Amerika’s betrokkenheid bij de oorlog in Oekraïne houdt mogelijk verband met de LGBTQ-agenda. In een aflevering van “Good Morning, Patriot” sprak de presentator over hoe de Democraten Oekraïne steunen omdat Rusland staat voor het traditionele gezin en weigert te “buigen” voor de LGBTQ-agenda, bericht Mary Villareal.

In februari kondigde de Russische president Vladimir Poetin een grootschalige oorlog tegen Oekraïne aan. Hij wijdde echter een hele paragraaf aan de ondermijning van traditionele waarden door het Westen.

“Eerlijk gezegd zijn de pogingen om ons in hun eigen belang te gebruiken tot voor kort nooit opgehouden: ze probeerden onze traditionele waarden te vernietigen en ons hun valse waarden op te dringen die ons, ons volk, van binnenuit zouden uithollen. De opvattingen die zij op agressieve wijze aan hun landen hebben opgelegd, opvattingen die rechtstreeks leiden tot verloedering en ontaarding omdat ze in strijd zijn met de menselijke natuur,” zei Poetin.

Hij voegde er puntig aan toe: “Dit gaat niet gebeuren. Niemand is daar ooit in geslaagd en dat zal ook nu niet lukken.”

Wie de Russische politiek en samenleving volgt, kent dit verhaal wellicht. In 2012, in de nasleep van massale protesten en dalende populariteit, omarmde Poetin volmondig het begrip “traditionele waarden” als ideologie die zowel het binnenlands als het buitenlands beleid stuurt.

Hoewel hij vage en ongedefinieerde begrippen gebruikt, worden traditionele waarden gezien als patriottisme, spiritualiteit, verankering in de geschiedenis, respect voor autoriteit en naleving van heteronormatieve en patriarchale idealen over gezin en geslacht.

In die retoriek zijn LGBT-rechten, feminisme, multiculturalisme en atheïsme niet alleen vreemd, maar zelfs een existentiële bedreiging voor hun land.

  Komediant Zelensky zegt tegen het Duitse parlement dat zij de schuld zijn van een nieuwe Holocaust in Oekraïne

Poetin: Liberalisme is achterhaald

Onlangs hekelde Poetin de cancelcultuur en de transrechten en noemde de propaganda voor gender vloeibaarheid een “misdaad tegen de mensheid.”

Poetin viel afgelopen oktober het westerse liberalisme aan in een toespraak waarin hij beide kwesties aan de kaak stelde tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de Valdai Discussion Club in Sochi. Tijdens zijn toespraak benadrukte Poetin dat zijn land moet vasthouden aan zijn eigen spirituele waarden en historische tradities, terwijl hij duidelijke “sociaal-culturele verstoringen” ziet in het Westen.

Bovendien geloven sommige Westerlingen feitelijk dat “het agressief schrappen van hele bladzijden uit hun eigen geschiedenis, omgekeerde discriminatie van de meerderheid in het belang van minderheden … een beweging in de richting van publieke vernieuwing vormen,” zei Poetin. “Dat is hun goed recht, maar wij vragen hen weg te blijven van ons huis. Wij hebben een ander standpunt.”

Poetin zei dat het liberalisme “achterhaald” is en heeft luidkeels gepleit voor wat hij beschouwt als traditionele gezinswaarden. In zijn opmerkingen van oktober zei hij ook dat het idee dat kinderen wordt geleerd dat “een jongen een meisje kan worden en omgekeerd” monsterlijk is en “op het randje van een misdaad tegen de mensheid.”

Hij suggereerde ook dat voorstanders van “transgenderrechten” het einde eisen van “fundamentele zaken als moeder, vader, familie of geslachtsverschillen.”

Poetin probeert te laten zien dat hij staat voor waarden die de samenleving niet zullen verdelen en in chaos storten, aldus Matthew Sussex, een Rusland-expert aan de Australian National University. “Aan de ene kant is het een verenigende boodschap. Maar aan de andere kant raakt het wel … de transgender- en homogemeenschappen die de Russische regering als doelwit blijft beschouwen,” zei hij.

