Nu de Democraten op agressieve wijze een gecoördineerde angstpornocampagne voeren om Amerikanen ervan te overtuigen dat gasfornuizen plotseling dodelijk zijn en moeten worden verboden, hebben de zogenaamde “progressieven” hun positie als anti-progressie verstevigd. In feite zijn ze anti-civilisatie, en ze willen vuur en alles wat brandt wegnemen: Fornuizen, voertuigen, vuurwapens, ovens enzovoort, schrijft Mike Adams.

Daar komt nog bij dat u in sommige door de Democraten gecontroleerde staten niet langer het recht hebt om een toilet met een normale capaciteit door te spoelen. Waterbeperkingen vereisen low-flow toiletten die nauwelijks voldoen, en als u een normaal toilet installeert, kunt u boetes krijgen.

NY gouverneur Hochul heeft net aangekondigd dat ze tegen 2030 alle gasfornuizen wil verbieden, waardoor New Yorkers gedwongen worden over te schakelen op elektrische fornuizen. Maar aangezien het elektriciteitsnet bij veel stormen uitvalt, zouden miljoenen New Yorkers bij stormuitval niet kunnen koken of verwarmen. Dit zou de crisis op het gebied van volksgezondheid en openbare veiligheid, die lijkt te volgen op elke grote sneeuwstorm of radicale weersverandering, alleen maar verergeren.

In Californië heeft gouverneur Newsom aangekondigd dat de verkoop van voertuigen met verbrandingsmotoren tegen 2035 wordt verboden. De staat Washington zal ze tegen 2030 verbieden. In New York gaat een soortgelijk verbod in 2035 in. In deze en andere staten zullen de transportmogelijkheden instorten, waardoor particulieren en bedrijven weinig praktische opties overhouden en het elektriciteitsnet zo zwaar wordt belast dat het ineenstort, dankzij zowel elektrische auto’s als elektrische voertuigen die een grote vraag naar stroom hebben door een gebrekkige infrastructuur van het elektriciteitsnet.

Democraten rollen hun staten terug naar de 18e eeuw

Terwijl de verboden zich opstapelen, duurt het niet lang om te beseffen dat de door Democraten geleide staten bezig zijn met het terugdraaien van de moderne vooruitgang. Ze ontnemen de verbrandingsmotoren, schone energiebronnen zoals aardgas en betrouwbare watervoorraden. Dit zal leiden tot een natie met twee lagen, waar:

 • DEMOCRATEN-staten zullen achterlijke, ingestorte, door misdaad geteisterde helleholen zijn met zeer weinig toegang tot functionerende energiebronnen, transport, verwarming, airconditioning, levensmiddelen of andere basisbehoeften. Als de producenten vertrekken, storten hun economieën ineen, bevolkt door bijstandtrekkers, criminelen, verslaafden en iedereen die te arm is om een manier te vinden om te vluchten.
 • REPUBLIKEINEN-staten zullen geavanceerd, modern en zeer gewild zijn, met overvloedige toegang tot energie, voertuigen, betaalbaar gas, water, vervoer, voedsel en meer. Economieën zullen snel groeien door de beschikbaarheid van energie en de import van ondernemers en arbeiders die de instortende Democraten-staten ontvluchten.
  Milei hekelt WEF, "radicale feministische agenda" ten overstaan van Klaus Schwab

Leven in een Democraten-staat zal binnenkort veel lijken op leven in de 18e eeuw, terwijl Republikeinen-staten zullen functioneren als moderne, succesvolle samenlevingen met alle voordelen van kracht, energie, modern vervoer, verwarming, koken, water en andere middelen.

In een wereld van vliegtuigen, treinen en auto’s, met andere woorden, Democraten-staten zijn vastbesloten GEEN vliegtuigen, GEEN treinen en GEEN auto’s te hebben. Alleen massa’s geknechte, gecensureerde, gehoorzame, gevaccineerde kiezers die in feite gevangen zitten in gigantische gevangenkampen ter grootte van de staat.

In de jaren tachtig was er een geweldige film met Steve Martin en John Candy, genaamd Planes, Trains and Automobiles. Vandaag de dag zou die film met AOC en Al Gore in de hoofdrollen GEEN vliegtuigen, GEEN treinen en GEEN auto’s heten.

