Een maatregelen-kritische groep uit Saksen onderzocht bloed van gevaccineerde en ongevaccineerde mensen onder een donkerveldmicroscoop. Wat ze ontdekten was schokkend: extreme klontering is te zien bij de gevaccineerden. Dit kan leiden tot een gebrek aan zuurstof in het lichaam, schrijft Wochenblick.at.

 • Maatregelen-critici vergelijken bloedmonsters van gevaccineerden en ongevaccineerden onder de microscoop
 • Een klein bloedmonster wordt voor een lopende camera afgenomen en onmiddellijk onder een microscoop onderzocht.
 • Vergelijking van beelden van gevaccineerde en ongevaccineerde mensen choqueert: de beelden lijken in de verste verte niet op elkaar.
 • Beelden van de ongevaccineerden tonen cirkelvormige en duidelijk omlijnde bloedcellen.
 • Beelden van de gevaccineerden lijken op een stroperige massa. Bloedcellen totaal samengeklonterd in “clusters”. Geen contouren van de afzonderlijke cellen herkenbaar.
 • Symptomen en ziekten veroorzaakt door zuurstoftekort.

In een dokterspraktijk onderzocht de groep op 29 november bloedmonsters van gevaccineerde en ongevaccineerde mensen. Er werd echter geen bloedbeeld genomen, maar de monsters werden onderzocht met een donkerveldmicroscoop. De volledige video-opname van het experiment werd gisteren rond 19.00 uur online gezet op het Telegram-Kanal “Der Selbstdenker”. Hier wordt alleen het bloed van de eerste twee proefpersonen, een gevaccineerd en een ongevaccineerd, vergeleken. In de video wordt echter verzekerd dat de resultaten overal gelijk waren en wordt opgeroepen de video zo wijd mogelijk te verspreiden om sommige mensen te doen nadenken over de vraag of zij zich na het zien van de video nog wel willen laten vaccineren.

Geschokt door de resultaten – wendde zich daarom tot Wochenblick

De procedure, die voor alle proefpersonen dezelfde was, was als volgt: het bloed werd met een kleine naald afgenomen, op een microscoop glaasje aangebracht en onderzocht onder een donkerveldmicroscoop voor een draaiende camera. Het bloed van vier gevaccineerde en vier ongevaccineerde personen werd vergeleken. Wat onder de microscoop te zien was, schokte de groep zo erg dat zij onmiddellijk contact opnam met Wochenblick voor een zo snel mogelijke publicatie. In de brief staat: “Het is onmiddellijk herkenbaar, zelfs voor leken, dat er iets mis is met het bloed van de gevaccineerde proefpersonen. Het is bedoeld om mensen wakker te maken.”

  Ontmaskerd! Covid-vaccins onderdeel van ontvolkingsagenda, documentaire "Died Suddenly" onderzoekt bizarre golf van mensen die onverwachts sterven na uitrol van Covid-19 'vaccin'

Bloed van de ongevaccineerden – lijkt “normaal”

Eerst wordt een ongevaccineerde persoon onderzocht. Een kleine hoeveelheid bloed wordt door de arts afgenomen en onmiddellijk op een objectglaasje aangebracht.

Dan komt de blik door de microscoop: er zijn veel rode bloedcellen te zien, waarvan sommige aan elkaar kleven. Dat is niet ongewoon, zegt de dokter. Er zijn een paar kleine witte voorwerpen te zien, die de dokter “sneeuwvlokken” noemt en toeschrijft aan elektrosmog.

Vervolgens wordt een persoon die met Moderna is geïnjecteerd onderzocht. Weer dezelfde procedure. Bloedmonster, onmiddellijk op het objectglaasje en onder de donkerveldmicroscoop. Dit zorgt voor een zwarte achtergrond, waardoor contrasten gemakkelijker te zien zijn.

Bij dit staaltje echter schrikt zelfs een medische leek onmiddellijk, want dit beeld heeft zonder overdrijving niets gemeen met het vorige. Terwijl men bij de eerste proefpersoon duidelijk omlijnde, cirkelvormige structuren, de rode bloedcellen, kon zien, zoals werd uitgelegd, ziet men op de foto van de met Moderna geïnoculeerde persoon een grote, samenhangende structuur. De dokter legt uit dat het weer rode bloedcellen zijn, maar deze keer “samengeklonterd” en in “clustervorm”.

Zoals de dokter uitlegt, leiden deze klonters van rode bloedcellen tot een verminderd zuurstoftransport in het lichaam.

Het gevolg kan zijn dat de organen niet van voldoende zuurstof worden voorzien. De dokter merkt ook op dat er geen enkele rode bloedcel te vinden is.

