Terwijl Pfizer heeft “toegezegd” verder onderzoek te doen naar de werkzaamheid en veiligheid van het Covid-vaccin, wordt Japan, misschien wel het meest gedisciplineerde land ter wereld, geconfronteerd met een dramatische situatie. De staat vestigt record na record aan Covid-ziekenhuisopnames en sterfgevallen en staat op de eerste plaats in de wereld wat betreft het aantal infecties. Bovendien heeft Japan in oktober 2022 het voor Omicron aangepaste vaccin ontvangen, bericht Rairfoundation.

Japan is officieel het meest “gevaccineerde” land ter wereld. 83% van de bevolking heeft ten minste één dosis van het anti-Covid vaccin, 82% twee doses, en 132% de derde en de vierde dosis, de laatste met het voor de Omicron variant aangepaste vaccin.

Ondanks de massale vaccinatie wordt het land geconfronteerd met een ongelooflijke toename van infecties, ziekenhuisopnames en sterfgevallen. Na de voltooiing van de vaccinatiecampagne in 2021, toen een dekking van 80% was bereikt, explodeerde het aantal gevallen, althans tot dan toe. Zo had Japan eind januari 2022 meer dan 100.000 gevallen per dag bereikt, met een piek van 255.000 gevallen in augustus.

Na een halvering van het aantal infecties in september en oktober, vanaf november 2022, is het aantal gevallen tot nu toe blijven steken op een gemiddelde van 200.000 gevallen per dag.

Erger nog, het aantal ziekenhuisopnames en het aantal Covid-doden is tot een recordhoogte gestegen. Sinds 4 januari 2023 zijn er 44.101 ziekenhuisopnames geweest, waarmee het record van augustus 2022 is overtroffen, toen er 38.000 ziekenhuisopnames op één dag werden gemeld.

Wat de sterfgevallen betreft, die zijn plotseling gestegen tot 489, gemeld op 12 januari 2023. De grafiek van de sterfgevallen in Japan toont een exponentiële toename met de massale vaccinatie van de bevolking. Bovendien is een patroon dat in de officiële Covid-rapportage is waargenomen, dat de meest gevaccineerde landen ook het hoogste aantal Covid-besmettingen hadden. De meeste werden geregistreerd in Oostenrijk, met 644.000 infecties per miljoen inwoners, in Zuid-Korea, Frankrijk, Portugal, Israël en Denemarken, met meer dan 500.000 infecties per miljoen inwoners, of in Australië, Nederland en Slowakije, met meer dan 400.000.

  Sydney, Australië is nu onder quasi staat van beleg: het Australische leger handhaaft de lockdown

Met bijna 250.000 gevallen per miljoen inwoners en een snel toenemend aantal infecties zal Japan deze landen binnenkort inhalen.

Ter vergelijking: Roemenië en Bulgarije hebben een lage vaccinatiegraad en ongeveer 170.000 infecties per miljoen inwoners. Denemarken, met meer dan 500.000 infecties per miljoen inwoners, of Australië, Nederland en Slowakije, met meer dan 400.000.

Met bijna 250.000 gevallen per miljoen inwoners en een snel toenemend aantal infecties zal Japan deze landen binnenkort inhalen. Ter vergelijking: Roemenië en Bulgarije hebben een lage vaccinatiegraad en ongeveer 170.000 infecties per miljoen inwoners.

Denemarken, met meer dan 500.000 infecties per miljoen inwoners, of Australië, Nederland en Slowakije, met meer dan 400.000. Met bijna 250.000 gevallen per miljoen inwoners en een snel toenemend aantal infecties zal Japan deze landen binnenkort inhalen.

Pfizer heeft de Europese autoriteiten laten weten dat het de studies na toelating van het Covid-vaccin zal voortzetten en een plan voor geneesmiddelenbewaking zal uitvoeren. In die zin zijn er ondersteunende systemen gecreëerd om klinische gegevens vast te leggen over de aard en de ernst van de Covid-19 ziekte bij mensen die het Covid-19 mRNA-vaccin hebben gekregen, in de verwachting dat deze inzicht zullen geven in mogelijke gevallen van gebrek aan effect van het vaccin of bijwerkingen.

Tegelijkertijd zal het potentiële multisysteem inflammatoire syndroom bij kinderen en volwassenen dat mensen ervaren na toediening van het Pfizer-BioNTech Covid-19 vaccin worden bestudeerd. Als aanvullende acties voor geneesmiddelenbewaking kondigt de fabrikant de uitvoering en follow-up aan van 20 veiligheids- en werkzaamheidsstudies, waarvan vijf wereldwijd, 5 in Europa, 7 in de VS, 2 in de VS en Canada, en één elk in Nieuw-Zeeland en Australië.

