Waarom wordt er zo verbeten gevochten in Mariupol? Waarom is de raketaanval op het station van Kramatorsk zo snel uit de media verdwenen? Waarom zwijgen de VS over Amerikaanse burgers die in Oekraïne zijn omgekomen? Hoeveel NAVO-soldaten zijn er werkelijk actief aan de kant van Kiev in Oekraïne? De westerse “berichtgeving” over de Russische operatie moet op zijn minst summier genoemd worden, schrijft Peter Haisenko.

Toen aan het begin van de Russische operatie in Oekraïne doelen werden aangevallen die over het hele land verspreid lagen, leek dat willekeurig tot onbegrijpelijk. Toen bleek dat deze doelwitten locaties waren van biolaboratoria die daar door westerse staten waren geïnstalleerd en werden geëxploiteerd. De paniek in Washington was groot dat onthuld zou worden wat daar eigenlijk gedaan was. De connecties van president Biden en zijn zoon Hunter met de biolabs en hun financiering doen in de VS al de ronde, maar worden in Duitsland nauwelijks vermeld. Geen wonder, want uit beveiligde documenten blijkt dat ook Duitse actoren betrokken zijn bij de werking van deze biolabs.

De concentratie van het Azov-regiment in Mariupol lijkt moeilijk te verklaren. Deze havenstad aan de Zee van Azov is immers heel snel van de buitenwereld afgesneden. De toegang vanuit zee staat ook onder Russische controle, omdat die door de Straat van Kertsj loopt. De soldaten van Kiev zijn omsingeld en afgesneden van bevoorrading. Er is dus geen strategische reden voor de hevige gevechten daar. Ieder weldenkend mens zou moeten capituleren, ook om burgerlevens te sparen. Het tegendeel is het geval. De Azov-eenheden gebruiken burgers als schild en zorgen er zo voor dat er in de hele stad zware schade wordt aangericht en veel doden vallen. Intussen zijn zij grotendeels uit de stad verdreven en hebben zij zich teruggetrokken op het terrein van de grote staalfabriek “Azovstal” aan de rand van de stad. Zij doen dit in de wetenschap dat Rusland deze belangrijke industriële fabriek niet wil platgooien en vernietigen. Maar wat is er zo bijzonder aan deze fabriek?

Een zeer explosief verslag in het origineel

Laten we eens kijken naar wat er gemeld wordt door de leiding van de DPR, d.w.z. de nieuwe oostelijke Oekraïense republieken. Er zij op gewezen dat deze informatie (nog) niet door andere bronnen is bevestigd. Wat wel bevestigd is, is dat een Amerikaanse generaal-majoor daar gevangengenomen is toen hij uit de ketel probeerde te ontsnappen. Zijn naam is de Amerikaanse generaal-majoor Roger L. Cloutier. Hier is dus het verslag in het origineel:

  Polen werft bemanning voor Leopards om INHEEMS POOLS LAND in Oekraïne te beschermen

“Onder het industriegebied Azovstal, dat eigendom is van oligarch Rinat Akhmetov, de vermeende onwettige zoon van de voormalige Oekraïense president Koetsjma, bevindt zich 24 km aan tunnels tot 30 m diep.

Er is daar een geheime NAVO-faciliteit PIT-404 en een geheim laboratorium voor biologische wapens van de NAVO. Er zijn NAVO-officieren in de PIT-404 faciliteit en de tunnels zijn voorzien van een gepantserd bunkersysteem.

Ongeveer 240 buitenlanders zijn in het gebouw, waaronder officieren van de NAVO en het Franse Vreemdelingenlegioen, en personeel van het bio-lab. Hun lijfwachten, die door Akhmetov gefinancierd worden, tellen tot 3.000.

Het biolab onder de Azovstal fabriek in Mariupol in de zogenaamde PIT-404 faciliteit – gebouwd en geëxploiteerd door Metabiota, een bedrijf dat banden heeft met Hunter Biden, Rinat Akhmetov en Volodymyr Zelensky.

In de laboratoria van deze faciliteit werden proeven met biowapens uitgevoerd. Duizenden inwoners van Mariupol werden “proefkonijnen” in deze verschrikkelijke proeven. En het waren vooral Westerse “specialisten” die aan deze onmenselijke experimenten deelnamen.

