In de 20e eeuw … zijn 170 miljoen mannen, vrouwen en kinderen doodgeschoten, mishandeld, gemarteld, neergestoken, verbrand, uitgehongerd, bevroren, geplet of doodgewerkt; levend begraven, verdronken, opgehangen, gebombardeerd of gedood op een van de talloze andere manieren waarop regeringen de dood hebben gebracht aan ongewapende, hulpeloze burgers en buitenlanders.” ~ Rudolph Rummel

Het is een trieste stand van zaken als men bedenkt dat de 21e eeuw hoogstwaarschijnlijk de 20e eeuw in de schaduw zal stellen qua doden door toedoen van de regeringen en de heersende monsters die deze regeringen controleren. Het aangepaste totaal van Rummel’s schattingen van het aantal doden in de 20e eeuw als gevolg van staatsdemocide na de eeuwwisseling kwam uit op meer dan 262.000.000 mensen. Ik weet zeker dat dit nog ver verwijderd is van een nauwkeurig totaal, aangezien de meeste van de tientallen miljoenen doden in oorlogen, met name de wereldoorlogen, niet eens werden meegeteld. Volgens mij zal het in de toekomst nog veel erger worden, hoewel het verbergen van doden achter de mantel der leugens over nepvirussen, biowapeninjecties en andere vergiften, met de vele andere begeleidende oorzaken van staatsmoorden, waarschijnlijk niet als democide zal worden gerapporteerd. In deze eeuw zouden miljarden in plaats van miljoenen kunnen sterven door toedoen van tirannen, schrijft Gary D. Barnett.

In de wereld van vandaag is dit fenomeen zo divers in methode en resultaat dat het gehuld is in extreme complexiteit; opzettelijk, zou ik kunnen toevoegen, tot een niveau dat het bijna onmogelijk is om een correcte rapportage te onderscheiden. Naar mijn mening is dit een ontworpen fout, bedoeld om de waarheid te verdoezelen. Alle mogelijke wegen zullen worden bewandeld om een massademocide te bewerkstelligen, waardoor een enorme ontvolking ontstaat die wordt toegeschreven aan een groot aantal oorzaken. Hoewel alle doodsoorzaken met elkaar in verband staan, worden ze opzettelijk gescheiden om de bevolking ertoe te bewegen deze leugen en hun onvermijdelijke lot te aanvaarden. Daarom is het zo belangrijk om het grote geheel te begrijpen in plaats van alleen de kleinere delen; om de ware bedoelingen van de heersende “elites” en hun pionnen in de regering te begrijpen.

Laten we, om dit punt te benadrukken, eens kijken naar enkele van de vele manieren waarop de dood kan intreden, en het voor de hand liggende feit dat ze allemaal met elkaar verband houden, en vervolgd worden door de handen van dezelfde tirannen in de heersende klasse en regering die beweren uw beschermer en redder te zijn, en die beslissen wat gemeld moet worden en wat niet eens aan bod mag komen. Gedurende vele decennia is de centralisatie van de macht zich blijven concentreren, ongeacht politiek, stemmen, oorlogen, financiële onrust, of enige andere dynamiek of propaganda die aan de nederige massa wordt geleverd. Wat dit betekent is dat de enige continue “vooruitgang” de groei van de macht van de heersende klasse en haar fascistische politieke/bedrijfspartnerschappen was. Al die keren dat het volk werd verteld dat het beter ging, dat het beter zou blijven gaan en dat de vrijheid zou worden bevorderd dankzij een of andere “geselecteerde” politicus, waren het regelrechte leugens met voorbedachten rade. Reagan heeft u niet gered, evenmin als Clinton, Bush, Obama, of Trump, of welke anderen dan ook, want allen zijn kwaadaardige spelers in hetzelfde spel van politieke afpersing dat totalitaire overheersing heet.

  Donkere tijden: In heel Europa en de VS stort de industrie en de infrastructuur met de dag in

Sinds de introductie van de biowapeninjectie is het aantal doden ongebreideld toegenomen. Dit valt niet te betwisten, en nu is het nieuwe modewoord “plotselinge dood” of “plotseling gestorven”, alsof er geen bekende oorzaak is. Dit treft alle leeftijden, maar vooral jongeren en voor het grootste deel gezonde mensen. Het idee dat al deze doodsoorzaken onbekend zijn en op de een of andere manier een mysterie vormen, is een belangrijke manier om blinde angst aan te wakkeren en te bestendigen, en dat is precies wat de staat wil. Maar dit is een leugen, en slechts het topje van de ijsberg.

