De globalistische-‘progressieve’ miljardair George Soros verklaarde op 11 mei dat de Coronapandemie de crisis was waar hij zijn hele leven op had gewacht en die een onvoorstelbare sociale revolutie mogelijk maakte die onder andere omstandigheden onvoorstelbaar was.

In zijn ogen was in de periode na de pandemie maar één ding zeker: er zou geen terugkeer naar de wereld ervoor meer zijn. Wat de rest betreft, namelijk de vorm die staten en allianties zouden aannemen, is een mysterie dat nog moest worden ontdekt, schrijft Unser Mitteleuropa.

Nog voordat deze pandemie de wereld trof, was het voor mij duidelijk dat we in revolutionaire tijden leefden, waarin wat in normale tijden onmogelijk of zelfs onvoorstelbaar leek, niet alleen mogelijk zou worden, maar een absolute noodzaak is, legde hij in cryptische vorm uit in een interview met het tijdschrift Project Syndicaat, waar hij zelf regelmatig publiceert.

In Frankrijk had Emmanuel Macron bijna exact dezelfde woorden gebruikt op de dag van de aankondiging van de eerste beperkingen in verband met de Corona, en men kan alleen maar de opvallende gelijkenis tussen de twee uitspraken opmerken, die blijkbaar uit dezelfde gedachteschool voortkomen.

Opvallend is ook de verrassende gave van profetie die aan de twee mannen lijkt te zijn gegeven. Men krijgt de indruk dat een boek of een scenario hier vanaf het einde wordt gelezen.

Wat uiteindelijk fascineert is de apocalyptische en messianistische toon waarin gesproken wordt over een nieuwe wereld die na de sprong in het grote zwarte gat uit de ruïnes van de oude wereld geboren moet worden. En hierin kunnen we zien hoe onze lieve globalisten, die zich in hun grote schoenen zo subtiel voelen, ons terugbrengen naar hun beroemde “Ordo ab chao” (Orde uit chaos, lijfspreuk van de vrijmetselarij) theorie.

  200 miljoen Amerikanen zijn gestorven aan het Coronavirus - volgens Biden

Soros vervolgde:

Toen kwam COVID-19, die het leven van mensen volledig veranderde en aanzienlijke gedragsveranderingen vereiste. Dit is een ongekende gebeurtenis die in deze combinatie waarschijnlijk nog nooit eerder is gebeurd. En het daagt echt het voortbestaan van onze cultuur uit.

Soros heeft in zijn jeugd de Tweede Wereldoorlog meegemaakt. En de wereld heeft al veel dodelijker pandemieën meegemaakt dan Covid-19, zoals de Spaanse griep. Toch was de huidige crisis volgens hem anders dan alle andere:

We leren heel snel en weten nu veel meer over het virus dan toen het voor het eerst verscheen, maar we schieten als het ware op een bewegend doelwit omdat het virus zelf snelle mutaties ondergaat.

En toch is er niets wat we zeker weten.

Topwetenschappers, die systematisch gecensureerd worden op het internet, zeggen dat het onnauwkeurig is om te spreken van mutaties van het virus, aangezien er nog nooit een virus nooit naar behoren is geïdentificeerd; er zijn alleen verschillende pathologieën of syndromen waarvoor om redenen van politiek opportunisme de naam Covid-19 is gevonden.

Soros schat dat de ontwikkeling van een vaccin lang zal duren. En zelfs nadat zo’n vaccin is ontwikkeld, zouden we gedwongen zijn om het elk jaar te veranderen “omdat het virus hoogstwaarschijnlijk zal veranderen. Hetzelfde gebeurt elk jaar met het griepvaccin” voegt hij eraan toe.

Akkoord, maar het verschil is dat de hele planeet niet verlamd is telkens als de griep woedt. Wat als het vreselijke Covid-19 virus volgende winter terugkomt? Zal het dan nodig zijn om alle landen weer volledig tot stilstand te brengen? Of zal iemand eindelijk het idee krijgen om de cijfers van INSEE of WHO te vergelijken om te zien dat ze niet zijn veranderd ten opzichte van vorig jaar? En dat het enige dat is veranderd ten opzichte van het verleden, de brutale en exhibitionistische enscenering van menselijke drama’s was met een schaamteloze instrumentatie van de dood en het lijden van de slachtoffers en hun families?

  Luchthavens beginnen 'Covid-passen' te gebruiken om niet-gevaccineerde mensen uit te sluiten

Georges Soros ziet deze crisis als een kans om de mensen dichter bij elkaar te brengen na het overwinnen van hun angsten en reflexen van terugtrekking, en om de natiestaten te overwinnen.

Met name Europa, als “onvolledige Unie”, zou na de crisis des te kwetsbaarder zijn voor zijn plannen.

Is er nog iemand die het verhaal van de vleermuizen gelooft? Deze vleermuizen, zijn dat niet eerder George Soros en zijn globalistische handlangers?

George Soros geeft toe dat hij profiteerde van nazi-oorlogsmisdaden en voelt zich niet schuldig

Vorig artikelDuitsland: Samir A. vermoordt zijn kinderen – de media zwijgen
Volgend artikelMoskeeën vrij van Corona-voorschriften?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Georges Sorosals er niemand je het hoofd inslaat zal iemand anders het wel doen duizenden die je hun zaak liet sluiten kunnen je beestenkop inslaan omdat ze alles verloren hebben, hou de eer aan jezelf en spuit je rot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in