© NoJab nojab.imgbb.com

Het Nederlandse kabinet heeft “juridisch bindende afspraken” gemaakt met het World Economic Forum van Klaus Schwab. Dat heeft het kabinet toegegeven in antwoord op Kamervragen van Gideon van Meijeren van de partij Forum voor Democratie.

Great Reset propagandist Schwab’s World Economic Forum, een oppermachtige globalistische organisatie, is van mening dat het Coronavirus moet worden gebruikt om een ​​wereldwijde transformatie naar socialisme door te voeren, waarbij overal totalitaire staatscontrole moet worden ingevoerd. Want dat is “veilig” en “efficiënt” volgens Schwab, die eruitziet en zich gedraagt als een schurk uit een James Bond-film, schrijft Freewestmedia.com.

Schwab had zich eerder beklaagd over mensen die deze notie als een “samenzweringstheorie” verspreiden, maar op de website van het WEF wordt openlijk gesproken over deze onderwerpen om de maatschappij te veranderen. De inhoud van zijn plannen is ronduit schokkend. Mensen moeten samensmelten met de nieuwste technologie, alle betekenisvolle banden verbreken en alle lichamelijke autonomie en vrijheid opgeven om vervolgens fulltime in de gaten te worden gehouden.

The Great Reset, een globalistische utopie, is dus in wezen een extremere versie van het communisme, mogelijk gemaakt door technologie.

Mainstream Nederlandse politici hebben echter een warme relatie met deze stuitende ondemocratische organisatie en haar griezelige baas. Het Forum voor Democratie wilde weten welke onderlinge afspraken er zijn gemaakt over zaken waar de kiezer niets van weet.

In hun antwoord heeft het kabinet aan FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren, die de vragen indiende, toegegeven dat er inderdaad een nauwe samenwerking is geweest tussen het kabinet en het WEF. En ja, er zijn ook afspraken gemaakt met de stalinistische organisatie… en die afspraken zijn juridisch bindend.

  Dr. Coleman: Klimaatveranderingszeurders zijn niet alleen idioten - Het zijn psychopaten en moordenaars

“Nederlandse ministers nemen regelmatig deel aan bijeenkomsten die door het WEF worden georganiseerd”, aldus het kabinet in het antwoord op de Kamervragen van Van Meijeren. “Daarnaast zijn er samenwerkingsverbanden met het WEF die tot stand zijn gekomen op de volgende terreinen: Duurzaam Investeringsbeleid, Tropic Forest Alliance, Food System Initiative, Food Innovation Hubs.”

Het voegde eraan toe: “De verplichtingen die in deze overeenkomsten zijn opgenomen, zijn juridisch bindend.”

Hoe is het WEF een supranationaal orgaan geworden dat feitelijk bepaalt wat er in Nederland en andere landen gebeurt? Tot voor kort hebben maar weinig kiezers begrepen welke rol het WEF heeft gespeeld bij het usurperen van hun democratisch recht om hun vertegenwoordigers te kiezen.

FvD-leider Thierry Baudet gaf commentaar op de alarmerende reactie: “Zeven maanden geleden: Kamer blokkeerde een debat over The Great Reset. Omdat het volgens hen een ‘samenzweringstheorie’ was. Na aanhoudende vragen heeft de FVD deze week eindelijk onomstotelijk bewijs gekregen dat de agenda van Klaus Schwab leidend is voor [Nederlandse Premier] Rutte c.s. Ze zijn volledig ontmaskerd.”

Wow…. In antwoord op uitstekende Kamervragen van @GideonvMeijeren geeft de regering toe dat er overeenkomsten gesloten zijn met het World Economic Forum die “juridisch bindend” zijn! Zijn die overeenkomsten openbaar? Wie onderhandelt dit uit namens wie? Wat is de rol van de TK? pic.twitter.com/NZPiM4JOF1

— Pepijn van Houwelingen (@PvanHouwelingen) December 17, 2021

Vorig jaar deed Rutte alsof hij Schwab niet kende

Vorig jaar had Van Meijeren aan premier Rutte gevraagd hoe hij de inhoud van het boek Covid-19 van Klaus Schwab beoordeelde: The Great Reset. “Ik ken het boek niet. Maar ik zou de heer Van Meijeren willen adviseren om niet al te veel in die conspiracy theorieën te geloven,” antwoordde Rutte.

