De zomer van 2021 die de herfst van 2021 ingaat, ziet een razendsnelle stijging van de alle-oorzaken sterfgevallen in vergelijking met die van dezelfde periode in 2020. Wat is er veranderd? De “Operatie Warp Speed”-injecties die ze “vaccins” noemen, werden over de hele wereld uitgerold, schrijft Dr. Peter McCullough.

Elk land waar veel vaccins worden gebruikt, waaronder Schotland, Israël, Denemarken en de Verenigde Staten, ziet een enorme stijging van het aantal alle-oorzaken sterfgevallen dan “covid”. De voor de hand liggende boosdoener zijn de spuiten, natuurlijk.

De Unz Review heeft een uitgebreide analyse gemaakt van de beschikbare gegevens, waaruit duidelijk blijkt dat de alle-oorzaken oversterfte als het ware aan het “mooning” is. Records worden gebroken in termen van dodentol, vooral in gebieden van de wereld waar grote aantallen mensen de injecties namen.

In Schotland bijvoorbeeld heeft de regering onlangs de 20e achtereenvolgende week geregistreerd waarin het aantal alle-oorzaken sterfgevallen in het hele land boven het vijfjarig gemiddelde lag. En dat in een land met tot dusver een nalevingspercentage van 87 procent prikken.

“Zelfs als we de sterfgevallen door Covid buiten beschouwing laten, lagen ze bijna 20% boven normaal voor de meest recente week, en de tendens is stijgend,” verklaart Alex Berenson op zijn Substack.

Duitsland bevindt zich in een soortgelijk moeras met bijna 78.000 gerapporteerde alle-oorzaken sterfgevallen, een cijfer dat 10 procent hoger ligt dan wat werd verwacht.

“Sterftecijfers (in Duitsland) in september 2021: 10% boven de mediaan van de vorige jaren,” voegt Berenson eraan toe.

Meer jongeren sterven aan covid-prikken dan ouderen

  Wat als de anti-vaxxers al die tijd de uitverkorenen zijn?

In Denemarken, Finland en Noorwegen is het aantal “mysterieuze” covid -sterfgevallen momenteel hoger dan ooit tevoren, zelfs tijdens het “ergste” van de pandemie. Het aantal sterfgevallen begon in deze drie landen echt te stijgen onmiddellijk na de uitrol van het “vaccin”.

Al vijf maanden op rij heeft Denemarken het 10-jarig record van mensen die sterven aan “alle oorzaken” verbroken. Intussen zijn er in deze periode praktisch geen sterfgevallen veroorzaakt door “covid”.

Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Israël laten allemaal soortgelijke alarmerende cijfers zien. En het toeval wil dat alle drie deze landen extreem hoge “vaccinatie”-percentages hebben.

Interessant is dat de slechtst getroffen bevolkingsgroep in dit alles de jongeren zijn, die in een veel hoger tempo sterven aan de injecties dan de ouderen. Men zou denken dat het tegendeel waar zou zijn.

“Terwijl het aantal COVID-doden grotendeels beperkt is gebleven tot ouderen… zijn het de jongeren die het zwaarst te lijden hebben onder vaccinatieschade,” meldde LifeSiteNews, zoals door Unz werd doorgegeven (zie Frontnieuws Overmatige sterfgevallen wijzen op ontvolkingsagenda).

“Volgens VigiAccess, de database van de Wereldgezondheidsorganisatie over ongewenste bijwerkingen, is 41% van de meer dan 2,4 miljoen tot nu toe gerapporteerde vaccinverwondingen toe te schrijven aan mensen onder de 44 jaar, en slechts zes procent aan mensen boven de 75 jaar.

Het is met andere woorden een genocide op de jongeren die plaatsvindt met deze injecties.

Niet alleen sterfgevallen, maar ook ernstige verwondingen nemen toe door deze injecties. Denk aan zaken als hartaanvallen, beroertes, bloedstolsels, aandoeningen van de bloedsomloop en neurologische problemen, dezelfde door vaccins veroorzaakte kwalen waar we voor gewaarschuwd zijn door de artsen en wetenschappers die ons vanaf het begin de waarheid hebben verteld,” merkt Unz’s Mike Whitney op.

  Hij legde zijn hoofd op de tafel en stierf

“Eenvoudig gezegd, de vaccins verhogen het aantal sterfgevallen, in plaats van ze te verlagen,” voegt Whitney eraan toe. “Ze maken het erger in plaats van beter.”

