Alweer! Wrede kindermoord in Beieren – en de mainstream media zwijgen of verdoezelen: In het rustige Schwarzach (district Straubing-Bogen, 2.800 inwoners) heeft een “vader” zijn twee kinderen, een jongen van acht en een meisje van zes vermoord. De dader die van Arabische afkomst is, wilde – zoals in sommige archaïsche culturen gebruikelijk is – wraak nemen op zijn partner, die gescheiden van hem leefde.

Foto: Straubing/Niederbayern: ‘Familievader’ Samir A. vermoordde op brute wijze zijn twee kinderen om wraak te nemen op zijn partner.

Samir A. – levensgevaarlijke partner

Op donderdag rond 22.30 uur vertelde een beller het politiebureau van Straubing dat ze een telefoontje had gekregen van een “36-jarige kennis” en dat ze op basis van het telefoongesprek vreesde dat de man waarschijnlijk suïcidale bedoelingen had, schrijft PI-News.

De politie controleerde vervolgens het huisadres van de man en andere bekende woonadressen. Ondertussen belde de 36-jarige moordenaar Samir A. zijn 29-jarige ex-partner, de moeder van de twee kinderen, die van hem was gescheiden, zonder zijn verblijfplaats te onthullen.

Uit het bericht van het politiebureau van Straubing:

Omdat het appartement van de man niet werd geopend, beval de politie om het appartement te laten openen door een slotenmaker. Twee kinderen, een jongen van 8 en een meisje van 6 jaar oud, werden door de politie dood aangetroffen in het appartement van de 36-jarige man. Het vermoeden bestaat dat de kinderen waren gestorven door invloed van buitenaf. Op basis van het eerste onderzoek van de rechercheafdeling van Straubing werd ’s nachts de verdenking gericht tegen de 36-jarige vader, die afwisselend met hun moeder voor de kinderen zorgde. Een grootschalige zoekactie was in eerste instantie niet succesvol.

De kindermoordenaar heeft zich onder druk van de politie overgegeven en werd vrijdag aan de onderzoeksrechter van de districtsrechtbank van Regensburg voorgeleid. Op verzoek van het parket heeft de rechtbank een aanhoudingsbevel uitgevaardigd op grond van de dringende verdenking van doodslag: “Het exacte verloop van het misdrijf en de achtergrond van het misdrijf zijn momenteel het onderwerp van het onderzoek”.

Een geschokte buurtbewoner: “Het is ongelooflijk dat zoiets hier gebeurt”. Een buurman over de vermoedelijke dader: “Hij ging altijd veel naar buiten om te roken en te bellen”. Samir A. zou twee maanden in het appartement van de plaats delict hebben gewoond, dat rijkelijk door de verhuurder en de belastingbetalers is gerenoveerd. Volgens de berichten van de buren was de moeder waarschijnlijk aan het werk, terwijl de “bescherming zoekende” vader de gezamenlijke kinderen vermoorden.

  Een Duitse huis- en spoedarts is bezorgd over de COVID-19 vaccinatie - "Voor de toekomst verwacht ik een toename van pathologische verschijnselen van allerlei aard, vooral bij voorheen gezonde jonge mensen"

Zoals gebruikelijk zwijgen de mainstream media – ook de lokale media – of brengen ze in verkorte vorm verslag uit.

De links-populistische Sueddeutsche Zeitung beschrijft de dader neutraal:

Vader zou zijn twee kinderen hebben vermoord – Na de ontdekking van de twee lichamen in Schwarzach zit de man in hechtenis. De achtergrond is onduidelijk.

Omdat bescherming van misdadigers in de Duitse linkse staat topprioriteit is: Zal Samir A. de komende jaren waarschijnlijk op kosten van de Duitse belastingbetaler (tegen 4.500 euro per maand / 54.000 euro per jaar aan gevangeniskosten) genieten van psychologisch traumamanagement, fijngevoelige danstherapie en het beste juridische advies van “zijn” verdedigingsadvocaten en tolken uit de asielsector. Cultureel gevoelige versoepeling van zijn straf op grond van “onbekendheid met de Duitse taal en cultuur” als een kleine blijk van waardering voor de kindermoordmigrant zal waarschijnlijk wederom plaatsvinden. In een land waar we goed en graag moorden!

Bloedbad in Duitsland: Turk snijdt kinderen in bed de keel door

Vorig artikelDe toekomstige oorlog: Hoe ziet de bestorming van grote steden en stedelijke gebieden eruit?
Volgend artikelGeorges Soros: Het Coronavirus, een existentiële crisis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in