Vlucht uit de gevangenenkamp-staten of maak je eigen nieuwe staat als je hoopt te overleven

Dit alles verklaart waarom zoveel mensen vluchten uit door de Democraten gecontroleerde staten als Californië, New York en Illinois. Elke entiteit die door Democraten wordt bestuurd – een stad, een provincie of een staat – zal ineenstorten tot een ruïne, geteisterd door gewelddadige misdaad, dakloosheid, welig tierende drugsverslaving, corruptie en wanhoop. Geen enkel leven is houdbaar onder Democraten-heerschappij, want zij vernietigen de civilisatie (en gezinnen, logica, rede, taal, geld, eerlijkheid, kennis, vrijheid, privacy, enz.) Zij die willen leven met iets dat op vrijheid en overvloed lijkt, zullen ofwel de Democraten-staten moeten ontvluchten, ofwel zich van hen afscheiden en hun eigen nieuwe staten vormen (zoals het Nieuwe Californië dat al aan de gang is).

Als men niet vlucht, wordt men meegezogen in de draaikolk van vernietiging en onheil die de Dems nu omarmen. Nu de geweldsmisdrijven in de door de Democraten gecontroleerde steden de pan uit rijzen, sluiten zelfs levensmiddelenwinkels hun deuren en vertrekken, waardoor veel gebieden in deze steden weinig voedselmogelijkheden meer hebben. In New York, bijvoorbeeld, zeggen levensmiddelenwinkels dat ze het vlees gaan vergrendelen vanwege de welig tierende winkeldiefstal. Als dat het probleem niet oplost, zullen ze de Democraten-steden helemaal verlaten. Zoals Fox News meldt:

  Klaus Schwab kondigt het einde van privé autobezit tegen 2030 aan

De National Supermarket Association vertegenwoordigt onafhankelijke levensmiddelenwinkels in New York City. Uit haar statistieken blijkt dat 30% van haar leden de afgelopen jaren de stad heeft verlaten.

Het is nu overduidelijk dat Democraten anti-menselijkheid en anti-beschaving zijn. Zij verzetten zich tegen alles wat nodig is om een moderne samenleving aan te drijven, en zij streven er actief naar om niet alleen de infrastructuur te vernietigen die mensen in leven houdt, maar om tegelijkertijd menselijke populaties te vernietigen. Vandaar de ademloze pooierij van de Democraten over de mRNA onvruchtbaarheid / ontvolkingsprik die al meer dan een miljoen Amerikanen heeft gedood (en nog steeds aan het stijgen is). Merk ook op dat zij anti-familie zijn, anti-vrouw, anti-moederschap en vijanden van taal, rede, logica en ouderschap. De universiteit van Zuid-Californië heeft onlangs het woord “field” uit haar toegestane taal verbannen, omdat “field” (veld) op zichzelf racistisch en anti-immigrant zou zijn. Dus iedereen die nu naar de universiteit gaat om kennis op te doen op het gebied van wetenschap zal worden beschouwd als een racistische dweper, vooral als hij elektromagnetische velden of soortgelijke verschijnselen bestudeert.

Lees meer over dit alles in de Situation Update podcast van vandaag, met ook een fascinerend interview met Randall Carlson over de komeetinslagtheorie en de verborgen geschiedenis van de aarde:

– Democraten duwen de beschaving achteruit door kachels, auto’s, gas, water en meer te verbieden
– Amerika zal worden verdeeld in twee lagen: Democraten bestuurde ingestorte “Mad Max” vs. vrije, moderne staten.
– Meer Amerikanen zullen de instortende Democraten-staten ontvluchten naarmate de DE-CIVILISATIE versnelt.
– Het hele Amerikaanse luchtverkeerssysteem draait op één enkele kapotte computer bij de FAA
– Waarom Pete Buttigieg de minister van Verkeer en Vervoer zou moeten heten, niet “-portation”.
– Er is NUL REDUNDANCIE bij de FAA, systemen kunnen elk moment uitvallen.
– Illinois sheriffs trotseren ongrondwettelijk verbod op aanvalswapens
– Tesla pompt 775 miljoen dollar extra in enorme fabrieksuitbreiding in Austin
– Bouwt Tesla eigenlijk een ondergrondse tunnel transport hub? Een toekomstige ruimtehaven?
– Fascinerend interview met Randall Carlson over rampen op aarde