  Zullen de Russische linies in Oekraïne afbrokkelen?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Onder Satan’s banierVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOnze wapens zijn de waarheid. Daarom is onze zaak juist. Daarom zal de overwinning voor ons zijn!
Volgend artikelKunnen de Verenigde Staten een tweefrontenoorlog voeren?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

51 REACTIES

  • Idd; die gasten zijn devianten. Net als bij kudde dieren, horen ze buiten de kudde; in een inrichting.
   Als iemand sexueel deviant is, is hij ook in andere delen van van zijn hersenpan gestoord.
   Zie Rutte. Om het simpel te zeggen: hij groeide op in een gereformeerde omgeving (zoals ze in Friesland zeggen: wel eens een NORMALE gereformeerde gezien?), daarbij was hij klein, en werd waarschijnelijk veel gepest, ook door de meiden.

   Daarom neemt hij nu wraak; hijmoet en zal de samenleving verpesten; dat zal ze leren!

   Macron, Trudeau, Biden:alle drie sexueel devianten.

   Voor hogere functies bij de staat, zou een psychiater verklaring van “normaal”afgegeven moeten worden ge-eist.

   Zie waar het in NL toe voert: masturbatielessen voor kleuters van 4-5 jaar; op de lagere school sexlessen voor homo sex met negers…
   Een generatie gestoorde gedegenereerden wordt afgeleverd.
   Proost!

 1. Ik wijk af van de mening dat homofilie niet normaal zou zijn, respecteer echter wel bijvoorbeeld die mening zoals een Putin die heeft.
  Las eens dat in het zwangere lichaam van een vrouw de sexuele voorkeur zich daar al ontwikkeld, het leven en opgroeien in een gezin met 2 mannen of 2 vrouwen als ouders heeft dit geen effect, Putin kan dit vinden en miljoenen mensen denken dat ook maar het is op niks gestoelt, maar wees vooral vrij om te vinden en denken,schrijven wat je vind, doe ik ook.
  Het Westen legt echter wel zijn wil op aan ieder ander en elke ander land/volk/leider die niet meeloopt moet afgezet,monddood of kapot gemaakt worden en daarin heeft Putin 300% gelijk, moge de Russen zegevieren en dat er weer plek is voor souverein denken,handelen.

  • is wel degelijk gestoeld op feiten, procentueel gezien (als ge dus honderd flikkergezinnen pakt en honderd heterogezinnen en de vergelijking maakt) worden kinderen die opgroeien in een alfabetgezin MEER misbruikt dan kinderen die opgroeien in een normaal, gezond gezin…..
   we leven echter in een ‘woke cancelculture’maatschappij waar dergelijke bewezen feiten onder de mat moeten geveegd worden omwille van de ‘gevoelige’ rechten van minderheden (in dit geval serieus kleine minderheden) en de deugddoeners die zo gefocust zijn om te bewijzen dat ze ‘moreel superieur’ zijn dat ze in werkelijkheid, omdat ze de reële gevolgen van hun gezever BEWUST negeren, inferieure mensen zijn….

   • Ik heb het niet over misbruik, ik beweer dat iemand als kind in een homogezin niet perse homosexueel hoeft te worden, het is niet erfelijk omdat je dat sexuele gedrag wel of niet voelt, je kunt er bang voor zijn als hetero (ik niet) maar het is nonsen om te geloven dat je homosexualiteit kunt overdragen op jouw kinderen!

    • Ouders zijn een rolmodel voor kinderen.
     Homo ouders promoten homofilie naar “hun”kinderen en brengen homofilie als normaal en ideaal.

     dat heeft wel degelijk invloed op de keuze om wel/niet homo te worden; en een sterke invloed!
     Dan bedoel ik koters die ge adopteerd zijn.
     Eigen kinderen: wel degelijk is gedrag/voorkeur in ieder geval voor een groot deel erfelijk bepaald.

     Natuurlijk is er meer kindermisbruik in homo gezinnen; homofilie is per definitie abnormaal, deviant.

     Normaal is wat nodig is voor de in stand houding van het soort, en de kwaliteit van het soort.
     Al;les anders is deviant gedrag.

