Het Russische Ministerie van Defensie heeft ’s avonds laat een persverklaring uitgegeven waarin staat: “Wij staan op de rand van een onmiddellijk gewapend conflict met de Verenigde Staten”, nadat Oekraïne met door de VS geleverde HIMARS-wapens een Russische basis heeft aangevallen. Om 19.12 uur EDT zijn er ten minste 7 Russische troepen dood en ten minste 40 gewond. Die aantallen lopen snel op en veranderen snel, bericht Hal Turner.

Behalve het Russische MvD heeft ook het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken een verklaring afgelegd:

De Verenigde Staten en hun bondgenoten balanceren op de rand van een open militair conflict met Moskou, dat met nucleaire spanningen gepaard zou gaan, zei de woordvoerster van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova, dinsdag in een verklaring.

“Na het uitlokken van een escalatie van de Oekraïense crisis en het ontketenen van een gewelddadige hybride confrontatie met Rusland, balanceren Washington en zijn bondgenoten gevaarlijk op de rand van een open militaire confrontatie met ons land, wat een direct gewapend conflict tussen kernmogendheden betekent. Het is duidelijk dat een dergelijke confrontatie een nucleaire escalatie zou inhouden,” aldus de verklaring.

Henry Kissinger heeft zojuist op Fox News gezegd dat wij tegen midden augustus een rechtstreeks conflict met Rusland moeten verwachten.

Dodelijk NAVO-wapenarsenaal dwingt Rusland tot annexatie van Oekraïne

Het HIMARS-systeem maakt onaanvaardbare slachtoffers en dwingt Poetin om op 15 juli een spoedvergadering van de DUMA bijeen te roepen. Aangezien deze raketten door VS-satellieten geleid worden, zijn de VS en Rusland al in staat van oorlog. Door alle Oekraïners het Russische staatsburgerschap aan te bieden, geeft Poetin te kennen dat Rusland van plan is het hele land noodgedwongen op te slorpen.

“Vóór elk bombardement door de M142 HIMARS werden westerse, civiele of militaire observatiesatellieten boven de beoogde plaatsen gespot. Zo werd, om bij het hierboven vermelde bombardement op Novaja Charkova te blijven, 3 dagen vóór de oekra-atlantische aanvallen, een Amerikaanse commerciële satelliet, de Worldview-2, verticaal naar de sector gebracht.

Ook al is het gebruik van deze Amerikaanse ruimtevaartmiddelen ten behoeve van de Oekraïense strijdkrachten feitelijk een flagrante “cobelligerence” [“medestrijdigheid”], zal juridisch gezien de vernietiging ervan door de Russische ruimtevaartkrachten voor de Amerikanen een “casus belli” rechtvaardigen…

  Als u op zoek bent naar een schaterlach, lees dan het nieuwste van Fred Kagan

En als het volume van dit soort geleide wapensystemen toeneemt, zullen de Russische strijdkrachten er toch mee geconfronteerd worden om zich van deze Amerikaanse satellieten te ontdoen. En misschien zal deze nieuwe dreiging van de NAVO aan het Russische front meewegen in de beslissingen die op 15 juli 2022 genomen zullen worden tijdens een buitengewone bijeenroeping van de Doema, het Russische parlement, ongetwijfeld gecentreerd rond het voeren van militaire operaties in Oekraïne en de noodzakelijke radicalisering daarvan.”

7 doden en meer dan 80 gewonden, waaronder 15 kinderen, na het bombardement op Novaja Kachovka door Amerikaanse HIMARS.

Ontbinding van Oekraïne met “versnelde” procedures: een spoedvergadering van de Doema werd bijeengeroepen door Poetin – Dramatische ontwikkelingen zijn op komst! Kiev legt mijnen aan de grens met Wit-Rusland

In het Westen en bij de NAVO is alarm geslagen, nu de President van Rusland, Poetin, een spoedvergadering van de Staatsdoema bijeengeroepen heeft. Uit informatie blijkt dat hij officieel de oorlog gaat verklaren aan Oekraïne, en daarom legt Kioev mijnen aan de grens met Wit-Rusland.

