Via Freepik

De American Cancer Society (ACS) heeft gewaarschuwd dat de behandeling van kankerpatiënten slecht is voor de planeet omdat de “koolstofvoetafdruk” van veel procedures te groot is.

Sinds 2020 is de globalistische elite begonnen met het promoten van het idee dat de behandeling van kanker een grote “klimaatimpact” heeft, bericht Thepeoplesvoice.

Op 18 mei 2020 publiceerde CA: A Cancer Journal for Clinicians, een tijdschrift van de ACS, een angstaanjagend “wetenschappelijke” paper gepubliceerd waarin gewaarschuwd wordt dat de behandeling van kanker bijdraagt aan de “door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde”.

Slaynews.com meldt: Deze beweringen zijn blijven groeien in de iets meer dan drie jaar sinds die studie werd gepubliceerd.

De Verenigde Staten kampen nu echter met een mysterieus tekort aan geneesmiddelen voor de behandeling van kanker.

Volgens de ACS in 2020 is de “koolstofvoetafdruk van kankerzorg” te groot geworden.

De ACS stelt dat de pogingen om patiënten van de ziekte te verlossen de vermeende door de mens veroorzaakte “klimaatverandering” dreigen te versnellen.

Nu, in 2023, is er een mysterieus tekort aan de gebruikelijke geneesmiddelen die kankerartsen gebruiken om patiënten te behandelen.

Vóór het tekort klaagden sommige kankerartsen er ook al over dat de behandelingen schadelijk zijn voor het milieu.

Is dit allemaal gewoon één groot vreemd toeval, of was het plan altijd al om de moderne geneeskunde de schuld te geven van de opwarming van de aarde en tegelijkertijd de kankerzorg geleidelijk af te schaffen onder het mom van het feit dat er niet meer genoeg kankermedicijnen beschikbaar zijn om iedereen te behandelen?

Pepe Escobar: Het Amerikaanse schuldenimperium stevent af op instorting

Marc Morano van Climate Depot schreef hierover dat het op zijn zachtst gezegd vreemd is dat zaken als anesthesie en medicijnen tegen kanker plotseling op de korrel worden genomen door de “opwarming van de aarde” menigte.

Wat anesthesie betreft, proberen ze bepaalde soorten te verbieden die zogenaamd het ergste effect op het klimaat hebben, maar wat kankermedicijnen betreft, zijn er plotseling niet genoeg medicijnen die in kankerklinieken terechtkomen.

The Lancet publiceerde onlangs een studie over het tekort aan medicijnen tegen kanker en hoe dit de kankerzorg beïnvloedde.

Er is vooral een tekort aan chemotherapiemedicijnen in de Verenigde Staten, met een dieptepunt in drie decennia.

Het tekort is nu zo groot dat deskundigen de situatie een “crisispunt” noemen.

Maar liefst 100.000 patiënten hebben nu geen toegang meer tot chemotherapiemedicijnen zoals vroeger.

Bedrijfsmedia zoals Politico en PBS News waarschuwen dat zowel artsen als patiënten steeds vaker moeilijke keuzes moeten maken over wat ze als alternatief moeten doen.

Ziekenhuizen en kankercentra in het hele land hebben bijna geen voorraad meer van twee belangrijke injecteerbare medicijnen tegen kanker: carboplatine en cisplatine.

Politico viert deze tekorten door koppen te plaatsen met de tekst: “Kunnen ziekenhuizen veranderen in klimaatveranderingsbestrijdende machines? Een kijkje in de vergroening van de Amerikaanse gezondheidszorg”.

Aangezien “groen” meestal code is voor anti-menselijk, kunnen we alleen maar aannemen dat wat ze bedoelen met de “vergroening” van de gezondheidszorg is dat patiënten steeds minder behandelingsmogelijkheden zullen hebben.

Als gevolg daarvan zullen meer van hen uiteindelijk sterven, wat de planeet verder zal “vergroenen” door minder mensen in leven te laten.