  Als u weemoedig denkt dat de Coronacrisis snel voorbij zal zijn, stel ik voor dat u uw perspectief verandert

Van Meijeren confronteerde de premier vervolgens met een brief van 26 november 2020, waarin Rutte Schwab bedankte voor het feit dat hij het boek daadwerkelijk had toegestuurd, terwijl hij het prees als een “hoopvolle analyse voor een betere toekomst”.

“Het verbaast mij dat de eerste vraag die ik aan de heer Rutte stel sinds ik beëdigd ben als Kamerlid direct wordt beantwoord met een leugen,” zei Van Meijeren nadat de premier als meineedpleger was ontmaskerd.

Bijeenkomsten van Nederlandse ministers van de Global Action Group van het WEF waren kennelijk “strikt off the record”.

Een kruiperige en staartkwispelende dienaar van de WEF-baas

Uit een andere brief die de FVD heeft opgegraven blijkt dat Schwab premier Rutte heeft gevraagd om een gunstig citaat voor een ander boek. En de Nederlandse premier werd aangespoord om zijn huiswerkopdracht binnen enkele dagen in te leveren.

In de brief stond dat Schwab op 25 januari 2020 zijn boek Stakeholder Capitalism zou publiceren over ongelijkheid en de “klimaatcrisis”. Het World Economic Forum vroeg Rutte het boek aan te bevelen, omdat Schwab veel waardering had voor zijn aanpak als premier, die samenviel met zijn eigen visie op stakeholder capitalism.

Het WEF eiste dat Rutte de aanprijzing binnen een week, uiterlijk 15 december, zou opsturen. “Professor Schwab zal hem zeer dankbaar zijn”, kreeg hij te horen. Een medewerker van Rutte reageerde op 15 december: “Wat een eervol verzoek van de heer Swab (sic).”

“In ‘Stakeholder Capitalism’ schetst mijn goede vriend professor Schwab een inspirerende weg voorwaarts naar een meer rechtvaardige, duurzame en toekomstbestendige economie. Een visie die perfect aansluit op al zijn inspanningen de afgelopen jaren om een betere wereld te bouwen. Professor Schwab geeft ons met dit fascinerende boek opnieuw stof tot nadenken en reflectie,” jubelde Rutte.

  Eerste Amerikaanse deelstaat die actie onderneemt tegen dubieuze grondaankopen door Bill Gates

Oud-beurscommentator Willem Middelkoop hoorde van een journalist die hij al 30 jaar kent dat de mainstream media de verontrustende documenten hebben genegeerd omdat ze zijn uitgelekt door een door hen verfoeide “extreem-rechtse” politicus.

More evidence of the very close relation between Dutch PM/Gov and the World Economic Forum pic.twitter.com/qgYUvz002I

— Willem Middelkoop (@wmiddelkoop) December 23, 2021


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

FvD staat op: “Het hele coronabeleid is gebaseerd op een web van list en bedrog”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWe winnen de oorlog!
Volgend artikelAmerikaanse klokkenluider verpleegster: “Er zijn meer kinderen gestorven aan het COVID-vaccin dan aan COVID zelf”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

  • Als het volk zelf niet gaan ingrijpen zal er een leven op aarde voor de volgende generaties een hel worden en het verbaast mij dat er nog zo veel domme mensen zijn die Rutte volgen en ik heb vaak van dag een aan gegeven dat het op onzin beruste hee die pandemie corona, nu weet ik dat de ingeënte het moeilijk hebben zij weten het nu helemaal niet meer en dat maak de situatie nog meer explosief naar mijn mening.