De gegevens wijzen op een nieuwe escalatie:

 • Een paar uur geleden heeft Poetin een decreet uitgevaardigd waarmee hij via “versnelde” procedures het Russische staatsburgerschap toekent aan alle burgers van Oekraïne, en niet alleen uit de door Moskou gecontroleerde regio’s. Het is een stap om de Oekraïense staat te ontbinden en te “absorberen”.
 • Rusland wordt voortdurend aangevallen met HIMARS in Donbass. Bases in de achterhoede en munitiedepots zijn geraakt.
 • Oekraïne heeft een tegenaanval aangekondigd met 1 miljoen manschappen.
 • Russische hackers hebben de betrokkenheid van het Westen en de VS bij de aanvallen tegen Rusland onthuld.
  Mariupol II: Ongeveer 2.500 Oekraïense krijgslieden omsingeld in chemische fabriek "Asot" van Severodonetsk, onder hen honderden buitenlanders

Oorlogstrommels in de Oostzee: Poetin vroeg om noodbevoegdheden – Algemeen mobilisatieplan – Loekasjenko spreekt over het gebruik van kernwapens!

Men bereidt zich voor op een aanval van het Wit-Russische leger. Oekraïne neemt maatregelen om een eventuele aanval van Wit-Rusland te voorkomen door het grensgebied, de wegen en de spoorwegen te ondermijnen.

Volgens de informatie is het Oekraïense leger bezig de grond, de weg- en spoorwegassen, bij de controlepost Vystupovichi te ondermijnen en antitankmijnen te plaatsen.

“Momenteel zijn activiteiten aan de gang om gevaarlijke gebieden te ondermijnen,” zeiden Oekraïense bronnen, eraan toevoegend dat de verdediging in dit gebied solide zal zijn en dat de Russische troepen niet in staat zullen zijn om “de aanval vanuit het noorden te herhalen.”

“Op 15 juli zullen wij de oorlog aan Oekraïne verklaren.”

Politicoloog Sergej Veselovski zei op de 9e van de maand:

“Vladimir Vladimirovitsj (Poetin) had een ontmoeting met de leiders en de leiding van de Staatsdoema, waar hij veel belangrijke dingen zei, zoals het feit dat Rusland nog niet serieus begonnen is met de strijd. Hij zei ook dat wij altijd bereid zijn om met onze tegenstanders te onderhandelen, niet zozeer met Oekraïne, maar wel met degenen die Oekraïne helpen, het in de richting van zelfvernietiging duwen en de bevolking van het land vermoorden.

Vier dagen later zal er een buitengewone en ongeplande vergadering van de Staatsdoema zijn, waarin men zich volgens mij en mijn kameraden zal buigen over de kwestie van het verklaren van de oorlog aan de staat Oekraïne. In dat geval zullen al onze westerse partners zich in een situatie bevinden waarin deelname aan het helpen van één kant van de oorlog hen automatisch tot deelnemers maakt van de kant die zij helpen.

  Hoe ik een jaar SHTF overleefde in het Bosnië van de jaren 90

En dat met alle middelen, inclusief satellietbeelden, wapens, munitie. In dat geval zal aan het Westen een ultimatum worden gesteld. Als u helpt, dan kunt u elke klap terugkrijgen. Dat wil zeggen, in Europese landen kunnen wij de twee fabrieken voor de reparatie van militair materieel en wapenmagazijnen vernietigen en spionagesatellieten gaan neerschieten.

Rusland verandert officieel in een “oorlogseconomie”! – Voorstel om het Barentsverdrag met Noorwegen op te zeggen – Bevestiging WarNews247 Tweede waarschuwing: Wat zal er gebeuren op 15 juli?