“Ze bestendigen de crisis in plaats van haar te beëindigen. En dat is waarom de rode lijn in de grafiek omhoog wijst. Het is een indicatie dat het dodental zal blijven stijgen zolang we blijven doen wat we nu doen, miljoenen mensen inenten met een cytotoxische ziekteverwekker die bloedklonters, ontstekingen en auto-immuniteit teweegbrengt.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het wordt allemaal logisch als je je realiseert dat ze ons willen vermoordenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAustralische senator breekt de ban en vertelt iedereen wat er werkelijk aan de hand is rond Covid-19 – Update: Nederlandse vertaling 
Volgend artikelBasketbalster Roider Cabrera krijgt hartstilstand en stort na de wedstrijd plotseling in – werd met spoed naar ziekenhuis gebracht na bewustzijnsverlies
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Toch zijn er nog heel veel mensen die volhouden dat het niks met de vaxxies te maken heeft, maar met de non-vaxxies. Bijvoorbeeld, een vriend vertelde me dat hij contact heeft met iemand van vroeger, via FB, die in een ziekenhuis werkt als arts. Deze man is doodmoe en wil er mee kappen omdat het ziekenhuis volstroomt met zieken: allemaal niet-vaxxies, volgens deze arts. Ik kan er niet meer bij. De vriend raadt me aan om de spuit te nemen “voor het gemak” omdat iedereen die hij kent geen problemen heeft met de spuit, inclusief zijn moeder, zijn dochter en heel veel kennissen. Tsja, ik zie dat ook wel, maar ik zie ook dat er gruwelijke bijwerkingen zijn van iets dat nooit goed klinisch getest is, maar waar wel alle proefdieren aan dood gingen. Plus de ongelooflijke dwang om die spuit maar te nemen, is een enorm vraagteken. Het is godsgruwelijk riskant en het slaat echt nergens op in het kader van een griep waar een aantal mensen aan doodgingen (alsnog, het is nog steeds niet bekend wat nou de echte oorzaak is van de vreselijke longaandoening die als covid bekend staat – het is iets totaal anders dan een griep.)

  Als je al die nuchtere feiten bij elkaar optelt (en zoveel zijn het er niet) dan hoef je je echt niet over allerlei statistieken en grafiekjes en weetikwat te buigen om te concluderen dat er iets niet klopt, iets waar je beter ver weg van kan blijven. Ik zeg niet dat die informatie niet moet binnenstromen, maar als nuchter mens zie je een aantal rode vlaggen, en dat is voldoende. De rest is leuk tijdsverdrijf en leidt tot velerlei discussies en conflicten, en dat is dan waarschijnlijk ook de bedoeling, om de aandacht van die rode vlaggen maar af te leiden. Groetjes, allen, hou je haaks.

  • Je vriend liegt. Het wordt al lang niet meer geregistreerd bij patienten die ziekenhuizen binnenkomen of ze wel of niet gevaccineerd zijn. Ook in de anamneses is het niet terug te vinden. Een verpleegster ging het bijhouden en het tegenovergestelde kwam er uit. Artsen maken gruwelijke grappen over niet gevaccineerden en zijn vreselijk onbeschoft tegen hen. De officiele statistieken wijzen iets anders uit. Las net een artikel ergens in de USA 40 % oversterfte. De MSM is totaal in de pocket van de elite. Bill Gates controleert via giften alle gezondheidsmedia. Tweede in grootte financier van de WHO, na de USA, die als ik me goed herinner tt van Trump zich terug getrokken had. Vlgs klokkenluider is zijn invloed groter dan de meeste staten. Directeuren die bij de WHO werken mogen bepaalde vergaderingen niet bijwonen. Overal zijn trolls actief. Eugenics, Wereldpopulatie reduktie wordt al gepredikt sinds de Club van Rome. Ik nam ooit deel aan een online cursus van Jean Houston, en ook zij predikte het. Waarna ik direct de cursus verliet en mijn geld niet terug kreeg. Eenmaal in die groep duistere figuren, kun je er niet meer uit, of via de dood. Wie spreekt wordt vermoord. Slechte een enkele vrouwelijke die er in zat en het lukte te vluchten, overleefde het. Dus wie weet waar jouw vriend lid van is.

