Als gegevens spreken, moeten we luisteren. En statistieken van het Genootschap van Actuarissen onthullen een schrijnende gezondheidscrisis bij de Amerikaanse jeugd. Terwijl de meeste aandacht uitging naar de COVID-19 pandemie en de gevolgen daarvan, is er een ondergerapporteerde situatie aan het ontstaan – een stijging van het sterftecijfer onder jongere mensen. Het is verontrustend dat deze cijfers niet alleen aan COVID-19 kunnen worden toegeschreven – verre van dat, schrijft Vigilantnews.

Volgens de gegevens van de Society of Actuaries, die onderzoek doet voor de verzekeringssector, is er een zorgwekkende trend in sterfgevallen onder jongeren. Veel van deze gegevens zijn afkomstig van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), die beperkingen heeft wat betreft gegevensverzameling en transparantie.

Klik voor rapport

Verhouding werkelijk aantal sterfgevallen ten opzichte van verwachte sterfgevallen (A/E)

Om de ernst van de situatie te begrijpen, heeft Dr. John Campbell, gepensioneerd verpleegkundig opvoeder en gerespecteerd medisch figuur, de feitelijke/verwachte (A/E) overlijdensratio’s van de Society of Actuaries doorgenomen. Het “werkelijke” deel van de ratio is het aantal sterfgevallen dat daadwerkelijk geregistreerd werd, en het “verwachte” deel van de ratio verwijst naar het aantal sterfgevallen dat we zouden verwachten – uitgaande van een basislijn van 2015 tot 2019.

Tussen april en december 2020, tijdens de piek van de pandemie, was de A/E-verhouding 122%. Dit betekent dat er 22% meer sterfgevallen waren dan verwacht. Het sterftecijfer voor heel 2020, inclusief januari tot maart, bedroeg 16,4%. 13,3% van het sterfteoverschot werd toegeschreven aan COVID, en 3,1% van het sterfteoverschot niet. Dit is logisch omdat er op dat moment geen “wondervaccins” waren om ons te redden.

  Oversterfte in heel Europa steeds extremer sinds Covid-vaccinatiecampagne

Spoel door naar 2021, een jaar waarin vaccins werden aangeprezen als onze reddende genade. De A/E-ratio bedroeg 117%, bijna hetzelfde als in 2020. Logica zou suggereren dat met de uitrol van vaccins de sterftecijfers, vooral die met betrekking tot COVID, gedaald zouden moeten zijn. Maar dat gebeurde niet. En als het gaat om sterfgevallen die niet te maken hebben met COVID, zagen 15- tot 34-jarigen een duizelingwekkende stijging van 21,4% in het aantal sterfgevallen in 2021.

In 2022, dat voornamelijk gekenmerkt werd door de minder ernstige Omicron-variant, had het sterftecijfer sterk moeten dalen, gezien de minder virulente stam en de toegenomen vaccinatiegraad. In plaats daarvan gaven de gegevens tot maart 2022 een A/E-ratio van 115% aan – en dit cijfer was exclusief COVID-doden. Hieruit kan worden afgeleid dat er iets grondig mis is gegaan met de pandemie-maatregelen. Het meest verontrustend is dat het aantal sterfgevallen onder 35- tot 44-jarigen tussen oktober en december 2022 met een alarmerende 34% steeg ten opzichte van de verwachte uitgangswaarde voor 2015 tot 2019.

Als we naar de grafische voorstellingen kijken, vooral bij mannen en vrouwen in de leeftijd van 15 tot 34 jaar, blijven de cijfers constant boven de verwachte basislijn. Wat nog zorgwekkender is, is dat deze cijfers niet alleen kunnen worden toegeschreven aan een gebrek aan toegang tot gezondheidszorg, zoals sommige deskundigen suggereren. Als dit de belangrijkste factor zou zijn, zouden de oudste leeftijdsgroepen, die meer afhankelijk zijn van medische zorg, het hoogste sterftecijfer hebben. In plaats daarvan zijn het de jongere en vaak gezondere leeftijdsgroepen die de grootste stijgingen zien. Het mainstream narratief klopt gewoon niet.

  Voedsel als vaccin - Bill Gates financiert onderzoek

Dus wat gebeurt er?

Edward Dowd, voormalig vermogensbeheerder en gegevensanalist van Blackrock, beweert in zijn boek “Cause Unknown: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 & 2022, dat de zogenaamde COVID-vaccins erachter zitten.

Dowd’s boek heeft de ene krantenkop na de andere grondig gecompileerd, van jonge mensen die plotseling sterven aan een “onbekende” oorzaak. Wat u gaat zien in de video hieronder zijn jonge en gezonde mensen, in de bloei van hun leven, die plotseling en onverwacht in elkaar storten en sterven. En dit is nog maar van de afgelopen acht maanden…

Tijdens de pandemie werd ons verteld dat de maatregelen te maken hadden met “gezondheid” en “levens redden”. Maar midden in een grote gezondheidscrisis onder jongeren en mensen van werkende leeftijd, zijn de gezondheidsautoriteiten mediastil. Waarom is dat? En waarom lijkt het niemand iets uit te maken wat de oorzaak is? Want terwijl COVID-19 nu ver achter ons ligt, ontvouwt zich voor onze ogen een meer verraderlijke gezondheidscrisis.

