Russische luchtlandingstroepen vechten in de buurt van Kreminna. Tijdens gevechtsoperaties gebruiken de parachutisten gevechtsvoertuigen – BMPT “Terminator”, BMD-2 en BTR-ZD “Scrazhet”.

De pantservoertuigen richten zich op vijandelijke posities in de beboste gebieden. Eerder werd gemeld dat de Oekraïense strijdkrachten in dit gebied de tactiek van kleine infanteriegroepen toepassen, die door de Russische troepen worden geïdentificeerd en onderdrukt.

Via Southfront.org.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Russisch Ministerie van Defensie: “Wij staan op de rand van een onmiddelijk gewapend conflict met de Verenigde Staten”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Plunderaars gooien handgranaat op vrouwen in Irpin, Kiev regio (video's)

8 REACTIES

  1. Ik heb nog wat hout nodig voor mijn houtkachel. Nu weet ik waar ik het halen kan.

    Normaal zou ik zeggen verschrikkelijk wapen deze Terminator, maar voor het doel waartegen ze nu worden gebruikt kan ik het alleen maar toejuichen (ukkie nazies)

  2. Verbaas mij over het feit dat Oekraïne nog over een luchtmacht beschikt.

    Friendly fire: strijdkrachten van Oekraïne vernietigden de commandant van de luchteenheid van hun luchtmacht, De commandant van de luchteenheid van de 299e brigade van de Oekraïense luchtmacht op de Su-25 werd nabij Kramatorsk vernietigd door het vuur van de strijdkrachten van Oekraïne. Stormtrooper Daniil Murashko werd op 27 januari neergeschoten nabij Kramatorsk. Toen verscheen er informatie op het web dat het vliegtuig was neergeschoten door “eigen vuur”.

    https://t.me/RVvoenkor/37094

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here