Foto: freepik / BillionPhotos

Ik ben een 52-jarige vrouw die in het criminele corporatocracy Australië woont. Toen Covid toesloeg, was ik lockdowned met mijn man John. Ik doe niet aan Facebook, Twitter of andere dingen, en ik heb het nieuws altijd vermeden omdat ik het zo deprimerend vond. John vertelde me soms nieuws dat hij van de ABC had. We waren perfecte onwetende gelovigen, schrijft Jane Beck.

Toen ik met mijn huisarts sprak, vertelde ze me dat ze gevaccineerd was, en dat heel veel mensen gevaccineerd moeten worden zodat het ziekenhuissysteem niet omvalt. Ze had het niet over veiligheid of risico’s of specifiek over mij. Op dat moment merkte ik de enorme fouten in dat advies niet op.

Ik sprak met John over het vaccin en ik stelde voor om het niet te halen, om te wachten, en hij vond dat we het moesten halen omdat de luchtvaartmaatschappijen het verplicht stelden en ik wilde reizen om mijn bejaarde vader te bezoeken.

Ik vertrouwde en geloofde in de kennis van zowel mijn arts als mijn man. Ik zocht naar informatie over de vaccins en de resultaten waren voornamelijk websites van de Amerikaanse en Australische overheid en plaatsen zoals de Mayo Clinic.

Ik had geen schijn van kans. Het spel was gemanipuleerd en ik had er geen idee van dat we zelfs maar een spel speelden.

Ik kreeg drie vaccinaties in de pas omgebouwde kliniek in de buurt. Ze namen mijn DNA af, hoewel ze niet uitlegden dat ze dat deden. Ik moest iets ondertekenen wat ik niet begreep. De verpleegster moest iets voorlezen dat ik niet begreep.

Op de derde dag groeide er een grote bult in mijn oksel. Het internet zei dat het goed was en dat het betekende dat het medicijn werkte. Het ging weg, maar dat is niet het einde van het verhaal.

Mijn lichaam heeft altijd traag gereageerd en hersteld. Na een paar maanden merkte ik dat ik me vaak duizelig voelde. John zei dat ik uitgedroogd was en meer water moest drinken. Ik schreef het toe aan de hitte, waar ik nooit erg goed tegen kon.

Vervolgens ging ik bij mijn bejaarde vader logeren in een andere stad. Hij kon niet goed voor zichzelf zorgen. Mijn vader is een nogal ongewone man. Hij houdt van geschiedenis en wereldpolitiek en vindt dat de meeste Amerikaanse politici, zowel historisch als tegenwoordig, liegende reptielen zijn die het meeste leed in de wereld hebben veroorzaakt. Hij kijkt geen Australische tv. Hij kijkt naar Russia Today.

  Kiev's ergste aanval op Donetsk in acht jaar is een wanhopige poging om het gezicht te redden

Op dat moment was het nog vroeg in de oorlog in Oekraïne en domineerde het de berichtgeving op RT. De westerse media toonden gebeurtenissen die 180 graden tegengesteld waren aan de werkelijkheid. Eén kant loog. Het Russische verhaal leek logisch. Voor mij was het duidelijk dat de westerse kant een leugen was. Ik was geschokt door de schaamteloosheid van de leugens. Dit waren geen overdrijvingen en verdraaiingen: dit waren extreme leugens.

Ik had twee maanden lang migraine. Ik bracht veel tijd in bed door. Ik was uitgeput, moe. Ik had moeite om voor vader te zorgen.

Toen ik naar huis ging, bleef ik over de oorlog lezen. Mijn lezen van alternatieve nieuwssites leidde me naar de Covid travestie. Gedurende enkele maanden ontdekte ik de gruwel en had ik vele slapeloze nachten. John merkte het. Hij zei dat ik in een compleet ander persoon was veranderd, wat natuurlijk niet zo was.

