Nieuw onderzoek heeft uitgewezen dat het aantal infecties met het Covid-19 virus onder de “ongevaccineerden” drastisch daalt, terwijl het aantal infecties onder de “volledig gevaccineerden” de pan uit rijst, schrijft Ethan Huff.

Kudde-immuniteit is al bereikt onder degenen die geen “Operation Warp Speed”-injectie hebben gekregen, zo blijkt, terwijl gemuteerde ziekte zich als een lopend vuurtje verspreidt onder degenen die een injectie hebben gekregen en  wandelende virusfabrieken zijn geworden.

In het Verenigd Koninkrijk bijvoorbeeld is het aantal symptomatische “gevallen” van de Covd-griep onder de volledig gevaccineerden in één week tijd met 40% gestegen. Daarentegen daalde in dezelfde periode het aantal gevallen onder de ongevaccineerden met 22%.

“Dit suggereert dat de golf onder ongevaccineerden zijn hoogtepunt heeft bereikt en dat de natuurlijke kudde-immuniteit van de  is ingetreden, terwijl ‘gevaccineerde’ individuen juist vatbaarder worden voor infectie,” meldt Dr. Joseph Mercola.

Misschien wel het meest vernietigende stukje nieuw bewijs is het feit dat door vaccinatie veroorzaakte kudde-immuniteit een onmogelijkheid is, wat Tony Fauci, Rochelle Walensky, en de andere Covid-19 ‘vaccin’ pushers tot leugenaars maakt.

“100 volledig geïnjecteerde bemanningsleden waren positief getest aan boord van het Britse Defensie vliegdekschip HMS Queen Elizabeth. Het marineschip heeft een case rate van 1 op 16 – de hoogste case rate geregistreerd,” voegt Dr. Mercola toe.

“Dit suggereert dat vaccin-geïnduceerde kudde-immuniteit onmogelijk is, omdat deze injecties blijkbaar Covid-19 niet kunnen voorkomen, zelfs als 100% van een bepaalde bevolking ze krijgt.”

Covid-19 vaccins hebben de mogelijkheid van kudde-immuniteit vernietigd, althans onder de volledig gevaccineerden

Mathematisch gezien is het onmogelijk voor Covid-19 vaccin injecties om ooit kudde-immuniteit te produceren. De enige mensen die een kans hebben om permanente immuniteit te produceren zijn degenen die gewoon nee zeggen tegen de vaccins.

  De nep "Covid Pandemie" werd georkestreerd om tirannie op te leggen

De vier momenteel beschikbare injecties bieden alle een absolute risicovermindering tussen 0,7% en 1,3%, terwijl het sterftecijfer van niet-geïnstitutionaliseerde infecties in alle leeftijdsgroepen een magere 0,26% bedraagt.

“Omdat het absolute risico dat overwonnen moet worden lager is dan de absolute risicovermindering die deze injecties kunnen opleveren, kan massavaccinatie gewoon geen gunstige invloed hebben,” legt Dr. Mercola uit.

De “pandemie” zou al lang voorbij zijn geweest als Donald “vader van het vaccin” Trump – dit zijn overigens zijn woorden om zichzelf te beschrijven – nooit had toegestaan dat er onder zijn leiding en aanvoering vaccins werden geïntroduceerd.

Als Trump geen voorstander van deze injecties was, zoals sommigen nog steeds beweren, dan zou hij er niet over opscheppen alsof het zijn eigen verwezenlijking is, terwijl hij zijn aanhangers aanspoort, onder meer tijdens zijn recente bijeenkomst in Cullman, Ala, om zich met “warpsnelheid” te laten vaccineren.

Desalniettemin, de vaccinaties zijn er nu en de gevolgen beginnen zich nu pas te manifesteren. De gevaccineerden zijn broedmachines geworden voor de nieuwste “varianten”, die zij verspreiden onder degenen met wie zij dagelijks in contact komen.

Dit maakt de gevaccineerden tot een existentiële bedreiging voor de volksgezondheid, die koste wat het kost moet worden vermeden. Het is het risico niet waard om tijd door te brengen in de buurt van een gevaccineerd persoon die u ziek kan maken of zelfs kan doden door een dodelijke, door vaccinatie veroorzaakte variant te verspreiden onder u of uw gezin.

