Klimaatverandering is op zichzelf al controversieel, maar als het over geo-engineering gaat kan het nog controversiëler worden. Sommige klimaatveranderingsalarmisten houden vol dat het nemen van extreme maatregelen zoals het sproeien van chemicaliën in de lucht om het klimaat van de aarde af te koelen de enige manier is om ons te redden, terwijl vele anderen – waaronder een aantal van degenen die geloven in de paniek rond klimaatverandering – waarschuwen dat het veel meer kwaad dan goed kan doen, schrijft Cassie B.

Hoewel het concept al bijna een eeuw bestaat, zijn veel te weinig mensen zich bewust van geo-engineering en de gevolgen ervan. Geo-engineering klinkt misschien futuristisch, maar het dateert eigenlijk al uit de jaren 1930 en de oorsprong en de gevolgen ervan worden diepgaand onderzocht in een oog-openende documentaire die FrankenSkies heet.

De documentaire probeert mensen bewust te maken van deze praktijk en onthult hoe mensen met een gevestigd belang erin het idee van chemische wolkformaties via atmosferische aerosolverspreiding probeerden te normaliseren, zodat mensen zich niet zouden afvragen wat er gebeurt als ze het in de lucht zien.

Een website voor de documentaire legt uit: “Sinds de creatie en release van FrankenSkies in juni 2017 is de wereld zoals we die kennen drastisch veranderd, waarbij velen nog steeds blind zijn voor het rijk van aerosol injecties, chemtrails, geo-engineering of weer-engineering.”

Het gaat verder: “Het allerbelangrijkste, op wereldwijde schaal en met een wanhopige behoefte aan veel aandacht, is de normalisering in de media, social-engineering en officiële publieke inzet van geo-engineering als oplossing voor klimaatverandering.”

  Door ontmaskering hebben de demonen die de wereldwijde ontvolkingscampagne leiden hun plannen voor 2022 - 2024 bekend gemaakt

De man achter de documentaire, Matt Landman, legt uit dat zijn nieuwsgierigheid werd gewekt nadat hij getuige was geweest van vreemde weersverschijnselen tijdens zijn werk op een boerderij in Californië. Meerdere keren zagen hij en anderen met wie hij sprak vliegtuigen door de lucht vliegen, gevolgd door regenbuien die plotseling werden onderdrukt. Nadat hij het fenomeen had onderzocht en had geleerd hoe atmosferische aërosolen worden gesproeid om regen te voorkomen, besloot hij dat hij iets wilde doen om ervoor te zorgen dat het publiek weet wat er op het spel staat.

“Sindsdien heeft mijn onderzoek een verraderlijk, snode samenzwering aan het licht gebracht om het weer te controleren en een nog ergere agenda om het publiek te misleiden met een hoax dat de planeet oncontroleerbaar opwarmt door onze koolstofuitstoot,” schreef hij.

Net als degenen die waarschuwden voor de gevaren van COVID-19 vaccins, zijn mensen die zich uitspreken over chemtrails lange tijd bestempeld als “samenzweringstheoreticus” in een poging hen in diskrediet te brengen. Het is echter een heel reëel fenomeen en de voorstanders verbergen hun beweegredenen niet eens.

Wetenschappers van topuniversiteiten zoals Harvard houden vol dat het op de een of andere manier verstandig is om sulfaat-aërosolen in de atmosfeer te sproeien om zonlicht te weerkaatsen, terwijl MIT-wetenschappers zeggen dat “geo-engineering misschien wel onze laatste en enige optie is” om ons te redden van de zogenaamde klimaatverandering.

Europese Commissie waarschuwt voor risico’s van geo-engineering

Er is echter ook een lichtpuntje: de Europese Commissie publiceerde vorig jaar een rapport waarin ze waarschuwde voor de risico’s van het gebruik van geo-engineering om de lucht te manipuleren, terwijl klimaatalarmisten hun roep om het gebruik van deze kunstmatige ingrepen steeds luider lieten klinken.

  Stijgende olieprijzen, energie- en voedselcrisissen aan de horizon... is het mogelijk dat wij het ECHTE doelwit van deze economische oorlog zijn?

Het rapport waarschuwt dat “de risico’s, effecten en onbedoelde gevolgen van deze technologieën slecht worden begrepen en dat de noodzakelijke regels, procedures en instellingen nog niet zijn ontwikkeld.”

Hoewel het idee om chemicaliën in de lucht te spuiten die we inademen een aantal duidelijke gezondheidsrisico’s met zich meebrengt, wezen ze ook op potentiële problemen zoals machtsongelijkheid tussen landen die tot ernstige conflicten kunnen leiden, evenals ethische en juridische kwesties.

