© FRANK MERIÑO / PEXEL

Er wordt ons verteld dat we ons moeten laten vaccineren om het risico op besmetting te verkleinen. Maar de cijfers blijken voor hen niet te kloppen. Hoe kunnen ze dit onderzoek verklaren?

Samenvatting

Volgens het onderzoek dat ik zojuist heb uitgevoerd onder meer dan 16.000 mensen, hebben volledig gevaccineerde mensen meer dan 2x zoveel kans om COVID te krijgen dan ongevaccineerden, schrijft Steve Kirsch.

Wat ik fascinerend vond, was dat als u COVID kreeg, de kans om in het ziekenhuis opgenomen te worden identiek was in de twee groepen.

De resultaten van mijn onderzoek zijn openbaar en alle inzendingen kunnen worden geverifieerd (ik heb de contactgegevens van elke respondent). Ik geef ze graag aan een factchecker van de reguliere media.

Waar het op neerkomt: Het CDC loog, mensen stierven. Als u het er niet mee eens bent, post dan de resultaten van uw enquête op rijniveau.

De resultaten

Ik schrijf dit op de 16.736 markering in de database. De database kan hierna worden gegamed.

De resultaten waren verbluffend zelfconsistent. Als er een significante vertekening is, kan ik die niet vinden.

Hier zijn enkele grafieken van de draaitabellen:

De kleuren geven het aantal gerapporteerde COVID-infecties weer. Als u helemaal niet gevaccineerd bent, heeft u 36% kans om GEEN COVID te krijgen (bovenste grafiek, blauwe balk in de eerste kolom). Als u alle prikken nam zoals ze zeiden dat u moest doen, dan was de kans 2x kleiner dat u COVID-vrij zou zijn (meest rechtse blauwe gedeelte in de “zeer hoge” balk).

U ziet dat de ongevaccineerden het grootste blauwe gebied hebben (0 COVID-infecties).

Hier is een momentopname van de cijfers:

Laten we eens kijken naar het aantal 0 COVID-infecties voor de ongevaccineerden versus.

  Israël bedenkt zich: annuleert bestelling COVID-19 vaccin van AstraZeneca

Laten we de “helemaal geen vaccins” versus de “hoge” en “zeer hoge” groepen vergelijken. Als ik alleen Zeer hoog kies, ziet het vaccin er nog slechter uit, dus ik probeer zo inschikkelijk mogelijk te zijn.

De 2×2 matrix ziet er als volgt uit:

[ 11+1609, 4463-(11+1609) ]

[ 1+368+183, 948+1616 – (1+368+183) ]

Waar het op neerkomt:

 • Kansverhouding: 2,0769548394989985
 • Betrouwbaarheidsinterval: (1,8565010966269044, 2,323586780075697)
 • Z-Score: 12,766715746271233
 • P-waarde: 4.0149631491125137e-39

Iets zorgde ervoor dat de ongevaccineerden 2X minder kans hadden om COVID te krijgen. Ik vraag me af wat dat is. Iets wat de ongevaccineerden allemaal gemeen hebben. Hmmm….

Het is verbazingwekkend dat niemand die in het vaccin gelooft zijn eigen onderzoek wil doen, nietwaar? Nu weet u waarom.

Als u COVID kreeg, is uw risico op ziekenhuisopname precies hetzelfde, ongeacht uw vaccinatiestatus

Dus de COVID-gevaccineerden hadden nooit minder kans om in het ziekenhuis opgenomen te worden. Dat was een leugen.

Klik voor groot

Hier ziet u hoe u het uitrekent:

Risico op ziekenhuisopname voor ongevaccineerden: 74/4447 = .0166

Risico op ziekenhuisopname voor de zwaar gevaccineerden (rechter twee kolommen, selecteer rij voor 1 ziekenhuisopname): (26+14)/(947+1610)= .0156

Dit is in wezen hetzelfde, een beetje hoger voor de ongevaccineerden (wat een verrassing is, maar dat is wat de gegevens laten zien). Maar omdat ongevaccineerden 2x minder kans hebben om COVID te krijgen, wilt u ongevaccineerd zijn, zonder twijfel.

Opmerking: Het verbaast me hoe de pro-vaccin mensen beweren dat mijn resultaten nutteloos zijn, maar als er gegevens in staan die gunstig zijn voor het vaccin, dan zijn die gegevens legitiem (en de rest niet). We zullen zien wat er hier gebeurt… als ze zeggen dat het onderzoek legitiem is, kunnen ze niet de delen eruit pikken die ze leuk vinden. Alles of niets.

  Amerikaanse HHS verpleegster slaat alarm over COVID-19 vaccinverwondingen en -doden die NIET worden gerapporteerd - "Nee, nee! Dit is de heuvel waar ik op zal sterven"

Mijn Twitter-enquêtes waren vergelijkbaar

De ongevaccineerden hadden vaker minder gevallen van COVID dan de gevaccineerden.

Mijn volgers op Twitter zijn voor bijna 90% ongevaccineerd tegen COVID. Maar de vragen zijn gericht aan gevaccineerde en ongevaccineerde volgers:

De twee onderstaande enquêtes waren het meest verbluffend. De ene is voor de ongevaccineerden, de andere voor de gevaccineerden. Verbazingwekkend is de relatieve hoogte van de eerste twee balken ten opzichte van de derde balk. Dit komt overeen met het Substack-onderzoek… De ongevaccineerden hebben minder kans op COVID dan de gevaccineerden.

