Op 9 mei gingen de beschietingen op de installaties van Azovstal in de stad Mariupol door. Nadat de humanitaire corridors in Mariupol gesloten waren, vernietigde de artillerie van de Volksmilitie van de DPR, gesteund door de Russische luchtmacht, de vestingen van de nationalistische militanten in Azovstal, bericht Southfront.org.

Volgens de neonazi’s van Azovstal zijn er die dag 34 vliegtuigaanvallen, waaronder 8 missies van strategische bommenwerpers, uitgevoerd op het grondgebied van de fabriek van Azovstal. De Russische marine en de conventionele artillerie gaan door met het beschieten van de militaire stellingen van Azov.

Op 9 mei werden gevechten gemeld in de buurt van de spoorwegbrug aan de noordoostelijke rand van de Azovstal-fabriek.

Meer dan 1.000 Oekraïense militairen bevinden zich momenteel in de Azovstal-centrale, honderden van hen zijn gewond, aldus de Oekraïense vice-premier Irina Veresjtsjoek.

De plaatsvervangend commandant van het Azov-regiment Svyatoslav Palamar (bijnaam Kalina) zei onlangs in een interview aan de BBC dat de Oekraïense militanten aanzienlijke verliezen lijden, geteld in duizenden militairen.

De Azov-militanten hebben naar verluidt ongeveer 600 gewonden. Veel van de gewonden sterven door gebrek aan medicijnen. Palamar beschuldigde het Oekraïense opperbevel er ook van dat het de militanten in Azovstal eigenlijk voor sterven heeft achtergelaten.

Op 9 mei verklaarde het hoofd van de DPR Denis Pushilin dat het nieuwe stadsbestuur niet van plan is de Azovstal-fabriek te herstellen.

“De opdracht is om van Mariupol een badplaats te maken. Ik praat veel met bewoners die mij zeggen dat de metaalfabriek Ilyich gerestaureerd moet worden, en daar zijn wij het mee eens. “Azovstal”, laten we eerlijk zijn, heeft de stad en de zee vervuild. Daarom zal er met grote waarschijnlijkheid iets anders in de plaats van Azovstal komen. De beslissing zal genomen worden na bespreking van deze kwestie met de bewoners van de stad. Wij hopen ook op de ontwikkeling van het particuliere bedrijfsleven,” zei Denis Pushilin.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïense strijdkrachten willen zich overgeven en Azov strijdkrachten begonnen op hen te schieten – Zij zijn in oorlog met elkaar (Nederlands transcript)Volg Frontnieuws op Telegram

  Onafhankelijk videobewijs bevestigt belangrijk deel van het rapport van Seymour Hersh over de aanval op Nord Stream 2

Lees meer over:

Vorig artikelHet masker staat voor slavernij
Volgend artikel44.348 doden en 4.279.200 gewonden na COVID-19 vaccins in Europese gegevensbank van bijwerkingen terwijl steeds meer Pfizer-fraude aan het licht komt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Het wordt nu duidelijk dat er zich in het ondergrondse Azovstal zich installaties bevinden waarvan Oekraine niet wil dat ze ontdekt worden door de Russen. Naast een aantal hogere NATO-officieren zijn er vermoedens van Biochemische labo’s, kinderen die ze gebruiken voor de produktie van Adrenochrome en misschien zelf wel kernbommen.
  Indien de situatie daar ernstig uit de hand loopt acht ik de VS en Oekraine zelfs in staat om er een kernbom op te gooien om alle sporen uit te wissen en vervolgens de Russen de schuld daarvan te geven.
  De oekrainers en de VS offeren nog liever hun militairen op om te voorkomen dat al deze smeerlapperij onder Azovstal wordt ontdekt en gepubliceerd door Rusland.
  Een smerige boel die nogmaals de link tussen de VS (CIA) en Zelenski zal bewijzen.

  • Ik denk dat het die officieren zijn, waar het om draait.

   En weet je wat ik nog denk?

   Dat ze geen reet om die officieren geven, maar wel die indruk willen geven.
   Zodat ‘hun moreel corrupte leger en supporters’ de indruk krijgen dat er om hen gegeven wordt.

   Jullie zijn allemaal kanonnenvoer.

  • 🙄 De grote droogte!

   Het heeft eens twee weken niet geregend.
   Om wat te doen?

   OM VERDERE TWEESPALT TUSSEN DE MASSA TE ZAAIEN.

   De nuchtere dat tegen de msm-slaaf zegt: Heb je het nu nog niet door, dat het opgezet spel is om u beperkingen op te leggen? (en u daarbij uit te lachen om te zien hoe ACHTERLIJK u bent)

   “Wat zijn beperkingen, want ik begrijp dat niet?
   Kan het concept niet vatten, en ik kan ook niet vatten wat je wil duidelijk maken.
   Ik heb niets geleerd sinds covid, ik kan maar niet begrijpen, dat ik én gevaccineerd ben, èn covid heb.

   Dat kan toch niet?

   Misschien werken de vaccinaties niet?

   Neen, ik zal het er maar bij houden dat ik niet begrijp waarom deze vaccinaties niet werken, en daar houdt ik het bij.

   Wat die anderen zeggen zijn allemaal complot-theoriéen, ook al zijn er dingen die niet kloppen en dragen zij de antwoorden, welke ik wegens mijn laffe cognitieve dissonantie, niet wil aanhoren, ook al wil dat zeggen dat ik hieraan zal sterven, en de hele wereld mee sleur naar hun ondergang.”

   De tweespalt betreffende dit waterverbruik zal ontstaan door zij die sproeien, (omdat deze de wet kennen en hiervoor betaald hebben) en deze dat bang hebben dat het water opgeraakt.

   Wat niet kan, want je betaald ervoor, en onze regeringen hebben afgelopen jaren verzaakt om grote waterbuffers aan te leggen.

   “Wat is een waterbuffer, want dat begrijp ik niet.”

   Ze kunnen niet meer denken, en geen enkel concept ‘vatten.’

   Ik zou zeggen dat dat de werkelijke nutteloze eters zijn.

   Ik zou achterlijkheid en apathie naar hetgeen er in de wereld gebeurt en uiteindelijk uw vel zou kosten, strafbaar stellen.

   • Goed hoor, mooi gezegd. Bedankt. Is het je trouwens opgevallen hoeveel er gesproeid werd de laatste drie dagen…? Af en toe omhoog kijken en zien wat er de dag na de strepen gebeurt.

 2. Ik denk dat dit heel goed mogelijk is. Adrenochrome word gewonnen door kinder eerst vreselijk te martelen en dan gedood worden om hun bloed te drinken. Het is zeer waarschijnlijk dat dit hier gaande is. Vele elite drinken dit waaronder ook beatrix en nog zeer velen andere monsters!!!
  Ik sta volledig achter Vladimir Putin. En er zit natuurlijk nog vele dingen meer onder grond wat het daglicht niet kan verdragen.

 3. Ook hier in Roemenie; 6 chemtrails op een dag gezien…
  Vertrouw het voor geen meter.

 4. Die bende is al acht jaar bezig onder regie van USA. Rusland moet nu even doorzetten en dat zootje uitroeien. Daarna hebben de mensen die daar wonen vrede.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in