     Door deviant gedrag te beschouwen als normaal, en zelfs te promoten: dat is decadentie en het einde van een gezonde samenleving.

     kan je net zo goed moslim worden; M had ook sex met mannen vrouwen jongens meisjes babies,ezels, kamelen, paarden schapen en geiten.

   • Hoeveel ´normale, gezonde´ gezinnen zijn er nog? Seksueel- en/of emotioneel misbruik scoort al decennia hoog. Rond 1985 is er een rapport uitgegeven waarin werd gesteld dat circa één op de drie meisje en circa één op de vier jongens seksueel werd misbruikt. Dat is dus voor de zogenaamde ´woke´ periode. Dus dat rapport zou ik weleens willen zien en dan graag met de namen van de zogenaamde hooggeplaatsten in deze wereld die met man en macht door hun onderdanen beschermd worden (…). En wat wordt er bedoeld met ´flikker gezinnen´? De mannelijke homoseksuelen? Er zijn namelijk ook vrouwen die aan seksueel misbruik doen. Heb een mannelijke tweeling in volwassen stadium gekend welke dit is overkomen. Beiden aan de drank. Aangaande homoseksuelen zijn er verscheidene gradaties. Zo ken ik mannelijke homoseksuelen die kotsen op de gay parade en geen macho instelling hebben. Ook ken ik mannelijke homoseksuelen die opgewonden worden van jongere jongens net als een redelijk aantal mannelijke heteroseksuelen opgewonden worden van jongere meisjes. Het gaat er in deze tijd om dit alles te normaliseren inclusief het normaliseren van een scala aan andere afwijkingen zoals geformuleerd in de eindeloze opsomming van de XXX binnen de hedendaagse regenboogbeweging. Er zijn grenzen… maar men wil grenzeloos. Zoals Sodom en Gomorrah, inclusief pedofilie, necrofilie en bestialiteit. Dit alles wil men langzaam maar zeker introduceren in onze culturen en in het onderwijs. Degenen die hiermee niet willen meegaan, zijn tevens degenen die verketterd worden. Redelijk ziek mijn inziens.

    • Daaraan wil ik voor de volledigheid toevoegen dat er ook jonge jongens uit de Islamitische culturen zijn die graag meegaan met oudere homoseksuelen. Voordat hierover misverstanden bestaan…

    • Soms is het gewoon goed om niet in hokjes te denken, ik ga niet als hetero praten over hoe een homosexueel moet denken/handelen, want dat is niet aan mij, ben je homo is die persoon gewoon een mens meer niet, niet fout niet goed, niet vriendelijk of een lul, witte mensen hebben soms ook te praten voor zwarte mensen net als met homosexuelen zeg maar, laat hen voor zichzelf spreken, dat erin Heilige boeken van alles staat over homosexuelen hoeft niet te betekenen dat je nooit anders kunt gaan denken als individu of als samenleving over dit onderwerp omdat het nou eenmaal zo beschreven staat in die Heilige Geschriften, ik zeg we zitten nu in 2022 en homo of lesbische mensen behandel ik zover ik kan als gelijkwaardige medemensen net als Joden of Moslims maar ook personen die homofilie als de duivel zien zal ik normaal tewoord staan omdat je moet kunnen denken,zeggen wat je vind ook al denk ik zelf anders snap je, denk zeer autonoom en die instituten van welke religie zij ook zijn beschouw ik alleen maar als onderdrukkers van de mensheid en zie hen meer als Kwaadaardigheid dan een lesbische vrouw als mens, afijn zo zie ik het, mooier kan ik het niet maken.

     • Mijn inziens zit je in een bubbel en kijk je niet verder dan homoseksualiteit. Daarbij staaf je dit aan de Heilige Schriften. Maar wat er nog meer onder de zon is wat het daglicht niet verdragen kan, sluit je uit of daar heb je het verder niet over. Vind het best. Ik heb mijn zegje gedaan alsook enig onderzoek waaronder nogal wat aan werkelijke horror. Heb vele homoseksuelen, vrouwelijk en mannelijk, gekend en nog altijd inclusief een vermoorde transseksueel. Aardige gast waar totaal geen kwaad inzat en die graag rondliep in make up en vrouwenkleren totdat hij verliefd werd op de verkeerde en met de Pakistaanse drugsmaffia in aanraking kwam. Dat werd z´n dood. In z´n eigen hal neergeknald. R.I.P.