 2. Vandaag in het AD = Oversterfte vier keer zo groot als officiële aantal coronadoden: hoe kan dat?

  Het begint hier ook langzaam door te dringen.

  • Dringt het door, denk je… of is het afleiding, zoete broodjes bakken, omdat straks de Schele Dood uitgerold wordt voor nog meer gifprikken? Ik geloof niks meer van de intenties, behalve als ze duidelijk duivels zijn. Dan weet ik met zekerheid dat het waar is. Maar ondertussen hoop ik met jou dat we op een positieve wending kunnen staven….

  • Niet slim. Het is wijzer om de deur open te houden voor diegenen die de duistere groepen willen verlaten en zich bij ons aan willen sluiten. Ze worden al decennia bang gemaakt met wat wij met hen zouden doen als wij alles wisten wat ze gedaan hebben. En dan heb je nog de goedgelovigen, die hun Overheid en MSM geloofden. De talloze links van gepubliceerde onderzoeken, die ze niet kunnen lezen, laat staan het onderscheid kunnen maken met alle onderzoeken die door MSM verzwegen worden. En voor de aanstichters is het woord moord veel te goed. Hun intenties zijn nog veel kwaadaardiger.

 3. Ouderen hebben sowieso toch niet lang meer te leven en gaan dus ook nog minder lang verbruiken en bovendien reproduceren ze zich ook niet meer, dus wordt de prioriteit bij jongeren gelegd die normaal nog een heel leven voor de boeg hebben om te verbruiken en zich bovendien ook nog eens verder reproduceren.
  Een mens laat bij zijn dood zo’n 75.000 kg afval achter, dat komt dus op iets minder dan 1000 kg per jaar per persoon.
  De geboortegolf in de derde wereld (dank zij de medicijnen van de ‘racistische’ witte man) is de oorzaak van de onhoudbare bevolkingsexplosie. Voor ieder blank kind bij ons worden in Afrika 9 zwarte kinderen geboren en die 9 zwarte kinderen eisen natuurlijk niet 1/9 maar allemaal dezelfde welvaart als dat ene blanke kind.

  • Dat zijn harde feiten. En ik heb nog nooit gezien dat al die geldinzamelingen door het Rode Kruis ook maar iets aan verbetering heeft geleverd. Weet jij het Biafra jongetje nog? Ik heb hier al eens eerder over gepost op FN. Waar is die? Die zou nu bijna op pensioen leeftijd moeten zijn, maar waar is hij? Er werd zoveel geld voor ingezameld destijds!!! En die Zwarte Mama’s? Houden die nou eens op met welpen? En die schooltjes die er maar links en rechts gebouwd worden door gasten zoals Oprah Winfrey bijvoorbeeld.. wat doen die? Is het er beter op geworden daar in Afrika. Nou, ik zit niet te springen om daar heen te verhuizen.

   • Het is alleen het aanbidden van de mammon en de moloch en lucifer e.z. v., wat hier de meeste problemen geeft, het is hier niet de hemel op aarde!

   • Ik denk dat die geldinzamelakties in de verkeerde zakken beland zijn en met dat geld is meer kwaad dan goed aangericht. Maar toen wisten we dat nog niet.

  • En bedankt. Mijn moeder werd 94. En met die oversterfte, de toename van sterven door kanker van jonge mensen, een onzinnige en onbeschofte stelling. Afrika is gigantisch groot. Totaal qua maat vertekend op de westerse aardbol. Als westerse machten hen in staat stelden hun economien op te bouwen, ipv ze leeg te roven. Bill Gates heeft de hele afrikaanse voedselmarkt in handen, dan zouden de meesten prefereren in eigen land, volk te blijven. Trollen zaaien dat het hier het Paradijs is. Frankrijk bijv rooft het zout in Tunesie met bijna niets er voor te betalen. En zo gaat het met meer grondstoffen. de EU plant 25 millioen afrikaanse immigranten. De elite wil burgeroorlogen. Met mensen zoals jij zal dat geen probleem zijn. En vrouwen, meisjes zo oud als 7 jaar betalen de prijs voor jouw domme, racistische gelul.