  Covid-19 beleid, het grootste fiasco op het gebied van volksgezondheid in de geschiedenis, veroorzaakt een kloof tussen het publiek en de gezondheidszorg

Zeven van de aangekondigde studies zullen kijken naar de incidentie van myocarditis en pericarditis bij het gecombineerde vaccin als geheel en gestratificeerd naar leeftijdsgroep, geslacht, ras/etniciteit (indien mogelijk), dosis en risico-interval. Om de omvang van het risico te beoordelen, zullen deze studies bovendien vergelijkende methoden omvatten (zelfgecontroleerde analyses en analyses met een afzonderlijke vergelijkingsgroep).

Het experiment gaat verder

Tot de wereldwijde studies behoren de studies die de veiligheid, verdraagbaarheid, immunogeniciteit en werkzaamheid van het anti-Covid boodschapper RNA-vaccin bij gezonde personen, kinderen en adolescenten zullen evalueren.

De einddatum is naar verwachting eind 2024. Bij het militair en burgerpersoneel van het ministerie van Defensie en hun gezinnen (alle leeftijden) van het Amerikaanse militaire gezondheidssysteem, zullen de studies zich richten op actief toezicht op de veiligheid van het BioNTech-vaccin Pfizer-Covid-19, met name met betrekking tot myocarditis en pericarditis, met voltooiing naar verwachting op 31 december 2023.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Australische senator breekt de ban en vertelt iedereen wat er werkelijk aan de hand is rond Covid-19 – Update: Nederlandse vertaling Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom we het huidige regime in Oekraïne nazistisch noemen …
Volgend artikelWaarom verliezen het Westerse establishment en deskundigen hun verstand over Oekraïne?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. De tijdelijke goedkeuring van deze “vaccins” zou rond deze tijd zijn afgelopen en moet het ofwel afgekeurd of toegelaten worden.
  Aangezien de proeven wereldwijd voldoende hebben aangetoond dat hun spuit NIET veilig is zou het hele covid programma dus onmiddelijk verboden moeten worden.

 2. Als het nu nog niet opvalt dat dat mRNA spuitje geen positief effect heeft maar een zeer slecht resultaat geeft , is het duidelijk dat het totaal niet ontworpen is om de c-griep tegen gaan ,maar om te bevolking te verminderen en zeker de pensioengerechtigen (die kosten geld) moet je een volslagen debiel zijn met een IQ van minder dan een amoebe. Maar als ik onze politiekers zie die allemaal gefraudeerd aan de macht zijn gekomen verbaast het me niets. De pharma voor de rechtbank brengen met neutrale rechter en allemaal van groot tot klein levenslang veroordelen met nul kans op vrijlating.

  • NVA-boegbeeld & burgemeester van Antwerpen Bart De Wever heeft nog met geen woord gerept over de moord op prepper Yannick Verdyck door een Franstalige commando-eenheid.

 3. Coverup mi voor de volgende vlucht
  ‘suddenly dead’ die wordt verplaatst naar een “betere” setting. ✈️

  De grote klap moet nog komen ,
  Eerst het belasting verdienmodel
  🥼 💵 tot op de draad exploiteren.
  Naast de aanbieding , ombouw , diepvries eicellen , abortus.

 4. Het probleem ligt ergens anders, de meeste zijn heel dienstbaar opgevoed en opgeleid op scholen vooral in Japan. Hoe gehoorzamer jij bent, hoe meer vertrouwen jij hebt in de regering/autoriteiten. Zo kunnen gehoorzame ook zogenaamd hoger opgeleid worden, doordat ze exact de leerstof theoretisch leren volgens de schoolautoriteiten. Deze materie zelf proefondervindelijk in de praktijk leren, kunnen de meeste dan ook niet meer en kunnen niet buiten de hokjes denken. Zij zijn afgestomd in het zelf nadenken en doen alles volgens de opgelegde en aangeleerde regeltjes, door hun eigen blinde gehoorzaamheid aan de autoriteiten. Zodat ze zich zelf vrijwillig voor niets voor proefkonijn spelen voor de commerciële farmaceuten, zonder dat zij het zelf meer te beseffen. Want de propaganda van de autoriteiten worden strikt opgevolgd.

  Want als zij van kleins af aan geïndoctrineerd zijn om zich altijd dienstbaar op moeten stellen voor hun ouders, onderwijzers, regeringsautoriteiten, dan weten zij niet beter meer, dan dat ze de autoriteit altijd moeten gehoorzamen. (zo werkt het ook bij religies) Dit heeft niets te maken met de intelligentie van de persoon in kwestie of met het zogenaamde wakker worden te maken. Zij zijn gedrild als of ze in het leger zitten en zo hun meerdere altijd moeten gehoorzame in alles wat hij/zij jouw opdraagt. Deze manier van enkel orders opvolgen, zijn de meeste mensen heel goed in, blijkt nu wel met het vaccin percentage.