Frans Timmermans, hoofd klimaatbeleid van de EU, verklaarde: “Niemand zou in zijn eentje experimenten moeten uitvoeren met onze gedeelde planeet. Dit moet worden besproken in het juiste forum, op het hoogste internationale niveau.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geen samenzweringstheorie meer; ze geven toe Chemtrails te gebruiken!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEEN “VACCINPANDEMIE”: Australische senator Malcolm Roberts’ dringende oproep aan de wereld om wakker te worden
Volgend artikelGehandicapte Canadese man viert dat hij ontsnapte aan euthanasie door overheid vanwege schulden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. ‘Wetenschappers van topuniversiteiten zoals Harvard houden vol dat het op de een of andere manier verstandig is om sulfaat-aërosolen in de atmosfeer te sproeien om zonlicht te weerkaatsen’

  IEDEREEN die meewerkt aan de vernietiging van het leven op aarde, doet dat voor GELD!!!

  Mijn buren hebben 2 EV’ en zonnepanelen… NIET voor het klimaat!!! Allemaal voor het geld… GELD GELD GELD…

  Voor geld vermoorden we elkaar en onszelf. In ruil voor geld denken we exact wat de geldverstrekker wil!!! En daarna doen we exact wat de geldverstrekker wil!!!

  Voor GELD gedragen we ons als zeehonden die kunstjes doen voor een visje. Pfff… wat een trieste hoopjes cellen zijn de meeste mensen geworden. Ooit waren wij mensen ontembare leeuwen die de liefde en waarheid als schoonheid zagen. Inmiddels is alles wat GELD vertegenwoordigt schoonheid en om GELD te krijgen is de leugen, de nieuwe waarheid.

  Alleen als onze ego’s sterven maken we een kans en anders gaat het leven ergens anders verder.

  • @ Theme
   Ik ben het helemaal eens met jou.
   Mensen leven in het hier en nu.
   Het leven van de hebzucht.
   Ze zien de wereld wijde informatieoorlog niet.
   Ze gaan blind door het leven.
   Helaas…

  • @Libera nos a malo…

   Zit jij niet ergens in Frankrijk. Ik ga ergens in de komenden maanden denk ik een roadtripje maken, als je het gezellig vindt, rijd ik ff langs.

   • #Theme
    ‘Zit jij niet ergens in Frankrijk.’
    Ik woon in het diepe zuiden van nederland, Zuid-Limburg 🤣
    Dus nee, helaas geen Frankrijk.

 2. Welke bedrijven maken die aërosolen. Wat zit er voor giftige troep in. Welke vliegtuigmaatschappij zorgt er voor dat die vuiligheid in de lucht verspreid wordt……….

  en vooral………de mannetjes die er achter zitten……..

  Bekend maken. Verspreiden met alles wat je hebt. Zet dat tuig volledig in de schijnwerpers, inclusief namen, adressen, gezinssamenstelling, de auto’s waar ze in rijden, hun inkomen, hun hobby’s.

  Dreiging met ziekte, moord en dood………..hoog in de lucht……………volledig ongrijpbaar……………

  In het licht zetten dat tuig. Punt!

 3. Dreiging met ziekte, moord en dood………..hoog in de lucht……………volledig ongrijpbaar……………(en hier vergeet ik een zinnetje af te maken)…………dat vinden ze toch zo’n leuk spelletje?

  Ze mogen meedoen…………..vol in het licht!!

 4. Door de zon te gaan dimmen en het weer te manipuleren, veroorzaakt dat meerdere ernstige gevolgen voor al het leven op de aarde. Geo-engineering is een militair wapen van oorsprong om de vijand te verzwakken. De royals hebben de gewone mens als de vijand gemaakt. Door extreme droogte of overstromingen te veroorzaken, waardoor de oogsten mislukken. Resultaat voedsel schaarste en dus hogere prijzen. Met de HAARP instellages kunnen ze ook mindcontrole mee uitvoeren, dat gebeurde al in de jaren ’60 van de vorige eeuw massaal, om gedragsveranderingen bij de bevolkingen veroorzaken.

  Minder zonlicht betekent meer ziektes voor alle leven op aarde. Want UV-B/C wordt nu geblokkeerd, wat er juist voor zorgde dat mensen, dieren, planten/bomen gezond bleven door de zon. UVC zorgt ervoor dat CO2 afbreekt in de atmosfeer en zo meer zuurstof in de atmosfeer kwam en de temperatuur verlaagde. Door 3/4/4+/5/6G frequenties voor het mobiele netwerk verstoort het natuurlijke leven op de aarde. Alles gaat uiteindelijk dood. Alleen kakkerlakken kunnen het overleven.

  De kwaadaardige wezens willen alles en iedereen onder de 100% controle door hun onverzadigbare hebzucht, dus alles wordt in opdracht door hen vernietigd op de aarde wat de normale mens onafhankelijk van hen maakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in