      • Zit niet in een bubbel juist niet, ik zie juist veel mensen die in hokjesdenken en praten over vrijheid maar als iemand een andere mening dan de zijne, zij die ander de vrijheid willen ontnemen, hoe noem je dat dan, in strijd met wat zijzelf prediken, komt het hen niet goed uit ontnemen zij de ander de vrijheid, zie ik hierop de site ook erg veel. Zeer conservatieve denkende mensen die wel van alles vinden maar een ander mag daarop vooral niet reageren.
       Ik geloof zeker in een elite die boven de regering bijvoorbeeld in het Witte Huis staat en waar zelfs de President niet weet wie dat zijn, beangstigend, weet dat erin de begroting van dat land gewoon biljoenen dollars verdwenen zijn voor geheime projecten, zoveel geld en daar hoor je niemand over, bizar, ja we noemen dat de Deep State, wel wat over gelezen en gezien, deze organisatie begon te ontstaan onder Kennedy en beide broers wilden die ontstane macht ontmaskeren en moesten daarom dood en dat gebeurde, kan nog veel onderwerpen aandragen maar onderschat mensen niet, weet meer dan je denkt maar ik schrijf niet over alles, doet soms ook niet terzake vanwege dat onderwerp waarop ik reageer.

 2. Versnippering van elke maatschappij op aarde…Poetin heeft hier Alweer 1000% Gelijk waarom hebben we anders nog een regering nodig???? alle waarden worden op een manu militaire manier uitgehold…wat overblijft is… totale Anarchie m.a.w. MAD-MAX….

 3. Een subdoel is om van de ´mensheid´ Baphometjes te maken zodat hun ´Bijbelse´ interpretatie ´man en vrouw vormen één lichaam´ bewerkstelligt wordt. De voedings- en pharmakia Industrie draagt hier grotendeels aan bij. En tegenwoordig ook de hersenspoeling door Snollywood, Media en Onderwijs, inclusief actiegroepen welke gesponsord worden door degenen die ´Baphometjes´ willen promoten en produceren. Dat wil niet zeggen dat er geen individuen gevonden zijn in traditionele stamverbanden die in en met de natuur leven die afwijken van het mannelijke en/of vrouwelijke en deze vrouwelijke mannen werden naar traditie ingedeeld bij de vrouwen en namen zoals de vrouwen inherente werkzaamheden op zich. Dezen werden vervolgens niet verketterd, maar behandeld overeenkomstig bovenstaande normen en waarden.

  • Overigens hangt er in het torentje waar M.P. Rutte zitting heeft een Baphomet aan de wand. Vervolgens heb ik een foto gezien van Rothschild Schwab zich bevindende op een strand uitgedost in een opmerkelijk lederen tuigje om z´n borstkas. Just saying.

  • De Hindoe Beweging zal er wellicht minder moeite mee hebben aangezien zij al sinds heugenis een scala aan goden en godinnen vereren waaronder creaturen die half mens en half iets anders zijn.

   • De introductie van de New Age Beweging in ´het Westen´ zal dan ook geen toeval zijn. Praktisch overal waar je kijkt, zie je wel een boeddha beeldje voor het raam staan. De slangen waarmee deze vaak wordt afgebeeld liggen er nog net niet bij en de massa van deze mensen die zo´n boeddha beeldje voor het raam heeft staan, heeft dan ook werkelijk geen idee van de achterliggende cultuur. Het staat immers zo gezellig en Xenos staat er vol mee enneh het zou ook nog eens geluk brengen, mits .. maar zelfs dat weten velen niet. Ik zou bijna zeggen Grappighaus, wanneer het in wezen niet zo triest zou zijn.

 4. Opmerkelijk op een of andere marnier heb ik wat gemist, hoe het land onze democratische (LBT….enz.) waardes verdedigt maar het love parade en Mekka van migratiestromen Oekraïne heb ik niet gezien.
  Ik zou ze in dat opzicht eerder “conservatief” inschatten beetje “bleek” georiënteerd.
  Maar er is meer vreemd, zoals een joodse president en standbeelden van Banderas.