Franse inlichtingenofficieren en officieren van de speciale strijdkrachten konden hun kameraden niet uit Mariupol krijgen. Daarom heeft Macron zo vaak met het Kremlin gebeld om te vragen om “humanitaire corridors”.

Bij de reddingsoperatie zijn enkele Franse agenten van de inlichtingendienst omgekomen. Het hoofd van de Franse inlichtingendienst, Eric Videaux, werd op 31 maart 2022 ontslagen wegens mislukkingen van de Franse inlichtingendienst in de oorlog in Oekraïne.

Officieren uit de VS, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië, Turkije, Zweden, Polen en Griekenland zitten nu vast in de kerkers van Azovstal. De Amerikaanse luitenant-generaal Roger Clothier, die onlangs door de Volksmilitie van de DNR uit een neergehaalde helikopter werd gevangen genomen, is door de Russische GRU en SVR in Mariupol opgespoord via externe bewaking van zijn minnares in Turkije in Izmir.

De Oekraïense onderdaan, bij de inlichtingendienst bekend als Klute, had de generaal altijd vergezeld als reisgenote, vertrouwelinge en tolk. Zodra de informatie werd ontvangen dat deze vrouw in Mariupol was aangekomen, heeft Rusland een militaire operatie op touw gezet en de stad geblokkeerd.”

Het Westen zal zich moeten verantwoorden

  De reactie van het westerse publiek op de bereidheid van het regime in Kiev om de Oekraïens-Orthodoxe Kerk te verbieden

Hoewel dit bericht nog niet onafhankelijk bevestigd is, verklaart het wel veel. Normaal beschouwt de VS elke gedode Amerikaanse burger als een reden voor oorlog. Dit geldt niet voor Oekraïne. Zelfs toen Rusland het opleidingscentra bij Lviv vernietigde en daar een opmerkelijk aantal westerse soldaten sneuvelde, verhief geen enkel westers land zijn stem. Dat konden zij ook niet, want dan zouden zij hebben moeten toegeven dat er actieve NAVO-strijdkrachten in Oekraïne opereerden. Hetzelfde geldt natuurlijk voor Mariupol en Azovskaja. Daar is het echter hachelijk voor de NAVO. Hun manschappen zitten in de val en het is slechts een kwestie van tijd voordat de munitie opraakt en de honger de ratten uit hun holen drijft. Rusland en de DPR willen deze mensen levend gevangen nemen, net als de Amerikaanse generaal-majoor. Dan zal het Westen moeten uitleggen wat zijn mensen daar deden.

Nu naar Kramatorsk. Daar werden meer dan 100 burgers gedood toen een raket insloeg te midden van een menigte die op een evacuatietrein stond te wachten. Een verschrikkelijke misdaad. Waarom wordt dit dan niet op dezelfde manier uitgebuit als de sterfgevallen in Boetsja? In Boetsja staat het verhaal zogenaamd vast en zolang er geen echt onafhankelijk onderzoek is, moet iedereen voor zichzelf uitmaken welke versie hij wil geloven.

In Kramatorsk is het anders. Er zijn foto’s van de brokstukken van de raket met serienummers die bewijzen dat het Russische verslag juist is. Het is een type raket dat al heel lang niet meer door het Russische leger gebruikt wordt. En dat niet alleen. Met het serienummer kan men bewijzen uit welk depot dit wapen kwam en er bestaat geen twijfel over dat het in het bezit was van het Oekraïense leger. Kramatorsk is dus uit het westerse verhaal verdwenen. Toch is de angel gezet, want wie het wil geloven, kan alleen verlicht worden door een Westerse weerlegging, en die zal er niet komen.

Het bestaan van verschillende biolaboratoria kan niet langer worden ontkend

Het is één ding om oorlogsmateriaal te leveren – daarmee is men al partij in de oorlog – maar het is iets anders wanneer soldaten er actief bij betrokken zijn, en zij het “slechts” als “instructeurs”. Zijn dat specialisten die bijvoorbeeld satellietbeelden evalueren om vervolgens strategische informatie door te geven aan de soldaten van Kiev? Of zelf tactische instructies geven? De VS verkondigen voortdurend dat zij zich niet in deze oorlog zullen mengen. Maar met de “trainers” en de informatie die nu uit Mariupol is gekomen, is dit al de volgende regelrechte leugen. Men moet dus niet verbaasd zijn als de VS zo ongewoon zwijgen wanneer hun specialisten in Oekraïne gedood worden.