Niet lang daarna beweerde een bekend Russisch Telegramkanaal met connecties met het Kremlin precies hetzelfde. Men vermeldde specifiek: “De uitspraken van de president tijdens de ontmoeting met de leiders van de parlementaire fracties over Oekraïne, betekenden dat de huidige perceptie van de “speciale militaire operatie” veranderd werd in een agressieve.

Als de Russische Federatie echter op verzoek van Oekraïne als sponsor van terrorisme wordt erkend, zal Moskou binnen 24 uur de oorlog aan Kiev verklaren. Daarna zullen Kiev, Lviv, Dnepr, Krivoj Rog, Charkov en Nikolajev binnen 72 uur vernietigd worden. De rest van Oekraïne zal massaal aangevallen worden met raketten en bommen, en bruggen over de Dnjepr, burgerluchthavens en de hele spoorweginfrastructuur zullen vernietigd worden.

Wit-Rusland zal alle vluchtwegen over land naar het westen van het land afsnijden en drie regimenten S-400’s zullen alle particuliere vliegtuigen neerschieten die vanuit Transkarpatië en de regio Odesa proberen op te stijgen.

Tot september hebben Zelensky en zijn curatoren van het Regionaal Comité in Washington de tijd voor een zachte overgave met het verlies van slechts 30% van de gebieden, daarna zal de Oekraïense staat voorgoed verloren zijn en de rest gelegitimeerd worden volgens het principe van de verdeling in drie delen onder VN-controle.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Russisch parlementslid zegt: “Londen zal eerst gebombardeerd worden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWapens voor de overwinning op Rusland? Nee, voor hun wederverkoop!
Volgend artikelROOD ALERT: NYC biedt inwoners suïcidaal “advies” over atoomaanval, terwijl de VS Poetin pusht tot een first strike nucleaire aanval op meerdere steden om Amerika te vernietigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. we zullen het wel zien…..

  weet je wat ook erg is: https://www.telegraaf.nl/nieuws/1381963456/rutte-voert-emotioneel-gesprek-met-kritische-boeren-in-leusden

  Op een of andere manier is het nog steeds niet bij mensen doorgedrongen dat er met Rutte geen afspraken te maken zijn en dat wat hij zegt bijna altijd een leugen is. de enige ware woorden die je hem kunt horen zeggen zijn dat hij even naar de wc moet….

  Praten met politici die jou het mes al op de keel hebben gezet is nutteloos: ze wisten al dat je boos zou worden toen ze het mes uit het vet haalden….en toch deden ze het…en dan toch nog gaan praten???

  ACHTERLIJK !

 2. Urgent: Noord-Korea erkent Volksrepubliek Donetsk
  De Democratische Volksrepubliek Korea heeft vandaag de Volksrepubliek Donetsk erkend, zei DPR-hoofd Denis Pushilin.

  Volgens Pushilin is dit weer een overwinning voor onze diplomatie. Hij sprak zijn dank uit aan de bevolking van de DVK voor de steun van de inwoners van Donbass.

  “Deze politieke beslissing zal de basis worden voor de verdere ontwikkeling van de betrekkingen op economisch gebied. Bilateraal partnerschap zal de geografie van de handel voor de ondernemingen van onze staten vergroten. Ik ben er zeker van dat er een actieve en vruchtbare samenwerking op ons wacht’, zei het hoofd van de DPR.

  Vandaag heeft de DPR-ambassadeur in Moskou, Sin Hong Chul, de DPR-ambassadeur bij de Russische Federatie, Olga Makeeva, een document overhandigd waarin de Republiek wordt erkend.

  Zo werd Noord-Korea de derde internationaal erkende staat die de DPR erkende. Naast Rusland erkenden Abchazië en Zuid-Ossetië de DPR en de SAR en de DVK.

