Alle EU-landen moeten deelnemen aan de “hervestiging”. De commissie noemt het cijfer van 1,44 miljoen mensen wereldwijd in het lopende jaar alleen al als noodzaak aan “hervestiging”.

In een document van 23 september 2020 beveelt de Europese Commissie haar lidstaten aan om “legale toegangsroutes” voor migranten tot Europa te creëren en deze mensen niet alleen tijdelijke bescherming op hun grondgebied te bieden, maar ze ook permanent te vestigen (“hervestiging”). Dat is een “morele verplichting”. In de aanbeveling staat:

“Het aantal vluchtelingen en andere personen die internationale bescherming nodig hebben, neemt wereldwijd toe. Daarom moet het vermogen van de Unie om haar morele plicht om doeltreffende bijstand te verlenen, worden versterkt. Alle lidstaten moeten deelnemen aan de gezamenlijke inspanningen van de Unie om solidariteit te tonen met al degenen die internationale bescherming nodig hebben, door legale toegangskanalen tot de Unie aan te bieden en door de beschermingszones buiten de Unie uit te breiden”.

EU-landen moeten een bijdrage leveren

De EU-landen moeten daarom “bijdragen tot internationale initiatieven voor hervestiging en opvang op humanitaire gronden en tot een beter algemeen migratiebeheer”.

Het document beschrijft de “hervestiging” van migranten als een “centraal onderdeel van het asiel- en migratiebeleid van de Unie” – hoewel asiel eigenlijk alleen wordt verleend zolang personen in gevaar zijn, en in Duitsland het formeel alleen van toepassing is op politiek vervolgde personen. In het document staat:

“Hervestiging is een belangrijk instrument dat bescherming biedt aan personen die internationale bescherming nodig hebben en een uiting van wereldwijde solidariteit met derde landen, die daardoor hulp krijgen bij de zorg voor de vele mensen die op de vlucht zijn voor oorlog of vervolging. Hervestiging is ook een belangrijk onderdeel van het asiel- en migratiebeleid van de Unie, dat veilige en legale toegang biedt aan mensen die bescherming nodig hebben en bijdraagt aan het redden van levens, het terugdringen van illegale migratie en het bestrijden van het bedrijfsmodel van smokkelnetwerken. Hervestiging is ook een belangrijk en integraal onderdeel van een alomvattende aanpak van migratie als het gaat om het betrekken van partnerlanden bij het volledige scala van migratiebeleid”.

Hervestiging wordt voorbereid

  Waarom de blanke man zich comfortabel moet voelen om een racist te worden genoemd

De Commissie bereidt de lidstaten voor op grote aantallen nieuwe kolonisten, onder verwijzing naar de VN:

“De UNHCR heeft bevestigd dat de wereldwijde behoefte aan hervestiging hoog blijft, met 1,44 miljoen mensen die in 2020 bescherming nodig hebben. Dit aantal zal de komende jaren waarschijnlijk nog verder stijgen”.

De Commissie vermeldt niet welke rechtsgrondslagen de EU-lidstaten moeten verplichten om grote aantallen migranten permanent toe te laten. Landen in Midden- en Oost-Europa zoals Polen, Hongarije en de Tsjechische Republiek wijzen over het algemeen de massale vestiging van migranten op hun grondgebied van de hand, schrijft auteur Roland Tichy.

De formulering van de aanbeveling van de Europese Commissie vindt u hier.

EU Commissie: Nederland kan 8 miljoen migranten ontvangen – en de hele EU 3,3 miljard

Vorig artikelBesluit: Twitter en Facebook leidinggevenden worden gedagvaard voor vragen over censuur
Volgend artikelBritse historicus Niall Ferguson: Als Biden wint, dreigt de Derde Wereldoorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Het wordt hoog tijd dat we die verraders tegen de muur gaan zetten. Het bewust in gevaar brengen van de bevolking. Uitholen van de sociale welvaartstaat en ga maar door. Genoeg gronden om ze te veroordelen.