Deze bevolking en de meeste andere, kregen te maken met extreme lockdowns (gevangenis) in 2020 en 2021. Sommige gebieden, zoals China, worden nog steeds gemarteld met deze moordende concentratiekamptactieken. Maskers werden bijna overal verplicht gesteld, en deze domheid was en is een levensverwoestende en levensgevaarlijke truc. Met deze terreurcampagne begonnen de “vaccin”-mandaten in alle ernst, en in dit land versnelde het kwaadaardige monster Trump een “experimenteel” gif door zijn fascistische “Operatie Warp-Speed” biowapenuitrol. Nu zitten velen aan de 3e, 4e of 5e ronde van deze giftige en dodelijke injecties vermomd als “vaccins”. Maar dat was niet genoeg voor de depopulatie meute van machthebbers, politici en farmaceutische moordenaars.

Er brak oorlog uit in Oekraïne en Rusland, veroorzaakt door Amerikaanse valse vlag-operaties, en deze enkele geplande gebeurtenis zal op zichzelf een wereldwijd massamoordexperiment worden. Er werd gedreigd met nucleaire vernietiging, andere conflicten werden mogelijk, maar nog geniepiger was de geplande terreurcampagne die zogenaamd alleen zou zijn veroorzaakt door Russische agressie. Alle energiemarkten werden getroffen en onmiddellijke geplande voedseltekorten begonnen vorm aan te nemen, precies zoals ontworpen door de staatscriminelen van de wereld door middel van leugens en moorddadige sancties. Nu worden velen over de hele wereld in de winter geconfronteerd met energiekosten die zij niet kunnen dragen, hele landen sluiten de stroom voor hun burgers af in extreme winteromstandigheden. Hyperinflatie van de voedselprijzen en verstoringen van de aanvoerlijnen veroorzaken wereldwijd honger en hongersnood. Economieën die werden verwoest tijdens het valse “covid”-bedrog, staan nu onder nog grotere druk door doelbewuste vernietiging van economische activiteit, sluitingen, opzettelijke bevoorradingstekorten en op hol geslagen inflatie. Al deze dingen zullen veel meer ziekte, hongersnood, blootstelling en dood brengen in een groot deel van de wereld.

  De Westerse wereld heeft al zijn vroegere waarden losgelaten

Maar daar houdt het niet op. Niemand kent het volledige risico van deze biowapens, noch begrijpt het “publiek” de mogelijke dodelijke gevolgen op lange termijn. Alsof dit nog niet genoeg is om een groot deel van de wereldbevolking uit te roeien door middel van moorddadig beleid, is economische ineenstorting nog steeds verzekerd; of in ieder geval zeer waarschijnlijk op korte termijn. Boerderijen worden overgenomen en vernietigd, allemaal onder de valse waanzin “door de mens veroorzaakte klimaatverandering”, waardoor nog meer voedseltekorten worden gegarandeerd.

Er is ook sprake van mogelijke massale sterilisatie als gevolg van vele factoren, waarvan niet de minste de giftige “covid-injectie” is die door miljarden mensen is genomen. Giftige chemicaliën, vergif, GMO-voedsel, andere genetische manipulatie van de mensheid, verspreiding van zware metalen nanodeeltjes door injecties, nep- en bedorven voedsel, manipulatie van het weer, cloud seeding, gifsproeien, dodelijke hoogfrequente radiogolven, en natuurlijk oorlog tegen vele binnenlandse bevolkingsgroepen, vinden tegelijkertijd plaats.

Mochten al deze oorzaken van massale dood niet genoeg zijn om zoveel van de wereldbevolking uit te roeien zoals wordt nagestreefd door de psychopaten die de planeet besturen, wees er dan van verzekerd dat er vele andere manieren zijn om de aarde te ontvolken, of het nu gaat om meer nep “virussen”, extreem “klimaatveranderingsbeleid” dat er zeker aan zit te komen, tot een oneindige reeks dodelijke gifinjecties, tot psychologische martelingen, of zelfs tot massale uitroeiingscampagnes in onontwikkelde en onderontwikkelde landen.

