De Monday Night Football-wedstrijd van de NFL tussen de Buffalo Bills en de Cincinnati Bengals werd uitgesteld nadat Bills safety Damar Hamlin op het veld in elkaar zakte en kort na een tackle gereanimeerd moest worden.

Schokkende beelden tonen het moment waarop Hamlin, #3, opstond na het maken van een tackle, en vervolgens plotseling en onverwacht achterover viel tijdens het eerste kwartier van de wedstrijd.

JD Rucker:

UPDATE: De Buffalo Bills hebben bevestigd dat Damar Hamlin een zware hartstilstand heeft gekregen. Hij verkeert momenteel in kritieke toestand en zal naar verwachting niet volledig herstellen.

Uren voordat de Bills de aankondiging deden, veranderde Dr. Peter McCullough zijn oorspronkelijke speculatie van commotio cardis in een hartstilstand. Hij waarschuwde dat door vaccinatie veroorzaakte myocarditis moet worden overwogen.

“Ik zag het spel live als fan en als cardioloog en ik zag een stomp nek- en borsttrauma, een kort herstel na de tackle en vervolgens een klassieke hartstilstand. Ik heb gecommuniceerd met een van de meest ervaren trainers ter wereld en we zijn het erover eens dat het een hartstilstand was onder invloed van een grote stoot adrenaline. Als Damar Hamlin inderdaad een van de COVID-19 vaccins heeft genomen, dan moet subklinische door vaccinatie veroorzaakte myocarditis in de differentiële diagnose worden opgenomen. Er is ons verteld dat hij op het veld met succes is gedefibrilleerd en dat hij is geïntubeerd en niet spontaan ademt, wat overeenkomt met anoxische encefalopathie. De natie bidt voor zijn volledig herstel.”

ORIGINEEL VERHAAL: Wanneer een jong en verder gezond persoon plotseling instort, is het in het huidige tijdperk van de Covid-pandemie eerlijk om je af te vragen of de ziekte of de “vaccins” die bedoeld zijn om hen te behandelen de schuldigen zijn. Beide brengen spike-eiwitten in het bloed waarvan bekend is dat ze myocarditis, pericarditis, beroertes, hartaanvallen en andere cardiovasculaire aandoeningen kunnen veroorzaken.

  Miskramen en andere tragische bijwerkingen van de mRNA prikken

Maar voordat iemand die conclusie trekt over wat er tijdens Monday Night Football is gebeurd, is het belangrijk te weten dat de waarschijnlijke oorzaak kan optreden, of iemand nu wel of niet is geprikt.

Buffalo Bills verdediger Damar Hamlin zakte in elkaar na een tackle tegen de Cincinnati Bengals. De video ervan is zeer verontrustend, want de klap was niet bijzonder hard. Hij veerde op en leek een paar seconden in orde voordat hij op onverklaarbare wijze in elkaar zakte.

Speculaties op social media door artsen is dat het commotio cordis is:

Dr. Peter McCullough vertelde Steve Kirsch dat hij het eens is met de diagnose, maar dat hij vindt dat vaccins DEFINITIEF overwogen moeten worden. Zoals Kirsch schreef op zijn Substack:

Volgens Dr. Peter McCullough staat de verwonding die Buffalo Bills verdediger Damar Hamlin opliep bekend als commotio cordis (een fenomeen waarbij een plotselinge stomp in de borstkas een plotselinge dood veroorzaakt in afwezigheid van schade aan het hart).

De tijdspanne tussen de klap en de ineenstorting wordt verwacht bij commotio cordis. Peter gelooft dat de ventriculaire tachycardie en ventriculaire fibrillatie kunnen zijn veroorzaakt door het vaccin als hij het innam. Hamlin werd met een shock weer tot leven gebracht. Hij heeft nu anoxische encefalopathie. Hij ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Dr. McCullough is een wereldberoemde cardioloog.

  De gaslighting van de massa

Voetbal is een gewelddadige sport en er zijn veel mogelijke redenen waarom de botsing tijdens de tackle zijn hart deed stoppen. Maar zoals Kirsch en McCullough opmerkten, moeten we de mogelijkheid niet uitsluiten dat de prikken hebben bijgedragen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor Cahill: “70-plussers die nu gevaccineerd worden, zullen waarschijnlijk binnen 2 tot 3 jaar sterven”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Grote Ontwaken? De helft van de Amerikanen denkt nu dat COVID-19 “vaccins” verantwoordelijk zijn voor “onverklaarbare sterfgevallen”
Volgend artikelVaccinpusher voormalig NFL-speler Uche Nwaneri, 38, overlijdt plotseling aan hartaanval
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Dit dit soort berichtgeving zal de komende jaren blijven en alleen maar toenemen. Het is goed om dit te blijven publiceren voor degene die nog steeds niet wakker zijn als een soort wakeup call.