 5. Daar zit een reden achter. Hun doel is uiteindelijk chaos en geweld onder bevolkingsgroepen zodat ze keihard kunnen optreden tegen straks bv moslims onder het mom van verdraagzaamheid en dus legitiem. Dit zal door de regenboog gemodificeerde NPC mensen toejuicht worden en zo wordt een politiestaat toegejuicht. Deze gemodificeerde mensen gaan zelfs vragen om harder optreden en uitbreiding controle van alles en nog wat. En zo onstaat er een totalitair systeem geheel aangevraagd door de mensen zelf. De emigranten zijn in de val gelokt met gratis geld,eten,woningen maar betalen zo een bittere prijs als ze moeten buigen voor Baphomet.. En de Cabal weet dat deze groep moslims uiteindelijk te onderdrukken is met of zonder mRNA modificatie gezien hun dictators in hun landen waar ze vandaan kwamen. Ondertussen raken wij hier alle normen waarde kwijt, oude folklore, feestjes en gewoonte worden vervangen door bv Halloween en andere leipe offerfeesten en regenboog festiviteiten….Althans dat is het plan..

 6. Vanuit Engeland geweldige foto´s … Verklede politie agenten met als hond verklede agenten mee kruipend op de knieën en handen aan een leren lijn. En een lol dat een ieder had op dit kleurige ´feest´. En kinderen en diens ouders aanschouwden het schouwspel en leren middels onderwijsmodules dat dit heeeeeeeeeeeeel normaal is. ´My Gender My Pride.´ Slikken of stikken!

  V.w.b. Rusland lijkt het erop dat je een regenbooglapje om je kop hebt gewikkeld waardoor je verblind bent. Wel, go 4 it Bloody Den Haag.

  • Ha die anti,

   Enkele jaren geleden liep ik over de grachten van Amsterdam en ik zag een vrouw met een aangelijnde man in een leren honden outfit die op zijn knieën en handen liep.
   Ik dacht bij mijzelf wat voor gestoorde freaks zijn dit.

   Toen ik later thuis kwam, ben ik op het internet gaan zoeken wat dit voor ziekelijk fenomeen is en het blijkt dat deze 2 gestoorde freaks niet de enigste zijn net zoals die verklede politie agenten waarover jij schrijft.

   The Life of The Human Pup
   https://youtu.be/dViIVCg0OpQ

 7. Dit is iets anders dan homo’s, dit zijn doodzieke puppy’s die uit hun lijden moeten worden verlost. Groomers en Satanisten. Oud leger…ur wrong ,Putin zag dit al aankomen jaren terug toen hij bij het wef keek en de houding van de VS detecteerde dus wist dat deze dag ging komen als er foute Cabal aan de macht zou komen. Vanaf toen goud aan gaan leggen en legertech en zelfvoorzienend prio gegegeven. Kinzhal mach 8…geen afweer die deze tegenhoudt. U have see nothing yet….En wij? Burgers in armoede kou en stervend door mRNA serums met fragiel legertje halfdode gevaxxte regenboog warriors.

 8. Het is niet zozeer een probleem dat er homoseksuelen ontstaan, maar het is het ziekelijke circus er om heen, en de dwang die uitgeoefend wordt op jonge mensen om er aan mee te doen. Homoseksualiteit is niet iets dat je kan “aanleren” of “afleren”. Het is aangestuurd door de physiologische processen die jij hebt meegekregen tijdens je ontwikkeling als foetus. Er lijkt ook niets fout mee te zijn, wb de natuurlijke vorm hiervan. Als mensen homoseksualteit als een noodzakelijke onderdrukking van de procreatie gaan zien, dan is het niet zo raar. De natuur doet niets zonder reden. Zeemeeuwen, bijv, vertonen ook meer homoseksueel gedrag als de voedselbronnen schaarser worden, dat leidt dan weer tot minder zeemeuwen, en zo houdt de populatie stand. Volgens homoseksuele vrienden beluister ik dat er veel meer mannen homo zijn, of homo neigingen hebben, dan men zou denken. Zelfs in huwelijken met kinderen. Maar die gasten die karikaturen van vrouwen maken, met hun lispelende gezwam en kontdraaien en aanstellerige gedoe, zijn doorgeslagen flikkers. En dan is er het mentaal gestoorde gedrag met hondemaskers, kettingen, transgenderisme – het hele dominantie gebeuren – dat niks te maken heeft met productieve, menselijke interactie. Wat hier gepromulgeerd wordt is het theater van de waanzin en perversie, met alleen maar 1 doel: onderdrukking en controle. Kindjes mogen na hun 16e ook al omgebouwd worden. Wat een heerlijke manier om weer een beetje aandacht te krijgen… Het gaat zo snel bergafwaarts met de debaucherie hier in het westen… het is meer dan walgelijk. Putin zegt het nog netjes.

