© Norbert Hüttisch, Karlsruhe (CC BY-SA 3.0)

We hebben er genoeg van! We willen niet dat kleine kinderen geprikt worden,” zegt een begrafenisondernemer.

Een begrafenisondernemer in Sydney, Australië, zegt dat de overledenen in drommen worden gecremeerd nadat ze zijn gestorven aan bijwerkingen van vaccins – en waarschuwt dat kinderen de volgende zijn, schrijft Newswars.com.

“En het vreemde dat we vinden, is dat de papieren geen uitsluitsel geven en onbekend zijn,” onthult ze.

“Geen diensten; rechtstreeks naar de ovens, en dan krijgen de mensen de as terug met de urn.”

“Het aantal sterfgevallen is zo groot geworden dat veel uitvaartcentra gedwongen zijn om grote vriezers aan te schaffen om de doden in te bewaren, zegt ze.

“Sommige plaatsen installeren zelfs extra grote vriezers met een minimumcapaciteit van 20 – en sommige bestellen acht grote containers die elk 20 lichamen kunnen bevatten,” voegt ze eraan toe.

De verontruste medewerkster is bang dat ze binnenkort een toename van kinderen in het mortuarium zal zien als gevolg van vaccinatie-gerelateerde sterfgevallen.

“Iedereen moet gewoon beseffen – doe het niet man, kijk bij ons. Wij hebben er genoeg van. We willen niet dat kleine kinderen worden geprikt”, zegt de vrouw, die weigert te vertellen in welk mortuarium ze werkt.

“Doe het niet met de kinderen, jongens,” waarschuwt ze, eraan toevoegend: “Ze hebben een leven voor zich en we zien de andere kant van dit en – dit is gewoon verwoesting.”


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Britse begrafenisondernemer: Er is een toename van 600% in trombotische sterfgevallen dit jaar – “Het bloed verandert in lijm”Volg Frontnieuws op Telegram

  Japan breekt de ban en raadt alle artsen aan om Ivermectine te gebruiken om Covid te bestrijden
Vorig artikelDe “elite” verzamelen hun krachten voor een tegenaanval op de truckers
Volgend artikelCambridge studie: Het dragen van een panty over een gezichtsmasker helpt de verspreiding van Covid te stoppen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. “Geen diensten; rechtstreeks naar de ovens, en dan krijgen de mensen de as terug met de urn.”
  En een vergelijking maken met de WWII mag niet.

  In Australië worden er blijkbaar de gevaarlijkere batchnummers vd doodsprik gebruikt.

  Dat inmiddels oud liedje gezongen door Kinderen voor Kinderen over het avontuur om naar een onbewoond eiland te gaan. Kent U dat nog? Dat kan binnenkort : Australië.
  Men wil daar ook nu beginnen met het injecteren van huisdieren ( en daarna hoogstwaarschijnlijk de wilde dieren )
  Dus het wordt HEEEL rustig en stil in Australië.

 2. Verschrikkelijk. Heb er geen ander woord voor.
  Dan te bedenken dat er een vaccinatieplicht in Duitsland komt: drie prikken verplicht voor 31 december 2023.
  We kunnen de doden gaan tellen.

  • Bij ons gebeurt altijd alles stilletjes achter de deur. Mensen die denken dat het hier leuk is om te wonen zijn zeker geen vrouw… heb ik al vanaf 8 jaar oud mogen ondervinden.

   • Tuurlijk, gooi de slachtofferrol er maar weer in. Ik ben vrouw dus ik ben zielig. Rot toch op. Iedereen heeft tegenslagen in zin/ haar leven, het is wat je daarmee doet. Leer ervan, sta op, vecht en ga door. Ga niet roepen dat het leven moeilijk is en dat iedereen tegen je is. Wake up, get a life.

    • Niet meteen met gestrekt been erin. Ik lees het als een constatering en jij als een klaagzang. Het is maar net hoe je er naar wilt kijken.