  • Kan niet vaak genoeg getoond worden. Maar zal zichzelf vast en zeker vaker tonen. Echter, de GMO-gifspuit zal op de achtergrond vervagen, terwijl de gevolgen er van wel doorgaan. Deze gevolgen zullen dan onder een ander hoedje de geschiedenis ingaan. En een nieuwe aanval op de mensheid kan dan zijn intrede doen. Want de mens MOET EN ZAL nu tot een GMO gemaakt worden om GOD te kunnen spelen en controle over Aarde en Mensheid te krijgen. Dit is al eeuwen zo, maar nu is het op globaal niveau mbv technologie en corrupte pharmers. Ik hoop dat meer mensen dit nu eindelijke eens gaan inzien, hoe de mensheid in de nesten zit met een handjevol psychopaten.

 2. @Alfred,

  Niet helemaal mee eens beste, want deze Dr. McCullough is een fervent aanhanger van de virusLEUGEN en in mijn ogen dus een chill….daar moeten we vanaf.

  Hij zei in een interview enkele weken geleden dat iedereen die zei dat virussen niet bestaan GECONTROLEERDE OPPOSITIE is…..en dat is nogal een statement van deze onnozele hals.

  Maar goed,

  Ik wil verder verwijzen naar een interview wat met grote waarschijnlijkheid de komende weken misschien wél echt zoden aan de dijk zou kunnen gaan zetten want deze man is zoals hij zelf aangaf een “stand alone” maar dat is in dit geval nogal iemand met power…..en niet zo’n beetje ook.,

  Zijn achtergrond is internationaal bankier en adviseur van regeringsleiders over de HELE WERELD met als speerpunten Rusland en de Arabische wereld.
  Zijn naam had ik nog nooit van gehoord echter dat mag de pret niet drukken….hij is in mijn ogen mega interessant en iemand die m.i. best een storm kan gaan veroorzaken en niet in een glas water wel te verstaan!!!!

  Mag ik voorstellen ……..Dhr. Pascal Najadi…….

  Deze man heeft recent aangifte gedaan tegen Präsident Alain Berset welke dus de president van Zwitserland is op dit moment.

  Even in het kort waarom….nou simpel….hij, Berset, was ten tijde van de coronaprikcampagne in Zwitserland de gezondheidsminister en gaf te kennen dat men na enkele prikken geen virus meer kon overdragen enz, de ook bij ons gepromote onzin, en naderhand werd er in het EU parlement dus door dat stuk idioot van Pfizer verklaard dat hier niet eens onderzoek naar was gedaan en dat dit ook helemaal niet zo was…..

  Dit vond Pascal niet zo heel erg leuk en nu zijn er in zijn omgeving ook steeds meer kennissen die met bijwerkingen te maken krijgen en met name in hun gevallen met TURBO kankers.

  Deze aangifte was in eerste instantie nogal problematisch op het betreffende politiebureau echter ik denk dat toen er een 2de ambtenaar bijkwam ze niet anders konden dan de aangifte op te maken.

  Deze man is dus internationaal bankier én er komt nog een heel leuke bijzonderheid bij……namelijk, zijn vader is destijds mede oprichter geweest samen met Satan Klaus van het WEF wat destijds bij oprichting een andere naam had.

  Hier laat hij zich in het betreffende interview echter zeer diplomatisch over uit.

  Een aanrader voor jullie om er eens naar te luisteren.

  Ik doe de link erbij, het is in de Duitse taal echter het duurt maar 26 minuten…..
  https://odysee.com/@Corona-Ausschuss:3/Sitzung-136-Pascal-Najadi-Odysee-final:b

  Zoals ik al zei…..het is het bekijken meer dan waard.

  Groet iedereen,

  Gladiator

 3. Gladiator januari 3, 2023 at 12:21

  Beste Gladiator kom meteen met de deur in huis vallen, net alsof deze politieke showprocessen iets gaan uit maken dat geloof jij zeker toch niet, net zomin dat de politieke moord op Pim Fortuyn geen verband hield met de aanschag van de enorm dure JSF straaljagers, het is gecontroleerd en geregisstreerd showproces, vraag je je niet af waarom deze beste man geen proces tegen de basisschoolleraar Hugo de Jonge begint of welk gezondheidsministert van elke Europese lidstaat?

  • @Adriaan W.

   Beste,

   Gezien uw reactie heeft u niet de tijd genomen om het interview met hem te bekijken. Dat is ook geen MOET…..maar een voorstel.