De volledige presentatie van Dr. John Campbell over dit onderwerp vindt u in de video hieronder:


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Geert Vanden Bossche waarschuwt: Moeilijkheden in het verschietVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRich Men North of Richmond’-artiest slaat $8 miljoen af van verbijsterde muziek industrie en zegt: “Er is niets speciaals aan mij”
Volgend artikelDe oorlog tegen de ongevaccineerden is verloren, en daar moeten we allemaal dankbaar voor zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Herinner de mantra van het RIVM; flatten the curve. Het publiek keek avond na avond gespannen naar de buis, keken of de curve al iets was gezakt, een perfecte angst-psychose werd in elkaar geflanst met idiote computer modellen OMG.

  • het hele verhaal is idd een computer gegenereerde mindphvck van jewelste!

   Ook het ‘virus’ SARS-Cov2, dat nog nooit in levende lijve is aangetoond maar wel door de Chinese medische instanties naar buiten (het lab) gebracht is een computer gegenereerde rna-sequentie van verschillend virus materiaal en aangevuld met wat men ‘nog niet wist’… en daar heeft de computer een ‘pathogeen’ van gemaakt dat de wereld over ging en alle “wetenschappers” gehypnotiseerd heeft.

   De schaapjes werden overduidelijk voorgelogen met onwetenschappelijke BS, zich onder tirannieke dwang moesten laten misbruiken voor het globale medische experiment dat deze hersenloze meelopers in gepatenteerde proefdieren van de genocide-industrie heeft veranderd. Alles LEUGENS en BEDROG door de Trust the $cience-zeloten die iedere breindode met hun BS gevangen heeft en de weigeraars moreel chanteerden omdat ze “levens van anderen in gevaar brachten.” Het is een ‘medische’ psyop van het ‘zuiverste’ massamoord-water.

   En geen ZOUT water, zoals de ‘Elite’ ingespoten heeft gekregen omdat zij weten wat er gaande is en buiten schot worden gehouden. Pas wanneer er ook westerse regeringleiders gaan omvallen zal ik wellicht mijn standpunt moeten herzien, maar dat gaat niet gebeuren, denkikzomaar.

 2. Bijzonder filmpje op X over de “Sudden Collapse” van deze jonge mensen.

  Er wordt gesproken over de noodzakelijke Heart transplants om levens te redden van de vaxverziekten, maar wat heeft dat voor zin als je nog steeds verontreinigd bloed hebt en DNA dat constant voor nieuwe aanwas van het ziekmakende spike-eiwit zorgt?

  Hier zit dan wsc weer de corrupte orgaanhandel achter, lijk mij. Zo maken deze satanisten van elk probleem een geldmachine!

 3. Hoeveel het er ook zijn, NIET GENOEG ! Ik had er op gehoopt, naarmate ik alle onheilsverhalen op FN en andere ‘alternatieve’ bronnen hoorde en las…. heb hier voorlopig, in mn 95 % gevaxxte buurt nog geen enkel mooi huis te koop zien staan wegens overlijden….godverdoemme toch ! Maar tès misschiens nog ni te loate?! Hoop doet leven , toch ?

  • Ha, hopen dat er velen direct zullen overlijden is totaal onlogisch. Waarom? Simpel: zo goed als enkel begrafenisondernemers verdienen aan doden. Men kan -op de lange termijn- veel meer verdienen aan mensen die nog in -enige- staat van leven zijn… Wat is de oplossing dan?

   Simpel: follow the money: twee keer raden wie er verdient aan meer zieken?
   Zie in uw omgeving. Zelf merk ik:
   – meer mensen die er sterk op achteruit gegaan zijn
   – meer zieken
   – 1 iemand die ik ken heeft een baby verloren na een paar maand (de vrouw werkte in de zorg…) en mijn ma zei onlangs dat ze een collega had die niet meer terug les komt geven omdat ze ook een baby had verloren… Dus men verdient twee keer, want men wil een kind en zal een tweede / derde keer enzovoorts proberen, want men wil het…

   Los daarvan:
   – mijn vader -die heel zijn leven medisch vertegenwoordiger was- heeft het toch genomen ondanks dat hij zelf toegaf dat het ontwikkelen van vaccins gemakkelijk 10 jaar in beslag neemt… En het grappigste van al: desondanks nam hij het toch!
   – ook mijn nonkel die medisch vertegenwoordiger was. Ik herinner het mij nog: hij zij circa 15 jaar geleden dat pF enorme sommen diende te betalen voor fraude. Ondanks dat hetzelfde verhaal.

   Hoe kan dat allemaal zou men denken? Elke logica was immers bij velen weg… Simpel: men gebruikte zijn verstand niet meer. De mens zat voor de buis gekluisterd. En daar was het constant hetzelfde liedje: angst aanjagen, NLP technieken, hypnosetechnieken, enzovoorts… Dat in combinatie met een pak leugens en verdraaiing van feiten. En de meesten slikten het als zoete koek. Nu erkennen dat men bedrogen is is natuurlijk niet eenvoudig. Life’s a stage and ’the show must go on’ dus: men zal verder leugens opstapelen totdat de leugenaar of het systeem eronder bezwijkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in