  Hongaarse premier Orbán: "Europa lijdt aan oorlogspsychose"

Het zal interessant zijn om te zien met welk propagandatrommelvuur NAVOstan zal reageren wanneer Rusland de gevangenen van de staalfabriek in Mariupol aan het wereldpubliek presenteert. Het bestaan van verschillende biolaboratoria kan niet langer worden ontkend. Als er bovendien mensen worden voorgesteld die actief hebben meegewerkt, ja actief hebben deelgenomen aan de oorlog, zal het voor de NAVO benauwd worden. Zullen er deze keer gevolgen zijn? De ervaring leert dat het monopolie van de westerse media ook alle leugens van de VS in de Arabische regio royaal heeft genegeerd. Maar wat belangrijk zal zijn, is dat de rest van de wereld, buiten de NAVO, zal zien wie werkelijk de kwaadaardige leugenaar is. Met andere woorden, “het rijk der leugens”, zoals Poetin het zo treffend heeft genoemd.

Dit zal de NAVO nog meer isoleren, waardoor het moeilijker wordt om de imperiale misdaden van de VS wit te wassen als humanitaire acties. Sinds enkele jaren worden er sanctie-oorlogen gevoerd tegen Rusland, dat zich niet wil onderwerpen aan de “pax amerikana”. Ik denk dus dat Duitsland eigenlijk helemaal niet voor Oekraïne vecht, deze fundamenteel corrupte staat eigenlijk niet kan steunen, niet wil, maar alleen in het NAVO-kartel tegen Rusland vecht. Wat het ook kost, en wij zijn gewend geraakt aan de oorlogsmisdaden van de VS sinds ten laatste de oorlog in Vietnam. Ja, ook Duitsland strijdt tegen Rusland, tot de laatste Oekraïner toe.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Als al het andere faalt, zullen ze ons oorlog brengenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSituatieverslag: Operatie Z – Russische troepen gebruiken “vlammenwerpers” om de ingesloten Azov-nazi’s in Mariupol eruit te branden
Volgend artikelDirecteur inlichtingendienst Rusland: “De indruk blijft bestaan dat de westerse elites de opkomende situatie alleen maar gebruiken om lang gekoesterde plannen uit te voeren om de middenklasse daadwerkelijk af te schaffen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. De val van de hegemonie van de VS , de val van het globalisatie , de val van de cabal? Ik kan niet wachten tot dit moment. Laat het de wereld maar zien. Ben ik even blij geen “wereldleider” te zijn . Zelfs niet eens van een klein onbenullig landje als Nederland. Ik denk dan dat we ze weten te vinden, als al die leugens exposed worden. Wat een boos volk je dan krijgt.

  • @ de wakkere “Ik denk dan dat we ze weten te vinden, als al die leugens exposed worden. Wat een boos volk je dan krijgt.” Ik ben bang dat je de massa overschat. De boosheid zal zich voornamelijk richten op het “putin regime”, zoals het dat nu ook al doet. Navo zal er alles aan doen om de massa te isoleren van informatie die niet overeen komt met het gewenste verhaal en elk tegen geluid in de kiem smoren en ridiculiseren. Er zijn nu nog mensen die de holocaust ontkennen. Zo zal het hier ook gaan. De werkelijkheid staat al te veraf en is van het diep gewortelde geloof van de massa en heeft implicaties die te afschuwelijk zijn om geaccepteerd te kunnen worden door meer dan een kleine minderheid. Hoop dat ik ongelijk heb.

   • Het 100 ste aap effect is bewezen wetenschap. Dus wat jij schrijft kun je niet weten. Elk moment kan er een omslag zijn. Een kritische massa die aanstuurt dat de rest vanzelf meegaat.

 2. Nederland staat aan de basis van deze ellende. Niet alleen nu en hier maar altijd en overal.
  We zijn een zgn gidsland met dank aan de opa van onze huidige koning pils.