  • Ala het coronavirus door het wef wordt gebruikt, dan neem ik aan dat ook wel door het wef ontwikkeld zal zijn..
   Want zelfs IC verpleegkundigen hebben geen idee wat co r ona nu is geweest.

 1. Joh, dat “juridisch bindend” is een aanfluiting als je hele rechtspraak corrupt is. Een onzin manier om te voorkomen dat het tegengehouden wordt.
  Ze mogen denken dat ze iedereen verkocht hebben, maar ik ben auotonoom dus rut maar een eind op. Jij tekent: jij boet. Ik heb niets getekend.
  En aan alle agenten die hier aan mee doen: zie je nu wel wat voor nazi je bent? Te dom om te poepen, dus moet iemand het voor je bedenken. Yuck!

 2. Juridische tyrannie via dictatoriale mandaten leidt tot een globale dictatuur tegen de vrije volkeren van de wereld.
  Zouden deze tyrannen weten wat gymnastiek en guillotines gemeen hebben ? Het antwoord is KOPROLLEN .

 3. Wat ik niet begrijp is dat mensen die deze site en andere alternatieve nieuwssites bezoeken nog steeds in de rechtspraak geloven.

  Ik bedoel ze geloven niet in de corona hoax, vaccinatie etc.. maar nog wel in de rechtspraak. neurenberg-tribunaal etc..

  Voor mij zijn de mensen net zo blind als die mensen die in de rij staan om zo snel mogelijk een prikkie te halen ..

   • Zelf al gehersenspoeld? Gecontroleerde Oppositie?? Alle banden zoveel mogelijke verbreken het commando van de WEF. Echt heel wakker om de vrijwel niet meer existerende cohesie nog verder te doen afnemen.
    Rechtspraak is er. In de USA hebben ze er tot nog toe zijn mandaten mee tegen gehouden. En ja naar alle waarschijnlijkheid zijn ze allemaal lid van de Vrij Metselaars, dat is in ieder geval zo in de USA. Fuelmich die verspreid niet meer in rechtspraak te geloven is vlgs sommigen zelf Controlled Opposition.

    • Blablabla… wat bedoel je Gecontroleerde Oppositie??
     Denk het even niet.
     De gecontroleerde oppositie wil juist je het gevoel geven dat het dat er een rechtspraak is zodat je op je gat blijft zitten en niks doet en blijft snurken en afwachten en denkt het komt goed.

     Iedereen moet opstaan en vechten voor de vrijheid. Niks rechters etc.

     De rechters en advocaten hebben niets uitgehaald in de 2e wereldoorlog. Het was het verzet die terug heeft gevochten niet de rechters.

   • Bijna iedereen? Ik niet. Zin van dit loze comment??

    De cohesie nam af bij het leeglopen van de kerken, nog meer af door het Kalergi Couwenhove plan, de multiculturele samenleving en nog meer af door dit zoor loze comments. En dan hebben we nog de Army of Love, die een aanklacht tegen Hugo indient. Liefde, Liefde op alle demonstraties tegen maatregelen. De New Age download afkomstig van de Illuminati, waar de UN en de UN kerk volledig op gefundeerd zijn. Een dogmas wat ons machteloos maakt, vervreemd van geliefden, familie, ons programmeert geen negatieve emoties te voelen, maar alleen Love and Joy. Dan vieren ook de bekeringen tot Jezus en vervolgens wonderen in hun leven hoogtij. Nog een Mindprogramma. Het boek Openbaringen, later toegevoegd aan de KJV, King James version bijbel. door mensen geschreven, niet aanwezig in de veel eerdere Aramese bijbel en HET script voor wat zich nu ontvouwt. Een 1000 jarige regering vanuit Jeruzalem, Israel en de verwachting voor millioenen of milliarden doden, hetgeen ze met een grote glimlach zeggen. God heeft het zo bepaalt.
    De groep Vaccinvrije is niet heel groot in NL. In de USA is die veel groter. Daar waren het aantal vaccinaties voor kinderen ook veel groter, en kregen die massaal autisme. De strategie zit brilliant in elkaar. Sublliminale boodschappen overal die aansporen te gaan scheiden. Kinderfilms met Weesjes die de illusie geven dat je daar als kind heel gelukkig van wordt.
    We zullen het dus zelf moeten doen. Van de overheid, overheidsorganen, onderwijs etc. etc. hebben we niets te verwachten.
    Dus stop met de negativiteit en laten we die cohesie versterken, die Schwab bewust heeft afgebroken. Theodor Herzl in zijn dagboek ook interessant. We zijn allemaal gemanipuleerd en belogen geworden. Fijne feestdagen.

