Wat fake is: Russische militairen hebben het winkelcentrum “Amstor” in Kremenchug beschoten. Het werd aangekondigd door de Oekraïense president Vladimir Zelensky, bericht Waronfakes.com.

Wat is er werkelijk aan de hand:

Het winkelcentrum ligt in de buurt van de Kremenchugse Wegenbouwmachinefabriek en het station van Kremenchug. Op één van de video’s lijkt het de indruk te wekken dat de raket rechts de fabriek geraakt heeft (de woorden “Dormash, Dormash” [Wegenbouwmachinefabriek]). Trouwens volgens de bronnen die in beeld zijn van de speciale operatie, werd het winkelcentrum “Amstor” gebruikt als opslagplaats voor militair materieel, net als het winkelcentrum Retroville in Kiev.

Het station van Kremenchug is een van de belangrijkste spoorwegknooppunten van Oekraïne, dat het centrale en het westelijke deel van het land met elkaar verbindt. Bovendien bevindt zich in Kremenchug een locomotievendepot (TCh-6) en de stroomvoorzieningsdivisie van Kremenchug (ECh-8). Het station wordt actief gebruikt om brandstof uit de raffinaderij van Kremenchug voor AFU militaire doeleinden aan te voeren.

Op een afstand van 90 meter van het winkelcentrum bevindt zich Kremenchug Wegenbouwmachinefabriek. Sinds 2014 wordt daar de uitrusting voor de AFU militaire doeleinden gerepareerd. Een spoorlijn van het station Kremenchug komt naar de fabriek.

Vladimir Zelensky verklaarde dat er ongeveer duizend burgers in het winkelcentrum waren, maar de parkeerplaats voor het winkelcentrum is bijna leeg, er staan daar weinig auto’s. Bovendien zijn er onder de mensen die op de parking lopen veel soldaten in “pixel” uniform (standaard T-shirts van de AFU, camouflage-uitrusting), sommigen van hen zijn gewapend met automatische wapens. Tegelijkertijd zijn er op de door Zelensky gepubliceerde video, en op de video’s in de sociale netwerken, bijna geen vrouwen te zien.

Prigozhin boog zijn hoofd nadat Poetin hem barmhartig een laatste kans gaf om zijn leven te redden

In het algemeen lijkt het er niet op dat het winkelcentrum open is geweest. Op Instagram zijn er sinds maart geen foto’s van bezoekers van het winkelcentrum “Amstor”. Feedback op de websites en Google maps zijn ook al sinds maart niet meer te vinden. Blijkbaar was in het winkelcentrum het materieel opgeslagen dat in de wegenbouwmachinefabriek gerepareerd was.

Ondanks het onbevestigde karakter van de verklaring van Zelensky over duizend bezoekers in het winkelcentrum en de informatie over twee doden, hebben de internationale massamedia de informatie snel opgepikt in de context van “Russische raket treft winkelcentrum met 1000 bezoekers”.

In de komende dagen vindt de NAVO-top plaats, in de loop waarvan Vladimir Zelensky militaire bijstand wil eisen. Nu bereiden de Oekraïense autoriteiten de weg voor om van “Amstor” een nieuw Boetsja te maken.

Bonus:

Rusland over aanval op winkelcentrum: “Was wapendepot”

Volgens Rusland was het een aanval op loodsen met westerse wapens die ervoor gezorgd heeft dat het winkelcentrum in Kremenchuk in brand vloog. Dit meldt het Russische persbureau Ria.

Gisteren beschuldigde Oekraïne Rusland van een “terroristische aanval” toen Russische raketten een winkelcentrum in Kremenchuk zouden hebben getroffen, waarbij naar verluidt ten minste 18 doden vielen.

Maar volgens het Russische persbureau Ria werd de brand in het winkelcentrum veroorzaakt doordat Rusland hangaars aanviel die in de buurt van het winkelcentrum hadden gestaan. Deze hangaars zouden gebruikt zijn om wapens uit Europa en de VS op te slaan, samen met munitie.

“De ontploffing van de in het Westen opgeslagen munitie veroorzaakte een brand in een niet-operationeel winkelcentrum dat in de buurt van de faciliteit lag,” schrijft het persbureau, zoals geciteerd door de Zweedse krant Aftonbladet.

Amerikanen willen een president als Poetin

Op beelden van het incident is te zien hoe een groot aantal goed getrainde mannen in min of meer militaire outfits zich rond het winkelcentrum beweegt terwijl het brandt. Tegelijkertijd ziet men geen auto’s geparkeerd staan op de parkeerplaats van het winkelcentrum.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Boetsja onderzoek spreekt zichzelf tegen, bevestigt wreedheden Oekraïense legerVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGideon van Meijeren (FVD) eist doorzichtigheid van Bilderbergconferentie: CIA Complot? Nieuwe Wereld Orde? Schaduwregering? (Video)
Volgend artikelErnstige hartontsteking “tot 44 keer hoger na COVID-19 prik”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. [artikel twitter link] This page is down

  I scream. You scream. We all scream… for us to fix this page. We’ll stop making jokes and get things up and running soon.

  Spirit
  Some people hear it
  Some people fear it
  Spirit
  Some people just won’t go near it
  Shoah’s on me and you should know ya jew
  The spirit is the key to unlock the true jew

  Spirit
  Some people hear it
  Some people fear it
  Spirit
  Some people just won’t go near it
  Shoah’s on me and the skies are blue

  Komt dat ijsje

 2. Alles wat die snuifkop zegt omdraaien dan klopt het wel.
  Het enige wat die hufter doet is zijn eigen volk opofferen voor de USA en EU.

