© Elekes Andor (CC BY-SA)

De EU is van plan een asielcentrum te bouwen aan haar buitengrens waar asielzoekers snel zullen worden behandeld. Het is een van de voorstellen van de Europese Commissie, meldt Sverige Radio.

Midden volgende week zal de Zweedse EU-commissaris Ylva Johansson het voorstel van de Europese Commissie voor een nieuw immigratiebeleid voor de Unie presenteren.

Eerder deze week bleek dat de Commissie de Dublinverordening wilde afschaffen en in plaats daarvan “solidariteit” tussen de landen op het gebied van immigratie wilde invoeren.

Volgens SR is een ander voorstel voor de EU om een asielcentrum aan de buitengrens te bouwen waar “vluchtelingen en migranten” sneller zullen worden verdeeld in degenen die asielrechten hebben en degenen die dat niet hebben.

De EU is ook van plan om in het Middellandse-Zeegebied zogeheten gecoördineerde reddingsoperaties in te voeren om immigranten van de verdrinkingsdood te redden.

Daarnaast zal de nadruk liggen op terugkeer, terwijl de uitzettingen binnen de Unie zullen worden geharmoniseerd. De Europese Commissie wil ook geld investeren om jonge Afrikanen in hun eigen land te laten blijven.

SR schrijft ook dat de Commissie Hongarije en Polen, die weigeren om niet-Europese immigranten op te nemen, niet langer wil straffen, maar de landen “verantwoordelijkheid” laat nemen door bijvoorbeeld met personeel aan de grens bij te dragen en daar asielaanvragen en -weigeringen te behandelen.

Engeland heeft momenteel 62,5 miljard euro bespaard door Brexit

“State of the Nation” toespraak van premier Viktor Orbán

4 REACTIES

 1. Ironische misdaden tegen het verstand, verkondigen en beloop, achterstevoren, ondersteboven, averechts en andersom; en dan tegengesteld, achterstevoren, net zo ondersteboven, averechts en andersom herhalen.

  “Het is opmerkelijk dat de staten wier publieke opinie in het voordeel van de [asielzoekers] is, allemaal weigeren (onze) [asielzoekers] (van ons) te accepteren.
  Ze zeggen dat ze geweldige pioniers van cultuur zijn, genieën in economie, diplomatie, filosofie en poëzie, maar zodra we proberen een van deze genieën op hen te drukken, [verleggen] ze hun grenzen:

  ‘Nee nee! We willen ze niet! ‘ Ik denk dat het uniek moet zijn in de geschiedenis van de wereld, mensen die genieën afwijzen.”

  • Ironische misdaden tegen het verstand, verkondigen en beloop, achterstevoren, ondersteboven, averechts en andersom; en dan tegengesteld, achterstevoren, net zo ondersteboven, averechts en andersom herhalen.

   “Het is opmerkelijk dat de staten wier publieke opinie in het voordeel van de [asielzoekers] is, allemaal weigeren (onze) [asielzoekers] (van ons) te accepteren.
   Ze zeggen dat ze geweldige pioniers van cultuur zijn, genieën in economie, diplomatie, filosofie en poëzie, maar zodra we proberen een van deze genieën aan hen opdringen, [verleggen] ze hun grenzen:

   ‘Nee nee! We willen ze niet! ‘ Ik denk dat het uniek moet zijn in de geschiedenis van de wereld, mensen die genieën afwijzen.”

 2. De blanke mensen willen hun landen behouden zoals ze zijn. Dat de door blanken bewoonde landen zijn wat ze zijn, is trouwens de voornaamste reden waarom niet-blanken allemaal naar hier willen komen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here