Ziekten die hierdoor kunnen worden uitgelokt

Als de lichaamscellen niet van voldoende zuurstof worden voorzien, kan dit fatale gevolgen hebben. Hiervoor wordt op Paracelsus.de vermeld:

In dit verband stelt Paracelsus.de:

  Vaccinpleisters - een mijlpaal op de weg naar massale zelfmoord?

“Imiddels is bekend dat een tekort aan zuurstof (hypoxie) en het daarmee gepaard gaande gebrek aan energie in het organisme mede verantwoordelijk is voor verschillende ziektebeelden, bijv.

 • Migraine.
 • Circulatiestoornissen in de periferie (bv. benen).
 • Circulatiestoornissen in de hersenen en het hart.
 • Verlies van fysieke en mentale prestaties.
 • Afname van concentratie en geheugen.
 • Piepen in de oren en duizeligheid.
 • Zwakte van het immuunsysteem (b.v. vatbaarheid voor verkoudheid)”.

Symptomen van zuurstoftekort

De website GrossesBlutBild.de beschrijft de symptomen die door zuurstoftekort worden veroorzaakt:

“De symptomen van zuurstoftekort treden in verschillende mate op, afhankelijk van de duur van de aandoening. Typisch zijn gevoelens van duizeligheid en zwakte, vermoeidheid en algehele malaise. Bovendien versnelt de polsslag en verandert de ademhaling. Getroffen mensen hebben last van kortademigheid en het gevoel niet genoeg lucht binnen te krijgen. Pijn op de borst en fysieke uitputting bij slechts geringe inspanning zijn ook veel voorkomende symptomen in het begin van de aandoening. (…)

Als het zuurstofgebrek langere tijd aanhoudt, komen daar misselijkheid, beven, zweten en wisselende gevoelens van warmte en koude bij. De subjectieve perceptie van de omgeving verandert. Getroffen personen voelen zich licht en euforisch zonder reden. Sommigen zijn in een staat van delirium. Er is een verzwakking van de gehele bloedsomloop, wat in het ergste geval tot bewusteloosheid leidt.”

Hier is het videofragment:

Hier is het eerste deel van de hele video:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De video van de Duitse arts was juist, NU hebben we dit uit FrankrijkVolg Frontnieuws op Telegram

  Bill Gates' lichaamstaal ontcijferd
Vorig artikelDe echte reden dat de regering wil dat je elke 3 maanden een COVID-19 Booster Prik krijgt is omdat de gevaccineerden een nieuwe vorm van AIDS ontwikkelen
Volgend artikelmRNA-vaccins houden risico’s in voor acuut coronair syndroom
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Ik wil dan nu wel het batchnummer weten van de Moderna prik. Dit zal kunnen bevestigen wat de hoofdverpleegkundige zei over 01, 02 en 03. Als het goed is moet dit dan een 02 zijn.
  Kunnen we hier achter komen?

  • Ik denk dat dit zoeken is naar een speld in een hooiberg. Mensen moeten gewoon hun `potje` meenemen en door een specialistisch lab de vloeistof onder een microscoop plaatsen alvorens injecteren. En als dit niet mogelijk is (kans is groot), dan ná injecteren een gehele bloed transfusie (bloed vervangen) met bloed van ongevaccineerd iemand. Dit is letterlijk een horror verhaal. Ik heb mijn bloed ook laten onderzoeken en het horen zoals op eerste afbeelding “geld rolletjes” te zijn. En ook wat losse bloedcellen (het aan elkaar als rolletjes komt door technologische straling, is niet gewenst maar geen teken van schade in je DNA). Dit wat we nu hier zien is DOODENG. Ik zou niet meer willen leven als ik wist dat dát mijn bloedcel structuur zou zijn, echt waar…ik schrok al door de “geldrolletjes” van mijn bloed structuur en is op te lossen door zo goed als uit de buurt te blijven van computers, laptops, telefoons etc. Maar dit….. dit aan elkaar geplakte boeltje, is letterlijk verdrietig makend dat je dit je eigen lichaam hebt “aangedaan” (niemand doet zichzelf dit bewust aan…).

   • Serieus? Kun je wat meer vertellen over dat bloedonderzoek – waar en hoe, e.d. – want ik zit ook constant achter laptops, met de mob naast me. Ik zou de vaxxie trouwens geen ideeen geven over waar hij schoon bloed kan halen…

 2. Ja op naar prik drie misschien ook nog een gratis donuts mensen zijn zo stom ik las dat er nu zo iets is booster shoppen dan ga je naar Frankrijk of Oostenrijk of weet ik waar dan kan je daar je portie gif in laten spuiten het moet niet gekker worden

  • Vreemd, ik kan niks vinden over die aapjes, behalve op de Bugnolo site. Ik vraag me af waarom hij de enige is die hier van weet?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in