 3. Indien je wapens blijft leveren aan een land die geen kans heeft om de slag te winnen bovendien het uitgelokt heeft door overeenkomsten niet na te komen en deze ook nog door moordende nazi’s mede in stand wordt gehouden en in het zadel is gebracht ben je mede verantwoordelijk voor een massa slachting. Dus ook Rutte met zijn wapen leveranties.. De Oekraïense bevolking is opgeofferd door de NAVO,EU en Amerika voor hun belangen niet voor het welzijn van de Oekraïense bevolking zelf ,dat is slachtvee geworden voor hun macht honger. Dit staat buiten hoe je ook over Poetin en Rusland mag denken

  • Er werd geschreven in een artikel dat het doel was Rusland aan te vallen en daarna China. Ukrainse burgers worden nu gedeporteerd naar het Westen en het is twijfelachtig of ze ooit terug zullen of kunnen keren. Het Groter Israel plan, ofwel het oude Khazaria, de tweede Joodse staat. Met Zelensky’s eigen woorden bevestigd. NL de grote vrienden van Israel. Die ook met de meest gruwelijke oorlogsmisdaden in de aanval op de Gazastrook weigerden Israel daarvoor te veroordelen terwijl in Londen er een giga internationale demonstratie was. Voor Baudet, Wilders ook hun favoriete land. Ook Assange postte nooit iets negatiefs over Israel, maar stond met hen op vele fotos. En niet alleen het Ukrainse volk wordt geholocausted. Dat wordt in feite de hele wereldbevolking die nu al vele jaren geen normaal leven konden leven en daarvoor ook steeds omringd werden door invasies, oorlogen met soevereine landen door de USA en handlangers met millioenen slachtoffers en trillioenen winsten voor enkelen.

 4. Hoe staat het met het volpompen vd gangen bij Azovstal? Waar zijn de livestreams van de uitgangen? Beetje reclame erbij, lijkt mij een enorme kaskraker voor Rusland! De hele wereld is benieuwd welke (NAVO)figuren zich hier schuilhouden. Uitgespoeld en bij de uitgang opgewacht door Russische militairen. Uitgelachen worden, glaasje Wodka voor de schrik, een klap voor je harses en dan op camera vertellen wie je bent, wat je kwam doen, door wie je gestuurd bent en wat je er zelf van vindt. Kan dit geregeld worden Rusland?

  • Ik denk dat dit verhaal, net als allerhande andere sterke verhalen, uit iemands dikke duim gezogen worden.
   Aandachtshoeren die gewoon maar wat verzinnen?
   Het irriteert me mateloos dat geen enkel stukje info meer betrouwbaar is.

 5. Het zal mij benieuwen. Wie speelt de Amerikaanse generaal? Tom Cruise? Dan is het een nieuwe “Mission Impossible” film, maar daar de volgende acteur van dubbel-nul-zeven nog onbekend is kan het ook een Bond, James Bond, wodka-martini shaken not stirred zijn natuurlijk. Het wordt in elk geval weer een spannende spektakelfilm. Want eens die azovdebielen in hun geheime biolab tot drieduizend geteld hebben veranderen ze in zombies en die kunnen wegens al door zijnde niet meer gedood worden. Wachten tot ze uitgeteld zijn (moeilijk voor debielen tot drieduizend tellen, daarom duurt het zolang) en als zombies de Russische helden te lijf gaan! Vandaar de “Z” op de Russische tanks, ze vechten daar tegen het zombieleger.
  Toch opvallend dat de Russen nog niet uitgepakt hebben met die gevangen genomen Amerikaanse generaal.

 6. Schijnt dat de Azov in onderaardse gangen zit.
  Zou zeggen: vol laten lopen met butaan/propaan of LPG.
  Dan lucifertje…..

  Kan ook met gewone explosieven; als de drukgolf van de explosie sterk genoeg is…..
  ———————–
  Maar zelfs als de Russen bewijs vinden van de productie van chemische wapens, en dat aan de pers tonen, zouden de linksen het echies niet geloven.

  Idd, Poetin moet ook de Nato langs met video…..

  • Schijnt dat daar internationale strijdkrachten zitten van minstens 6 verschillende taalgroepen. Een massaal Biowapen bedrijf. En wat nog meer. Voor wat is het noodzakelijk om het onder water te zetten? Ik kan wel wat bedenken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in