  Daarom hebben de autoriteiten dan ook een broertje dood aan de mensen, die zelf nadenken en de praktijk mensen. Want die zijn veel moeilijker te beheersen. Die moeten eerst overtuigd worden en willen bijna altijd eerst van alles weten over hoe en wat en waarom voordat zij overstag zullen gaan. Maar daar ligt nu net het punt, dat de autoriteiten zelf ook heel gehoorzaam zijn van nog hogere hand. Zodat de autoriteiten zelf altijd enkel met opgelegde verplichte regeltjes komen, maar nooit met uit de praktijk bewezen oplossingen en onderbouwingen van hoe, wat en waarom het zo is en niet anders. Want deze bewijzen hebben zij nooit. Want op die manier kunnen ze de zelf nadenkende bevolking niet tegen elkaar uit laten spelen met hun verdeel en heers spelletje.

  Daarom worden de zelf nadenkende personen weggezet als wappies, nazi’s, rechts extremisten, complotdenkers, staats gevaarlijke personen enz……….Want de waarheid mag nooit uitkomen, want dan betekent dat de autoriteiten willens en wetens de gehele zaak bedonderen met hun lieg en bedrieg praktijken.

  • Gewoon eigenbelang speelt een grote rol bij mensen onder elkaar Ook in Nederland is dat het geval in alle branches en verenigingen van welke aarde dan ook de ongevaccineerden die jaren erbij warn in die verenigingen werden door d egevaccineerden geweigerd om nog deel te nemen aan hun activiteiten Zij kregen zelfs nog steun door middel van de corona pas die schurk H.je jonge nog had ingevoerd mensen die niet gevaccineerd waren mochten alleen nog naar de super met en masker op Ala vandaag de dag hierover in gesprek wil gaan met die gestapo’s achtige gedragingen van gevaccineerden van 2021/22 dan kruipen ze stil weg in een hoekje omdat ze zich schamen dat ze bedonderd en voor de gek zijn gehouden door mensen die het niet zo nauw namen om mensen te dwingen om vermoord te worden op langere termijn……

 5. Dus dat onderzoek gaat nog een flinke tijd duren en ondertussen blijft het doden regenen. Per direct stoppen met de Frankensteinshots totdat er meer duidelijkheid is, is de enige en logische weg.

 6. Tja dat is waar geert van den bosche voor waarschuwde en dat gaat nu van start, wacht maar af tot het voorjaar,,,nog veel meer zieken en doden en chaos. Geert heeft gelijk op dit gebied zijn voorspellingen zullen plaatsvinden. Dan wat later dan dat hij had uitgerekend.

 7. It feels good to be a right-wing and science-denying conspiracy theorist. We are not dying suddenly, we are not living in fear, and we are not frequently changing our pronouns. Instead, we rely on empirical data and do not have to worry about anything.

  Oh man, that feels good!

  #FOLLOWTHESILENCED !!

 8. Niet door covid…Dat gemanipuleerde flutvirusje stelt niets voor ! De ‘vaccinaties’zijn de boosdoener !
  Maar het ging toch zo goed in Japan omdat ze HDC en Ivermectine hadden toegestaan ?? Te láát dus toch; helaas ! Als het kalf verdronken is… enz. En ome Bill c.s. maar bulderend lachen !! Want dit geintje had hij lang hiervoor toch in India en elders ook al groots geflikt met polio’vaccins’ enz. enz. En ze blíjven er maar intrappen overal…

 9. Laten ze dan onderzoeken doorvoeren door van hun betaalde medewerkers?
  Dan zijn we net zo ver als we al waren dan gaat het liegen en Manipulieren van getallen dus gewoon verder , want die hebben alle van hun wetenschappers en zogenaamde specialisten al onder verdrag !!!
  En zij mogen die dodende spuit verder spuiten en na alle bewijzen wordt het nog niet gestopt !!! Pfui Teufel 🤮

 10. Blijft spuiten is mijn advies jullie zijn er bijna zou ik zeggen nog wat boosters dan zijn ze die rommel ook weer kwijt en wij raken de schaapjes kwijt, en in een klap zijn wij van al dat dom volk af hoop ik.

  • Juist spuiten maar. Plus een hoop huizen in aanbieding en woningprobleem ver opgelost, zoniet helemaal. Helaas staan er dan weer n hoop huizen onder water.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in