Pixabay

Ik ben co-auteur van dit zojuist gepubliceerde peer-reviewed artikel. Sportcoaches hadden ons laten weten dat gevaccineerde leerlingen slechter presteerden. Dat hebben we dus onderzocht, schrijft Colleen Huber NMD.

Deze peer-reviewde studie is ook hier te vinden.

Samenvatting

Middelbare en hogeschool scholieren werden retrospectief geobserveerd na vaccinatie met mRNA-COVID-vaccins. Van de twintig student was de helft gevaccineerd en de andere helft niet, afhankelijk van de beslissing van hun ouders. In deze studie vergelijken we de sportprestaties van gevaccineerde en ongevaccineerde studenten bij dezelfde activiteiten. Wij vergelijken ook de sportprestaties van de gevaccineerde studenten met hun eigen sportprestaties vóór de vaccinatie. De waargenomen veranderingen na vaccinatie kunnen nuttig zijn om de cardiovasculaire veranderingen in verband met COVID-vaccinatie te illustreren.

Inleiding

Het bewijs van verwondingen en sterfgevallen in verband met COVID-mRNA-vaccins neemt toe. Het aantal klinische studies die dit fenomeen documenteren loopt inmiddels in de honderden. [1] Meer dan 1.500 soorten bijwerkingen, waarvan vele met blijvende invaliditeit, met een totaal van 158.000 bijwerkingen zijn geconstateerd na toediening van het COVID-vaccin van Pfizer, en de lezer wordt aangemoedigd de lijst van deze bijwerkingen te lezen op de laatste negen pagina’s van het Pfizer-rapport waarnaar hier wordt verwezen. [2] Dit Pfizer-document werd door de FDA niet aan het publiek beschikbaar gesteld, en de FDA voerde aan dat het voor 55 jaar en vervolgens voor 75 jaar moest worden verzegeld, maar in plaats daarvan werd het in december 2021 op rechterlijk bevel gedwongen vrijgegeven. [3] De algemene risico’s van ernstig letsel en dood door de COVID-vaccins hebben artsen en wetenschappers over de hele wereld gealarmeerd. Befaamd immunoloog en microbioloog Dr. Sucharit Bhakdi en patholoog Dr. Arne Burkhardt hebben de oorzakelijke rol van deze vaccins bij sterfgevallen na een vaccin samengevat. [4] Autopsieresultaten toonden meer cardiovasculaire afwijkingen dan voor meer dan één orgaan. Verhoogde ontstekingsmarkers correleren met COVID-vaccins. [5] En men denkt dat de plotselinge sterfgevallen onder atleten in 2021 sinds het wijdverbreide gebruik van de COVID-vaccins meestal te wijten zijn aan ernstige cardiale of cardiovasculaire pathologie.

  Professor Bhakdi: Als u dit vaccin aan uw kind geeft, begaat u een misdaad

Methoden en resultaten

Twee sportcoaches werden geïnterviewd over de prestaties van hun tienerstudenten. Uit de enquête bleek dat er twintig studen zijn die de trainingstijd delen met de twee coaches. Vijftien van deze studenten zijn middelbare scholieren en de rest is jonger. De studenten spraken vrij en informeel met de coaches over wie zich had laten vaccineren en hoe ze zich daarna voelden, en wie zich niet had laten vaccineren. De beslissing van de ouders van de leerlingen om hun kinderen te vaccineren was niet bekend bij de coaches of bij ons totdat de vaccinaties waren uitgevoerd. Door de beslissing van de ouders om hun kinderen spontaan te vaccineren ontstond een experimentele groep en een controlegroep, die geen van beide geblindeerd waren.

Vanwege de verschillende emotionele reacties op gevaccineerde en ongevaccineerde mensen die in de afgelopen maanden door politieke leiders als Joe Biden, Emmanuel Macron en Justin Trudeau werden aangemoedigd , werd strikte anonimiteit gehandhaafd met betrekking tot de studentensporters, hun ouders, hun coaches en hun scholen.

Er was geen vergelijkend onderzoek tussen de twee groepen gepland, noch vóór. noch ten tijde van de gegevensverzameling. De twee coaches die met ons spraken op voorwaarde van anonimiteit voor alle betrokkenen, namen de volgende retrospectieve resultaten van de met COVID gevaccineerde atleten waar, die wij in deze retrospectieve studie rapporteren.