 2. Ze zijn daar in Brussel volkomen los van iedere realiteit, milieu problemen oplossen voorlopig geschat op duizend miljard, zal vast wel 1.500 miljard worden; gevolgen corona in verband met sluitingen, faillissementen, werkloosheid et cetera vast ook wel duizend miljard of meer terwijl de zogenaamde vluchtelingen die hier al zijn al jaarlijks wellicht honderden miljarden kosten om ze te onderhouden inzake gezondheidszorg, scholing, huisvesting, uitkeringen en of terugkeer premies, et cetera om te zwijgen over variabele kosten door criminaliteit die verder torenhoog dreigen op te lopen met de komst van nog meer van deze vooral en met name islam schatten. Denken die dwazen in Brussel nu echt dat als je maar genoeg papier hebt om op te drukken het dan gedrukte geld de waarde blijft houden die het eens had? Maar ja, politici, verstand zit daar meestal niet in! Wat men vroeger ook wel eens zei: als je nergens voor deugt kan je altijd nog in de politiek gaan.

 3. Snappen ze nu zelf echt niet dat ze Europa hiermee aan het vernietigen zijn! Straks heeft niemand nog iets! Als dat het plan is, hoop ik toch echt dat het gaat ‘dalen…’ wij niets, ook zij niets! Er is immers niets meer…

  Ik voel overigens geen enkele morele plicht om altijd maar weer de teringzooi van derden op te moeten ruimen en/of op te moeten gaan lossen. Het is ook niet onze schuld dat het veelal in de landen van herkomst een gigantische puinbak is!

  Bovendien wil ik hier niet langer voor werken! Belasting betalen prima, maar dan wel waar het voor bedoeld is! Onze prima sociale voorzieningen waren hier in ieder geval nooit voor bedoeld!

  Alles gratis wordt er door er door de nieuwe kostgangers geroepen, voor hun ja, maar wij moeten ons hiervoor dus de tering werken en intussen nog jaren langer dan aanvankelijk was afgesproken ook!

  • Aan Claudia , ze begrijpen heel goed wat ze doen , en dat is juist hun bedoeling , maar dat wij en hun niets meer hebben , vergis je je , naar mijn mening wel in , zij kunnen jaren gerieflijk , blijven leven zonder ook maar iets in te leveren . Zij die altijd hebben geleefd van de bevolking , gaan daar mee door , en ze hebben de politie en het leger om zich op te offeren , ( voor hun ) , voor het belang van iedereen . Begrijp uw schrijven helemaal , denk dat het nog niet volledig tot U doorgedrongen is dat het hun niet uitmaakt , wie leeft of sterft , in de zogenaamde lagere klasse ,,, denkt U anders ?

 4. Merkel zou een dochter kunnen zijn van Adolf Hitler.
  Pappie heeft het geprobeerd met Duitser en heeft gefaald.

  Angela Merkel doet het met een leger van Niet-Europeanen.
  En de overige volksverraders applaudisseren daarvoor!

 5. Hervestigen? Zijn maar twee mogelijkheden: in de Middellandse zee, of aan de andere kant in Noord Afrika als ze goed kunnen zwemmen….nou vooruit: laat een vrachtschip varen…

 6. Al deze idioten zoals Merkel Rutten en de Jong en de rest van onze idiote regering die hier aan meewerken en hand en span diensten er aan verlenen en ook vooral Klaus Schwab en de Miljardairs moeten berecht worden, deze idioten maken onze wereld voor ons en vooral onze kinderen helemaal kapot, ze kunnen de pot op met hun great reset hun moeten gereset worden en weg gespoten worden met hun dood spuiten die ze nu inspuiten aan mensen die niet begrijpen wat er in zit, niet 2/3 van de mensen moeten gedood worden maar zij moeten van deze aardbol verwijderd worden dat is de ENIGE REMEDIE, doen wij niets dan gaan wij allemaal er aan geloof dat maar, deze bende van circa 3000 Miljardairs is tot alles in staat en plegen zonder enige schaamte of berouw de grootste GENOCIDE wat de mensheid ooit heeft mee gemaakt op aarde. Ik hoop dat het Leger en Politie dit ook inziet dat er ook voor hun Familie’s en Kinderen etc geen overlevings kans en uitweg is en daarom hoop ik dat ze hun verantwoordelijkheid nu op pakken en dit afschuim van regering en handlangers berecht, zij hebben ook allemaal de EED Afgelegt om de Burger Bevolking te beschermen tegen deze Corrupte Bende.

 7. Ben het niet eens met de leugenachtige plannen , van de w e f , eerst onenigheid brengen , zodat later ,het overwinnen van de overblijvers meer makkelijk wordt voor rutte , en baasjes , nou neem ze maar eens alles af qua inkomen , behuizing , geen hulp in eerste klas ziekenhuizen , M A W , naargelang de gemiddelde burger , zijn eeuwige grimas voor het T V publiek zal verbleken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in