Na 27 gelukkige jaren zei hij “Ik denk dat we uit elkaar moeten gaan”, en mijn hart was gebroken. Ik zal niet de laatste 52-jarige vrouw zijn die weggegooid wordt, maar oh boy, wat doet het pijn.

We verkochten onze flat en ik trok bij vader in. Ik was nog steeds duizelig en vermoeid. Mijn dokter wilde me niet zien tenzij ik een masker droeg, wat ik niet wilde doen.

Vader stuurde me naar een kliniek voor hoofdpijn. De receptioniste bood me een masker aan. Ik zei dat ik er geen wilde dragen en ze vroeg of ik een vrijstelling van de overheid had. Ik zei dat ik geen vrijstelling nodig had. Ze vroeg waarom niet. Ik zei – omdat ik een vrij persoon ben. Toen ging ik weg.

Er ging nog meer tijd voorbij. Ik vond de presentaties van Dr. Phillip Altman op het internet, en de Australian Medical Professionals’ Society (AMPS). Ik schreef naar AMPS en vroeg of er een arts was die de presentaties van Dr. Altman had bijgewoond. Ze gaven me de naam van een arts en ik ging naar hem toe. Hij liet een MRI-scan maken en ontdekte dat ik hersenbeschadiging heb – 20-30 laesies in de witte hersenstof. Ik neem nu nattokinase en andere dingen. Het lijkt niet mogelijk te zijn om naar een specialist te gaan. Mijn nieuwe arts wilde dat ik cognitietests zou ondergaan, maar hij komt er telefonisch niet doorheen. Ik denk dat het systeem overweldigd is. Maar goed dat we gevaccineerd zijn en geholpen hebben om te voorkomen dat het ziekenhuissysteem omvalt, nietwaar? De ironie.

  Het Oekraïense leger is er slecht aan toe

Ik begon pijn in mijn nieren te voelen, en daarna in mijn hart. Gewoon soms.

Ik probeerde me met John te herenigen en vertelde hem hoe waardevol onze relatie voor me was en dat ik zou stoppen met het lezen van nieuws. Hij nam me mee naar mijn oude nepdokter, die het masker inmiddels niet meer nodig had. De praktijk had een bord buiten staan waarop ze hun passieve agressie lieten zien. Het lijkt hierop, van hun website.

Toen we aankwamen, gingen twee mensen naar buiten en deden hun masker af. Wij droegen geen maskers. Binnen was de praktijk erg veranderd. Vroeger was het druk, met drie of vier receptiemedewerkers en een volle wachtkamer. Nu is er overdreven veel plexiglas, één receptioniste, die er beroerd en bang uitziet, en niemand in de wachtkamer. De receptioniste vraagt ons naar verkoudheids- en griepsymptomen. Ze is hooghartig. Er hangt een sfeer. Het is deprimerend, griezelig. Het lijkt grijs, donker. Alle stoelen staan uit elkaar. Ik sleep een stoel om naast John te zitten.

Als we de dokter zien, draagt ze een masker. Waar ik zit, gaat mijn natuurlijke kijkrichting naar een plek op de muur waar een bordje hangt met instructies over hoe je je masker op de juiste manier opzet. Het maakt me boos, maar dat laat ik niet merken. Ik vind het moeilijk om naar de dokter met haar masker te kijken. Het vertegenwoordigt zoveel.

De dokter vroeg me waaraan mijn grootouders gestorven waren, welke ziektes mijn ouders hadden en vroeg zelfs naar mijn neven en nichten. Ze vertelde me dat mijn neurologische problemen er vijf jaar geleden misschien al waren en dat ik het misschien niet wist. Ontkenning. Schuld.

  VS overwegen Oekraïne te helpen Russische installaties op de Krim aan te vallen

Ze bood aan om dingen te regelen met de psychologieafdeling om de cognitieve test te laten doen, en ik stemde toe, maar heb daarna nooit meer iets gehoord. Ze zou hetzelfde hebben gevonden als mijn nieuwe dokter, als ze het al had geprobeerd. Ze bood me een gespecialiseerde neuroloog aan, maar ook die heb ik nooit gekregen.

