Beroemdheden promoten de doodscultuur. Kijk hoe verschillende “celebraties” u aansporen om u te laten injecteren met COVID-19 spikes en alles wat dat met zich meebrengt: d.w.z. misère, ziekte, invaliditeit en dood.

Actors SHOCKING


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vrouw heeft vreemde bijwerking van Pfizer-vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Grafeen wordt uitgestoten van de COVID-gevaccineerden naar de ongevaccineerden, hier is hoe u het uit uw lichaam kunt verwijderen
Vorig artikelG-7 waarschuwt voor wereldwijde voedselcrisis door Russische “tarweoorlog” in Oekraïne
Volgend artikelScott Ritter: Live-actie rollenspel in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

14 REACTIES

 1. 1,261,147 Reports

  Through May 6, 2022
  27,968 DEATHS
  155,633 HOSPITALIZATIONS
  128,896 URGENT CARE
  191,871 DOCTOR OFFICE VISITS
  9,661 ANAPHYLAXIS
  15,462 BELL’S PALSY
  4,615 Miscarriages
  14,326 Heart Attacks
  40,328 Myocarditis/Pericarditis
  51,996 Permanently Disabled
  6,596Thrombocytopenia/Low Platelet
  31,191Life Threatening
  41,632Severe Allergic Reaction
  13,740 Shingles

  Link:
  https://openvaers.com/covid-data

  VAERS is the Vaccine Adverse Event Reporting System put in place in 1990. It is a voluntary reporting system that has been estimated to account for only 1% (read more about underreporting in VAERS) of vaccine injuries.,,
  —————-
  43,898 Dead 4,190,493 Injured Following COVID-19 Vaccines in European Database of Adverse Reactions

  Link:
  https://healthimpactnews.com/2022/43898-dead-4190493-injured-following-covid-19-vaccines-in-european-database-of-adverse-reactions/
  —————
  41.5K people died within 21 days of Covid-19 Vaccination in England & a further 291K died within 6 months
  By The Exposé on May 13, 2022 • (dear God have mercy.)

  Link:
  https://expose-news.com/2022/05/13/41k-dead-21-days-covid-vaccination-england/

  Neurenberg 2.0

 2. Walgelijke ratten, die achterlijke en narcistische acteurs.
  Dit filmpje laat zo goed zien hoeveel ongelooflijk achterlijke mensen er rondlopen – en ze houden zichzelf en elkaar achterlijk. Het feit dat iedereen maar achter ‘vaccins’ aanloopt; mensen geven zelf al toe dat ze als aardbewoner soort niet normaal zijn en chemische hulp nodig hebben, bij de geboorte al. En nu trappen ze massaal in de nieuwste gifspuit die de achterlijken aan elkaar verkopen. En weldenkende mensen moeten dit maar aanzien? Ik kan het echt niet meer aanzien. Waar kun je nog weldenkende mensen vinden? De gifspuit gaat er echt niet voor zorgen dat het intelligentie niveau verhoogd wordt – oversterfte alleen gaat dat niet bewerkstelligen.

  • @ Immortal Je bent nog gematigd in je bewoording .Trouwens als al deze CELEBRITIES de ware shot hebben gekregen , zal dat fijn opruimen.
   Stel godvergeten GAJES gasten .
   Beter gezegd *&^%$#$ Klootzakken .
   Groeten .
   https://ibb.co/SvVHDwK

   • Ja man, en die rotte Hannibal de Cannibal ook toch. Met zijn glibberige bek. De spuit aanpraten en net doen of hij ook een spuitje kreeg. Wat zijn het voor smerige hufters die hun hele leven vet betaald kregen om te ‘acteren’ en nu schijten ze op die mensen die hun aanbaden. Om van te kotsen. (goeie cartoons trouwens, vooral die vogel met dat boek om te leren schijten op mensen.)

  • Die kotsmisselijke ingespoten hypocrieten hier… staan ze nu met de Sri Lanka vlag te zwaaien? Staat die op hun huis? Worden ze nu gastgezin voor de Sri Lankans? Gaan de gemeentes huisjes uitdelen aan de Sri Lankans met alles er op en er aan?

 3. Ik vind de ouders ook moordenaars zij die dat hun kinderen aan doen zijn niet beter dan de elite moordenaars en te hopen dat er een dag komt dat wij dat tuig een dodelijke injectie in de arm kunnen zettten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in