Britse regering overweegt miljoenen ouderen "wettelijk te euthanaseren" om "de planeet te redden"

Er vindt ook een machtsverschuiving plaats, dankzij de nieuwe toestemmingen van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) voor de import van kankermedicijnen uit communistisch China, dat steeds meer medicijnen voor Amerika produceert.

Met andere woorden, een andere Amerikaanse industrie wordt uitbesteed aan één van de grootste politieke vijanden van het land.

Dit alles lijkt erop gericht te zijn om de economische status van Amerika verder te verzwakken en die van communistisch China te versterken.

En dit alles gebeurt onder het mom van “het bestrijden van door de mens veroorzaakte klimaatverandering.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Big Pharma wetenschapper bekent: “Ze stoppen kankerverwekkende chemicaliën in de COVID-prikken”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom globalisme faalt
Volgend artikel15 Leopards, 20 Bradleys vernietigd op één dag, bevestigt Poetin
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

59 REACTIES

 1. Dit is uitstekend nieuws voor mensen met kanker. Chemo-therapie werkt nl nooit en doodt veel te veel goed weefsel en bovendien verzwakt het de natuurlijke afweermechanismen van de patient. De 3% van de gevallen waar chemo gewerkt lijkt te hebben komt omdat de dodelijke toxiciteit ervan gebufferd wordt met natriumbicarbonaat en het is dit zout waar kankercellen en de veroorzakende schimmels niet tegen kunnen.

  Allemaal oplichterij, meteen alle kankerinstituten opruimen en de oplichters die zich artsen en wetenschappers noemen voor een werkend tribunaal van onafhankelijke rechters.

  • Zeer, zeer juist chemo is moord met voorbedachte rade.. door de oncologie, het waarom is door Dr Coleman hier op FN minutieus en uitgebreid beschreven, enkele maanden geleden..

   • je hebt gelijk. Het is al 100 jaar geweten dat snijden, branden en vergiftigen de kanker niet echt behandelen. Alleen geld opbrengen voor de behandelende dokters. Budwig, Hamer en Moerman, en met hen vele anderen, hebben al die tijd veel mensen kunnen genezen (echt genezen) met zachte methoden, zoals dieten en massage. Deze maatregelen zullen mogelijk een aantal mensen op het juiste pad zetten – weg met de beulen, op naar een duurzame heling

 2. “Aangezien “groen” meestal code is voor anti-menselijk, kunnen we alleen maar aannemen dat wat ze bedoelen met de “vergroening” van de gezondheidszorg is dat patiënten steeds minder behandelingsmogelijkheden zullen hebben.

  Als gevolg daarvan zullen meer van hen uiteindelijk sterven, wat de planeet verder zal “vergroenen” door minder mensen in leven te laten”……..Ik denk juist hoe minder mensen behandeld worden met hun giftige chemicaliën hoe meer mensen het overleven. Een ziekenhuis is handig voor als je je been gebroken hebt, maar niet als je ziek bent. Ze maken je alleen maar zieker met hun vaccins en medicijnen. En dat geldt ook voor huisartsen, ze schrijven meteen een berg giftige medicijnen uit terwijl je met een iets gezondere leefstijl veel verder komt en langer leeft.

  • Tweede link gaat over parasieten en het verwijderen ervan. Kankerdiagnose heeft er vaak mee te maken.

  • Inderdaad, helemaal met jou eens:
   Handboek zelfgenezing Dr. Hulda Regehr Clark. (Chronische ziekten en kanker)
   Ik heb het gelezen en het heeft me geholpen.