  Het mRNA Covidvaccin is geen vaccin


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

11-jarig meisje kaffert Klaus Schwab en zijn globalistische oplichters uitVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische strijdkrachten winnen aan kracht in Donbas na bevrijding van Soledar (Video’s)
Volgend artikelCardioloog verbluft BBC-interviewer door te pleiten voor pauzeren COVID-prikken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

18 REACTIES

 1. En meer dan zeker, niet van toepassing voor degene en allen die dit voorstellen en opleggen.
  Alleen voor de kleine, alles betalende en werkende burger.

 2. Dit gaat hier vooral over Amerika. Die gaan het moeilijk krijgen met de petro dollar. Zodra de ondersteuning van de dollar wegvalt (alle olie moet worden .betaald in dollars) zakt de usa economie als een dolle in.

  • Niet alleen Amerika ook hier in NL kan je het zien gaat langzaam wat dacht je van de zgn stikstof hoax, gas hoax, diesel hoax precies hetzelfde met die linkse kliek hier als de democraten in de USA🧐😜🖕💉

   • Precies wat democraten staten zijn in aMERIKA is in nEDERLAND exact dezelfde ideologie. nederland is duitsland, duitsland is noord amerika en noord amerika is engeland.

    • @Regenboogreligie’s… klopt… weinig mensen hebben door dat Engeland de corporaties Washington bezit en daarmee alle state van de USA gijzelt. En Washington bezit ook Nederland en Duitsland. Engeland is op haar beurt volgens mij eigendom van het Vaticaan en Israël (Mossad) is volgens mij de grote verbinder.

     • @ Naam:*,
      Washington DC inc. heeft per 2-12-2020 zijn faillissement afgehandeld en zo ook de State of the Nederlands coöperatie. Het lease contract van de State of the Nederlands verliep op 19-07-2021 Over dit stuk voormalig Nederlands grondgebied. Waar Alex voor 51% aandeelhouder van was, wie die andere 49% heeft/had is nergens bekent. Het vermoede is dat de Rotsschildbank dit is, omdat al in 1930 de State of the Nederlands failliet ging door de beurscrach van 1929. Wat het moederbedrijf was van de Staat der Nederlanden coöperatie waar Rutte de CEO van is. Maar ook alle gemeentes en provinciën en overheden waren onderdeel van de State of the Nederlands. Nu komt de ader onder het gras vandaan. Om door te mogen regeren moest iedere inwoner op het voormalig grondgebied 3x consent geven voor 31-12-2021. Dit is gedaan in de vorm van gratis aangeboden mRNA vaccin. Iedereen die dit aanbod hebben aanvaard, zijn weer op genomen in het nieuwe slavensysteem. Zodat de Staat der Nederlanden hun geboorte trusts kunnen toe eigenen. Iedereen die het aanbod afgewezen heeft is nu een soeverein en de State of the Nederlands is nog hun geboorte trusts verschuldigd. Het Vaticaan had in 2013 de 3 geboorte trusts vrijgegeven aan iedereen, maar elk land is tot nu toe in gebreke gebleven. Vandaar de jacht op de ongevaccineerde. Het Vaticaan is inmiddels ook al failliet. Alles draait nu nog om City of London die Engeland nog in hun macht heeft. De koning Alex staat eigenlijk nu op een zijspoor van de zogenaamde macht. Want Rutte dient nu de WEF, wat een onderdeel is van de Rothschilds imperium is. In de 2e kamer valt het op dat de achtergrond nu niet de vlag van Nederland en de EU vlag meer heeft, maar stenen wat een link is naar Blackrock.

   • Rebel50 januari 14, 2023 at 10:24

    Juist, het komt ook naar Europa misschien sneller als verwacht. Alles lijkt in een stroomversnelling te geraken door de successen van de Russen op het slachtveld, je kunt de paniek bijna ruiken in Brussel en Washington DC Capitol Hill heerst een koortsachtige stemming.