  Bijgewerkt
  De Noord-Koreaanse ambassade meldde dat Pyongyang de onafhankelijkheid van zow

  Bron: https://rusvesna.su/news/1657716613

 3. ‘Russisch Ministerie van Defensie: “Wij staan op de rand van een onmiddelijk gewapend conflict met de Verenigde Staten”

  Alweer? Of, nog steeds…🤣

 4. “Wij staan op de rand van een onmiddellijk gewapend conflict met de Verenigde Staten”

  Prima, alleen hoop ik van harte dat dit dan wel op het grondgebied van de Verenigde Staten plaats gaat vinden. Zodat alle inwoners van de meest oorlogszuchtige natie ter wereld, die vol trots voor de belangen van de “deep state” in het buitenland gevochten hebben, nu ook eens aan den lijve moge ondervinden wat ze anderen al vanaf de 19e eeuw aangedaan hebben.
  Vooralsnog vrees ik dat dit hele conflict slechts opgezet is om verder te gaan waar de covid plandemie mislukt is om de plannen van de globalisten versneld uit te kunnen voeren, en dat ook het Rusland van Poetin in het complot zit. Mocht het alsnog werkelijk escaleren, dan zal Europa als eerste totaal vernietigd worden.

  • “Mocht het alsnog werkelijk escaleren, dan zal Europa als eerste totaal vernietigd worden”
   Ja, hoogstwaarschijnlijk gaat dit dan gebeuren. Ik denk niet dat er kernwapens zullen worden ingezet maar andere energie ( RS-28 Sarmat) en non nuclear EMP wapens welke enorme chaos gaan brengen hier in Europa.

   • We wachten het af. Ik blijf altijd optimistisch. Dood ga je toch en je sterft op een akelige manier of in akelige omstandigheden.
    Alleen zal het nu wat eerder zijn.

   • Dat gaat niet gebeuren. Tot nu tie is iedere profetie, gericht oo het eschaton (leer der laatste dingen) 100%, zowel letterlijk als figuurlijk uitgekomen.
    Europa (1 been beeld Daniel 2) is Europa en speelt een belangrijke rol in het eundgebeueen, al is dit uiteindelijk de ondergang van de mensheid. De USA wordt hierin niet genoemd, terwijl China, Rusland etc in vele Schriftgedeelten genoemd wordt (als agressor)

    • De ‘rapture’, een valse leer waar miljoenen nog steeds aan vasthouden

     In een land waarin gelovigen constant bang zijn en vrezen voor hun leven is het niet zo verwonderlijk dat naar een ‘escape’ wordt verlangd in de vorm van een magische uitredding door Jezus. Toch is de overtuiging aangaande een plotselinge ontsnapping naar de hemel afkomstig uit het relatief veilige Westen, waar christenen verreweg de beste levensomstandigheden hebben.

     De basis van het ontstaan van de ‘rapture’ theorie is terug te voeren naar de Reformatie in de 16e en 17e eeuw, toen protestantse leiders de Katholieke Kerk als de ‘hoer van Babylon’ uit Openbaring 17 identificeerden. Daarop lanceerde het Vaticaan een contra-reformatie. Enkele Jezuïtische priesters (van dezelfde orde als de huidige paus Franciscus) kregen de opdracht valse doctrines te ontwikkelen om de reformatie te doen ontsporen. In dat laatste slaagden ze nèt niet, maar de valse leringen hadden wel veel succes, ook in de later ontstane evangelische- en pinksterbewegingen.

     In 1591 bedacht een van deze priesters, vader Ribera, de leer dat het apocalyptische Bijbelboek Openbaring pas aan de het einde van het christelijke tijdperk zou worden vervuld (terwijl in hoofdstuk 1:19 staat geschreven dat het boek om de hele christelijke geschiedenis handelt). Ribera, de vader van de dispensatieleer, verzon het scenario dat Babylon en de Tempel in Jeruzalem zouden worden herbouwd, en dat er een toekomstige ‘Antichrist’ heerser zou komen die in die Tempel zou gaan plaatsnemen (merk overigens op dat de term ‘antichrist’ niet één keer in Openbaring voorkomt).

