Special operations file image, via Sandboxx

Europa is bezig met een serie-zelfmoord. De eerste poging begon in Sarajevo in 1914 en eindigde in Versailles in 1919. De tweede begon een generatie later in Warschau in 1939 en eindigde in Berlijn in 1945. Nadat de tweede poging bijna geslaagd was (het miste de atoombommen op enkele maanden na), werd Europa nuchterder en kalmer, en wachtte tot de honderdste verjaardag van 1914 om het voor de derde keer te proberen. Deze poging begon in Kiev, opnieuw in Oost-Europa, in 2014, en wordt voortgezet in de Speciale Militaire Operatie (SMO). Bij elke poging heeft Europa verloren. De eerste keer verloor het drie rijken (het Russische, het Oostenrijks-Hongaarse en het Duitse), de tweede keer twee rijken, het dodelijk verzwakte Britse en Franse, waardoor de suprematie van het Amerikaanse Rijk in Europa, zoals in de rest van de wereld, verzekerd was, schrijft Thesaker.is.

Wat zal Europa deze keer verliezen? Het zal het enige Keizerrijk verliezen dat overgebleven – de EU. Wanneer? Pas enige tijd na de afsluiting van de SMO. Nu zou het dwaas zijn om met zekerheid te voorspellen wanneer dat zal zijn, wat het hoogtepunt is van Europa’s derde zelfmoordpoging zal zijn. Het zou allemaal begin juli voorbij kunnen zijn. Of het zou nog jaren kunnen aanslepen. Beide uitkomsten zijn echter extreme mogelijkheden en er zijn nog andere mogelijkheden daartussenin. Niettemin zijn sommige tendensen duidelijk. Alleen de mate waarin en de snelheid waarmee zij zich zullen ontwikkelen zijn onzeker. Hoe het ook zij, wat er ook gebeurt in Oekraïne, Europa zal hervormd worden. Het zal nooit meer hetzelfde zijn. Het zaad dat de Westerse elite in 2014 in Kiev gezaaid heeft, wordt vandaag geoogst in de oogst van verdeeldheid, ontevredenheid en armoede in Europa.

Als we kijken naar de drie doelen van de Speciale Militaire Operatie, dan zien we dat het eerste en het tweede doel, de bevrijding van de Donbass en de demilitarisering, beide voor 75% verwezenlijkt zijn, ondanks nieuwe aankomsten van westerse wapens om de lijdensweg te verlengen. De realiteit is echter ook dat de operatie sterk uitgebreid moest worden van de Donbass naar het oosten en zuiden van de Oekraïne en daar zijn ze nog niet eens voor 50% klaar. Het derde doel, de denazificatie van Oekraïne, is echter nog niet eens begonnen en kan pas beginnen als het moorddadige regime van Zelensky vervangen is door een regering die de onafhankelijkheid en de culturele tradities van Oekraïne werkelijk koestert. Dan zal het niet langer een slaafse chimpansee zijn van het LGBT Westen en zijn Nulands, die, heel beleefd gezegd, geen tijd hebben voor Europa.

Militair

Sommigen hebben kritiek geuit op de Geallieerde speciale operatie in de Oekraïne. Na vier maanden, zeggen zij, is nog niet eens de hele Donbass bevrijd. Zulke critici zouden uit hun leunstoel moeten komen en tegen de NAVO moeten gaan vechten. Wij zouden spoedig zien hoe snel zij zouden gaan. Waarom is de vooruitgang “traag” geweest? Ten eerste, omdat de Geallieerde Strijdkrachten weliswaar klein van omvang zijn, maar zij vechten tegen het overgrote deel van het leger van Kiev, dat door de NAVO gedurende acht jaar getraind, omgeschoold, bevoorraad en opnieuw bevoorraad en ingegraven is in zijn versterkte stellingen. Ten tweede omdat de Geallieerden proberen burgerslachtoffers te vermijden en natuurlijk ook slachtoffers bij zichzelf. Dat is niet gemakkelijk wanneer Kiev burgers als menselijk schild gebruikt en vanuit woonwijken beschiet. De Geallieerden zullen geen tapijt-bombardementen uitvoeren zoals het Westen. Er is geen haast bij.