Alles wat hier wordt genoemd is met elkaar verbonden; alles is op één of meerdere manieren met elkaar verbonden. Het maakt allemaal deel uit van hetzelfde plan van macht en controle. Niets staat op zichzelf, niets staat los van het andere; alles maakt deel uit van hetzelfde complot. Dit feit moet worden begrepen zodat elke nieuwe geveinsde staatswaarschuwing, bedreiging of risico niet wordt gezien als een nieuwe bedreiging om bang voor te zijn. Er is maar één agenda en één bedreiging, en dat is dat de machthebbers meer geld, macht en controle over alles in het leven krijgen om een technocratisch gecontroleerde aarde tot stand te brengen; een één-wereldorde gecontroleerd door de weinigen. Al het andere is slechts een klein onderdeel van het geheel, een subplot zo u wilt, maar dit tirannieke complot is nauw met elkaar verweven.

  Dr. Coleman: Waarom ik doodsbang ben - en waarom u ook doodsbang zou moeten zijn

Wanneer de economie implodeert, wanneer de controle over het monetaire systeem volledig is, wanneer het volk alles verliest, wanneer alle reizen worden beperkt of verboden, wanneer sociale kredietpaspoorten wijdverspreid zijn, wanneer alternatieve valuta’s worden gekaapt, gecontroleerd of geëlimineerd, zullen de digitale valuta’s van de centrale bank het belangrijkste controlerende element van de mensheid worden. In dit stadium zal wat er over is van de bevolking beter beheersbaar zijn, en zal de totale afhankelijkheid van de staat bereikt zijn met betrekking tot het grootste deel van de massa. Zonder de nederlaag van de huidige heersende klasse en al haar criminele partners, is dit de toekomst die u kunt verwachten, aangezien de weinige overgebleven andersdenkenden zullen worden opgepakt, gevangengezet, opgesloten in concentratiekampen of gedood.

Deze totalitaire terreur is er alleen gekomen omdat u het toeliet. Het kan alleen bestaan als het volk het vrijwillig accepteert. Naleving en medewerking van velen onder het misplaatste idee dat onderdanigheid zal leiden tot minder tirannie is het probleem. Vermijding kan het risico alleen maar vergroten, het verbergen voor de waarheid is dodelijk, en garandeert dat de staat succesvol zal zijn in zijn streven naar totale controle. Wij hebben de macht en het vermogen om dit te stoppen, wij hebben de aantallen, maar er zal geen verlichting komen zolang de velen blijven gehoorzamen en zich onderwerpen aan alle leugens van de staat. Tot nu toe heeft het volk niet gehandeld in het belang van de vrijheid, het heeft zichzelf niet geholpen, maar is gecapituleerd voor valse narratieven en staatsautoriteit. U hebt slavernij verkozen boven vrijheid, en daarom bent u uw eigen ergste vijand.

“De beste manier om te voorkomen dat een gevangene ontsnapt, is ervoor te zorgen dat hij nooit weet dat hij in de gevangenis zit.” ~ Fjodor Dostojevski


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Sherri Tenpenny: “Dit is een perfect ontworpen moordmachine”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn video: Oekraïense militairen doden hun wapenbroeders
Volgend artikelGevaccineerde sporters presteren slechter dan controlepersonen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. De grote massa is zich er niet eens van bewust, dat zij zelf de voorwaarden voor haar omstandigheden faciliteert en legitimeert.
  Helaas…

 2. En wij gaan het allemaal meemaken.
  Graag of niet.
  De enige keuze wij hebben is;
  Sta je in het licht?
  Of aanbid je satan?
  Mijn keuze heb ik als kind gemaakt.

 3. Sorry? Ik en velen met mij hebben NOOIT de geplande toekomst vrijwillig aanvaard!!! Aan ons is nooit iets gevraagd. Wij krijgen geen keuze behalve die van de dood. Onze zogenaamde lij(d)ers hebben wij niet gekozen. Zij doen niet wat wij willen. Wij hebben de aantallen maar niet de Macht. De enige keuze die wij krijgen is akkoord te gaan op straffe van de dood. Ik ga NIET akkoord met de voor de gehele Mensheid geplande toekomst!!! Niet vrijwillig en niet gedwongen!!! Kom niet aanzetten dat wij dit alles vrijwillig hebben toegestaan! Honderden miljoenen mensen wereldwijd hebben oa hier tegen lopen protesteren! Het enige dat ons nog rest ga ik hier maar niet opschrijven. Ons de schuld geven van de geplande toekomst pik ik niet! Wij hebben die plannen niet gemaakt. Wij zijn niet akkoord gegaan. Aan ons is niks gevraagd. En aan ons gaat geen keuze gelaten worden!