   Dr. Hulda Clark
   Dr Hulda Clark verrichte jarenlang wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de biofysica, celfysiologie en biologie, met zeer verrassende theorieën en therapieën als resultaat. Zij beschrijft haar bevindingen in een reeks boeken waarvan Handboek Zelfgenezing hét naslagwerk is, waarin zij een breed scala aan ziektebeelden en hun oplossingen beschrijft. Deze beschrijving stelt zowel therapeut als consument – elk op geheel eigen terrein – in staat om ‘ziek zijn en gezond worden’ op een totaal andere, maar succesvolle wijze te benaderen. Dr. Clark ontdekte de ziekteverwekkers en vond oplossingen in zowel kruidenpreparaten als therapeutische apparatuur om ze te bestrijden. Zij ontdekte o.m. dat reumatische artritis wordt veroorzaakt door een bepaalde parasiet en dat zelfs hartkwalen en dementie veroorzaakt worden door lichaamsvervuiling vanuit onze dagelijkse routine én de aanwezigheid van bepaalde parasieten. Volgens Dr. Clark zijn er maar twee oorzaken voor alle ziekteprocessen: vervuiling en parasieten. Bij het lezen van het Handboek Zelfgenezing zult u vanaf de eerste bladzijde verbaasd zijn hoe wij ons elke dag opnieuw ziek maken en hoezeer wij er soms naast zitten met onze huidige oplossingen. ‘De inhoud van dit boek is zo revolutionair dat het in geen enkele bibliotheek zou mogen ontbreken. Wie wil er nu niet graag weten waardoor je zelf of je omgeving ziek wordt en wat de oorzaak en de oplossing zou kunnen zijn?’ (Special Energy News). Dr. Clark studeerde biofysica, celbiologie en promoveerde cum laude in de biologie. In haar praktijk ontdekte en ontwikkelde zij de elektronische techniek voor het scannen van het menselijk lichaam.

   • @Bezorgde burger – Dank voor je info en goed om te lezen dat het jou alvast heeft geholpen! Have a nice day!

    • En dan nog een belangrijke tip die je veel geld en moeite bespaart:

     Na het nemen van de zwarte walnoottinctuur, het alsemkruid en de kruidnagel (tabletten) komen de parasieten er dus echt uit. Stuur de verzamelde parasieten niet op via de huisarts en ook niet via het Tropisch Instituut (Antwerpen), want dan is het resultaat negatief na pcr-test en komen ze met een foefje af dat het waarschijnlijk plantenvezels waren … je gelooft je oren niet … Bespaar je die moeite en dat geld maar, ze willen het niet weten.

     Wat je mogelijk wel kan doen is de Hulda Clark stichting contacteren om te informeren waar je je staal kan binnendoen. Indertijd was dat ergens in Luxemburg dacht ik. Mijn stalen waren ondertss vernietigd en de parasieten waren door de kuur verdwenen. Hoogswaarschijnlijk leverbot en dus aan leverkanker ontsnapt, ook de galcrisissen waren verdwenen. Eveneens waren de maagpoliepen plots verdwenen … zo zie je maar … was allemaal begonnen met galcrisis en de weigering van mijnertwege om de gal weg te laten nemen, maar een galreiniging te doen met toevoeging van walnoottinctuur.

 3. Weg met de verminkende allopathie en terug naar de homeopathie. Goed voedsel – voor zover verkrijgbaar – is het devies – ‘zaaddragend gewas’ – Genesis 1.

 4. Als de kankerpatienten sterven, waar graait de medemens het geld dan vandaan? De kankerindustrie is zeer lucratief. (Niet dat de chemo zo geweldig is, hoor, vat dat aub dus niet verkeerd op.)
  Verder, als heel veel mensen sterven, waar is dan het afzetgebied voor het geldgraaien? Iaw, als grote afsterving de bedoeling is, dan zou dat betekenen dat het grote afzetgebied niet meer nodig is, omdat er een andere industrie opgezet wordt. En dat kan dan wel kloppen met de 4e Industriele Revolutie – de ruimtevaart en beheersing van het menselijk bewustzijn – waar in principe weinig mensen voor nodig zijn. Goed te eten krijgen die paar gasten wel. Of dingen moeten superduur gaan worden, zodat de verkoper er maar eentje voor de prijs van 6 hoeft te verkopen. Zoiets als nu gebeurt met het gas dat uit Rusland komt.