  • Heb je het gelezen. And rightfully so. Trump en Biden zijn helemaal Pro Israel. Luister naar de Aipax speech van Trump. Al zijn familie zijn met joodse partners getrouwd en hebben joodse kinderen. Van vaders kant zelf ook joods. Wat maternaal doorgegeven wordt en dat heb ik nooit kunnen vinden. Netanyahu jaren geleden betrapt We can make the USA do anything we want. Ariel Sharon America is Israel.

 4. https://indignatie.nl/brekend-europese-landen-leggen-beperkingen-op-over-ergste-covid-19-stam-b-1-1-529-ooit/

  https://indignatie.nl/nieuwe-variant-b-1-1-529-vaccin-helpt-misschien-niet-en-het-inperken-van-vrijheden-kan-averechts-werken/
  Hier komt de volgende , en reken maar dat het beleid en de beleidsmakers van Herr huggo En Gabber Rutte in paniek rondrennen . Vanavond gaan ze weer eens doem en zwavel verkondigen .
  Wie zag de mujar in de 2de slaapkamer mekkeren over dat ze een gebrek verweet over dat er geen gangbare kliklijn is om de schofterige horeca op de knieén te dwingen .. hehaling van zetten idd uit de 2 de wereld oorlog .. ;(

 5. ‘In deze 8e aflevering van de serie besprekingen van de situatie rondom de injectie-campagne met de experimentele substanties van AstraZeneca, Pfizer, Moderna en Janssen, laat Erik Boomsma ons tot in detail zien, hoe omvangrijk en schokkend de cijfers uit het bijwerkingen-meldsysteem EudraVigilance van het Europese Medicijnen Agentschap daadwerkelijk zijn. Erik toont ons ook het bewijs, dat er daadwerkelijk sprake is van een onvoorstelbare onderrapportage in dat meldsysteem, waar ook het Nederlandse bijwerkingen-meldsysteem LAREB bij aangesloten is. Ook de wekelijkse sterftecijfers vanuit de Open-Data-Source van het Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS) laat inmiddels een structurele stijging van overlijdens in Nederland zien, die niet te verklaren is uit overlijdens ten gevolge van Corona. Het bevestigt veeleer de ernstige gevolgen van de bijwerkingen van de injecties met de experimentele Covid-19 substanties. Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zorgen deze injecties voor een substantiële afbraak van het natuurlijke afweersysteem van de mens. En dit wordt ook door artsen uit hun eigen praktijkervaring onderschreven. Er worden tot meer dan 20 x meer aandoeningen waargenomen bij geïnjecteerden met de experimentele Covid-19 substanties, die direct toe te wijzen zijn aan de substantiële afbraak van het natuurlijke afweersysteem. Elke nieuwe injectie wordt het natuurlijke afweersysteem zwakker gemaakt. Erik eindigt zijn betoog vooral met een dringende oproep aan iedereen: “Zeg NEE tegen deze gevaarlijke injecties en NEE tegen het gebruik van een QR-code!”.’

  De volledige Powerpoint presentatie is te downloaden op de onderstaande link:
  https://www.dropbox.com/s/dtrw4brrejw4eof/De%20cijfers%20van%2020%20NOVEMBER%202021%20-%20Wij%20gaan%20dit%20winnen%21.pptx

  Het EudraVigilance bijwerkingen-meldsysteem is bereikbaar op onderstaande link:
  https://www.adrreports.eu/en/search_subst.html#

  De “vaccinatie”-graad per land is terug te vinden op onderstaande link:
  https://www.laenderdaten.de/gesundheit/corona-impfungen.aspx

  https://www.bitchute.com/video/28J6gxwVksaK/

 6. het maak me niet uit wat iedereen denk ik ga niet voor die vacinatie geen denken aan ik beslis dat zelf niemand anders en als ik dood wil nu in deze waanzin bepaal ik dat ook zelf

  • Grootspraak en egocentrisme. Klinkt als Ik mag toch lekker zelf weten wat ik doe. Zo sprak mijn kleindochter van 11 ook. Als je PTSS hebt, of zwaar depressief bent is het wat anders. Er zijn mensen om je heen, wiens frequentie je met een dergelijke daad zo verlaagt dat zij ziek worden. Je breekt de Natuurlijke Wet. Breng geen schade toe aan anderen. Maar ga je gang. Hebben we toch niets aan. Mensen met moed die zolang blijven staan als ze kunnen blijven staan. Ettyu Hillesum die bewust het concentratiekamp in ging om anderen tot steun te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in