Ik begon soms bij John en zijn ouders te logeren. Ik begon te denken dat we ons zouden verzoenen en herenigen. Ik hield er echter niet van om daar te blijven, omdat ik gezonder probeerde te eten, en het huis is erg koud. En het heeft spionage-apparaten.

Ik besloot om te stoppen met eten en drinken. Het was erg pijnlijk. Ik deed het vijf dagen en toen gaf ik toe. Wat zielig.

Mijn laatste symptoom is gevoelloosheid. Mijn rechterdij en billen.

Wij hebben geprobeerd om naar Mexico te emigreren, maar we hebben niet genoeg geld. Ik heb Nicaragua geprobeerd, maar vader zegt dat de mensen ons daar zouden beroven. We hebben gekeken naar Rusland, Hongarije, Slowakije. We kunnen kan nergens naartoe vluchten, alle regeringen doen van die vreselijke dingen.

John zegt weer dat we gescheiden zijn. Weer een speer in mijn hart.

Ik moet wennen aan het idee dat hij me niet wil. Ik ben zo verdrietig dat ik de rest van mijn leven alleen zal moeten doorbrengen. Ik wil echt iemand om mijn leven mee te delen. Maar ik zou geen online datingplatforms kunnen gebruiken. Stel je voor dat je je er doorheen moet worstelen. En mijn gegevens geven. Ik wil een samenzweringstheoreticus. Ik wil een menselijke band, praten en om iemand geven. Maar ik ben er vrij zeker van dat zo’n man niet beschikbaar is.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Drie jonge artsen sterven onverwacht in klein ziekenhuis, enkele dagen na 4e COVID vaccinmandaatVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHoe ver zullen de NAVO-bondgenoten gaan om hun verliezende oorlog in Oekraïne te voeren – Hoeveel meer zullen ze riskeren om hun territoriale verworvenheden van na-1945 te verliezen?
Volgend artikelUrsula von der Leyen heeft zichzelf zojuist een ‘Wereldvrede en Vrijheid’-onderscheiding gegeven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Troost U met de gedachte dat de rekening voor iedereen gepresenteerd zal worden en omarm uw zelfstandigheid…uw man is u duidelijk niet waard..wees zelfverzekerd en wijs hem af..dat is zijn grootste straf, en wat later gebeurt zal voor hem nog erger zijn…boosheid is op zijn plaats en zal hem doen vergeten..ga ermee om het zal U véél gelukkiger maken, hang uw miserie aan de kapstok en leef verder voor jezelf dit is het beste wat je kan doen..jezelf graag zien is het beste medicijn…

 2. Dit noem ik nu een echt slachtoffer van de ‘covid tirannie’
  Middels chantage en grove leugens heeft ze zich laten vergiftigen en draagt daar nu de gevolgen van.
  Diep respect dat ze die muilkorf weigert.
  Ik wens haar alle mogelijke sterkte toe.

 3. opnieuw,.. het is niet wat er is gebeurd maar hoe je ermee omgaat !!! (wat gebeurt is kan je immers nooit meer omdraaien)..

 4. Wat een IN TRIEST verhaal.

  Bedenk dat dit gebeurt.
  Anno 2023 in een welvarend land…..
  Bedenk dat dit gebeurt, En zomaar nog weer kan gebeuren.
  Hoe een bevolking totaal gehersenspoeld kan worden, door……… wie……..en wat………. vult u zelf maar in.
  Het proces hoe dit gaat hebben we gezien……