  • als kankerpatiënten sterven is dat goed voor het ‘systeem’

   -minder mensen
   -minder uitkeringen incl pensioen en of meer kosten verpleging

   het systeem is er dus erg bij gebaad dat ze overlijden, eerst cashen en hun rekeningen leeg plunderen via foute onnodige procedures en hoop geven maar patienten onnodig laten lijden… en dan hup eerder dood als nog cashen voor het systeem, its all connected en de medische wereld is ook onderdeel van het systeem.

   vandaar (ff kort door de bocht)

   • De hoffilosoof van de wef, Harari, heeft al betoogd dat mensen egoïstisch zijn als ze zich niet aanmelden voor euthanasie na hun 60ste jaar. Het zijn dan immers “useless eaters” geworden…. Dat geldt kennelijk niet voor alle bejaarde Weffers zoals oom Klaus S, Kissinger, Soros etc. .

   • Ook minder afzet van goederen, zoals medicatie en eigenlijk alles.
    Dat betekent minder belasting innen.
    Wat zijn dan de gevolgen voor alle stichtingen en bedrijven die belastinggelden innen via subsidies.

    Zonder belastinggelden raakt alles in een neerwaartse spiraal.
    Minder mensen, minder belastingbetalers

    Groet Gamble

  • het zou moeten zijn zoals in de werkplaats voor je auto niet gerepareerd niet betaald en 2 jaar waarborg weg met de slangenolie mengers opsluiten die gifmengers. en leden van het WEF dadelijk oppakken en berechten.

 5. ze kunnen al jaaaaaaaren kanker genezen maar het is een groot verdienmodel.
  de verrotting moet weg van deze aarde.
  we moeten mensen blijven helpen links of rechtsom , als ze zelf willen een leven is belangrijk ook als je kanker heb.

 6. Gelukkig dat oorlogje spelen geen gevolgen heeft voor het milieu!
  Zoals dat ook niet het geval is bij migratie en een grote concentratie van mensen.

 7. Kanker patiënten zouden direct met alle soorten van suiker inname moeten stoppen, of dat nu kristal suiker van suikerbieten of rietsuiker of van berkenbast of die andere chemische suiker soorten. Suiker is juist de voedingsbodem om kanker te krijgen, de meest kanker verwekkende zijn maissiropen, die in vele voedingsmiddelen verwerkt is. Zo ook stoppen met fabrieksvoedsel en niets meer eten uit de magnetron opgewarmd voedsel.

  En zorgen dat ze zoveel mogelijke verse groene nachtschade groentes gaan eten. Want nicotine is het beste medicijn ter wereld waar cannabis familie van is. In een groene tomaat zit 10x meer nicotine, als in een rode tomaat. Dit geldt ook voor groene paprika’s t.o.z.v. de rode, gele e.d. Zo zijn aardappels ook heel goed, omdat er nicotine in zit. Behalve in de zoete aardappel zit geen nicotine. Met nicotine gaat ook je denkvermogen omhoog, je I.Q. zal 6% stijgen. Tevens kan bier en wijn door het alcohol erin je bloed dunner maken. Waardoor het bloed weer in de kleinste haarvaatjes kan komen, waar het kanker ontstaat. Tevens zorgt vitamine B2 van wijn voor een ontsmettende werking en bij bier vitamine B3 en het koolzuur (CO2) wat ook zorgt voor ontsmetting en een beter geheugen. Nicotine is ook het medicijn tegen diabetici type 1.

