Uit de gelekte documenten van de Europese Commissie blijkt dat het omstreden VN-migratiepact Global Compact bindend is voor de landen die het hebben ondertekend, in tegenstelling tot wat veel politici hebben geprobeerd de mensen te doen geloven.

De Deense krant Berlingske Tidende heeft een gelekt document onthuld, geschreven door advocaten van de Europese Commissie, dat alleen maar voor intern gebruik bedoeld was en niet voor het publiek.

Het document maakt duidelijk dat het pact van Marrakech, ook wel het VN Global Compact genoemd, juridisch bindend is voor de EU-landen, waaronder Nederland dat het in december 2018 heeft ondertekend.

In Denemarken heeft dit nu tot een debat geleid, omdat de toenmalige regering onder leiding van de politicus Lars Lars Løkke Rasmussen de kiezers verzekerde dat het verdrag niet bindend was.

In het 10-bladzijden tellende document staat zwart op wit dat “de ondertekening van het GCM (migratiepact) juridische gevolgen heeft voor het ontwikkelingsbeleid van de EU”, wat de juridische taal is voor dat de ondertekening van het verdrag bindende vereisten inhoudt.

Toen alternatieve media in Nederland debatteerden over het migratiepact en wat het zou inhouden, raakten de mainstream media en politieke partijen in beroering en beweerden dat de kritiek een opzettelijke desinformatiecampagne was.

In Denemarken wordt Lars Løkke Rasmussen er van beschuldigd dat hij heeft verzwegen wat het Global Compact werkelijk betekent, waardoor het debat weer is opgelaaid. In Nederland daarentegen zwijgen de politici en de mainstream media over de kwestie.

Volgens de prognoses zullen er de komende jaren naar verwachting honderdduizenden nieuwe MENA-landers naar de EU komen, een cijfer dat nog drastischer zal toenemen sinds de genereuze migratieregels van het VN-migratiepact – dat Nederland heeft ondertekend.

Vluchtelingenleugen gebarsten: EU-Commissie dringt aan op massale hervestiging van migranten

  "Ik liet me leiden door de Voorzienigheid en de Maagd Maria" - slungelige Franse student op pelgrimstocht confronteerde asielzoeker die jonge kinderen in het park neerstak, wordt geprezen als 'rugzakheld' (Video)
Vorig artikelDe mainstream media hypes Moderna’s Covid-19 vaccine en bagatelliseren risico’s 
Volgend artikelChina: VS binnenkort verslagen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. De EU wilt de kritisch, bewuste Europeanen onderuit schoppen om beter controle te krijgen. De Dalai Lama heeft paar jaar geleden al aangegeven dat de migratie stroom naar Europa is ingezet om chaos te creëren. Het is hetzelfde als wat de VN met de Coronavirus heeft gedaan. Iets dat onzichtbaar en ongrijpbaar is in ons bewustzijn is “gevaarlijk”, verspreid door de Media! Alleen de een is “omvolking” en ander is o.a. “ontvolking”. Maar uiteindelijk gaat het om CONTROLE van de wereldbevolking! Je kunt dan iedereen je wil opleggen. Een goed voorbeeld is China met de Social Credit System. Alleen wilt de VN meer en dat is mede door het gebruik van nanobots, de wereldbevolking ook psyschisch hun wil opleggen wanneer ze dat willen!

 2. Geen complot theorie, maar officieel EU doel zoals beschreven in officiële EU-stukken in 2008.
   
  Een blik op de EU stukken:
  Legale migratie
  11. is van mening dat legale migratie nog steeds noodzakelijk is om te voorzien in de behoeften van Europa op het gebied van demografie, de arbeidsmarkt en de benodigde vaardigheden en door de gevolgen van demografische krimp en vergrijzing voor de economie; zij levert tevens een bijdrage aan de ontwikkeling van derde landen, door de uitwisseling van kennis en know how en door middel van betalingen door migranten; roept op tot de tenuitvoerlegging van veilige systemen om deze overschrijvingen naar derde landen te vereenvoudigen;
  12. is van mening dat reguliere migratie het alternatief moet vormen voor niet-reguliere immigratie, aangezien het een legale, veilige en georganiseerde toegangsweg tot de Europese Unie vormt;
  13. roept in herinnering dat er rond 2050 volgens de prognoses van de Commissie naar schatting 60 miljoen migrerende werknemers nodig zijn, hetgeen de noodzaak met zich meebrengt om migratie langs legale weg mogelijk te maken;
  De EU heeft voor u bedacht dat de EU 60 miljoen (il)legale migranten nodig heeft om de veroudering van de samenleving tegen te gaan. Nou, met succes, klaarblijkelijk, want de migranten komen binnen met miljoenen tegelijk. Deze EU afspraken verklaren direct waarom de EU geheel niets onderneemt tegen de illegale stromen en zich alleen inzet voor migranten en hen vooral een warm welkom wil heten.
   
  https://langleveeuropa.nl/2016/05/gratis-woning-gratis-inboedel-en-gratis-studeren-wat-is-nl-toch-mooi/

  Dit is geen incompetentie dus, van de EU, of een goed bedoelde verspreking van Merkel, of stompzinnig gedrag van Rutte, het is bewust zo gepland! Het is gepland gedrag dat al terug gaat tot ruim voor het Verdrag van Lissabon. De rode loper wordt uitgerold voor migranten, precies zoals gepland door de EU, en dan heb je het als burger uiteraard maar te accepteren en te betalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in