Maar met de zeer recente gebeurtenissen in Severodonetsk en Lisichansk wordt de poort naar heel Midden- en West-Oekraïne geopend. Zo lezen wij in het verslag van 25 juni: “Het Bureau van de President heeft opdracht gegeven om alle reserves uit de richting Mykolaiv/Odessa/Kharkiv over te brengen voor een tegenaanval in de richting van Severodonetsk”. Met andere woorden, Kiev heeft alleen nog maar reserves en wil die allemaal overbrengen. Dit klinkt als wanhoop – het einde is nabij. Te oordelen naar de kwaliteit van de reserves van Kiev tot nu toe, zal dit een walkover worden. En dat veronderstelt ten eerste dat de reserves bereid zijn zich te laten afslachten. En dat veronderstelt ten tweede dat zij overgebracht kunnen worden wanneer rondom de wegen bezet zijn door geallieerde troepen, of Gecontroleerd worden door Russische radar, artillerie, drones en vliegtuigen.

Het belangrijkste van alles is dat dit betekent dat Mykolaiv/Odessa/Kharkiv min of meer weerloos achtergelaten zal worden, zonder zelfs maar reserves. Volgens serieuze Westerse gegevens zijn de Oekraïense militaire verliezen ongeveer 200.000 gesneuveld, en is bijna driekwart van het militaire materieel en de munitie vernietigd. En dat in slechts vier maanden tijd. Dit is catastrofaal. Als zelfs Westerse spionnen van MI6, Duitsland en Polen dit zeggen, dan is er weinig toekomst of hoop voor de marionetten van de VS in Kiev. Wij kunnen alleen maar een militaire ineenstorting verwachten en de vorming van een nieuwe regering, die authentiek pro-Oekraïens (dat is anti-Amerikaans) en dus pro-Russisch is. Wat gebeurt er na de bevrijding van Oekraïne? De bevrijding van Moldavië? Van de Baltische staten? Wij weten het niet. Maar als de agressieve NAVO/EU-sabelgekletter doorgaat, is alles mogelijk.

Economisch, politiek en ideologisch

Zoals wij weten, zijn de anti-Russische sancties van het Westen, een zelfopgelegde economische ramp geweest, een goal in eigen doel. De terugslag is akelig geweest. Dedollarisatie is aan de gang. Betalen in roebels, alstublieft. Nu. Voedsel, kunstmest, olie, gas, alles schiet in prijs omhoog, en het is nog geen winter. De ontevredenheid van het volk en de straatdemonstraties in West-Europa nemen toe. In Frankrijk heeft de Rothschild-kandidaat Macron de controle over het Franse parlement aan links en aan rechts verloren. In het Verenigd Koninkrijk wordt de “waanzinnige” (een woord van zijn eigen partijleden) Johnson (een man die door zijn eigen partij veroordeeld wordt als “een opportunistische verslaggever die in zijn hart een moreel vacuüm heeft”) gezien als een blok aan het been, die de Tory Party bij elke verkiezing naar de ondergang zal leiden. Wij zullen het hier niet hebben over andere non-entiteiten als Scholz, Draghi, Trudeau en Biden.

Dan is er de vorming van alternatieven voor het Westerse blok. Een nieuwe G8/BRICS+? Rusland heeft veel discrete en niet zo discrete steun gekregen van China, India, Kazachstan, Brazilië, Iran, Indonesië, Afrika (van Egypte tot Zuid-Afrika), Saoedi-Arabië, Venezuela, Argentinië, Hongarije… Dat wil zeggen, van de toepasselijk genaamde “opkomende” wereld op alle vijf continenten, van degenen die over grondstoffen en productie-infrastructuur beschikken. Zij willen uit de puinhopen van het kolonialisme en neokolonialisme tevoorschijn komen. Het geïsoleerde Westen, de VS, Canada, het VK, de EU, Australië, heeft weinig vrienden buiten zijn in zichzelf gekeerde wereldje. Er zijn slechts een paar bezette vazallen in Azië, zoals Israël, Japan, Taiwan en Zuid-Korea, die gedwongen zijn Westerse wapens te kopen om te voorkomen dat ze van zichzelf bevrijd worden, en dat is het dan.

Zelfs de huurlingen van de door de Staat gecontroleerde Westerse media beginnen op hun door de Staat betaalde leugens terug te komen. Zij zijn gewend om alles op zijn kop te zetten, om alles om te keren. Zo zou het Russische leger bestaan uit “gedemoraliseerde en ongetrainde rauwe dienstplichtigen”, die “enorme verliezen” geleden hadden en “gebrek aan brandstof en munitie” hadden, “kinderen verkracht en vermoord” hadden, “in volle terugtocht” waren en “woonwijken en burgers” gebombardeerd en beschoten hadden. Verander gewoon het woord “Russisch” in “Kiev” en we zijn een stuk dichter bij de waarheid. Gelooft er nog iemand deze leugens van de media? Toch zeker alleen de levende doden? Het moet gênant zijn voor deze huichelaars, die het tegendeel van de waarheid hebben verteld, of liever gezegd opdracht hebben gekregen om dat te doen. Vroeger meldden zij hun dromen als werkelijkheid. Nu moeten zij de werkelijkheid melden – hun ergste nachtmerries.