  Kanker is niets anders dan een interne schimmelziekte. Door meer zout te gaan eten stijgt jouw PH waarde van het bloed. Want alleen in verzuurde omgevingen kunnen schimmels ontstaan en zich voortplanten. Zo werkt Chloordioxide ook goed tegen kanker in welke stadium dan ook. Dit middel is al 150 jaar op de markt, maar wordt telkens in het kwaad daglicht geplaatst door de medische wetenschappen en de overheden. Omdat het een farmaceutische killer is. Tevens is bakingsoda ook een middel uit de supermarkt om je PH waarde te verhogen en zo je verzuring kunt stoppen van je lichaam.

  Maar omdat dit geen dingen zijn die gepatenteerd kunnen worden, worden ze in een kwaad licht gezet door de farmaceutische bedrijven en de medische wetenschap/overheden. Alles wat juist goed is voor je, wordt door de overheden juist afgeraden en wat vergif voor je is wordt juist gepromoot. De omgekeerde wereld waar we in leven. Het is algemeen bekent als ziekenhuizen zouden sluiten, dat er dan ongeveer 17.000 mensen per jaar in leven blijven. Want zoveel mensen sterven onnodig in de ziekenhuizen in een land als Nederland. Door verkeerde medicijnen voor te schrijven, onnodige behandelingen en ondeskundig personeel. Of doelbewust dodelijke ziekenhuizen protocollen uitvoeren in opdracht van de overheden. Want de overheden hebben zich door de commerciële bedrijven laten omkopen voor wetten en regels in te voeren voor meer winsten te kunnen behalen. De mens wordt allang niet meer gezien en behandeld als een mens. Maar als een ding/voorwerp, waar mega aan verdient kan worden en druk erop los geëxperimenteerd kan worden door de farmaceuten.

  Dit verhaal wordt nu bewust naar buiten gebracht, want met al de geprikte is er turbo kankers ontstaan en zo’n grote toename van allerlei kankers hebben ze niet op gerekend. Tevens is het westen afhankelijk van China. Daar wordt ongeveer 80% van alle medicijnen gemaakt wat we op de wereld verbruiken. Maar Amerika en zijn vazallen willen net als bij Rusland nu China sancties opleggen en zo zich zelf nog een keer flink in de vingers snijden en in hun romp schieten. van eerlijke handel drijven heeft het westen met hun handelsmerk van roof en plunder nog nooit van gehoord.

  • Ben met veel van je eens, maar in verschillende stromingen worden om verschillende redenen juist aardappels en andere alkaloïden als tomaat, paprika ed ontraden bij kanker. Kijk ook eens bij mmv.nl ivm hun voedingsadviezen en ervaringen van verschillende mensen.
   Inderdaad ontzuren is belangrijk, maar ook verwijderen van parasieten en diverse gifstoffen en zware metalen.
   Daarnaast is kijken naar wat je emotioneel heeft belast ook een aanrader. De een heeft meer een emotionele ingang nodig, de ander meer een fysieke, of beide. Is zeer persoonsafhankelijk.
   A mind is just a parachute, if it’s not open it does not work.

   • @Klien, de door het voedingscentrum aan ons opgedrongen Schijf van Vijf (anno (1953) is niets anders dan een dictaat van de voedingsmiddelenindustrie (Unilever c.s., sinds 2020 statutair gevestigd in Londen) om samen met de door big farma opgedrongen geneesmiddelen & rijksvaccinatieprogramma (anno 1958) om ons ziek, zwak & misselijk te maken en houden, zodat we beter in de hand zijn te houden.

    • @ Ron, ja helder. Wat vind je van Foodwatch die probeert ook gif toestanden ed in voeding aan de orde te stellen. Soms een klein succesje, maar nooit groot, voor zover ik heb gezien. Wel veel betrokken mensen, net als bij andere soortgelijke clubs.
     Ook een NGO op de achtergrond?
     Inmiddels geef ik al jaaaren niets meer aan collectes voor onderzoeken voor het “goede doel”. Nog meer geld in de zakken van de grootgrutters, mij niet meer gezien.