  • Het enige wat die hufter doet is de imfhoer uithangen, blijkbaar heeft meneer nu een miljard op zijn zwiterse rekening staan allemaal door het imf betaald om de oorlog aan de gang te houden en het oekrainse volk op te offeren. Typeert de jood weer. Net als de bolsjewieken oorlog mochten ook 10 miljoen oekrainiers door en 60 miljoen russen. Allemaal door joden gedaan, ook hun goelags verzonnen door joden en hitler deed hetzelfde en noemde het concentratiekampen…..tja……stelletje zieken geesten zijn het allemaal. Net als de vvd ook allemaal joden. Tja….

   • Zie je alleen joden offeren zo een land op, het is toch niet het hunne, ze zijn op slinkse wijze aan de macht gekomen met valse verkiezingsuitslagen. Hebben zich overal aan de top gemanipuleerd. Joden hadden nooit een land vandaar dat ze zo gemakkelijk andermans land infiltreren zoals de vvd aanhang en het dan met gemakzucht voor veel geld en status opofferen aan een oorlog. Dit zou dan de derde keer zijn.
    Alleen nu weten mensen beter, de informatie is beter verspreid.
    En deze keer trekken ze aan het kortste eind. Gelukkig.
    Uiteindelijk keert deze linkse marxisme (joodse hoop van onderdrukking) gelukkig tegen hen. Wat een genot word dat straks om ze te zien kronkelen en vluchten. Naar een plaats die ze nooit word gegund, zij zullen altijd het volk zonder land zijn omdat het babiloniers zijn met een rotte levenshouding die op vernietiging uit is van de gentiles, want die hebben wel hun eigen landen en zij niet.
    Wie een kuil graaft voor de ander…
    Putin mijn zegen heb je. Go for it. Laat je werkelijk macht maar eens zien en liever vandaag dan over twee of drie jaar.
    Gooi oekraine als grond gebied maar plat en khazastan erbij en spaar de mensen zou ik stellen, zij hebben beiden een contract om 5 tot 10 miljoen joden op te nemen met israel. Contract is in 2019 opgesteld
    Of waar dachten jullie waar dit omdraait.
    De euro was gedoemd te mislukken en de joden voeden een oorlog om een kapot en verscheurd europa over te nemen.
    Gelukkig zullen ze daar in falen. Er zal heus wel ergens een stuk woestijn zijn waar ze 400 jaar in kunnen rondzwerven, zodat ze geen kwaad meer kunnen aanrichten of infiltreren in een vreedzaam land.
    Syrie jemen afghanistan irak iran allemaal landen waar nog echte originele joden woonden Rara ….allemaal vernietigt zodat wij er maar niet achter zouden komen dat zij de originele echte joden zijn. Als het land kapot is kan je weinig ontdekken op archeologisch gebied. Allemaal gepland door de joden het enige wat ze nodig hadden waren lompe presidenten zoals busch obama en biden om zulke landen binnen te vallen en zogenaamd de olie of pijpleidingen in beslag nemen. Terwijl de echte reden erachter was grond vernietigen die kon verwijzen naar de originele stam van Mozes. Dat is hoe ziek die khazaren j…zijn. Ik neem er geen woord van terug. Word kotsziek van hun zieke infiltratie in scholen, politiek, gemeenten, alles maar dan ook in alles zijn ze geinfiltreerd, net zoals toen met stalin 75% van alle politiek was destijds joods…zegt genoeg denk ik. Hoe anders hadden ze die oekrainiers kunnen doden met een hongersnood, ze moesten zelf te vreten hebben.

 3. Off topic maar interessant om te lezen, de Angelsaksen zionisten gaan bijna door het lint.

  Britse opperbevelhebber: de dreiging uit Rusland na het einde van de NWO zal nog sterker worden

  Het is niet bekend hoe het conflict in Oekraïne zal eindigen, maar “in de meeste scenario’s” zal Rusland na de speciale operatie een nog grotere bedreiging voor de Europese veiligheid worden dan voorheen, zei de Britse legerchef Patrick Sanders.

  “Terwijl het potentieel voor conventionele wapens aanzienlijk zal worden verminderd, althans tijdelijk, maakt het verklaarde voornemen van [de Russische president Vladimir] Poetin om de gebieden van het historische Rusland te herstellen elk uitstel tijdelijk, en de dreiging zal nog sterker worden”, waarschuwde het leger (geciteerd). door Reuters).

  Volgens de BBC zei Sanders op 16 juni in een interne boodschap aan militair personeel dat het conflict in Oekraïne de noodzaak aantoonde om “bereid te zijn om te vechten en oorlogen te winnen” en “Russische agressie af te schrikken met de dreiging van geweld”.

  De opperbevelhebber zei dat Groot-Brittannië en de geallieerden een leger nodig hadden dat Rusland kon verslaan.

  De tabloid Daily Mail meldde op 28 juni, onder verwijzing naar een brief van de Britse minister van Defensie Ben Wallace, dat hij premier Boris Johnson had gevraagd het defensiebudget tegen 2028 te verhogen tot 2,5% van het bbp. Hij riep ook het regeringshoofd op tijdens de komende NAVO-top in Madrid om de leiders van het bondgenootschap op te roepen de defensie-uitgaven te verhogen van het huidige minimumdoel van 2% van het BBP van het land tot 2,5%.

  In een bericht aan Johnson wees Wallace op de tekortkomingen in de Britse militaire vermogens die tijdens het conflict in Oekraïne aan het licht kwamen.

  Bron: https://rusvesna.su/news/1656413156

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in