Conclusie: Het tijdperk van de rijken is voorbij

Na de Westerse nederlagen, of liever terugtochten, in Irak en Afghanistan, heeft de NAVO geen militaire of politieke toekomst meer. In feite had zij na de val van de USSR afgeschaft moeten worden. Oekraïne (of hoe het ook zal heten met de grenzen die het zal hebben wanneer zijn bevrijding voltooid is) is Russisch. Vergeet het maar, NAVO. U hebt al verloren. De uitbreiding van de NAVO naar Azië? Wat een grap. Taiwan is Chinees, net als het hele westelijke deel van de Stille Oceaan. Vergeet het maar, NAVO. U hebt al verloren. De Amerikaanse Eeuw die in februari/maart 1917 begon met de paleisopstand van corrupte aristocraten en generaals in het Russische Rijk, zorgvuldig georkestreerd vanuit Londen en New York, is voorbij. Europa hoeft geen zelfmoordpogingen meer te doen, laat staan te slagen. U bent vrij om de soevereiniteit van uw natiestaten te herstellen.

Het is een feit dat het tijdperk van de keizerrijken voorbij is. 1917 betekende het begin daarvan. In 1991 is het Rijk van de Rode Ster (USSR) ineengestort. Vandaag stort het White Star (USSA) Empire, met zijn Twelve-Star EU (USSA) vazal Empire op sleeptouw, in, en om precies dezelfde reden: omdat niemand meer in hun ideologieën gelooft. Zowel het communisme als het kapitalisme hebben gefaald. Nu is het tijdperk van vrije allianties van soevereine naties aangebroken. Wat is de toekomst van Europa na zijn derde mislukte zelfmoordpoging? Die ligt in de herintegratie van de Soevereiniteit van Eurazië, beschermd door de Russische hulpbronnenparaplu. De Atlantische Oceaan heeft Europa nooit verenigd, hij heeft Europa verdeeld. Als degenen die aan de overkant van de Atlantische Oceaan wonen, van ons willen herontdekken hoe ze weer een normaal leven kunnen gaan leiden, dan kan dat. Maar het zal op onze voorwaarden zijn, die van onze Soevereiniteit, niet op die van hen.

Wij hebben over de speciale militaire operatie gesproken als over het hoogtepunt van de derde zelfmoordpoging van Europa. Wij hebben gezegd dat Europa daarna nooit meer dezelfde zal zijn. Dat komt omdat, tenzij Europa het deze keer echt meent met de zelfmoord (en het is er al twee keer eerder in geslaagd die te vermijden), deze Operatie Z de tirannieke Westerse wereld, EU en VK Europa, van de VS zal afsplitsen. Het is Operatie Z+. En wie zijn wij, degenen die zullen overleven? Wij zijn Generatie Z+. Wij zijn degenen die “uit de grote verdrukking” zullen komen en zullen overleven. Wij zijn degenen die in de echte Globale wereld zullen leven, niet in de Westerse bubbel-Globalistische wereld. Wij zijn de echte Europeanen van de oude en de nieuwe Europese geschiedenis, die weigerden zelfmoord te plegen, de Soevereine Europeanen. De werkelijkheid daagt eindelijk.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Lentetijd voor Globalisten – De Globalistennazi’sVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZelensky “bepaalt” deadline voor einde conflict Rusland-Oekraïne – media
Volgend artikelGideon van Meijeren (FVD) eist doorzichtigheid van Bilderbergconferentie: CIA Complot? Nieuwe Wereld Orde? Schaduwregering? (Video)
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

  • Briljant en niemand in de rest van de wereld zal er wakker van liggen als dat gebeurt. Al die lui die daar zijn Johnson, Rutte, etc.. zijn direct te vervangen door andere puppets. Maar dit is een slimme vraag om over na te denken, want VS hebben dit wel gedaan met de Iraanse opperbevelhebber in Baghdad, waarom doet Rusland dit niet?? Om een derde wereldoorlog te voorkomen?? Als de idioot Biden inderdaad atoomwapens gaat inzetten, dan zullen ze ook op de Davos jongens vallen (zodra die ratten in de schuilkelders kruipen moeten wij dus ook weg zijn)

  • Ook de mensen in Davos hebben een Meester (de zwarte adel?). Je moet het Kwaad bij de wortel aanpakken, voorgoed dit keer.

