GB News YouTube screenshot

In wat wordt toegejuicht als een doorbraak voor de scepsis over COVID-19 vaccins in de mainstream media, nodigde de BBC cardioloog Dr. Aseem Malhotra uit om te spreken in een segment over medische kwesties, waarin hij de kijkers vertelde dat er “veel gegevens” waren die een verband legden tussen de injecties en hartproblemen, schrijft Calvin Freiburger.

Onder het gastheerschap van Lukwesa Burak begon het segment met het onderwerp statinepillen voor de gezondheid van het hart. Na zijn kritiek op een recent advies van het National Institute for Health and Care Excellence (NICE) over cholesterolmedicatie, maakte Malhotra van de gelegenheid gebruik om het BBC-publiek te vertellen dat de op mRNA gebaseerde COVID-vaccins “een cardiovasculair risico inhouden”.

“Het vaccin heeft zeker mensen met een hoog risico geholpen, maar nu moeten we worden gerustgesteld dat de circulerende Omicron echt niet erger is dan de griep,” betoogde hij. “Dit is echt tijd om de uitrol van het vaccin te pauzeren.”

Malhotra, die werd gevaccineerd, vertelde hoe hij zich voor het eerst in deze kwestie verdiepte toen zijn vader, die in de zeventig was maar verder gezond, stierf aan een onverklaarbare hartaanval en ernstige vernauwingen in zijn kransslagaders bleek te hebben. Hij heeft toen zijn eigen beoordeling van de gegevens en gesprekken met deskundigen uitgevoerd, en kwam tot de conclusie dat het cardiovasculaire risico van de injecties, naast de slechte werkzaamheid, hoog genoeg was om ze op te schorten in afwachting van een grondig onderzoek.

  Hoe Google en Wikipedia u hersenspoelen

Deadline meldt dat de BBC zich later distantieerde van het segment met een verklaring dat Malhotra “ongevraagde beweringen deed over het Covid mRNA-vaccin. We hebben toen professor Peter Openshaw, die de overweldigende wetenschappelijke consensus over het vaccin vertegenwoordigt, gevraagd om over dit onderwerp te worden geïnterviewd en hij heeft de beweringen die waren gedaan, betwist en weerlegd.”

Het toenemende bewijsmateriaal wijst er echter op dat de bezorgdheid over de COVID-vaccins, die werden ontwikkeld en getest in het kader van het Operation Warp Speed-initiatief van de voormalige Amerikaanse president Donald Trump – in een fractie van de tijd die vaccins gewoonlijk nodig hebben – gegrond is.

Het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de Amerikaanse federale overheid meldt op 23 december 33.334 sterfgevallen, 187.676 ziekenhuisopnames, 15.970 hartaanvallen en 26.045 gevallen van myocarditis en pericarditis. Een studie uit Israël van april geeft aan dat COVID-infectie alleen niet verantwoordelijk is voor dergelijke gevallen van myocarditis, ondanks beweringen van het tegendeel. Verdedigers van de prik benadrukken snel dat meldingen bij VAERS onbevestigd zijn, aangezien iedereen er een kan indienen, maar onderzoekers van de Amerikaanse Centers for Disease Control & Prevention (CDC) erkennen een “hoog verificatiepercentage van meldingen van myocarditis bij VAERS na mRNA-gebaseerde COVID-19 vaccinatie”, wat leidt tot de conclusie dat “onderrapportage waarschijnlijker is” dan overrapportage.

Verder is VAERS niet de enige gegevensbron die rode vlaggen bevat. Gegevens van het Amerikaanse Pentagon’s Defense Medical Epidemiology Database (DMED) zijn eveneens alarmerend, en laten zien dat er in 2021 drastische pieken waren in een verscheidenheid van diagnoses voor ernstige medische problemen ten opzichte van het voorgaande vijfjarige gemiddelde, waaronder hypertensie (2.181%), neurologische aandoeningen (1.048%), multiple sclerose (680%), Guillain-Barre syndroom (551%), borstkanker (487%), onvruchtbaarheid bij vrouwen (472%), longembolie (468%), migraine (452%), eierstokklachten (437%), teelbalkanker (369%) en tachycardie (302%).