   • Er is een lange geschiedenis in NL waar alles stilletjes achter de deur gebeurt. Vooral vrouwen hielden netjes hun waffeltje. Want zo hoort het, iedereen meelopen in het gareel. Ik weet nog hoe men niks durfde te zeggen over dat gespuis dat binnengehaald werd door Joop Den Uyl begin jaren 60, de zgn “gast arbeiders”. Ohhh je mocht daar niks over zeggen!!!!! Want je moest tolerant zijn.

   • Yup ben het helemaal met je eens. Kinderen worden niet gehoord in nederland, zeker niet bij seksueel misbruik, pedofilie…..simpel omdat rechters en advocaten , politie zelf vaak deelnemen aan deze zieke geeste ziekte.
    Vrouwen die mishandeld worden door een oververhitte ex, tja die moeten eerst doodgemept worden eer ze aandacht krijgen. Dat hebben we maar al te vaak gezien op het nieuws. Als vrouw bescherm ik mijzelf en ipv bang te zijn heb ik paar jaar geleden besloten toen hier een verpleegster werd doodgeschoten op de parking door haar jaloerse zieke ex om bevoorraad te zijn met verdedigings kwaliteiten, als niemand ons wil beschermen doen we dat zelf. Een goedkope geurspray om in de ogen te sprayen werkt ook en tja ik gebruik grof geweld op iemand voor die iemand dat mij aan kan doen. Want de politie doet toch niks dus staat het ons vrouwen vrij om grof geweld ter hand te nemen om onszelf te beschermen. Iedere vrouw zou verplicht een pepperspray en steek mes bij zich moeten dragen. En de regering zou dat moeten toestaan zodat mannen weten dat vrouwen rechten hebben.

   • Oooo, als omzigt, met die broer tot z’n nek in de pharma, het gaat uitzoeken, kunnen wij gewoon blijven zitten, de rest komt dan vanzelf goed…

   • Haha Omtzigt. Ik laat mijn kinderen nog lieven bij Hitler achter dan bij die smeerlap. Omtzigt is de duivel himself. Voor de bühne opkomen voor “het volk”, maar ondertussen 100% in dienst zijn van papa klaus. Die smeerlap is zó doorzichtig met z’n gladde praatjes. De hoogste boom is nog niet hoog genoeg voor hem.

  • In Nederland is bijna 100% van de media, medische “specialisten”, “wetenschap” etc in handen van de globale psychopaten. Komt omdat wij zo’n lekker leventje hebben en het “ons” jarenlang geen flikker uitmaakte dat “links” het voor het zeggen kreeg en overal infiltreerde. Iets met oogkleppen en liever marble mania, schaatsen, voetbal en andere domme spelletjes en praatprogramma’s etc kijken dan zien wat er werkelijk met ons land (en de wereld) aan de hand is. Nu nog boeit het gros van de mensen het niet wat er aan de hand is. Zolang de hun centjes krijgen en op vakantie kunnen, een nieuwe auto kunnen lenen, nieuwe elektrische fiets kunnen kopen etc vinden ze het wel prima. Dom volk. Neem fijn nog een 4e, 5e, 6e spuit.

   • Hihi… ik hoor je woede. Het is inderdaad zo dat NL een walgelijk verwend landje is. Mensen leven in een NederLaLaLand, en ze leiden NederLaLaLevens. Je haalt ze er in het buitenland zo uit – met die eigengerechtigde zelfvergenoegdzame manier van doen. Anderen bestaan niet eens voor ze. Je ziet het toch in de jumbo en de AH.. hoe ze daar rondddraven met hun karrretjes – uit de weg! IKKE kom er aan. En (wat ik al eerder postte hier) een buitenlandse vriend zei dat het hier wel een inrichting lijkt; alles is verzorgd, ze denken niet meer, ze nemen alles voor zoete koek, en ze zijn self-entitled. Ik zie ze op die kut elektro fietsen geruisloos rondscheuren, en je moet maar uit de weg, en heel snel. Zure bekken, en bellen kunnen ze niet. Aan de kant jij, IKKE kom er aan. Welvaart is op zich niet slecht, maar dat egocentrische gedoe is echt walgelijk. Oh, nu is het tijd om Jinek te kijken! (kots, kots).