 1. Napoleon heeft het ook geprobeerd en helaas ook voor hem en zijn troepen GEEN SUCCES.

  De europeaan leert het nooit. In het huidige conflict kiezen ze de kant van de VS. De VS die menig oorlog is begonnen en zelden er eentje wint. De laatste verliezende oorlog was in het midden-oosten. Ja ze laten wel enorme puinhopen achter, maar dit weerhoudt hen er niet van om onschuldigen op te offeren.

 2. Met ruim 200.000 gesneuvelde soldaten plus wat er nog meer dood is zal Oekraïne ene groter vrouwenoverschot hebben dan voorheen….de Eu zal de politici van Oekraïne rijk belonen als ze asieleisers binnen halen…de rest laat zich raden, veel bruine baby’s in Oekraïne in de toekomst….slim bezig AZOV…

  De veroorzakers van het Oekraïne conflict zijn lieden zoals Verhofstad en van Baalen, vadsige gore oorlogshitsers in opdracht van Soros en Gates….en miljoenen mogen daarvoor lijden en sterven….waarom deze lui nog leven is mij een raadsel, ongedierte ruim je o0p als ze hinder veroorzaken.

  Ik voorzie dat Roemenië, Hongarije, Bulgarije, Griekenland en Servië samen een blok zullen vormen dat pro Rusland zal functioneren. Incluis verdragen qua vrede en veiligheid. Voor Griekenland een uitkomst in verband met Turkije, voor de rest een weg om niet door de NATO te worden meegesleurd in een oorlog…

  Tsjechië, Polen ne Slowakije en mogelijk de Baltische staten zullen eenzelfde weg kiezen, bij de val van de Euro hun eigen eco en defensie blok vormen en misschien ook uit de NATO stappen. Dat Rusland geen Europa wil veroveren is ze allemaal wel duidelijk, dus gaan handelen met Rusland is vele malen meer winstgevend dan er oorlog mee voeren….op bevel van ene ander en op het eigen grondgebied.

  De EU zal straks van druif naar rozijn gaan…..door wanprestatie en arrogantie, door omgekochte politici n ordinaire zakkenvullers….door incompetente schoften.

  We gaan het zien.

  Groet Duchesne.

 3. Er zou best sprake kunnen zijn van ‘collusie’ (bedrieglijke geheime samenwerking) tussen het Westen en Rusland waarbij overeengekomen werd Oekraïne te splitsen in een oostelijk deel voor Rusland en een westelijk deel voor de EU, net zoals Duitsland na WO2 gesplitst werd in Oost- en West-Duitsland.
  Een ‘win-win’ situatie voor beide partijen met een extra bonus voor de Westerse elite die nu de schuld voor de zelf veroorzaakte energie- en voedselcrisis op Rusland kan afschuiven.

 4. We kunnen er donder op zeggen dat het nog lang niet voorbij is. Gezien de mentaliteit van de neocons, deze hardliners van de Angelo Zionisten Rijk geven zich niet makkelijk over. Ze vernietigen liever eerst alles, voordat zij de grondgebieden verlaten. Dat betekent ook dat eerst de bevolkingen tegen elkaar opgehitst worden, om een burgeroorlog uit te lokken. Zodat zij met de meeste rijkdommen er mee kunnen vluchten zonder al te veel ophef naar betere oorden, want de bevolkingen zijn dan te druk met het overleven. Omdat de bevolkingen elkaar de hersenen inslaan. Dit traject is inmiddels aan de gaan, door de oplopende inflatie en voedsel en energie crisis, waardoor dan aan alles een te kort aan zal zijn. Daar de genetische gifspuit ook de nodige slachtoffers eist. Ruimt het lekker op volgens de Zionisten met hun dodencultuur. Zij zijn de ultieme sociopaten en psychopaten door indoctrinatie tot stand gekomen en behouden. Want het werk kapitaal moet wel in de familiekringen blijven. Als je je vijanden wil misleiden kies je de moederskant als erfopvolging. Want de rest van de wereld gebruikt de vaderskant. Dan is het namelijk bijna niet te traceren wie de echte erfgenamen zijn in verloop van de vele generaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in