  Het kan Zo maar weer gebeuren ……. Maar waarschijnlijk dan in een andere setting ( met geld o.i.d. ) ( of mobiliteit) ( of voedsel) of werk…… vult u zelf maar in….. de geschiedenis zal zich herhalen……❗️Het ging eigenlijk “ TE GEMAKKELIJK “ .
  En het kan zomaar ons ook gebeuren. ‼️
  De maatschappelijke ontwikkelingen die we hier dagelijks lezen wijzen allemaal in die richting. ❗️

  • Beste Anna,
   “Bedenk dat dit gebeurt,En zomaar nog weer kan gebeuren.”
   Kan gebeuren?
   Ga er maar vanuit dat de machten achter de schermen weer iets zullen doorvoeren.
   Dat Covid gebeuren ging erg makkelijk voor ze.
   Ze zullen e.e.a. analyseren en opnieuw met iets komen, onder het mom van; klimaat, CO2, CBCD, een nieuwe pandemie, oorlog of misschien wel een nep bedreiging van aliens waarbij dan een soort van rechtvaardiging verzonnen zal worden om de hele wereldbevolking te mobiliseren onder supervisie van een nieuwe wereldregering.
   naar mijn mening was Covid slechts een oefening om te zien hoe de regeringen en de massa reageerde.

   En weer zullen er hele volksstammen in de nieuwe angstmodus meegaan en weer zullen er mensen zijn die de zaak doorhebben en weigeren mee te doen wat van ze verlangt wordt.
   Wellicht dat de laatste groep groter zal zijn, afhankelijk van de nieuwe gebeurtenissen.

   Ik ben geen doemdenker maar een realist die de komende ontwikkelingen niet kan tegenhouden.
   Wel zou ik kunnen adviseren om voorbereidingen te treffen op mogelijke diverse gebeurtenissen, zodat men zo min mogelijk vast komt te zitten door zaken die ons opgelegd zullen worden.
   Voeding is belangrijk, ongeacht wat er gaat komen. Je zult immers in alle omstandigheden moeten kunnen eten.
   Ga er niet automatisch van uit van de ‘ goodwill’ van anderen, je bent immers verantwoordelijk voor jezelf en de keuzes die je maakt.
   Ga er helemaal niet van uit dat de overheid voor je zal zorgen in tijden van nood.
   Die is juist verantwoordelijk voor de ellende die we afgelopen jaren hebben gehad en de komende jaren waarschijnlijk nog zullen krijgen.

   Draag zorg voor jezelf en ondersteun de zwakkeren in de maatschappij.

   • Beste Tigris…. Dat is wat ik bedoel!
    Vorm kleine groepjes om je heen. Zorg voor volledige selfsupporting.
    En vul elkaar aan.
    Dit vraagt wel vertrouwen IN ELKAAR!
    Ik heb een vast vertrouwen,in de toekomst en op een “ betere wereld” waarin de koning der koningen zal regeren, maar het zal zeer zwaar worden. Daar worden we ook voor gewaarschuwd.
    Ik blijf nieuwsgierig en tegelijkertijd verwachtingsvol!
    Grt Anna

    • Bedenk wel dat zolang jij en ik er nog zijn de Weerhouder er ook is. Pas als de HG weg is met de verzegelden dan breekt de hel los. Tot die tijd staan we onder Zijn bescherming en hulp.

     Er zijn zoveel mensen die geen troost hebben en het alleen moeten doen. En voor wie er geen redding is uit die komende vreselijke tijd. Het enige wat we kunnen doen is in gesprek blijven en luisteren naar de HG wat me moeten zeggen.

     Maar er is zóveel vijandigheid. Mensen willen er niet van horen ook al stapelt het bewijs zich op. Jezus is de verlosser.

 5. Hier in Nederland deden “we” het toch ook voor een ander, een stuitend en triest verhaal van een vrouw die totaal in de steek werd gelaten is door haar fascistische overheid en zowel door haar man, ook hier in Nedeland dringt het niet geheel door, die schapen op de sportschool vinden dat Long covid uit de lucht kwam vallen en ze laten in géén geval merken dat het de “vaccines” waren die hen langdurig ongeschikt maakt om de dingen te doen die ze voorheen met gemak deden, tja het houdt niet op, niet vanzelf.