   • Begrijp die hele Gertrude niet.

    Ik zeg iets heel simpel van dat de rechters allang niet meer rechtvaardig zijn…. komt hij met jezus multiculturele weet ik veel wat allemaal.
    Na 1 zin gelezen te hebben wist ik niet eens meer waar hij het over heeft….

    Letterlijk 30 dingen tegelijkertijd die totaal niet meer over het onderwerp gaan.

    Maar goed zal wel aan mij liggen.

  • Yup rutten is al verkozen en iedereen die stemt is 1 grote grap. Je doen geloven dat je wat te zeggen hebt om mensen te sussen en in slaap te houden.

   Wakker worden Nederland

  • Er is niets verdronken. Wel gaan er babies Inutero en kort na geboorte dood omdat hun moeders in het heilige vaccin geloofden. Dus wees een vent, vind je ballen en ga staan. Tot je laatste ademtocht. En misschien zelfs voorbij die. Fijne feestdagen. Leer zwemmen, pootje trappelen en kijk uit voor putten.

  • De man heeft het totaal verkeerd. Gehersenspoeld door de Club van Rome, Eugenics theorie en de geheime ordes waar hij ongetwijfeld toe behoord.

   Al jaren maken China, Duitsland zich grote zorgen over die krimpende populatie en het effekt op economische groei of stabiliteit. Daarom was Angela Merkel zo enthousiast over al die asielzoekers. Daarom heeft de EU een plan klaar om 25 millioen Afrikanen te laten immigreren.
   De theorie van te veel mensen op aarde is vals. Jaren geleden waren er andere hypotheses op het internet te vinden. De man gehersenspoeld door de Club van Romen. De Eugenics theorie en de geheime orders waar hij ongetwijfeld toe behoord. Gemindprogrammeerd?? Zo ernstig dat hij het zelf geloofd wat er voor een onzin uit zijn mond komt.

   Er zijn Afrikanen die een tijdje in het Europeese Paradijs verkeerd hebben. Gauw terug gingen en met het geld wat ze verdiend hadden hier daar van alles op bouwden. Nou waarom zijn al die welzijnswerkers, NGO’s daar niet ingeslaagd. Met hun giga salarissen, waar waarschijnlijk een heel afrikaans dorp een jaar van zou kunnen leven.

  • ‘Omtzigt en functie elders’…nou dat werd breed uitgemeten in de msm. Ik wacht al dagen op een nieuwsbericht van de telegraaf, NOS, RTL enz aangaande de connectie van Rutte, Kaag, Hoekstra met het WEF. Het is stil….heel stil….

 4. Demissionair: de lopende zaken afhandelen.
  Geen nieuwe aangaan; dat is onwettig.

  Maar Rutte is gereformeerd, zo corrupt als de pest en landverrader.
  Als je zijn volgende stappen wil zien: lees “mein Kampf”.
  Hij volgt Hitler’s methoden op de voet.

  Een leugen vaak herhalen, wordt het vanzelf waarheid.
  heb je zelf wat uitgevreten, beschuldig dan je tegenstander ervan. Tegen de tijd dat de waarheid uitkomt gelooft niemand de tegenstander.
  (Samenzweringstheorie betreffende de psychopaat Schwab…. beschuldig rechts ervan)

  Maar dat NL zo stom en zo laf is die landverrader en fascist weer te laten als PM is onbegrijpelijk.
  Ze hebben alle bewijzen voor hun neus en reageren er niet op.