  Kinderen gediagnosticeerd met "kinderdementie" – Is "kinderdementie" een dekmantel voor door COVID-19 vaccins veroorzaakte hersenziekten?

In september publiceerde de Japanse Vereniging voor Vaccinologie een peer reviewde studie, uitgevoerd door onderzoekers van Stanford, UCLA en de Universiteit van Maryland, waaruit bleek dat de “Pfizer-studie een 36% hoger risico op ernstige ongewenste bijwerkingen in de vaccinatiegroep vertoonde”, terwijl de “Moderna-studie een 6% hoger risico op ernstige ongewenste bijwerkingen in de vaccinatiegroep vertoonde”, voor een gecombineerd “16% hoger risico op ernstige ongewenste bijwerkingen bij ontvangers van een mRNA-vaccin”.

In december organiseerde U.S. Sen. Ron Johnson (R-WI) een rondetafelgesprek waarin advocaat voor burgerrechten Aaron Siri gedetailleerde gegevens van het V-Safe rapportagesysteem van de CDC liet zien dat 800.000 van de 10 miljoen deelnemers aan het systeem, of ongeveer 7,7 procent, medische zorg nodig hadden na een COVID-injectie. “25 procent van die mensen had spoedeisende hulp nodig of werd in het ziekenhuis opgenomen, en nog eens 48 procent zocht spoedeisende hulp,” voegde Siri eraan toe. “Ook meldde nog eens 25 procent bovenop de 7,7 procent dat ze niet konden werken of naar school gaan.”

Een andere studie van een team van Amerikaanse, Britse en Canadese onderzoekers, gepubliceerd op 5 december in het Journal of Medical Ethics, toonde aan dat COVID-booster-mandaten voor universiteitsstudenten – een relatief gezonde groep met een relatief laag risico op het virus – veel meer kwaad dan goed doen: “per voorkomen COVID-19 ziekenhuisopname, verwachten we ten minste 18,5 ernstige ongewenste voorvallen van mRNA-vaccins, waaronder 1,5-4,6 booster-geassocieerde myopericarditis gevallen bij mannen (waarvoor meestal ziekenhuisopname nodig is).”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Corona-vaccinhoax op beelden: injectiespuiten zonder vaccin en verdwijnende naaldenVolg Frontnieuws op Telegram

  Dr. Coleman: Vragen en antwoorden nr. 1

Lees meer over:

Vorig artikelGeen treinen, geen vliegtuigen, geen auto’s en GEEN GAS – Welkom in de DE-CIVILISATIE democratische utopie
Volgend artikel55 performers die eind 2022 tot en met 2023 instorten of sterven op het podium of live voor de camera
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Beste Mensen

  Knoop in Uw oren
  De Derde Wereld Oorlog is aan de Gang

  Alhoewel er tot op de dag van vandaag in de Duivelse tijdperk nog nooit een oorlog heeft plaats gevonden

  Kleine menings verschillen
  Die op de vuist werden beslecht
  DAT …… JA
  Wat nu ook weer aan het plaats vinden is

  Er komt maar èèn keer een Oorlog in deze Tijdperk
  En daar gaan nog 420.000++++ jaren voor
  DUS WEEST GERUST

  Dank U

  • Ja Ringo…..

   De grote oorlog is het ultieme afleidingsmanoeuvre om de hoax C19 en de vaccinatie met al zijn gevolgen te verbloemen. Zeer gevaarlijk allemaal.

 2. Dr. Asheem Malhotra is een dapper man. Spreekt zich al lange tijd uit na het overlijden van zijn vader, stelt de juiste medische vragen. Vergeet niet dat dit voor de man met een hoge status in de ‘medische consensus wereld’ gelijk staat aan zelfmoord. De bijlen worden dan ook al geslepen om Malhotra voorgoed te diskwalificeren, net als bij Jordan Peterson.
  De ‘onafhankelijke en objectieve media’ doen vanzelfsprekend weer hun uiterste best om zijn uitspraken bij de BBC te downplayen. Hopelijk keert zich dat als een boemerang tegen de vaccinazi’s en hun ‘fact checkers’.
  De schaapjes lopen in ieder geval niet meer massaal naar de prik-troggen. Hoogste tijd om weer eens wat paniek te veroorzaken. Misschien bedenken ze in Davos nog wel wat.