     Vervangingstheologie en een occult ‘opname’ visioen

     Een andere priester, Alacazar, bedacht de door de protestantse kerken overgenomen ‘vervangingstheologie’ dat God het verbond met het fysieke volk Israël zou hebben verbroken, en de kerk nu het nieuwe geestelijke ‘Israël’ is. In veel van deze kerken wordt geleerd dat het boek Openbaring in het jaar 70 werd vervuld met de val van Jeruzalem en vernietiging van de Tempel.

     In 1785 schreef de Jezuïtische priester Manuel de Lacunza y Diaz – naar eigen zeggen een bekeerde Jood – het boek ‘De komst van de Messias in Glorie en Majesteit’, waarin hij op de proppen kwam met een 45 dagen ‘mini-verdrukking’ aan het einde van het tijdperk. Edward Irving, oprichter van de naar hem vernoemde sekte, vertaalde het boek in 1827 in het Engels, en publiceerde dit verhaal in ‘The Morning Watch’.

     In 1830 beweerde een 15 jarig Schots meisje genaamd Margaret Macdonald dat ze een visioen van een ‘geheime opname’ (de rapture) had gekregen. Macdonald zou zich hebben beziggehouden met occulte zaken, waaronder een gedocumenteerde levitatie (iemand die door de kracht van een onzichtbare macht gaat zweven). Robort Norton, een evangelist voor de Irvingieten, ontmoette haar, was gefascineerd door het ‘rapture’ concept en verspreidde dit over heel Engeland.

  • Helemaal mee eens.Hoop dat Putin ze wapens gebruikt voor Amerika ,Zijn we misschien meteen van die gif campagne af .Europa wordt toch al flink uitgedund door al die gifspuiten dus daar hoeft Putin zich niet zo druk om te maken.

  • Deze winter zullen we wellicht ‘opgehokt’ worden in grote verwarmingszalen.
   Onder het voorwendsel van grote kans op besmetting waar zoveel mensen bij mekaar zitten, zullen alleen diegenen die zich ‘vrijwillig’ een gifspuit laten zetten, toegelaten worden om er zich te verwarmen en te eten.
   Een nieuwe duivelse tactiek om mensen ‘vrijwillig’ te dwingen om zich een gifspuit te laten zetten.

   • Ik wil niet eens tussen al die geprikten zitten en in zo’n bedompte ruimte.
    Je haalt er de meest nare ziektes vandaan want die geprikten hebben vanalles.
    Nu hoor je steeds meer over een keelontsteking die soms vele dagen duurt en waarbij de mensen behoorlijk beroerd zijn.Smaak en reuk zijn dan ook weer verdwenen net zoals je vroeger de griep had of verkouden was.

    • Ik heb zonder prik ook goed last van mijn keel gehad maar wel gewoon geur en smaak en niet getest uiteraard. Ik zag dit als een oppepper voor mijn immuunsysteem. Ik ga ook zeker niet tussen al die geprikten zitten. Kleed mij wel warm mocht het heel koud worden.

 5. De SiegGriet van de Deserteurs, wist niet hoe snel ze Senile Joe a.k.a. Joe Binladen moest feliciteren met zijn “hahaha” presidentschap.
  Het was me meteen duidelijk dat er weer conflicten kwamen.

  Maar dat ze zo gek waren om het risico op een wereldoorlog, voor lief zouden nemen,…

  Wat is the United Stasi of All, als het geen conflict kan voeren.
  Wat zijn al die Deserteurs, zonder hun schijnheilige grote mond over de agressie, de verkeerde keuzes, wanneer men niet volgzaam mee marcheert?!
  Mee marcheert, zoals zij altijd doen!

 6. De ene champignon is de andere niet. Niet tegenstaande kan men concluderen dat een nucleair vuur niet heel erg bevorderlijk is voor de volksgezondheid.

 7. Een nucleaire explosie op grote hoogte net buiten de atmosfeer, die een EMP (Electro Magnetische Puls) veroorzaakt, en het is afgelopen met de elektronica in de satellieten die zorgen voor GPS sturing en observatie.