Helaas zult u deze waarheid nooit te horen krijgen van mensen als de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), die er alles aan doen om te voorkomen dat u er ooit volledig van op de hoogte zult zijn.

  Ziekte-uitbraken bij COVID-19 gevaccineerden: een parallel met de Spaanse griep?

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccincatastrofe: Israël – 85-90% van de in het ziekenhuis opgenomen Covidpatiënten zijn dubbel gevaccineerd / VS – significant hogere sterftecijfers onder gehospitaliseerde gevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBrief van 133 moedige medici aan regeringsleiders toont aan dat vele regeringen op hol zijn geslagen en de nep epidemie als voorwendsel hebben gebruikt
Volgend artikelBig Pharma ontwikkelt nieuw serum tegen bijwerkingen van COVID-19 ‘vaccins’ … omdat de waanzin nooit ophoudt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. 100 bemanningsleden positief getest met een test die totaal niks zegt over wat voor infectie of ziekte dan ook. Stemmingmakerij en geen nieuws. Elke pcr test uitslag is waardeloos omdat dit geen test is om een infectie te kunnen vinden. Dit roepen velen nu al 18 maanden, Frontnieuws, hou op met dit soort artikelen plaatsen.

 2. Correct. Ook de ter zake in het artikel geformuleerde conclusie “Dit suggereert dat vaccin-geïnduceerde kudde-immuniteit onmogelijk is, omdat deze injecties blijkbaar Covid-19 niet kunnen voorkomen, zelfs als 100% van een bepaalde bevolking ze krijgt.” is eveneens compleet waardeloos en een voorbarige conclusie !
  Aan de ene kant orakelen dat de PCR-test waardeloos is, en aan de andere kant hem toch aanhalen als bewijs van het eigen grote gelijk, doet de zaak in kwestie meer kwaad dan goed. Blijf dus conséquent bij de bewijsvoering, beste Frontnieuws.
  Overigens, ik ben niet geprikt, en zal dat ook niet laten doen, gewoon al omdat ik niet voor proefkonijn wil spelen bij een dergelijk gen-therapie experiment. Gewoon veel te veel vraagtekens. Deze nooit geziene en mondiaal opgedrongen « inenting » stinkt werkelijk aan alle kanten.

 3. Ik heb de laatste jaren zoveel chemtrails opgesnoven dat ik er zeker van ben dat die onbekwame PCR Test -welke notabene is afgekeurd door de ontwikkelaar van deze test – mij een vals positief zou opleveren.

  Onlangs ontving ik een enveloppe waarin een bijlage met het aanbod twee gratis testen te bestellen. Ik heb even overwogen om dat te doen met het doel de ene test terug te sturen na een behandeling met Natrium BI Carbonaat en de andere na een behandeling met Appelazijn. Beide remedies overigens prima om onze PH Waarde terug te brengen in harmonie, waardoor ziekten geëlimineerd kunnen worden slash buiten de deur gehouden kunnen worden. Mijn overtuiging dat de PCR Test dusdanig vele vals positieven oplevert met risico op een quarantaine plicht, heb ik ervan afgezien.

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/08/25/covid-19-is-geen-nieuwe-ziekte-maar-een-nieuwe-naam-voor-een-oude-ziekte-radiation-sickness-de-magnetron-ziekte/

  https://weathermodificationhistory.com/

  https://www.telecompowergrab.org/science.html

  David Keith welke zich bezighoudt met weermodificatie en een eigen website heeft, heeft zich uitgesproken over het feit dat er velen zullen komen te overlijden door geoengineering – te vinden op youtube – maar dit is slechts bijzaak / nevenschade / jammer dan.

 4. Waarom heb je het na anderhalf jaar nog over kudde-immuniteit tegen covid 19 terwijl er geen enkel bewijs voor het ‘virus’ is, dat nooit geisoleerd is, geen oversterfte, geen pandemie, enkel positieve uitslagen na frauduleuze testen.

 5. Kwalijk hoe dit artikel oproept tot het vermijden van gevaccineerde. U werkt hiermee aan dezelfde polarisatie die u in andere artikelen bekritiseerd. Wij zijn allen mens, wij zijn allen 1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in