Kijk naar de enquête hierboven… de VOLLEDIG ongevaccineerden (ongevaccineerd voor alle vaccins) deden het zelfs beter dan de COVID ongevaccineerden hieronder (hoewel de vraag erg dubbelzinnig was, moet u aannemen dat het in twee richtingen werd gelezen en een mix was van de geen COVID en geen alle vaccins groep).

Dus zowel de Substack- als de Twitter-enquête waren groot en de gegevens toonden duidelijk aan dat de ongevaccineerden beter af waren.

Waar is hun enquête die aantoont dat ik het mis heb?

Ik wacht nog steeds om de gegevens van hun kant te zien. Ze lijken het verborgen te willen houden. Geen enkele lokale, staats- of federale instantie zal ooit de gegevens over vaccindoden vrijgeven. Denkt u dat ze misschien iets verbergen?

Factcheckers notitie

En factcheckers zijn altijd welkom om alle 16.000+ antwoorden te controleren. Het onderzoek werd in <24 uur uitgevoerd.

Niemand wist wat mijn doel was; ik vroeg alleen hoe vaak ze COVID hadden gehad.

Conclusie

Het CDC loog; mensen stierven.

In het algemeen:

  Ontvolking voor Dummies

• De vaccins in het algemeen maken de kans dat u COVID krijgt 2X zo groot.

• Als u wel COVID krijgt (wat de helft minder waarschijnlijk is voor ongevaccineerden), doen de COVID-vaccins NIETS om uw risico op ziekenhuisopname te verminderen. Daarover liegen ze. Dit is de reden waarom geen enkele staat of land ter wereld ooit zijn gegevens over vaccinatiesterfte zal vrijgeven. Als de gegevens goed waren, zouden ze iedereen verplichten om ze te downloaden. Ze zouden het op scholen onderwijzen.

• De vaccins verhogen uw risico om aan COVID te overlijden als u COVID krijgt tot 3x toe. Mijn analyse van de CMS verpleeghuisgegevens laat dat duidelijk zien. De oneven-verhouding van 2 maanden na het COVID-vaccin (om het de kans te geven om toegediend te worden en te werken) versus net voor de uitrol van het vaccin, laat een OR van meer dan 3 zien met een z-score van meer dan 21. Blijf kijken voor deze in een Substack dat binnenkort verschijnt!

Laat u dus niet vaccineren tenzij u probeert dood te gaan. Oké?

Zoals altijd, als u het er niet mee eens bent, post dan uw onderzoeksgegevens en analyse. Of laat ons uw analyse van mijn gegevens zien waaruit blijkt dat ze ongeldig zijn.

Stuur dit door naar uw vrienden en red een of twee levens.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Geprikt, hersenletsel en gemeden door mijn manVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCOVID’s volgende act: Raak niet in paniek, maar zet je schrap voor hun volgende stap
Volgend artikelDe laatste keer dat een buitenlandse militaire dreiging in de buurt van de Amerikaanse grens werd geplaatst, was de wereld bijna vergaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Kan ik uit dit artikel afleiden dat juist gevaccineerde mensen, hun hel immuunsysteem is gecomponeerd ook voor andere virus stammen???

  In feite is dus je “ gehele “ immuunsysteem beschadigd door de mRNA vloeistof?
  Zie ik dit goed❓

  Dan zijn de gevolgen nog verder strekkend dan verteld, en heeft Mike Yeadon dus gelijk❗️❓❗️na 10 jaar nog complicaties…..‼️

  Mijn huisarts zei b.v. Dat de gemodificeerde, geïnjecteerde spike eiwitten al na 8 dagen uit mijn lijf zouden verdwijnen ……. Wat ik tegensprak…..!

  • @Anna, Uit een Zweeds onderzoek van een jaar geleden bleek dat de mRNA prikken de T cel immuniteit verlaagden en het DNA herstel mechanisme uitschakelen. De m staat niet voor messenger maar voor modify uit onderzoek blijkt dat die gemodificeerde RNA minstens anderhalf jaar in je lichaam blijft en misschien nog langer. Ook vonden ze nog steeds spikes na die tijd.
   Vertrouw je huisarts niet die papagaaid alleen de farma maffia na die hem of haar indirect dik betalen.

 2. covid en aanverwante…ken ik niet, een verkoudheid wel..en wat de (deze toch) boer niet kent eet hij niet, een boeren-weisheid..bij deze 😁

 3. De mRNA-injekties beschadigen het immuun-systeem,
  en brengen genetische veranderingen aan :
  het mRNA zit verpakt in ‘lipid nano particles’ [ LNP] en dringen elke cel binnen,
  en kunnen zo het DNA veranderen.

  Doe er nooit aan mee !
  Je immuun-systeem is onvervangbaar !

  • wat ik bedoel, iedereen kan het formulier invullen. Ongeacht of iemand eerlijk antwoord geeft, een scriptje draait die een n aantal POST requests verstuurt met niet integere data of iemand die meerdere malen de data invoert/verzend/insert.

   daarbij is het ook maar de vraag wie meedoet aan de enquete en in welke bubbel deze enquete het meest getoond wordt.

   een voorbeeld: ik vulde de vragen in met verzonnen antwoorden maar mijn data is nu wel deel van de statistiek geworden, het record is gewoon toegevoegd, ook mijn verzonnen mail adres wordt gewoon ongevalideerd geaccepteerd.

   Sorry maar dit is gewoon geen wetenschap, dit is knoeiwerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in