Er wordt hevig gevochten in Bakhmut. In de video pinnen de Russen Oekraïense troepen vast in gebouwen Er volgen  gerichte bombardementen op de gebouwen. Volgens Russische bronnen werden ten minste 13 Oekraïense soldaten op tragische wijze gedood.

Ze zijn allemaal begraven in de ruïnes. Momenteel wordt er aan de rand van Bakhmut zwaar gebombardeerd op Oekraïense stellingen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin aan de Nieuwe Wereld Orde: Je hebt nog niets gezienVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Hoe lang blijft de Westerse steun voor Oekraïne duren gezien de pijn in eigen land?
Vorig artikel55 performers die eind 2022 tot en met 2023 instorten of sterven op het podium of live voor de camera
Volgend artikelVerraden door een vriend – Franse historicus schetst Duits-Amerikaans dilemma
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Let ook op de banden tussen Afrika en Rusland, Afrika en Iran. Waarom? Omdat dit extra redenen zijn voor de Ziomaffia, kuch, ik bedoel natuurlijk de USA, om actie te ondernemen voor ‘democratie’. Zie hier:

  https://www.ozy.com/pg/newsletter/the-daily-dose/455584/

  “MALI TURNS TO IRAN FOR ECONOMIC LIFELINE
  Mali is strengthening ties with Iran’s “emerging economy” as it seeks to shore up international support amid continued ostracization by Western countries. Following a coup in 2020 and another in 2021, Western nations have withdrawn military support from Mali until it reestablishes democratic elections. This withdrawal has led the country to seek support elsewhere.”

  (Let op dat je OZY heel kritisch leest, want ze zitten doorgaans aan de verkeerde kant van de logica met hun interpretaties en presentaties. Maar je haalt er zelf de feiten uit die van belang zijn. Zoals deze.)

 2. Het is oorlog dus vallen er doden. Een week of twee geleden gebruikte het Oekraïense leger zelf gemaakte vuile bommen/graten die in een oorlog niet zijn toegestaan. Die maken hun eigen regels om mee te vechten tegen de oorlogen afspraken in. Als Rusland dat zou doen dan staat de westerse wereld, VS, op zijn kop.

 3. Als een man weigert, wordt ie doodgechoten; als er 1000 weigeren, krijgen ze een lintje.
  Als er eentje schreeuwt, is dat hysterisch
  Als er 1000 schreeuwen,heet dat historisch

   • Leuke spreuk maar u beschikt waarschijnlijk over de rijkdom dat u niet gezien en ervaren heeft van dichtbij wat ‘ons soort mensen’ helaas niet meer kan uitwissen…

    • Wat Nederlandse militairen hebben ervaren sinds Korea is relatief kinderspel vergeleken met het WOII oostfront en wat er nu plaats vindt in de SMO.

     Mijn pa was OVWer die drie jaar non-stop gediend heeft als plv pelotonscommandant in de Mariniersbrigade op Oost-Java en ondanks dat er indrukwekkend akelige situaties voorgevallen zijn was het volgens hem in geen vergelijk met de slachtingen zoals in WOI, WOII en Korea/Indochina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in