  • @Anoniem,

   Beste……

   “……..aan ons gaat geen keuze gelaten worden!…..

   Dat is wél het geval namelijk door gewoon NERGENS aan mee te doen….dat doe ik al sinds het begin van dit slechte theaterstuk niet…nooit last gehad van bekluiers, nooit afstand gehouden, niets van dat alles……

   De enige last welke ik heb ondervonden is de avondklok, niet echt want ik was gewoon buiten wanneer ik daar zin in had….heb daarbij een erg mooie en vooral lieve hond…..dus dat was nog leuk ook, en waar ik verder last van had was het feit dat alle kroegen dicht waren en toen ze open gingen kon men ere alleen maar binnen met een bekluier wat dus betekende dat IK NIET naar binnen kon….

   En dit laatste vergeef ik dit rattentuig nooit meer…en ik ben me aan het beraden om hiertegen, indien het nog eens OOIT zal gebeuren gelijk represailles ertegen in te brengen ………ik geef hier in elk geval nooit goedkeuring aan, zal me nooit houden aan regels welke ze hier voor hebben uitgevonden en zal mijn dingen doen wanneer ik wil hoe ik dat wil en mijn eigen voorwaarden stellen en daar heeft NIEMAND ook maar 1 flikker mee te maken…..

   Ik zal me er zelfs op verheugen….ze maken er maar PV voor op, betalen doe ik die niet en HOEF ik ook niet…..heb ik nooit gedaan dus ook nu niet!

   Laat maar komen dan……..

   Gladiator
   ps zou iemand een PV ontvangen…..ik bied mijn hulp aan om het tot een sepo te bevorderen en voor de goede orde…dat doe ik PRO DEO!!!!

   • ..

    @Gladiator,

    Kijk, dit is nou eindelijk duidelijke taal, zo hoort het, zo denk ik ook alleen kan het niet altijd, zeker niet als je werkt…. maar gelijk heb je!!
    Als iedereen hier aan mee doet is het zo gedaan, ik ben ervoor….

  • Ja mee eens. Soms vraag ik me af of deze site ook Mindprogramming is. Om een keuze te kunnen maken moet je eerst alle en juiste informatie hebben. Een Italiaanse rechter oordeelde verplichte vacx niet legaal aangezien er geen Informed Consent was. En dan dat woord Vrijwillig. Met al het Mindprogrammeren ontbreekt het vele mensen aan die Vrije Wil. En zelfs als je die illusie nog hebt, overleven in deze gruwelijke werkelijkheid, het bijhouden van wat er echt gaande is, geeft weinig ruimte om vanuit je eigen Vrije Wil je leven in te vullen en te leven.

  • Nee, Anoniem, jij niet. Ik ook niet, ik had het praktisch vanaf het begin door. Maar we zitten met een hoop meelopers die alles voor zoete koek slikken. Een bange bevolking is te manipuleren. En door hun gehoorzaamheid maken ze het anderen knap lastig.
   En, gladiotor, ik deed ook niet mee voor zover het me lukte. Bij Dirk v.d. Broek stond een wacht aan de ingang, ik deed even die achterlijke lap op, ik heb eten nodig, en daarna gelijk weer af. In de bieb stond een beveiliger, kan het idioter. Ik heb mijn boeken terug gebracht met op die lap KUL en ben gelijk weer vertrokken. Ik ben niet alleen heel boos op de mormels die ons dit hebben aangedaan, maar ook op de onnozelen die niet voor rede vatbaar zijn.

  • Heb je dat substackartikel van die ex Pfizer medewerkster met wat ze allemaal wisten wb risicos voordat ze die spuiten uitdeelden al aan die familieleden toegezonden.

 4. Ik hoorde laatst iemand zeggen dat als alle relevante infrastructuur, inclusief erop aangesloten devices zoals lithium wagens laadpalen 5G cameras etc. zou ellimineren dit hun agenda zou tegenhouden.