     • Klien, zoals je weet, klopt van de ons opgelegde filantropische werkelijkheid helemaal niets. NGO’s zijn niets anders dan uiterst gewiekste controlled opposition met de Rockefeller foundation als luguber voorbeeld. Directeuren van ‘goede doelen’ beuren krankzinnig hoge salarissen dus ook daar geef ik al heel lang geen geld meer aan.
      Foodwatch volg ik ook, maar ik weet te weinig over de achtergronden om daarover een genuanceerd oordeel te hebben.

 8. Een kankercel kan alleen maar woekeren in een verzuurd en zuurstofarm milieu-interne.
  Iedere lichaamscel is van nature voorzien van cel-organellen, die soepel met elkaar samenwerken als een biochemische fabriek.

  Alleen in levercellen al worden duizenden nutriënten gesynthetiseerd voor alles wat een gezond lijf nodig heeft. Al het voedsel gaat via de lever. Die heeft het druk.

  Gifstoffen en onnatuurlijke rotzooi uit geur, kleur en smaakstoffen…..roken…..alcohol…..geraffineerde suikers…….varkensvlees (waarvan de celkernen uit (voor de nieren) slopende zwavelkoolstof-verbindingen bestaan…….benzine damp, geharde vetten…….. etcetera……en teveel om op te noemen .,……….doen het milieu-interne verzuren……en slopen de cel-organellen.

  Een kankercel is een dode cel. Het lichaam kan dat onder de juiste omstandigheden opruimen……voor een paar rotcenten.

  Een kankercel kan dus niet leven in een zuurstofrijke omgeving. Daar gaat die aan zuurstof kapot.

  In een kankercel zijn die cel-organellen kapot, en kan die cel zich alleen nog maar opdelen (lees woekeren)
  Er zijn mogelijkheden om van kanker af te komen…….mits je de rotzooi uit je voeding, en dus je leven, gooit.

  Ik heb een paar interessante boeken in de kast staan……over de werking van vit. C in grote hoeveelheden, en het gebruik van natriumbicarbonaat om de transportmogelijkheid van de rode bloedcellen qua zuurstof met een factor honderd te vergroten. Het laatste vind je in de suup voor een paar euro.
  Baking Soda van Earl&Hammer is de beste.

  Heb ooit iemand jaren begeleid met kanker, door het voorschrijven van gereduceerd glutathion en een grote hoeveelheid vit C…….en dat die uiteindelijk overleed aan die kanker, had ze te danken aan haar huisarts, die met één pennenstreek jaren werk naar de klote hielp…..door haar voor de pijn van een ingegroeide teennagel de zwaarste ibuprofen in haar maag te splitsen, en de begeleidende maagwandbeschermer voor die vuiligheid vergat…….in plaats van die teennagel te lichten.
  Het heerschap stond op het punt om vakantie te gaan…..en ze was de laatste van het bezoekuurtje.

  Kwoudermaarmeezegge……dat er veel…. héél veel mogelijk is bij die aandoening…….dat er weinig mee te verdienen is…….en je niet te helpen bent als je niet in staat bent, cq het verdomd om je verantwoordelijk voor je eigen bestaan te nemen.

  Zucht!

  • ´en je niet te helpen bent als je niet in staat bent, cq het verdomd om je verantwoordelijk voor je eigen bestaan te nemen.´

   Heb soms zo´n soort gesprekje en wat ik steevast terug krijg van de mensen waarmee ik spreek, is: ´Ja, maar wat moet ik dan? – Ik slik gewoon maar die medicijnen .. anders gaat het fout.´ Dan houd ik verder lekker m´n mond dicht. Vrije keuze..