 6. Ik weet nog heel goed ! Hoe het allemaal begon, ik was ook bang, wist niet wat er allemaal op ons afkwam. Maar ik las wel verder, las de boodschap van Dr. Vernon Coleman. Hij was het die mij wakker schudde. Ik probeerde zijn boodschap ook te laten zien aan mijn dierbaren. Mijn partner dacht er van het begin af hetzelfde over. wij zijn beiden niet gevaccineerd terwijl mijn partner chronisch ziek is en ik niet. Ik ben 2 x keer flink ziek geweest, maar dat was ik voor Corona ook al. Binnen 4 dagen was ik dankzij mijn eigen immuunsysteem er weer bovenop. Heel heel dichtbij, zie ik de pijn en het verdriet van de diegenen die wel kozen voor die spuiten, van mijn eigen familie en mijn vrienden. Waarom willen zoveel mensen het nog altijd niet weten.

 7. Haha dat plexiglas hangt idd nog overal. Straks worden het zwarte schermen en daarna kan je alleen nog alles online regelen met digital ID.

 8. Houd moed, ga door je rouwproces hoe moeilijk dat ook is. Vertrouw erop dat er een dag komt waarop de perfecte partner zich aandiend, accepteer het wanneer dat niet meer in dit leven zal zijn.
  Dit is de tijd waarin we allemaal op onszelf aangewezen zijn en terug naar binnen moeten gaan om onze eigen wortels terug te vinden. Zonder een partner die hier niets van begrijpt is die weg al moeilijk genoeg.
  Het leven is veranderd door die injecties, voor ons allemaal, permanent.
  Heel veel sterkte voor de schrijver van dit artikel en iedereen die zich hierin herkend of zich verloren voelt.

 9. Jammer dat veel mensen zo laat achter het totaal leugenachtige karakter van deze wereld komen. Alles in de politiek en op plaatsen van besluitvorming is addergebroed. Jezus is daarover bijzonder duidelijk. Hij kijkt dwars door alle mensen heen, van hoog tot laag en eens zullen ze allemaal voor Hem staan om verantwoording af te leggen voor elk kleine stukje leed van elke misleide ziel. Ik snap dat de hel eeuwig is.

   • Zou het? Of zetten ze die alleen maar in op Lowlands (e.a.?) om te kijken wie er geprikt wordt?
    En oh “wat een besmettingen” zijn daar weer ontstaan, moeten we maatregelen nemen…
    Maar zal pas bekend worden na de races begin september in Zandvoort denk ik. Want die moeten wel door kunnen gaan.

    • Naar verluid is de Japanse kroonprinses Kiko positief getest voor ‘covid-19’. Benjamin Fulford heeft e.e.a. nog niet bevestigd.
     Het Deep State-circus F1-races gaan natuurlijk door op het circuit van Zandvoort met als eigenaar pandjesprins Bernhard von Vollenhoven en natuurlijk zal de met nummer 33 rijdende Max Verstappen zijn opwachting maken.
     De zelfbenoemde natuurprinses & bomenfluisteraar Irene van Lippe houdt haar neef de hand boven het hoofd en komt daarom niet op voor de rugstreeppadden, zandhagedissen & wisenten in het nabij gelegen Natura 2000-gebied Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

