat noemden.” Next . Anyway ik ga verder niet in conclaaf met jullie .
  Ik lees jullie draadjes maar ga geen diepe associates aan verbinden .
  Respekt voor jullie denk wijze .
  Het spreekwoord zegt een dood paard eet niet .
  En zonder hoofd kun je niet uit het raam kijken .
  Heel fijne dag verder gewenst broeders van de kennis .🙂

 7. Jammer ohjd dat u niet met ons in conclaaf wilt dat hadden we zo graag gedaan. NOT !!!

  30 jaar onderzoek van mijn kant en honderden uren film en bewijsmateriaal wat ik heb is slechts een illusie !!!

  Tartaria is waarschijnlijk nieuw voor u en daar heeft u vast nog nooit van gehoord net zoals the orphan trains , great mudflood , hollow earth e.d…

  De i en de j Op oude munten doe staan voor anno en niet voor een 1 te zien op echte oude munten I 980 – J 980 i.p.v 1980 ook te zien in de ¨katholieke kerken¨ (tartariaanse heelplekken op leylijnen) op de graven in de
  vloer. De gebouwen met gigantische ¨orgels¨ met pijpen voor ¨ kerkmuziek¨ wat eigenlijk frequentiegenezing was in een wereld met een gezonde opgeladen ETHER…

  Daar weet u natuurlijk ALLES VAN beste ohjd . Bedankt dat u niet met mij in conclaaf wilt ik zou zoooooo bang zijn de discussie van u te verliezen dus ben u eeuwig dankbaar beste ohjd…

  En eeuwig dank voor uw draadje wat niet uit meer bestaat dan een gekopieerde link met de gedachtegang van een ander dat is zooooo veel meer waard dan 30 jaar dagelijks onderzoek van een individu….
  Bedankt voor deze waardevolle informatie waar u zo veel moeite voor heeft gedaan…

  Fijne avond verder…… F.T.G

 8. Had tot nu toe respect voor je Jossie vage omschrijvingen maar vaak wel ware woorden… jammer dat je altijd op cryptische wijze alles verteld (wat ik wel waardeerde) maar geen respect hebt voor andermans woorden zonder VERDER TE KIJKEN….maar alleen bla bla. Maar mijn woorden voor nooit een zinnig woord neem ik bij deze terug…

  Verdeel en heers vriend vind ik niks voor jou maar helaas !!!

 9. Die is al sinds februari bezig als je weet dat de wereld in cycli verloopt als we de Waterman periode al lang zijn in gegaan. Earthquakes and volcanos started februari 2022 https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=833 zouden zichzelf sieren als ze hoger bewustzijn nastreven om de rest van de wereld te helpen ipv van hele bevolkingen neer te sabelen ipv hun eigen gecreëerde streken op de hele wereld te botvieren terwijl er al lang geen geld meer is = Haal je spaargeld van de bank’ | Een gesprek met Anthony Migchels https://youtu.be/DFInjD2YQ-o Wat ze je niet vertellen over geld – https://hetanderenieuws.nl/wat-ze-je-niet-vertellen-over-geld-nederlands-ondertiteld/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in