 3. WW2 is nooit echt beëindigd, er zijn afspraken gemaakt die nu duidelijk worden, de gene die al heel lang wakker zijn hebben dit ook wel in de gaten gehad en nu worden ze wappies genoemd, nou ik ben trots dat ik een wappie ben want om mij heen sterven ze omdat ze ALLES blindelings geloofde.

 4. Dit is het covid debacle BBC equivalent moment van BUILDING 7, het derde gebouw dat werd aangekonigd dat het ingestort was ruim 20 MINUTEN ervoor, met het gebouw pontificaa ACHTER de presntarice IN HET BEELD. FUCK THOSE IDIOT PROPAGANDISTS!!!

  • Building WTC 7 stortte zo’n zeven uur na WTC 1 + WTC 2 in, terwijl het niet was ‘getroffen’ door een ‘vliegtuig’. Op diverse fora heb ik het nodige over WTC 7 geschreven en daarom beperk ik mij tot een detail: WTC 7 had 47 verdiepingen > 4 + 7 = 11 en dat is het laagste meestergetal van de sinds 1776 onder de controle van de illuminati staande vrijmetselaars. WTC 1 + WTC 2 hadden allebei 110 verdiepingen > 110 – 0 = 11. Tussen 9/11 en de laatste dag van het jaar zitten exact 110 dagen.
   De Zwitserse historicus dr. Daniele Ganser heeft over 9/11 gepubliceerd en diverse malen reeds het Congres ‘Bevrijding van bedrog’ over 9/11 bezocht & toegesproken.

 5. “…Peter Openshaw, die de overweldigende wetenschappelijke consensus over het vaccin vertegenwoordigt, gevraagd om over dit onderwerp te worden geïnterviewd en hij heeft de beweringen die waren gedaan, betwist en weerlegd.”

  Hoe kan je de schokkende onderzoeksresultaten en de daaruit voortvloeiende feiten en waarheid “weerleggen”???! Misschien als je heel veel geld betaald krijgt om LEUGENS te verkondigen…

  Want, laat ze dan maar eens uitleggen waarom ze geen onderzoek naar de oversterfte willen doen en waarom ze dan steeds maar zeggen dat ze “geen idee” hebben wat de oorzaken zouden kunnen zijn. In vele landen is doodsoorzaak #1 “onbekend” en ze hebben geen behoefte om dat nader te onderzoeken?! En dat durven ze dan “wetenschap” te noemen??????????

  Waarom nemen ze geen juridische verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor hun ‘oplossingen’ als het allemaal zo “veilig en betrouwbaar” is, zoals ze steeds hebben beweerd?

  De “overweldigende ‘wetenschappelijke’ consensus” hangt van corporate eigenbelang en nog meer geld aan elkaar. Zoals gewoonlijk gaan ze daarbij over een hele grote berg lijken… die met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid nog veel hoger gaat worden dan de laatste grote wereldoorlog!

 6. Ik snap alleen niet waarom een cardioloog deze gifspuiten heeft genomen en ze ook prima vond om in zijn gezonde vader te laten spuiten.
  Eerst accepteren en dan als het je persoonlijk treft de werking in twijfel nemen….ik sta versteld.

 7. Volgens deze cardioloog hebben de gifinjecties een aantal kwetsbaren geholpen. Inderdaad, naar de verdommenis en eeuwige jachtvelden. En dan die zogenaamde Omicronvariant, een ‘variant’ van iets dat nog nooit is aangetoond, maar dat heb ik al een miljoen keer proberen uit te leggen, maar dat is niet besteed aan de geindoctrineerde dovemansoren die zichzelf ‘wakker’ noemen. Enfin, deze cardioloog is controlled opposition en heeft geen toegevoegde waarde, behalve dan dat hij meewerkt aan het in stand houden van het crimineel narratief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in