  • Voor wat betreft heteroseksuele mannen met homoseksuele neigingen is mijn mening dat e.e.a. aangejaagd wordt door de Snollywood pornocultuur en in elk geval tot tien jaar geleden (toen heb ik mijn Tell Lie Vission de deur uitgedaan) ook op de T.V. te bekijken was. Wat zou er in de hoofdjes van de kinderen omgaan wanneer ze midden in de nacht wakker worden en pappa en/of mamma naar dit soort beelden en gekreun zien kijken?

   Zover ik weet heeft President Poetin homoseksualiteit nooit verboden, maar uitwassen als gay parades wel alsook homohuwelijken verboden. Het homohuwelijk is wanneer ik mij niet vergis geïntroduceerd in Nederland welke navolging kreeg in andere landen. Degene die grote voorstander was en het homohuwelijk heeft gepromoot, is een homoseksuele pedofiel geweest.

   Overigens ben ikzelf altijd ook fel gekant geweest ten opzichte van de Exotische en/of Tropische Zuid-Amerikaanse parades waar de mensen uitgedost in strings enz. door de steden gingen. In mij heeft dus al van jongs af aan een ´conservatief´ gezeten hoe open minded ik verder ook was en daarbij was ik destijds een atheïst al wist ik eveneens van jongs af dat er welzeker meer is tussen hemel en aarde.

   Inderdaad … Het theater van waanzin en perversie. Soms ook waar de kogels je om de oren vliegen zoals destijds in Rotterdam.

 9. “People [transgenders] who cannot accept themselves for what they are, want to force others to accept them for what they are not!”
  De Westerse democratieën worden gegijzeld door militante ‘abnormale’ minderheden die agressieve parades (freak shows) opvoeren om hun ‘abnormale’ levensstijl op te dringen aan de meerderheid van de bevolking.

  • Gehandicapte gender

   Een onderzoek uit 2005 van mensen met BIID vond dat het grotendeels “overlapte” met andere parafilieën. In het onderzoek was 90% van de respondenten man, en van het totale aantal deelnemers gaf 87% toe zich seksueel aangetrokken te voelen tot geamputeerden. Bijna een derde verklaarde dat ze nog minstens één parafilie of seksuele fetisj hadden, waaronder travestie, fetisjisme, masochisme of pedofilie. Onderzoekers merkten op dat er “overeenkomsten waren tussen genderidentiteitsstoornis en deze aandoening.”

   In september bekende Alme aan iNyheter dat zijn identiteit als gehandicapte vrouw seksueel gemotiveerd was. Toen de vraag werd gesteld of hij handelde in de impuls om een ​​seksuele fetisj uit te leven, antwoordde Alme: “Ik weet het niet, misschien wel.”

   https://reduxx.info/norwegian-man-now-identifies-as-a-disabled-woman-uses-wheelchair-almost-full-time/

   • Vaishnavi Sundar, een filmmaker en vrouwenrechtenactiviste, heeft gesproken met meer dan twee dozijn vrouwen uit verschillende landen die zijn gescheiden of hun man hebben verlaten over kwesties met betrekking tot een zelfverklaarde ‘genderidentiteit’.

    Haar aankomende film, Behind the Looking Glass , zal interviews bevatten met deze vrouwen, die soms worden aangeduid als ’transweduwen’.