1) Geen van de gevaccineerde studentenatleten bereikte hun vroegere prestatieniveau; ze presteerden allemaal slechter dan in 2020, volgens beide coaches.

2) Geen van de gevaccineerde sporters kan dezelfde oefeningen even lang volhouden als vóór de vaccinatie.

3) Herstel na inspanning duurde bij de gevaccineerde studentensporters langer dan vóór de vaccinatie en langer dan bij de ongevaccineerden.

4) Na de injecties meldden de meeste of alle gevaccineerde studentenatleten een of meer van de volgende reacties na de vaccinatie:

(a) pijn op de borst;

b) duizeligheid;

(c) sterretjes zien;

d) gevoel alsof ze zouden flauwvallen;

(e) kortademigheid.

De studenten spraken vrij en spontaan over bovenstaande symptomen zonder dat iemand aantekeningen maakte. Er was geen aansporing van de coaches om de symptomen te melden.

  Covid's gewillige beulen - Hoe zijn voorheen normale mensen zo gretig geworden om de dood als vonnis uit te delen?

5) De ongevaccineerde meisjes verslaan nu gevaccineerde jongens in de competitie, tegen wie ze vorig jaar niet goed presteerden. Deze verandering was onverwacht en werd door de coaches als ongebruikelijk beschouwd.

1), 2), 3) en 5) bleven worden waargenomen bij alle gevaccineerde studentensporters, tot enkele maanden nadat de eerste studentensporters waren gevaccineerd.

Daarentegen hadden de ongevaccineerde studenten geen van de bovengenoemde symptomen of tekorten in sportprestaties, of een afname van het uithoudingsvermogen, zoals waargenomen door de twee coaches, en blijven hun uithoudingsvermogen en prestaties verbeteren, zoals verwacht door de coaches.

Bespreking

Het is redelijk om aan te nemen dat de bloedstroom bij sporters groter is tijdens inspanning dan bij zittend gedrag. Deze verhoogde bloedstroom bij grote activiteit of inspanning dient om te voldoen aan de verhoogde zuurstofbehoefte van het lichaam en de verhoogde metabolische activiteit die inspanning vereist.

De toename van de bloedstroom vereist een verhoogde cardiale output en arteriële vasodilatatie. Een hoge hartminuutvolume leidt tot een grotere vraag naar, en vervolgens toevoer van, coronaire arteriële bloedstroom. Coronaire arteriële vasodilatatie wordt gereguleerd door autoregulerende mechanismen, evenals de neurologische vasculaire innervatie door het autonome zenuwstelsel en hormonen die dienen om vasodilatatie versus vasoconstrictie aan te passen aan de lichamelijke activiteit.

De mRNA-COVID-vaccins zetten een proces van spike-eiwitproductie in het hele lichaam in gang. Het effect van het spike-eiwit op de ACE-2-receptoren in het vasculaire endotheel leidt tot vaatvernauwing. Dit kan leiden tot een belemmering van de toevoer van verhoogde bloedstroom en zuurstof naar het lichaam net wanneer de behoefte het grootst is, tijdens de inspanning. Spike-eiwit geassocieerde immuun- en ontstekingsfactoren kunnen ook perivasculaire en periarteriële cellen beïnvloeden, evenals CD8- en NK-T-celinfiltratie. [6] Al deze factoren kunnen de coronaire vasodilatatie verminderen.

Het probleem van de bloedtoevoer naar perifere en coronaire weefsels wordt nog verergerd door de positie en de effecten van spike-eiwitten. Spike-eiwitten steken uit het endotheeloppervlak en worden gekoppeld aan ACE-2-receptoren. Men denkt dat ze de bloedstroom beïnvloeden door turbulente in plaats van laminaire stroming. Wanneer stilstaand bloed zich ophoopt, begint de stollingscascade in het hele lichaam. Dergelijke microklonters verdikken en vertragen het bloed, wat de toevoer van bloed en zuurstof naar de capillaire bedden in het hart en de periferie verder zou beïnvloeden. De coronaire bloedstroom kan dus worden beïnvloed door hoge viscositeit, die ook wordt veroorzaakt door spike-eiwit-geïnduceerde RBC-aggregatie als gevolg van adhesie door CD 147. Als gevolg daarvan moet het hart een meer viskeuze vloeistof dan normaal bloed door de arteriolen en haarvaten van het lichaam stuwen.