   Daarbij denk ik dat we het over het algemeen zeer eens zijn met elkaar vwb politiek en rechtszaken her en der echter juist bij deze man maak ik toch echt een uitzondering.

   Ik heb inmiddels meerdere interviews met hem bekeken en denk PERSOONLIJK dat we hier een hele andere zaak zien dan bijvoorbeeld dat Willem Bengel geklungel met die namaak advocaat Pols.

   De man waar ik het hier over heb is een niveauverschil hogen en ik denk zelfs x10!!

   Hij heeft inmiddels een interview gehad van Radio München en nu beginnen ook meerdere MSM en andere zenders belangstelling te tonen.

   Vergeet niet dat zijn vader, welke bij een aanslag om het leven is gekomen in een nogal duistere zaak waar ook regeringen mee te maken hadden, MEDE OPRICHTER is geweest samen met Satan Klaus.

   Hier is deze man nogal zeer duidelijk over….Klaus heeft nogal een zeer enge verandering ondergaan en DAAROM heeft zijn vader hier afscheid van genomen.

   Ik zal dit in elk geval verder vervolgen en daarbij zal ik met betreffende man contact proberen op te nemen voor een specifieke mededeling……..wie weet wat daarvan de uitkomst zal gaan zijn maar als ik niets probeer dan win ik ook niets.

   Belangrijk is hierbij ook nog te vermelden dat deze man geen anti vaxxer is, geen lid van een of andere regeringspartij en ook absoluut geen eventuele schadevergoeding WIL en zal accepteren. Het gaat hem uitsluitend om rechtsspraak…..

   Hij is in elk geval vanaf het moment van aangifte, wat zoals ik al zei nogal stroef verliep op het plaatselijke politiebureau, tot op heden redelijk in the picture en ik denk zelf ook dat men met deze internationale bankier welke nu ook in zijn kennissen kring her en der verwondingen als gevolg van deze gifspuit ziet en dat steeds meer.

   Ik zal het blijven volgen in elk geval en indien er wat te melden is laat ik het wel weten!

   Groet beste,

   Gladiator

   • niveauverschil hogeR en medeoprichter van het WEF welk destijds begon onder een andere naam welke echter over ging in het WEF!

    Gladiator

 4. Commotio Cordis? Laat me niet lachen.
  Ja, theoretisch is het mogelijk, maar we hebben het hier niet over een amateurwedstrijd, maar over de NFL, waar de spelers worden gescreened op mogelijke hartziektes.
  Plus nog eventjes het feit dat dat dan net nu zou moeten gebeuren, niet bij de paar honderd keer dat hij tijdens wijdstrijden en trainingen tegen dit soort tackles oploopt. Sommige trainingen bestaan voor een groot deel uit niets anders dan dergelijke tackles uitvoeren.

  Daarnaast zagen we voorheen maar verrekte weinig gevallen van Commotio Cordis in de topsport. Sowieso was het aantal hartaanvallen op het veld zeer beperkt, terwijl het nu schering en inslag is.
  Dus ja, het zou mogelijk zijn, maar toch onwaarschijnlijk. Het idee dat daarom de prikken al af te schrijven als mogelijke oorzaak is net zo onwetenschappelijk.

  • Jaren geleden viel hier een voetballer flauw door het een of ander. Zijn maten dachten dat het een hartaanval was en hebben hem dood ‘gereanimeerd’. Precies het verkeerde gedaan. Ze hadden niet gekeken of hij nog ademde.

 5. Ik ben echt ZWAAR gefrustreerd. Mijn pa is kapotgeprikt en mooi dat ik van niemand te horen krijg wat hij voor spuit gekregen heeft! “Ja mevrouw, u bent zijn dochter, in verband met de privacy van uw vader mogen u geen informatie geven” zei de assistente van mijn vader’s huisarts letterlijk. Ik kreeg niet eens info hoe het met hem was in het verpleeghuis waar ze hem in hebben gezet nadat hij kapot was geprikt. Ze zeiden daar “we mogen u niet informeren, vraag dat maar aan zijn vrouw”. Terwijl hij helemaal geen vrouw heeft, mijn moeder is al twintig+ jaar dood.
  Zo werkt dat in Nederland. Als oudje ben je vogelvrij. Klaar om te worden vermoord. Godverdomme als ik ze ooit in mijn klauwen krijg dan zijn ze er geweest. Al is het het laatste wat ik in mijn leven doe. Hij heeft het vast op aanraden van zijn zus gedaan, ook zo’n prikhoer. Pa is zelf tegen vaccinatie. Zijn hele leven al geweest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in