  • Inderdaad. Een man als Chuck Missler sprak hier 10 jaar geleden al over, met idd Rusland als ‘afzender’.
   Om de fehele USA plat te kunnen leggen, zal Putin niet wachten tot het eind, maar naar mijn idee als 1e een genadeklap uitdelen, wetende dat de USA met duikboten etc zal terugslaan….

 8. Maar ook: die satelieten kunnen gehacked worden. Een leuk idee, dat als de oekies een plek in Deneskaangeven, die raketjes op eigen dak zouden komen?

  En anders die dingen gewoon uit de lucht schieten; maar dan ook gelijk een paar Amerikaanse communicatie satelieten meenemen…..

 9. Casi es una realidad, con las últimas declaraciones de Putin, que la humanidad está al borde de la tercera guerra mundial, de la que nadie saldrá ileso y los primeros en sufrir serán los europeos y rusos. Pero lo que da lástima es que los genios europeos de la élite politica, tan educados, cultos, tan perfectos y de sangre azul, estan apoyando en contra de los intereses del pueblo que les dio el poder, a un fenómeno pedófilo y a un invertido traficante de niños. Si Putin a declarado que lucha en contra de esas perversidades ¿Por qué la élite política europea está en contra de él?. Los otros que estan detrás mandando, como Soros y compañia, no son más que un grupo de
  vejetes decrépitos que odia a los no judios y ahí caemos todos. Los europeos deberian estar pensando como deshacerse de esa lacra política, pero en ves de eso se someten; deberían de luchar, iniciar una revolución para quitar esa podredumbre y no permitir la llegada de los ancianos del grupo de Soros y destruir todo aquello que pertenesca a los judíos clandestinos que quieren matar y esclavizar a los gentiles o no judios. Sólo hay una opción ” que la élite siga matando al pueblo o el pueblo los mate a ellos”.

  Nederlandse vertaling:
  Het is bijna een realiteit, met de laatste uitspraken van Poetin, dat de mensheid aan de vooravond staat van een derde wereldoorlog, waaruit niemand ongeschonden tevoorschijn zal komen, en de eersten die eronder zullen lijden zijn de Europeanen en de Russen. Maar wat meelijwekkend is, is dat de Europese genieën van de politieke elite, zo geschoold, gecultiveerd, zo volmaakt en blauwbloedig, tegen de belangen in van het volk dat hen de macht gaf, een pedofiele freak en een geïnverteerde kinderhandelaar steunen. Als Poetin verklaard heeft dat hij tegen dergelijke perversiteiten strijdt, waarom is de Europese politieke elite dan tegen hem? De anderen die achter hem staan, zoals Soros en de zijnen, zijn niet meer dan een groepje
  aftandse oude knarren die een hekel hebben aan niet-joden en daar vallen wij allemaal over. De Europeanen zouden moeten nadenken hoe ze zich van dit politieke tuig kunnen ontdoen, maar in plaats daarvan onderwerpen ze zich; ze zouden moeten vechten, een revolutie beginnen om deze verrotting te verwijderen en niet toestaan dat de groep oude mannen van Soros binnenkomt en alles vernietigt wat toebehoort aan de ondergrondse Joden, die de heidenen of niet-joden willen doden en tot slaaf maken. Er is maar één keus “laat de elite het volk blijven doden of laat het volk hen doden”.

 10. Een oude voorspelling luidt dat de derde wereldoorlog zal komen wanneer het graan geel zal zijn.
  Het lijkt er op dat die voorspelling waarheid gaat worden.

 11. Zodra de controle door regeringen dreigt te worden verloren zal met een “epidemie”/ pandemie uitroepen en in naam van ons allen ons opsluiten in onze huizen….dat is de tactiek van een regering die de macht aan het verliezen is en wil omschakelen naar ene dictatuur.
  Vernietig de MSM pers en het stopt.
  Zonder spreekbuis geen politici…

 12. FN heeft niet meer gereageerd op de 15e juli.?
  En we leven nog steeds allemaal.
  Laat me niet gek maken,je moet het nemen zoals het komt,of anders strijd zoals de boer en meer,veel meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in