  Medische moord: Ziekenhuizen vermoorden gezondheidsvrijheid voorstanders door hen levensreddende behandelingen te ontzeggen

De hierboven beschreven mechanismen, hier [7] verder uitgewerkt, creëren barrières voor een optimale bloedstroom die onvermijdelijk alle ontvangers van spike-eiwitproducerende COVID-vaccins zouden treffen. Daarom moeten wij alle kinderen en jongvolwassenen die momenteel of in de toekomst van plan zijn aan lichaamsbeweging te doen, aanraden geen van de COVID-vaccins te gebruiken.

Bronnen:

[1] COVID vaccine scientific proof lethal.  Jan 5 2022.  https://www.saveusnow.org.uk/covid-vaccine-scientific-proof-lethal/

[2]  Cumulative analysis of post-authorization adverse event reports of PF-07302048 (BNT162B2) received through 28-Feb-2021.  https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf.

Pp. 30-38.

[3] US District Court.  Northern District of Texas.  Public Health and Medical Professionals for Transparency v Food and Drug Administration.  Complaint for declaratory and injunctive relief.  https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/10/001-Complaint-101021.pdf

[4] S Bhakdi, A Burkhardt.  On COVID vaccines: why they cannot work, and irrefutable evidence of their causative role in deaths after vaccination.  https://doctors4covidethics.org/wp-content/uploads/2021/12/end-covax.pdf

[5] S Gundry.  Abstract 10712:  Observational findings of PULS cardiac test finding for inflammatory markers in patients receiving mRNA vaccines.  Circulation.  Nov 8 2021.  https://www.ahajournals.org/doi/abs/10.1161/circ.144.suppl_1.10712

[6] Ibid.

[7] C Huber.  Heart damage from the COVID vaccines:  Is it avoidable?  PDMJ 3.  Jul 14 2021.  https://pdmj.org/papers/myocarditis_paper


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaccineerden “infecteren” de ongevaccineerden met gevaarlijk grafeenoxide, zegt biomedisch deskundigeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDepopulatie en democide bij elke bocht: Dit is de geplande toekomst die u vrijwillig hebt aanvaard
Volgend artikelWetenschappers worstelen om te verklaren waarom de ongevaccineerden COVID gespaard is gebleven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Verklaard het bagger WK niet om aan te zien 2x per ongeluk gekeken bij zo’n nog in de matrix figuur. Lijkt wel of ze letterlijk stroop in de bloedbaan hebben.

  • Idd, het harde bewijs wordt getoond op het WK. Niet vooruit te branden die lui en toch na de wedstrijd helemaal kapot van vermoeidheid.

 2. Aardig onderzoek, maar te kleinschalig om echt representatief te zijn van zichzelf. Maar dit komt dan wel bovenop de andere onderzoeken. En zowel het WK, maar ook de Olympische Spelen. En kijk eens naar de tenniskampioenschappen afgelopen jaar. Allemaal bagger.
  Mijn grootste zorg is dat het ook duidelijk aantoont dat zelfs sportende jongeren dus niet in staat zijn zich te herstellen van deze gifprikken. Niks tijdelijks aan. Wat dus ook betekent dat de mensheid daar de komende decennia (mochten ze zo lang leven) nog aan vast zit.
  Mijn tweede zorg is dat dit voornamelijk in de blanke landen zo is gepushed. Genocide op het blanke ras dus. Dat er ‘collaterol damage’ onder de andere groepen valt is voor deze pushers niet van belang.

  • Met niet parametrische statistiek op ordinaal niveau kan je via toetsing verschillen aantonen op kleine steekproeven, zelfs causaal. Ik weet uiteraard niet of dat hier gedaan is maar de toetsing hier is in ieder geval gepaard en ongepaard uitgevoerd op meerdere afhankelijke en onafhankelijke variabelen. Goed gedaan!

 3. Hoor nu regelmatig dat topsporters uitvallen wegend “ ziekte, griepje, verkoudheid”
  Zowel atleten en coachen.

  Dit in WK voetbal, de veldcross en wegkoersen.

  Het “covid” woordje wordt niet genoemd.
  Wel:
  … het is geen covid…
  … om niet te besmetten…
  … sleept al een tijdje aan…

  Nu dus de ontkenningsfase.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in