    In een gesprek met Reduxx over Alme uitte Sundar zijn bezorgdheid over zijn vrouw.

    “Het is niet ongebruikelijk dat trans-identificerende mannen een diep slachtofferschap claimen en van hun vrouw eisen dat ze meespelen. In sommige gevallen gaan deze mannen nog een stapje verder door extra marginalisering te claimen; bijvoorbeeld zichzelf identificeren als joods, of beweren aan een of andere lichamelijke handicap te lijden”, legt Sundar uit.

    “Dit lijkt me gewoon een manier om hun seksuele perversie te bevredigen die gedijt op hulpeloos zijn, of wordt gezien als iemand die verder rechteloos is, daarom meer aandacht verdient, enz. In een voorbeeld beweerde een man dat hij polio had toen hij opgroeide, terwijl er geen enkel bewijs voor was.”

    Sundar zegt dat de vrouwen van mannen die een door parafilie gedreven levensstijl veranderen, soms gevangen zitten door omstandigheden, daarbij verwijzend naar mogelijke financiële, ouderlijke of emotionele afhankelijkheden.

    “Dus zelfs als ze dit gedrag verwarrend, absurd en ronduit beledigend vinden, blijven ze getrouwd, worden ze gedwongen de fetisj te rechtvaardigen en spelen ze mee”, zegt Sundar.

     • Ha die Anti,

      Ik zie je commentaar graag tegemoet op het artikel over de USA (United States of Antichrist) en al haar oorlogen.

      Trouwens ik ben enkele jaren geleden uit Nederland vertrokken en ik ben verhuisd naar Suriname en de overheid hier pusht ook de ziekelijke
      LGBTQI+ (NWO) agenda.

      Twaalfde editie van PRIDE Month Suriname heeft thema ‘Wi Srefi’
      https://www.waterkant.net/suriname/2022/09/30/twaalfde-editie-van-pride-month-suriname-heeft-thema-wi-srefi/?amp

      De meeste Surinaamse ouderen moeten daar niks van hebben, maar helaas worden de jongeren hier wel gehersenspoeld met dit ziekelijke fenomeen 😫😫

      • Maar liefst een hele maand gevuld met die bagger. Ik heb een Surinaamse meid gekend, was m´n buurvrouw, die met haar Nederlandse vriend naar Suriname is gegaan omdat het hier niet meer leuk was. Wat ik leerde van haar was dat de familiebanden in Suriname sterk zijn. Zo sterk zelfs dat kleinkinderen vaak worden opgevoed door grootouders. Ik heb ondertussen de link naar tiktok geplaatst op aangegeven artikel. Zeer de moeite waard van het bekijken … Ik zet ´m voor het gemak hier ook maar even neer.

       Rothschild rechten … 1819 – 2019

       https://vm.tiktok.com/ZMFyBerhG/

       • Ha die Anti,

        Bedankt voor je response.
        Betreft de Surinaamse familiebanden wil ik je het volgende mededelen, deze familiebanden worden heden ten dage afgebroken door de Surinaamse overheid, de Surinaamse TV en de moderne Surinaamse muziek, rap muziek die geweld verheerlijkt en zeer vrouwonvriendelijk is. Kopie van de Amerikaanse rap muziek.

        Ik heb ook een relatie met een Surinaamse vrouw en ik zie hoe sommige van haar (jong volwassen) kinderen worden beïnvloed door al die ziekelijke rotzooi.

        De vrijmetselaars gebruiken overal dezelfde satanische methode.

 10. Waanzin ten top..de gevolgen zullen ook zo zijn…moord en doodslag en de Verkrachtingen zullen normaal zijn..en deze Creaturen zullen gelukkig zijn… Westerse Wereld ❗❗❗❗😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

 11. Leuk antwoord en NPO leek me van een andere Planeet, daarom bekeek ik dat Nooit.. alleen voor voetbal… bedankt voor Uw terechte mening ❤️🇷🇺❗👍👍🔝

 12. ZIEKELIJKE WAARHEID….IN BELGIË MET ZIJN CONGO-VERLEDEN MAG JE ER DE WAARHEID OOK NIET ZEGGEN…ZELFS AL HEB JE ER (zeer duidelijke Oude)Foto’s van ziekelijke westerse wereld..US/UK..aan kop..NAVO en de EU zijn er perfecte spin-ofs van…dus Gelijk heb je voor 1000%•❗❗❗👍…..❤️🇷🇺