 9. Voor wie nog op Feestboek zit: (ik niet meer, ik ging van ban naar ban 😝) De Natuurapotheek is een leerzame groep waar je veel info kan vinden over natuurlijke middelen bij allerlei aandoeningen. Daar las ik ook de getuigenissen van twee mensen met darmkanker die aan de natriumbicarbonaat gegaan zijn……

 10. Helder. Daar hebben we wat aan hier. Heb of een account……kom er zelden (heb het altijd als een pokkeding ervaren)……maar daar een blik op werpen…..who nows

  Thnx 😘

 11. Nou dan kunnen ze hun hart ophalen want door die gifspuiten stijgt het aantal kankerpatienten explosief. Ruimt lekker op zo dan. Het Kalergie plan op volle kracht vooruit.
  Sorry people, na een dag zorg voor m’n moeder van 92 met mensonterende toestanden ben ik nog meer afgestompt dan normaal. Even een nachtje slapen en bijtanken om morgen weer wat vriendelijker te zijn…

 12. CBD is behulpzaam wordt hier en daar onderzocht. Helpt bij mij voor slapen. Geen spierverslappers of zenuwstoppers meer nodig.

 13. We worden dagelijks gebombardeerd met gifstoffen. Waar zitten al die toxines in?
  We worden letterlijk gebombardeerd met gifstoffen en de overheid en de farmaceutische industrie laten deze stoffen schaamteloos toe, omdat ze er financieel beter van worden.
  Zij worden er rijker van en wij worden er zieker van.
  https://t.me/GEZONDwereldnieuws_telegram

  The Art Of Living.
  A very significant and beautiful intention that all of us carry inside our minds is of making our lives full of plenty of joy in every sphere that is connected to us e.g.
  If our relationships lack love then the first thing that comes to our mind is to make ourselves so nice as a person so that people around us respect us and we receive love from them and life becomes fulfilling by doing that.

  The Earth is shifting to a higher vibration from third density to fourth and fifth density.
  For you to survive on the New Earth you must also change your frequency to match that of the New Earth.
  Unless you make that change your body frequency will be incompatible with these new frequencies and you will have to leave. You have a choice, prepare to ascend or transfer to another third density planet.

  We are not connected to 7, but to 12 chakras!
  A whole cosmos opens up for you. “For the newcomers”.
  Remember there are five beautiful aspects of our lives that need to be made perfect in every way.
  One is our physical costume or body which we need to take care of in every way including our health and physical personality which helps us in achieving life’s purpose through it.

  Spirituality helps us in making proper use of our body for achieving our purpose.
  This is called karma yoga or the art of performing day-to-day karmas in the remembrance of God yourself for making the actions successful.
  Another aspect is our mind which is also like a temple in which we need to always have pure thoughts and feelings as well as emotions. Our mind is the place where our entire life originates and everything we do on a physical level first takes place in our mind.

  Remember the negatives and the positives will at times exist in our minds but it is the extent of both which matters. The NEGATIVE needs to be MINIMAL and the POSITIVE needs to be AS MUCH as POSSIBLE.
  Our wealth is a third aspect of our lives, which needless to say, is important in its own way and life would be incomplete without it.

  De ziel accepteert geen uitsluitsels…..de mens legt er zelf met zijn ratio een sluier over.
  Maarten Oversier | Podcast of Hope….er is nog hope als je dat niet doet…
  https://youtu.be/m_WO3LbDufM

  Real love is uplifting together.
  To live your talent from the soul is to be “real” Your talent is your previously acquired knowledge from past lives.
  You have to understand how the universe works.
  ‘All is Atum’ – Red Shift Blue Shift https://youtu.be/vEh7_momVQ8

  THE 7 CHAKRAS explained by Hans Wilhelm
  How do these 7 energy centers keep our body healthy?
  We have to become God-like/Divine and there is no longer any “work” needed.
  My understanding is that we are to strive to reach the “top”, the crown chakra which also means mastery.
  https://youtu.be/ccEfmVRUYKg