  Of die persoon,ik ken hem uiteraard niet,(ving het op bij langslopen) gelijk heeft kan best zijn, want als je geschiedenis bekijkt begon echt verzet ook altijd met infrastructuren. Fabrikanten en afnemers zullen wel 2x achter de oren krabben om iets ongewenst te maken of aan te schaffen bij zulk verzet….Dus wellicht heeft deze onbekende een punt…Laatste wat ik opving was “Willen toch geen China 2.0 hier”

 5. Zolang de massa niet door heeft dat zij slaven zijn met afgekaderde grenzen waar ze daarbinnen vrij kunnen loslopen. Zal hun slaven leven steeds verder ingeperkt worden. Vroeger onderhielden de slavendrijvers de slaven van wieg tot graf. Maar dat werd te duur voor de slavendrijvers en daarom schafte ze het toenmalige slavensysteem af in 1863. Maar toen werd het slaven systeem anders opgesteld door de slaaf zelf voor zijn kosten van onderhoud te laten betalen. Dit slavensysteem wordt nu nog steeds gehandhaafd. Dat wordt door vele geïnterpreteerd dat wij burgers vrij mogen leven, omdat vele niets anders meer weten. Alle kunstmatige regeringen en staten zijn opgericht door de slavendrijvers, deze parasieten parasiteren zo maximaal van hun slaven. Zodat de slavendrijvers enkel van de opbrengsten van de slaven leven en alle kosten voor de slaven zijn, ook de kosten van de slavendrijvers en om het slavensysteem in tact te houden. Om hun slaven te onderscheiden van andere slaven, werden er verschillende talen verzonnen en hun gevangenis een land genoemd. De religies waren het controle middel van de slaven. Nu nog steeds kun jij niet stateloos zijn als burger, want dan ben jij slaaf af. Zo kan jij als stateloze niet reizen door andere slaven landen. Dit is al jaren wereldwijd geregeld. Een ID of paspoort geeft aan dat jij een slaaf bent van een bepaalde gevangenis.

  De nu zogenaamde (georganiseerde) vluchtelingen stromen, die hun ID/paspoort hebben weggegooid. Worden in hun gewenste gevangenis toegelaten en weer tot slaaf gemaakt. Eerste instantie moeten deze nieuwe slaven ervoor zorgen dat de autochtonen slaven overbodig worden. Om zo de loonkosten te kunnen drukken voor de slavendrijvers. Want zodra de autochtonen slaven geminimaliseerd zijn in hun vrije uitloop gevangenissen en vervangen voor de nieuwe slaven die ook ter zijnentijd gechipt worden. De plaats van de autochtonen slaven overnemen. Deze nieuwe slaven zijn niet zo gebonden aan 1 bepaalde gevangenis en zijn ook makkelijker te beheersen. Hun zogenaamde religie is bij hen diep geïndoctrineerd.

  Nu met de steeds controlerende mogelijkheden van het digitale, willen de slavendrijvers iedereen merken met een chip, zodat ze iedere slaaf waar die zich ook begeeft te lokaliseren is en onder de totale controle gehouden kan worden. Door het universele ruilmiddel digitaal te maken. Wat door de slavendrijvers met een paar muisklikken tot stand komt. Kunnen ze zo iedere slaaf africhten tot de gewenste slaaf en als de slaaf overbodig wordt of toch niet inschikkelijk is, kunnen zij deze extern uitschakelen. De slavendrijvers willen de slaven nu zelf ook gaan digitaliseren met behulp van het zogenaamde vaccin en de verspreiding van de magnetische grafeenoxide nanodeeltjes in de atmosfeer door chemtrails van vliegtuigen en via de katalysatoren van benzine en diesel voertuigen. Zodat het 5G netwerk overal op de wereld zijn connectie met de bestuurbare transhumaan uitgevoerd kan worden. Met het elektrificeren van het voertuigenpark welke maar een beperkte afstand mee gehaald kan worden, kan zo beperkt worden door de slavendrijvers dat het voertuig uitgeschakeld kan worden op afstand of beperkt kan worden binnen een bepaalde regio.

  Met de invoering van het zogenaamde vaccin blijkt dat ongeveer 80% van de slaven nog steeds goed in hun indoctrinatie zitten, zodat zij nog geloven in de fictieve democratie leven en vrij zijn. Voor die andere 20% moet er een andere oplossing voor gezocht worden, maar ook die zijn al min of min al beïnvloedbaar door o.a. vele zogenaamde alternatieve media die de katvangers zijn. En dat de atmosfeer al behoorlijk geïmpregneerd is met het magnetische grafeenoxide nanodeeltjes en door de ULF en UHF energiewapens. De slavendrijvers zelf hebben alle vele filtersystemen en eliminatie van elektromagnetische schermen in hun huis en werkplekken, om het grafeenoxide nanodeeltjes uit hun leef omgeving te filteren en alle ULF en UHF te elimineren, de slaven hebben deze allemaal bekostigd voor hen via de belastingen voor de slaven. Zodat de slavendrijvers zelf er niet mee besmet worden of in ieder geval minimaal. In onze vrije uitloop gevangenis noemen we onze slavendrijver de koning.