  • Tijdje geleden las ik ergens dat Rutte een deal had gemaakt met Schwab, dat het hier in Nederland niet zo erg zou zijn als in die andere landen w.b. die vaccinschade. Het is uiteindelijk nog steeds een experiment. En in een klein land zal het ook enorm opvallen als er heel veel doden/ gewonden vallen. Zeker Nederland, dat gaat zo de wereld rond. In een heel groot land kunnen ze die troep nog verdelen in dat land. Valt toch minder op.

    • Het LAREB rapporteert 620 doden na vaccinatie. Het meldpunt vaccinatie schade van het BPOC zat al op zo’n 1420 doden na vaccinatie.
     Maar een klein deel wordt gemeld.
     Van de oversterfte in het najaar werd door het CBS gezegd dat het covid slachtoffers waren.

  • Ja raar he. Ik zeg dat ook steeds. Het is kennelijk wel zo, dat er op andere tempo’s gemoord wordt in de verschillende landen, dat zou dus ook een reden kunnen zijn. De sterfte aan de gifspuit lijkt behoorlijk hoog te zijn in bijv de VS. Verder zou het kunnen zijn dat NL veel verdoezelt wb de sterfte hier.

  • Hier in België ken ik er nochtans wel hoor aan de zuurstof na 2° injectie ,na 5maand pas een beetje terug ok -evenwicht verliezen na 2°Injektie en niet meer goed gekomen -na Booster hartfalen ,nu nog in onderzoek!

 3. Klinkt allemaal verontrustend ,maar waren al die mensen niet al lang ziek van andere oorzaken?? is dat onderzocht???Men duwt ook alles onder de vlag van corona en/of de vaccins….moeilijkheidsgraad is ook nog eens dat reporters op sensatie en massa geloof nieuws brengen wat niet klopt en dat de medici gewoon leigen om bestwil… zo krijgen we nooit de feiten boven tafel> nog steeds weer geen labresultaten>. waar zijn ze??

  • Heb je helemaal geen feiten en onderzoeken voor nodig. Er is begonnen met een totaal corrupte pcr test en de “besmettingen” vliegen omhoog. Er is begonnen met inspuiten van die chemische zelfmoordtroep en de doden vliegen tegen het plafond. Heb je echt geen wetenschap en modellen voor nodig om te zien dat beide niet kloppen. Jij denkt echt dat als je mensen 2, 3, 4 x inspuit met gif, dat ze gezond blijven?

 4. Dacht je echt, dat Big Pharma interesse heeft aan gezonde mensen?
  Dan wordt niets verdient. Je kunt het vergelijken met een slager, die heeft ook geen interesse in vegetariës.

  • Kennelijk, aan wat er overeind blijft aan Ingespotenen, kunnen ze nog blijven boeren. Met genoeg grafeen in hun lijf kun je allerlei ziektes tevoorschijn toveren waar je dan weer een pilletje of een spuitje voor kunt verkopen. (middels frequenties uiteraard – maar dat zou onderhand bekend moeten zijn).

 5. Tijdje geleden las ik ergens dat Rutte een deal had gemaakt met Schwab, dat het hier in Nederland niet zo erg zou zijn als in die andere landen w.b. die vaccinschade. Het is uiteindelijk nog steeds een experiment. En in een klein land zal het ook enorm opvallen als er heel veel doden/ gewonden vallen. Zeker Nederland, dat gaat zo de wereld rond. In een heel groot land kunnen ze die troep nog verdelen in dat land. Valt toch minder op.

 6. Vrijheid is ver te zoeken februari 8, 2022 at 08:29

  Frontnieuws.
  Reactie verwijderd en ban.

  Vrijheid is ver te zoeken februari 8, 2022 at 08:39
  Een Ban ? FN .. moet je zeker nog verwerken .. 😛
  Ik heb in het verleden zegge en schrijven 1 persoon een ban gegeven( was eigen verzoek 😀 )
  Is paarden middel .. .
  Trouwens kampioen bannen was vroeger nog altijd FTD .
  Hoop niet dat FN gaat verharden en onwel vallige de deur wijst .. geef ze aub nog een kans 😀
  Hartelijke groeten .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in