Russische luchtlandingstroepen vechten in de buurt van Kreminna. Tijdens gevechtsoperaties gebruiken de parachutisten gevechtsvoertuigen – BMPT “Terminator”, BMD-2 en BTR-ZD “Scrazhet”.

De pantservoertuigen richten zich op vijandelijke posities in de beboste gebieden. Eerder werd gemeld dat de Oekraïense strijdkrachten in dit gebied de tactiek van kleine infanteriegroepen toepassen, die door de Russische troepen worden geïdentificeerd en onderdrukt.

Via Southfront.org.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Russisch Ministerie van Defensie: “Wij staan op de rand van een onmiddelijk gewapend conflict met de Verenigde Staten”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Tucker Carlson van plan Poetin te interviewen, links implodeert
Vorig artikelDRINGEND: Een groot Nieuw-Zeelands onderzoek onthult hoge percentages nierschade na de Pfizer-prik
Volgend artikelWaarom zien de mensen het overduidelijke niet? Waarom geloven de mensen niet wat er gaande is?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Ik heb nog wat hout nodig voor mijn houtkachel. Nu weet ik waar ik het halen kan.

    Normaal zou ik zeggen verschrikkelijk wapen deze Terminator, maar voor het doel waartegen ze nu worden gebruikt kan ik het alleen maar toejuichen (ukkie nazies)

  2. Verbaas mij over het feit dat Oekraïne nog over een luchtmacht beschikt.

    Friendly fire: strijdkrachten van Oekraïne vernietigden de commandant van de luchteenheid van hun luchtmacht, De commandant van de luchteenheid van de 299e brigade van de Oekraïense luchtmacht op de Su-25 werd nabij Kramatorsk vernietigd door het vuur van de strijdkrachten van Oekraïne. Stormtrooper Daniil Murashko werd op 27 januari neergeschoten nabij Kramatorsk. Toen verscheen er informatie op het web dat het vliegtuig was neergeschoten door “eigen vuur”.

    https://t.me/RVvoenkor/37094

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in