  • 41milloen echte slaven in de wereld. 9 millioen in Afrika waaronder veel kindslaven. Een kind uit Ukraine wordt net over de grens voor 148.000 aan pedofielenbendes verkocht.

  • Qvic: bedankt voor je verwoording. Als die 80% zich niet verzet tegen de hardware stampt de machine gewoon gestaag door. Die 80% boeit het helaas niet, want ze zeggen “het zal mijn tijd wel uitzitten” en ze grazen verder. Ik verwacht rond 2040 echter wel een totale chaos veroorzaakt door de hardware (op de grond en in de lucht) en door de onvermijdelijke onderlinge infighting, want voorbereid op onderhoud zijn ‘ze’ niet en egoistisch als de beste parasiet zijn ‘ze’ wel.

 6. Helaas zijn we er nog lang niet vanaf, nog steeds wordt er in het gratis weekblad van deze Stad geadverteerd op de gemeente pagina om je covid gif genjecties te halen, vanaf 12 jaar en je doet het omdat het winter is en je niet wil dat bv horeca e.d. gesloten moeten worden ivm ‘virus’ (let wel het virus zijn de ‘overheden’ die ons willen besturen en de gemeentes (ook overheid met hun nep verkiezingen, its all connected!)

  afijn, daar kan ik me over opwinden, dat ze zelfs via dat soort gemeente bladen gratis krantje de mensen vergiftigen, zij (de gemeentes) zijn 100% mede verantwoordelijk voor het uitdragen van dat soort berichten en gevolgen van vacs schade, doden en meer.

  En dat laat ik ze ook weten in wat meer beperkte zinnen via via.

 7. Ik wordt er moedeloos van. mijn levensvreugde is tot het nulpunt gedaald. Godverdomme wat zou ik graag dat tuig kapot schoppen. Maar alleen bereik ik niets. Ja, hoongelach en gezeik over zinloos geweld en eigen rechter spelen. Ben ik nou de enige die begrijpt dat praten niet meer helpt? We hebben het toch meerdere malen vreedzaam geprobeerd en de klappen ervoor gekregen. Alles is kapot en gek gemaakt. In Duitsland weer twee meisjes aangevallen door zo een niknokker en weer doen we niets. Alles laten we ons zonder slag en stoot afnemen en waarom? ben ik dan de enige die ervoor wil vechten? We hebben toch niet ons hele leven braaf gewerkt en gespaard om ons alles af te laten nemen? Mijn voormalige dochters heb ik gewaarschuwd voor dit alles en als dank….Tschuss ouwe gek, ik was een racist, complotdenker en weet ik wat meer. Ach laat ook maar, gooi die bommen maar, het kan nooit slechter worden. De mensen willen gewoon niet luisteren en verdienen een leven als slaaf. Op dit punt gekomen haat ik eigenlijk iedereen en niemand is onschuldig. Fijne kerst voor bijvoorbeeld de ouders van die Duitse meisjes. Waarschijnlijk ook goede trouwe prikgeile burgers met spandoeken: “vluchtelingen welkom” Nou daar ga je.

  • Man, ik voel je pijn. Je bent niet de enige die zich zo voelt, als het helpt. In aanvulling op wat je schreef over je dochters, mijn eigen moeder noemde me een fascist toen ik in de jaren 80 tegen haar zei dat het eea een soort van ‘neo-colonialisme’ aan het worden was (dat woord bestond toen nog niet) met al die primitieven die maar binnengeharkt werden in dit kleine kutlandje. (Maar probeer niet iedereen te haten, want er zijn er echt nog wel zoals jijzelf. Tsja, hoe kom je ze tegen…)

  • Je bent de enige niet, hoor. Bij mij zit ook een hoop woede. Ik heb geen kinderen maar wel familie. Ik heb geprobeerd ze uit te leggen wat er werkelijk aan de hand is en dan word ik behandeld als een gek. Maar alles wat ik zei wordt nu bevestigd door de WOB-stukken.

 8. “Tot nu toe heeft het volk niet gehandeld in het belang van de vrijheid, het heeft zichzelf niet geholpen, maar is gecapituleerd voor valse narratieven en staatsautoriteit.”

  Zo is dat. En zo zal het blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in