  Als Hitler was gebleven, was europa vrijer geweest dan nu.
  Het grote verschil: de huidige gekken willen eigen bevolking afmaken.

 5. Een moderne oubliette: iemand wordt gearresteerd, gevangen gezet onder gefantaseerde naam en zonder proces.

  Voor Rutte: liever een ouderwetse.

 6. Het gevaarlijke en griezeligge: de stomme linkse honden die hem steunen en volgen.
  Als we niet gauw een rechtse staat worden zijn we afgeschreven en zijn we verder gezakt dat DE in jaren dertig.

  • Maar vlak de Oostenrijkers niet uit. In de 16de eeuw was er een massale zelfmoord door joden in Wenen.
   Er is op de muur nog steeds een zeer beledigende bronzen plaquette….

   En de Duitse en nederlandse en Poolse overheden; die de huizen van gearresteerde joden inpikten.
   Toen de overlevenden terugkwamen, kregen ze hun huis NIET terug.

   Maar de politie agenten die hun arresteerden, bleven na de oorlog in functie.
   ———————————–
   De amerikaanse anti semitische invloed in 1948 regelde het dat 36000 dossiers door de UN als “staatsgeheim”werden geclassificeerd.
   Dus werden 36.000 moordenaars van joden vrijgelaten zonder veroordeling.

   In USA waren in en voor de oorlog maar 10.000 joden welkom. Zij moesten in een kamp leven; mochten niet werken of trouwen.
   SS krijgsgevangenen die in USA waren mochten dat wel; ook in burgerkleding.

   Vanaf 1931 kregen de USA ambassades opdracht om visa te weigeren aan joden.

   Na de bevrijding werden 80 joden gestenigd in Polen. De RK weigerde iets te doen.
   Rode Kruis weigerde in de concentratie kampen ook maar IETS te doen voor joden.

   De paus nam deel aan een overleg van 3 partijen; Kroatische moslim fascisten, Duitse fascisten.
   besloten: de Serven–met name de joodse moesten worden afgemaakt. Een derde mocht in leven blijven, als ze zich bekeerden tot RK kierk. Sebrenica was maar een heel, heel kleine wraak daarop

   Vatican betaalde en gaf faciliteiten om oorlogsmisdadigers te laten ontvluchten en te laten leven in Zuid Amerika.
   ——————-
   De antisemieten denken als volgt: als er geen joden waren, waren ze ook niet afgemaakt. Dus hun eigen schuld.

   • joden zijn geen,:
    bloedlijn , lineage , bewoners van een land of practiserenden van een geloof.
    de huidige joden zijn een groep personen met gelijkgestemde opvating met ern machtsstructuur gelijkend aan de mafia.

    vb een nederander geboren in china is geen chinees.
    zo is de zionistische jood geen israeliet.

    13 canaan babylonische “clans” bezetten huidig palestina in een door vrij metselaars geplande 1e 2e en huidige 3e wereld oorlog.
    a.pike.

    12×12000 tribe,s / israeliten die hun lineages vergaten vluchte +-2000 jaar geleden uit het mediterans gebied en vestigden zich in alle uithoeken van de wereld.
    nederland herbergd de tribe Zebulon.

    saiant is dat een chinees in nederand een nederlander geacht word.
    andersom worden de tot rasist en anti semiet verklaarde ‘blanken’ nooit bij het land van geboorte benoemt.

    blank heeft zijn herkomst in hooghouden van de law of one co-creatie / causatie.
    het nemen EN dragen van verrantwoordelijkheid.

    de “joodse” atheistische agenda is,
    u tekend opdat wij voor u beslissen in ons grotere goed, (het offeren in de naam van dit grote goed/eigenbelang) i draagd hiervoor de verrandwoordelijkheid.
    wat word geofferd is inherent de waarheid of zij die leven naar de waarheid.

    anti betekent polaire oppostie.
    niet tegen of tegenstander.
    de nacht is niet tegen de dag.
    en de dag niet tegen de nacht.
    het is het leven net zoals de seizoenen allen hun fuktie hebben.