 3. De ooievaar is het grote probleem, zeker in de derde wereld. Hoe meer mensen erbij komen, met hoe minder ieder individu het zal moeten stellen.
  De catastrofale bevolkingsexplosie in Afrika is te danken aan de medicijnen en andere uitvindingen van de ‘racistische’ witte man. “No good deed goes unpunished…” zeggen ze in Engeland.

 4. Ik wil ook nog even wat zeggen tegen Scott Ritter over de show van 13 januari,gisteren dus,over bijv. 9/11 ,dat dit geen conspiracy theory is.
  Bij kan beter bij de les blijven, oftewel praten waar hij verstand van heeft. Ik wil alleen maar zeggen dat alle dingen die gebeurt zijn gebaseerd zijn op “sacrifice people for the cause”. Om “the war on terror” mogelijk te maken. Amerika, government,CIA, zijn in staat dit uit te voeren. ” For the greater cause. It must be done to get control over the world”.
  Dit wil ik even zeggen tegen Scott,omdat ik hem op een andere manier niet kan bereiken.
  Dank U.

  • Iedereen die gelooft dat 9/11 geen conspiracy is, is knettergek of volledig in slaap. Pfff… ik weet niet waar ik moet beginnen. De bewijzen dat 9/11 een conspiracy zijn, zijn zo hoog te stapelen als de twin towers hoog waren. Scott is af… als je druk bent om mensen info te verschaffen over de huidige mega conspiracies in de wereld en je gelooft dat 9/11 geen conspiracy was… pfff. Die Scott is een totale SHILL, een valse profeet. Niet meer serieus te nemen en niet meer naar luisteren. Scott verdient waarschijnlijk zijn geld aan views en clicks. Er zijn zo giga veel bewijzen voor 9/11. Bah… ik haat mensen als Scott.

   • @Naam, zo is het maar net. De University of Alaska locatie Fairbanks heeft in 2020 een rapport doen uitkomen waarin de officiële lezing van de roverheid over 9/11 volledig onderuit wordt gehaald.
    Op 27.11.2004 verscheen het officiële rapport van de commissie, die 9/11 heeft ‘onderzocht’. 2 + 7 = 9 > gecombineerd krijg je dan 9/11 ! ! ! It’s that simple fooks.
    Dr. Judy Wood heeft het volgende boek gepubliceerd:
    https://archive.org/details/where-did-the-towers-go-eviden-judy-wood

 5. Hier lees ik alle ingrediënten die nodig zijn om een totale anarchie en burgeroorlog te ontketenen.
  Misschien brengen scherven dan toch geluk om de samenleving een nieuwe doorstart te laten maken.

 6. De democratie is weg.
  In de afgelopen minimaal15 jaar, is men aan het stoeien geweest, om er een andere betekenis van te maken.

  De bevolking is daar in mee gegaan, op een bepaalde groep na.
  Die vinden we hier en op andere alternatieve media.
  Deze groep, moet hun bevindingen uit blijven dragen, anders is de mensheid gedoemd.

  Het is gelukt tot op zekere hoogte, om democratie neer te zetten als” de voor en tegenstanders”.
  Meeste stemmen gelden.

  Dat = GEEN democratie!😑😞

  Dáár moeten we tegenin.gaan.
  M.i.z. = dát gelukt, in media e.d.
  In de samenleving merk ik dat.

  Goed fout dus.

  Wij het volk zouden met gebruik van ons goede verstand, deze doorgedrukte foute zienswijze op democratie moeten proberen te veranderen.

  Er is geen 2 partijen stelsel als het democratie is.
  Veel meer zienswijze worden in democratie gewaardeerd .

  • Er zijn gewoon problemen die een oplossing nodig hebben. Politiek is bullshit theater om de macht bij de bevolking weg te houden. Links en rechts = left twix, right twix… allebei twix. We worden zo fucking hard belazerd. Er zijn problemen die oplossingen nodig hebben. Maar de politiek laat (express) de echte problemen liggen en fantaseert over toekomstige problemen en daarmee belazeren ze ons en roven ze ons geld en onze rechten.

 7. Naam:* januari 14, 2023 at 15:12

  “Iedereen die gelooft dat 9/11 geen conspiracy is, is knettergek of volledig in slaap”

  Juist, het ligt al meer dan een decennia achter onze rug dat het een zionistische complot was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in