 13. Zal ik maar weer eens de realiteit brengen?

  In USA leven in de bajes langgestraften. Daarvan leeft 96% als homo; maar, een jaar na in vrijheidstelling gemeten: nog maar 4%.
  Dat betekent dat homofilie iets is wat (ook) puur opportuun is……

  In redelijk vrije westerse landen is ongeveer 5% homo; naarmate de wetten strenger zijn (islamitische landen b.v.–meer dan 20%.

  Bij moslims moet je wel weten WAT en WIE homo is.
  In Afghanistan was tot in de jaren 80 een “jongetjes markt”de rijken houden opelijk schandknaapjes erop na; maar als ze 18 worden, moeten ze weg. Vaak vermoord.
  De BBC heeft er een leuke reportage over.

  In Griekenland werd homofilie als ideaal beschouwd; in Egypte masturbatie, bij moslims veelwijverij.
  Ooit was er een hoofd van de moslims in zuid Spanje met 6.000 vrouwen.

  Dan zijn er nog wat opvallende gewoonten, die ooitook in sommige europese landen golden.
  Als een meisje uit het volk ging trouwen, was de eerste nacht met haar voor de landeigenaar.

  Symposium: heeft niks met wetenschap te maken.
  Als de mannen bij elkaar kwamen in een Grieks badhuis, en er kende een een jonge jongen, werd de vader van die jongen gevraagd of hij een en ander toestond.
  Zo ja, kwam de jongen bij de mannen en die leerden hem dan alle homo technieken en gaven hem allemaal een beurt.

  De Romeinen hadden Vestaalse maagden; als er eentje geofferd moest worden, werd ze in een kelder gedaan en die werd afgesloten..

  In het Franse hof namen hovelingen hun dochter mee naar het hof, waar ze in publiek werd ontmaagd.

  Van de geallieerden hadden bij de bevrijding de Russen wel de meeste reden tot wraak, maar zij waren niet de verkrachtings kampioen.
  Er was een Frans-Afrikaans leger; meeste moslims alleen generaal was frans.

  Die gingen in Italie zo te keer, dat de paus uit Vaticaan kwam om de geallieerden te smeken dat leger niet in Rome te laten.
  Dat leger kwam in Neurenberg; waar 3000 vrouwen en kinderen in de ondergrondse werden gejaagd.
  Daar mocht dat leger 3 dagen moorden martelen verkrachten.
  Na 3dagen werden de overlevenden vrijgelaten.

  En dat was niets in vergelijk met wat de duitsers in Rusland deden, en met wat de Jappen in China deden.

  Dat in Babelonie babies werden geofferd aan het beeld van een duivel: christelijke onzin.
  De overblijfselen werden onderzocht; de babies waren dood geboren; wat veel voorkwam in die tijd.

  In Marokko is veel sex met dieren; een ezelel besmette alle jonge mannen van een dorp met Rabies; en in een ander dorp ook een ezel besmette het dorp met een sief.

  Sexuele voorkeur wordt bepaald voor een groot deel door de mogelijkheden van een individu en de omstandigheden.
  Maar afwijkingen promoten is gestoord.

 14. Het lijkt er op dat de ziekelijke aard van het verknipte mensdier steeds sneller uit de kast aan het komen is. Lijkt er ook op dat de verkniptheid grotendeels bij mannen ligt. Of zie ik het verkeerd? Veel filmpjes over activiteiten tussen mannen en jongens en zo. Wellicht is testosteron de aandrijving. Jammer dat niet iedereen zo verknipt is; voor hen is het een steeds ziekelijker wereld aan het worden… Zouden we er ooit aan kunnen wennen?

  • Moet je niet aan wennen.

   Maarre…weet je wat bij vrouwen “nestdrang”en houden van eigen kind veroorzaakt?
   Testosteron.
   feministen horen dat niet graag maar het is wel waar.

   Zonder testosteron geeft een vrouw geen moer om haar kind….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in