Het aantal sterfgevallen onder mensen van 18 tot 49 jaar is in de 12 maanden eindigend in oktober 2021 met meer dan 40 procent gestegen in vergelijking met dezelfde periode in 2018-2019, vóór de COVID-19-pandemie, volgens een analyse van overlijdenscertificaatgegevens van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), bericht Dailyexpose.uk.

Het agentschap heeft nog geen volledige cijfers voor 2021, omdat de gegevens van overlijdenscertificaten binnendruppelen met een vertraging van één tot acht weken of meer.

De stijging was opmerkelijk in het hele land en in geen enkele staat werd meer dan 60 procent van de extra sterfgevallen aan COVID toegeschreven. In sommige staten was de stijging veel groter dan in andere.

Nevada was het ergst met een toename van 65% van het sterftecijfer in de hoogste leeftijdsgroep, waarvan slechts 36% aan COVID werd toegeschreven.

Het District Columbia kende een nog grotere stijging dan Nevada – 72% – waarbij COVID in geen enkel sterfgeval een rol speelde.

De toename van het aantal extra sterfgevallen was het duidelijkst in het Midwesten en de westelijke en zuidelijke staten, terwijl de staten met de laagste toename vooral in het noordoosten lagen.

Aan de andere kant van het spectrum bevond zich New Hampshire, waar het sterftecijfer niet toenam en waar geen COVID-doden vielen in deze leeftijdsgroep.

Andere staten aan de hoge kant zijn:

 • Texas: 61% stijging, 58% toegeschreven aan COVID
 • Arizona: 57%, 37%
 • Tennessee: 57%, 33%
 • Californië: 55%, 42%
 • New Mexico: 52%, 33%
 • Florida: 51%, 48%
 • Louisiana: 51%, 32%

Staten met een lager aantal sterftegevallen waren:

 • Delaware: 10% stijging, 0% toegeschreven aan COVID
 • Massachusetts: 13%, 24%
 • Maryland: 16%, 42%
 • Connecticut: 17%, 23%
 • Hawaii: 17%, 45%
 • New Jersey: 17%, 58%
  FDA geeft toe dat sterfte door alle oorzaken hoger is onder gevaccineerden

CDC-gegevens over de exacte oorzaken van deze extra sterfgevallen zijn nog niet beschikbaar voor 2021, afgezien van die waarbij COVID, longontsteking en griep betrokken waren. Er waren bijna 6.000 extra sterfgevallen door longontsteking zonder COVID-19 in de leeftijdsgroep 18-49 jaar in de 12 maanden eindigend in oktober 2021.

Influenza was betrokken bij slechts 50 sterfgevallen in deze leeftijdsgroep, een daling ten opzichte van 550 in dezelfde periode vóór de pandemie. Het aantal sterfgevallen door griep omvatte niet de sterfgevallen waarbij ook COVID of longontsteking betrokken was, aldus de CDC.

Het is niet duidelijk waarom de sterftepiek een geografische trend lijkt te vertonen. Over het algemeen kan een deel van de stijging waarschijnlijk worden toegeschreven aan overdoses drugs, die stegen tot meer dan 101.000 in de 12 maanden eindigend in juni 2021 van ongeveer 72.000 in 2019, schat de CDC. Ongeveer twee derde van die sterfgevallen betrof synthetische opioïden, waaronder fentanyl, die vaak vanuit China via Mexico naar de Verenigde Staten worden gesmokkeld.

Voor de leeftijdsgroep van 50 tot 84 jaar steeg het sterftecijfer met meer dan 27 procent, wat neerkomt op meer dan 470.000 extra sterfgevallen. Bij bijna vier op de vijf sterfgevallen werd COVID op de overlijdensakte vermeld als de oorzaak of een factor die ertoe bijdroeg.

Bij 85-plussers steeg het sterftecijfer met ongeveer 12 procent, met meer dan 100.000 extra sterfgevallen. Met meer dan 130.000 COVID-gerelateerde sterfgevallen in deze groep, geven de gegevens aan dat deze senioren minder kans hadden om te overlijden aan een niet-COVID-gerelateerde oorzaak van november 2020 tot oktober 2021 dan in dezelfde periode van 2018-2019.

  Amish gemeenschap in de VS bereikt kudde-immuniteit op natuurlijke wijze

Bij een vergelijking van 2020 met 2019 steeg het sterftecijfer met ongeveer 24 procent voor de 18-49-jarigen, waarbij minder dan een derde van deze extra sterfgevallen met COVID te maken had. Voor 50-84-jarigen bedroeg de toename minder dan 20 procent, waarbij meer dan 70 procent betrekking had op COVID. Voor degenen die nog ouder waren, steeg het sterftecijfer met ongeveer 16 procent, waarbij in bijna 90 procent van de gevallen COVID werd gemeld.

Voor personen jonger dan 18 jaar daalde het sterftecijfer in 2020 met ongeveer 0,4 procent ten opzichte van 2019. In de 12 maanden eindigend in oktober 2021 daalde het zo’n 3,3 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2018-2019.

De gegevens zijn in lijn met verzekeringsgegevens uit Indiana, vorige maand onthuld door Scott Davison, CEO van de in Indianapolis gevestigde verzekeringsmaatschappij OneAmerica.

Tijdens een online nieuwsconferentie zei Davison dat er een stijging van 40% was in het sterftecijfer onder mensen in de werkende leeftijd van 18 tot 64 jaar in Indiana. Hij zei ook dat COVID niet de belangrijkste oorzaak van die sterfgevallen was.

Davison zei dat hij de stijging van de sterftecijfers zag beginnen in het derde kwartaal van vorig jaar, doorlopend tot in het vierde kwartaal. Hij zei dat het “de hoogste … was die we in de geschiedenis van dit bedrijf hebben gezien,” en hij voegde eraan toe dat een “catastrofe van één op de 200 jaar een stijging van 10% zou betekenen ten opzichte van de pre-pandemie” excessieve sterfgevallen in die leeftijdsgroep.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Great Reset Klaus Schwab’s WEF geeft een gids uit over hoe het publiek te dwingen en te manipuleren om het COVID-19 vaccin te nemenVolg Frontnieuws op Telegram

  Symbolen van Schaamte
Vorig artikelUit officiële Britse gegevens blijkt dat gevaccineerde tieners 3 keer meer kans hebben om te sterven dan ongevaccineerde tieners; is dit de reden waarom het aantal sterfgevallen onder mannelijke tieners in 2021 met 53% is gestegen?
Volgend artikelJustin’s Ondergang: Binnen in de Trudeau bunker
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Net de zuidelijke Anti- Vax staten Florida, Texas …. vertonen 300% meer extra sterfgevallen dan de vaccin onderworpene. Toeval bestaat niet , er zit duidelijk een goed georganiseerd systeem in deze mondiale genocide.
  Niet te vergeten dat er honderd duizenden lijkzakken op verborgen plaatsen liggen te wachten in de U.S en
  de overheid zich voorbereid heeft op een massale revolutie. ( politie helicopters werden in diverse staten in de US in pre-uitvoering reeds een paar jaar terug omgebouwd tot oorlogsmachines !).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in