 10. Ontzettend, maar zeer herkenbaar voorbij behalve dat ik niet gevaccineerd ben evenals mijn vrouw niet maar waar ik toch zwaar moeten voor vechten heb. Wel mijn ouders( twee spuiten) en naaste familie met alle gevolgen van dien. Voor mezelf ben ik gecanceld in mijn eigen dorp na meer dan veertig jaar vrijwilligerswerk waarvan 23 jaar als voorzitter gedwongen ontslag moeten nemen omdat ik niet wou meewerken met de covid hysterie en luidkeels iedereen trachtte te waarschuwen. Ook ben ik diepgelovig katholiek en herkende ik tevens in wat er gebeurde wereldwijd de profetische tekenen voorafgaande aan de tweede komst van Christus.
  Dus verraden door zogenaamde vrienden, buitengesloten en u wordt geïsoleerd. Dit is nu eenmaal het offer dat men moet brengen als men voor de waarheid gaat Toch ben ik God dankbaar en kan ik hierdoor afstand nemen van de wereldse dingen en laat ik de mensen voor wat ze zijn. Ik voel me tevens totaal vervreemd van deze wereld waar nu zowat alles op zijn kop gezet wordt, waar de immoraliteit nu als een deugd wordt aanbeden. Deze wereld loopt op zijn einde, het enige wat ons, mezelf nog rest is te bidden om wat de mensheid te wachten staat te verzachten of zo veel mogelijk zielen te redden van de ondergang.

 11. “(…) We hebben gekeken naar Rusland, Hongarije, Slowakije. We kunnen kan nergens naartoe vluchten, alle regeringen doen van die vreselijke dingen.”

  ‘Waar moet je naar toe als de gehele wereld op dezelfde wijze is georganiseerd?’
  Hannah Arendt – Totalitarisme

 12. Geen aandacht schenken aan zulke onderontwikkelde dozen. Na een paar zinnen gestopt met lezen, deze debielen kunnen we missen. Gevaarlijke vijanden zijn het!

 13. Vreselijk triest verhaal, een lafbek van een man, geen kerel met verantwoordelijkheid voor zijn lieve vrouw. Maar waarom heeft ze geen kinderen ? Of is ze van die anti-Christelijke, onkerkelijke generatie, gespeend van ieder historisch besef, met “de materialistische” wereld getrouwd, die geen kinderen wilde omdat “de aarde al te vol is”, of een anderszins leugen om enkel te kunnen “genieten” ???

 14. “Uitverkoren volk” – De moeder van alle joodse zwendel

  Joden beweren “Gods uitverkoren volk” te zijn, maar hebben de brutaliteit om Europeanen te beschuldigen van “blanke suprematie” en “racisme”.
  Goyim, word wakker, kabbalisten zijn ’s werelds grootste oplichters. Ben jij ’s werelds grootste rubes? Oorlogen, depressies, centraal bankieren, 9-11, COVID zijn allemaal hun zwendel. COVID-vaccins zijn ontworpen om u te verminken of te doden of u aan 5-G te koppelen.
  Satanisme is wanneer mensen zich de rol van God toe-eigenen. Over ‘ supremacisme ‘ gesproken . De Nieuwe Wereld Orde is Satansaanbidding – Is het niet duidelijk?
  Wie zijn de echte ‘supremacisten’? Trump (zionisme) en Sanders (communisme) – beide joden – maken beide deel uit van dit complot.

  “HET IS ONMISBAAR OM… DE MENS VOLLEDIG UIT TE MAKEN MET ONGEVEER, HAAT, STRIJD, AFGUNST EN ZELFS DOOR DE INOCULATIE VAN ZIEKTEN , UIT WILLEN, ZODAT DE “GOYIM” GEEN ANDER PROBLEEM ZIEN DAN ONZE VOLLEDIGE SOEVEREINITEIT IN GELD EN IN AL HET ANDERE .” — Protocollen van Zion 10:25 (ongeveer 1892)

  https://www.henrymakow.com

 15. ” Ik zocht naar informatie over de vaccins en de resultaten waren voornamelijk websites van de Amerikaanse en Australische overheid en plaatsen zoals de Mayo Clinic. ”

  Nou dan heeft ze niet zo lang gezocht deze excuses zoekende mevrouw want wij hebben t ook allemaal gevonden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in