    anti semiet is als rasist en complot theorie
    allu hoedje.
    het creeren van een negatief en tegenstander paradigma.
    diversiteit is joodse agendas is kalgeri.
    het samensmelten van alle kleuren rassen en geloven.
    1 ras 1 geloof (athieisme) 1 kleur.

    dye-versity in etomologie
    is verfen van alle soorten tot 1 homogene massa.

    vraag een “jood” hoe hun ‘god’ heet.

    hint, het is niet de gene die zich niet laat omschrijven of benamen vanwege de onbeschrijfbare alles omvattendheid.

    vraag een israelite en meestal word de gene als onbeschrijfbaar onbenoembaar of The One of De Schepper vernoemd.

    • Goed stuk met veel gezond verstand. Helaas af en toe moeilijk te begrijpen, waarschijnlijk omdat het aantal woorden beperkt is.
     Hier in Israel weten de meeste pure bloods vandaag dat de staat is opgericht door Joodse Vrije Metselaars en Nazis.
     Wij praten hier vandaag over Kwaadaardig zionisme en Puur Zionisme.
     Dat laatste zijn mensen die in dit land willen wonen, volgens de Tenach en niet volgens de Rabbinale vrij metselaars wetten. Zij willen ieder souvereign zijn en geen nummer. Zij willen geboorterechten opeisen geen controlenummer dragen.

 7. Goede morgen Strijders , wat de meeste mensen niet doorhebben is dat we nooit bevrijd zijn na de 2e Wereldoorlog.
  Ze ( de joden in Amerika) hebben ons in de oorlog betrokken.
  Hebben de Duitsers geholpen hun wapenarsenaal gigantisch op te bouwen.
  Met uiteraard Joods geld !
  Lieten toe dat ze Rotterdam platgebombardeerd hebben.
  Gevolg een zeer moderne haven gekregen voor de toekomst , mijn opa & vader zeiden altijd : een jood kijkt 50 jaar vooruit !
  Aan het eind van de 2e Wereldoorlog hebben ze alle vitale dijken in Zeeland gebombardeerd , door de RAF ( foutje bedankt ! )
  Dus de Deltawerken , voor de toekomst geen zorgen ivm. Nederland als op / doorvoer en opslag land ( kijk wat er nu gaande is ! )
  Tevens de Betuwelijn , kun je in een conventionele oorlogvoering je oorlogsmateriaal ontschepen in Rotterdam en dan linea recta richting de ( lees Rusland ) vijand sturen !
  Want Rusland is het groooooooootte gevaar !
  Oh my gosh !
  Wij zijn al +- 25 jaar afhankelijk van Russisch gas , komt bij Koedijk ( de boerderij ) ten noorden van Alkmaar ons land binnen.
  Ons eigen aardgas ( hoofdzakelijk uit de Noordzee via Den Helder ) verdwijnt via het ,,Luns” verdrag ( ja die met die grote neus ? ) uit 1967 naar Deutschland.
  Die verhandelt het hoofdzakelijk naar Italië !
  Dit land heeft heel veel industrie , maar bijna geen eigen energie voorzieningen ( ook veel Russisch gas uit Siberië via Tsjechië )
  Maar nu willen ze alles in een versneld tempo afhandelen !
  Over mijn lijk.
  Ik pleit voor volkstribunaal !
  Kort maar krachtig !
  Indien mogelijk : een prettige kerst

 8. de reden dat joden gehaat worden is deze ,ze brengen en brachten het woord van God over de wereld , en daar hebben de afgodendienaars een hekel aan .