  You are God & The Ego = The Devil https://youtu.be/Vm2p1s1ZxnY

  Aquarius periode 2000-4000 = Authenticity, Respect, Mother earth Transformation, Unity, Holism, Love, Acceptance, Charity, Compassion, Freedom, Free will

 14. Jan vertelt hoe traumatische ervaringen uit het verleden invloed kunnen hebben op de ontwikkeling en het functioneren van het zenuwstelsel. Het herstellen van ontwikkelingstrauma is een langdurig proces dat veel betrokkenheid vereist, zoals ritmisch ademhalen en het creëren van een gevoel van veiligheid. https://youtu.be/npwmYj_IF70

 15. @Andreas:

  ‘We worden dagelijks gebombardeerd met gifstoffen’. Klopt. Ook vanuit de lucht.
  Het gekke is, wij wonen sinds 10 jaar landelijk. Maar dit jaar merk ik zulke wezenlijke verschillen met voorgaande jaren. We hebben meerdere vlinderstruiken in de tuin. Voorgaande jaren krioelde het van de vlinders en allerlei andere insecten, waaronder veel bijen. Dit jaar is het opmerkelijk stil op die mooie grote pluimen.
  Kikkers, soms dacht ik ‘s nachts wel eens: ‘Nou kikkertjes, mag het wat minder luidruchtig??’ Dit jaar is het zo stil.
  En dan, als je naar de lucht kijkt moet je heel lang kijken om zwaluwen te ontdekken. Heel af en toe zie ik er een. Voorheen vlogen er heel veel zwaluwen. Musjes zijn ook bijna verdwenen.

  Alles vergiftigd door die chemtrails??! Of door die vervloekte zendmast op 65 meter afstand? (5G). Wat de oorzaak ook moge zijn. Het is walgelijk.

 16. Hier op het platteland in Costa Rica idem. Haast geen vlinder meer, geen overvliegende kakatoe´s of Loro´ s. Zie hier geem chemtrails, du wat zou het kunnen zijn?

  • Hebben ze misschien insecten gegeten die met gifstoffen zijn bewerkt? Of straling via de lucht, satellieten, veranderingen van magneetvelden? Meer kan ik niet bedenken, misschien de anderen wel?

 17. Suiker is nodig om je spieren goed te laten functioneren
  Suiker is een brandstof. Dat wil zeggen dat het je lichaam de energie levert die nodig is om te kunnen functioneren. Spieren zijn harde werkers.

  De alvleesklier / het pancreas [ als de alvleesklier niet kapot gespoten is door vaccins ]
  produceert insuline en maakt van suiker glucose.
  De lever maakt van glucose …. glycogeen en slaat het op in de spieren.
  Adrenaline maakt van glycogeen weer glucose als je [extra] energie nodig hebt.
  Zo werkt het ongeveer!

  De overheid/elite heeft het goed met je voor ……..

  Waar zijn al die suikerfabrieken gebleven?

  https://fabriekofiel.com/suikerfabrieken/

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Suikerfabriek

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Suikerindustrie_in_Amsterdam

  • En stiekemweg stoppen ze het overal in. Ook in producten waar geen ‘light’ op staat. En vergeet ook acesulfaam-k niet. Mogelijk nóg erger dan aspartaam.

 18. Door de hetse tegen anti-parasitaire middelen tbv behandeling v Covid is veel onderzoek gedaan naar die middelen. Wat blijkt, Ivermectine, HydroxyChloroquine (HCQ) blijken niet alleen goed tegen Covid te werken maar ook nog eens de situatie van kankerpatiënten sterk te verbeteren. Het is al lsng bekend dat het goedkope Fenbendasole (Panacur) zeer goed werkt bij kanker, en zo goed als geen bijwerkingen heeft. Veel mensen blijven het slikken als profylaxe! Zie: mycancerstory.rocks van Joe Tippens voor meer achtergrond en gebruiks protocol. Te koop in de dierenwinkel als anti-parasitair middel voor dieren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in