Er wordt hevig gevochten in Bakhmut. In de video pinnen de Russen Oekraïense troepen vast in gebouwen Er volgen  gerichte bombardementen op de gebouwen. Volgens Russische bronnen werden ten minste 13 Oekraïense soldaten op tragische wijze gedood.

Ze zijn allemaal begraven in de ruïnes. Momenteel wordt er aan de rand van Bakhmut zwaar gebombardeerd op Oekraïense stellingen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin aan de Nieuwe Wereld Orde: Je hebt nog niets gezienVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Russisch parlementslid zegt: "Londen zal eerst gebombardeerd worden"

17 REACTIES

 1. Let ook op de banden tussen Afrika en Rusland, Afrika en Iran. Waarom? Omdat dit extra redenen zijn voor de Ziomaffia, kuch, ik bedoel natuurlijk de USA, om actie te ondernemen voor ‘democratie’. Zie hier:

  https://www.ozy.com/pg/newsletter/the-daily-dose/455584/

  “MALI TURNS TO IRAN FOR ECONOMIC LIFELINE
  Mali is strengthening ties with Iran’s “emerging economy” as it seeks to shore up international support amid continued ostracization by Western countries. Following a coup in 2020 and another in 2021, Western nations have withdrawn military support from Mali until it reestablishes democratic elections. This withdrawal has led the country to seek support elsewhere.”

  (Let op dat je OZY heel kritisch leest, want ze zitten doorgaans aan de verkeerde kant van de logica met hun interpretaties en presentaties. Maar je haalt er zelf de feiten uit die van belang zijn. Zoals deze.)

 2. Het is oorlog dus vallen er doden. Een week of twee geleden gebruikte het Oekraïense leger zelf gemaakte vuile bommen/graten die in een oorlog niet zijn toegestaan. Die maken hun eigen regels om mee te vechten tegen de oorlogen afspraken in. Als Rusland dat zou doen dan staat de westerse wereld, VS, op zijn kop.

 3. Als een man weigert, wordt ie doodgechoten; als er 1000 weigeren, krijgen ze een lintje.
  Als er eentje schreeuwt, is dat hysterisch
  Als er 1000 schreeuwen,heet dat historisch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here