  • Een van de rede4mnen dat joden gehaat worden door moslims is hetvolgende:
   –al generaties plegen moslims incest, inteelt, en maken ze kinderen zwanger.
   Resultaat: laagwaardige babies. Laag IQ, met gering of zonder geweten.
   vergelijk: joden: 0,2% wereldbevolking; 25% Nobel prijzen. Moslims 25% wereldbevolking; 0,05% Nobelprijzen.
   ————
   Dat is EEN reden.
   Reden 2: joden joegen Mohammed uit medina.
   Reden drie:
   Mohammed kreeg zijn verdiende dood van een…..joodse vrouw.
   Terwijl de bende van M haar echtgenoot dood martelde, nam Mohammed zijn vrouw en beval eten te koken.
   Deed ze. Met vergif. Mohammed nam te weinig om te sterven; maar iedere dag kreeg hij meer en meer pijn.
   Na twee jaar verrekte de valse hond letterlijk van de pijn
   Gabriel en Allah hadden kennenlijk een snipperdag.

   Door een gemiddeld hoog IQ en sociaal gedrag hebben de joden altijd economisch succes gehad.
   Dat ook is een reden voor jaloezie en haat
   Ook door Polen, en de RK kerk en Rode Kruis.

 9. Let op! De Nederlandse staat is een buitenlandse onderneming die onder valse vlag vaart, alle “juridisch bindende afspraken” gelden alleen voor de eigen werknemers. Ambtenaren, rechterlijke macht, politie, boa’s, leger etc, etc, ze hebben geen enkel legitiem gezag over jou en mij. Het Nederlandse volk heeft er dus geen enkele boodschap aan. Laat dit en het artikel op de Bataafse Courant goed op je inwerken. Het volk kan deze idioterie namelijk gewoon stoppen. Weigeren wat een buitenlandse mogendheid ons op wil leggen is geen recht, het is onze plicht.
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/12/23/staat-der-nederlanden-overtreedt-als-onderneming-onder-valse-vlag-burgerrechten/

 10. Rutte c.s. zijn door hun handelen landverraders pur sang. Advocaten willen er niet aan beginnen omdat rechters ze niet willen veroordelen. Recht en Wet bestaan in deze niet meer. Vandaar dat er ook geen Neurenberg 2 zal komen. Blijft over een burgeroorlog, die er ook niet zal komen. Tot slot een groep commando’s of huurlingen die voornoemde rotzakken om gaat leggen. DIt zou dan zo’n impact moeten krijgen dat geen een politicus het ooit nog zou wagen om smerige streken uit te gaan halen met de bevolking.

 11. Ik vraag me af, juridisch: moet een overeenkomst, door een minister getekend, niet door parlement worden goedgekeurd, voordat dat wet wordt; en dan nog door de eerste kamer….

  Ik denk, dat er alleen maar intentie verklaringen zijn getekend.

  maar i.dd.: dit is hoog verraad; geen proces, mar tegen de muur.

 12. En hoe komt het dan toch, dat de huidige stemwijzers (7/2022) nog steeds winst aangeven voor het narratief, dus de zittende coalitie? Dat is geen kwestie meer van wakkerworden, maar EGOCENTRICITEIT, m.a.w. Eigenbelang gaat voor, niet het algemeen belang en zeker niet het belang van de buurman, laat staan van onze gehele mondiale gemeenschap.
  Misdaad komt alleen uit door te infiltreren. De infiltranten kunnen dan legaal de acties volgen en ventileren. Met voldoende bewijsmateriaal en een zuivere rechtspraak, wordt deze genocide gestopt.
  Je vangt dieven met dieven, toch?

 13. Mensen wordt aub wakker. We moeten als persoon, als land, als één wereld eenheid optreden tegen alle overheidsbeleiden binnen euro en binnen de wereld en tegen het WEF. Het WEF en de Nederlandse overheid zit achter onze boeren aan om alles van hun, van ons af te nemen. Door akkoord te gaan met alle Corona regels hebben wij dit als mensheid zover laten komen.
  Vanaf nu gaan we als volledig mensheid voor liefde, geluk, voor alles wat het leven ons geeft en laten we ons niks afnemen door overheden en wereld organisatie’s. Samen als een groot team opkomen voor onze vrijheden. Boeren en alle andere mensen we gaan tot het einde en voor alles waar we recht op hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in