Foto Credit: Report24.news / Symbolisch beeld: Vrouw is geschokt door contrails in de lucht. (C) Report24.news

Veel mensen zitten vol angst en geven commentaar op elke condensspoor (contrail) en elke wolk in de lucht. Report24 probeert feiten veilig te stellen en niet de volgende paniek te ondersteunen. Het is algemeen bekend dat contrails van normale straalmotoren kunnen bijdragen aan wolkvorming. Normale vluchten zijn hiervoor voldoende – zogenaamde “chemtrail”-additieven zijn niet nodig. Veel luchtverkeer kan dus in feite leiden tot zware wolkenvorming, schrijft Willi Huber.

Herinnert u zich nog het vliegverbod tijdens de grote NAVO-oefening vorig jaar? Herinnert u zich het Oekraïense grondoffensief tegen Rusland, toen Europa op hetzelfde moment verdween onder een soep van wolken en mist? U hebt geen van beide gedroomd. Voor Report24 is het echter belangrijk dat mensen niet wegzinken in angst en paniek – betrouwbare informatie is noodzakelijk. Het feit dat paniekprofeten rondrennen als in een Asterix-boek en mensen bang maken door te denken dat de hemel op hun hoofd valt, is niet relevant. Het is ook niet nuttig om elkaar dag na dag met deze angst te blijven voeden. Angst maakt ons ziek, laten we gezond blijven:

Gegarandeerde kennis: Contrails leiden tot wolkenvorming

Het grootste gevaar voor velen van ons is halve kennis. En zogeheten bijgeloof heeft de mensheid nog nooit goed gedaan, denk maar aan de heksenjachten. Laten we eens naar de feiten kijken: De hemel is op veel dagen bedekt met talloze contrails. Dit komt door het vele luchtverkeer met vliegtuigen die worden aangedreven door straalmotoren. Eenvoudig gezegd:

In een straalmotor wordt lucht van buitenaf aangezogen en samengeperst. Vloeibare brandstof wordt binnenin geïnjecteerd en verbrand in de verbrandingskamer. Het product van deze verbranding zet enorm uit en wordt vervolgens uitgestoten via een uitlaatmondstuk (“stuwstraalpijp”). – Kids and Science.de

Het is dus een verbrandingsmotor en de verbranding produceert residuen. Vliegtuigmotoren hebben geen filters of katalysatoren. De verbrandingsresten worden de lucht in geblazen. Wat je achter een vliegtuig in de lucht ziet, zijn meestal echter niet de verbrandingsresten.

Wolkvorming door microdeeltjes uit de verbranding van vliegtuigbrandstof

Contrails worden gevormd wanneer de hete waterdamp die na de verbranding door een straalmotor wordt uitgestoten, afkoelt en condenseert in de aardatmosfeer. De temperatuur en vochtigheid van de atmosfeer moeten precies goed zijn voor condensatie – de lucht moet koud en licht vochtig zijn.

Contrails ontstaan het vaakst op de kruishoogte van een vliegtuig, tussen ongeveer 10.000 en 13.000 meter in de bovenste troposfeer, omdat daar deze omstandigheden heersen. Omdat de atmosfeer voortdurend verandert, kan het zijn dat de omstandigheden niet gunstig zijn voor contrailvorming op deze hoogte. Dat is de reden waarom niet alle vliegtuigen tijdens elke vlucht contrails produceren. – Space.com

Wat ontbreekt in deze gangbare verklaring van contrails, maar wat niettemin zeker is, is kennis: Naast de hete waterdamp blijven er ook andere verbrandingsresten achter in de lucht. Om te begrijpen wat er dan gebeurt, moeten we begrijpen hoe wolken zich vormen. Je zou je ook kunnen verdiepen in welke soorten wolken er zijn en welke omstandigheden ze nodig hebben om zich te vormen. Maar dat gaat hier een beetje te ver. Kort samengevat voor een veelvoorkomend type wolk:

  De werkelijkheid als speelplaats voor superschurken: Klimaatmaniakken willen de maan opblazen

Het bleek dat cirruswolken zich over een breed temperatuurbereik kunnen vormen. Hoge sulfaatconcentraties enerzijds en organische en metallische stofdeeltjes anderzijds bevorderen de vorming van wolken. Beide komen voornamelijk vrij in de atmosfeer door industriële afvalgassen, die niet alleen de lucht die we inademen vervuilen, maar ook indirect de atmosfeer van de aarde opwarmen. – Spektrum.de

Ik heb dit fragment gekozen om dit te illustreren: Niet alleen vochtigheid leidt tot wolkvorming – kristallisatiekernen zijn ook heel belangrijk – vooral als een wolk naar een regenwolk moet neigen. Waterdruppels of ijskristallen verzamelen zich op kleine deeltjes in de lucht. Een vliegtuig dat door de lucht vliegt laat veel van zulke deeltjes achter als gevolg van verbranding – de vorming van wolken als gevolg hiervan is dus niet mysterieus of een geheim – het is bekend en een logisch gevolg van luchtverkeer.

Straalvliegtuigverkeer leidt tot wolkenvorming

Om te voorkomen dat de uitlaatgassen van straalvliegtuigen tot wolkvorming leiden, zou bijzonder droge lucht nodig zijn. Dit is echter niet te verwachten boven weelderige weiden en weilanden en grote bosgebieden. Daarom is het in de meeste gebieden in geschikte klimaatzones volkomen normaal en logisch dat vliegtuigen aanvankelijk contrails achter zich vormen – en dat deze aanleiding geven tot uitgestrekte wolkenformaties. De waarneming dat een helderblauwe lucht overgaat in een melkachtige soep en vervolgens in bewolking naarmate de dag vordert en er steeds meer vliegverkeer is, is dus volledig correct. Je hoeft hier niet voor gek verklaard te worden – en de kennis hierover is niet geheim.

Klimaatalarmisten zijn bang voor contrails

De vorming van wolken uit contrails wordt zelfs uitgelegd in de linkse Wikipedia. Dat brengt ons bij een ander punt, het klimaatnarratief. De groepen mensen die bang zijn voor een door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde zijn niet blij met contrails of de wolken die zich daaruit vormen. Ze beweren dat deze veel meer broeikaseffecten genereren dan de zonnestraling die door de wolken wordt gereflecteerd. Natuurlijk is hier geen bijzonder geloofwaardig bewijs voor, maar de bewering helpt wel om mensen in klimaatpaniek te brengen. Wat wel interessant is, is dat er nog steeds heel weinig gelobbyd wordt tegen het vliegverkeer, terwijl het privévervoer per auto massaal wordt aangevallen. Het plan hierachter is dus eerder om mensen hun bewegingsvrijheid te ontnemen door privévervoer te verbieden.

  Tweederangskinderen ervaren de hel op aarde opdat groene deugmensen telefoneren terwijl ze een elektrische auto rijden

Vliegtuigen produceren hun fascinerende contrails wanneer ze hoog in de ijle, koude lucht vliegen. Waterdamp condenseert snel rond het roet van de uitlaatgassen van het vliegtuig en bevriest tot cirruswolken die minuten of uren kunnen aanhouden. Deze hoogvliegende wolken zijn te dun om veel zonlicht te weerkaatsen, maar ijskristallen erin kunnen warmte opslaan. In tegenstelling tot laaghangende wolken, die een algemeen verkoelend effect hebben, warmen deze contrailvormige wolken het klimaat op. – Science.org

We kunnen ijskristallen die warmte opslaan beter in het rijk der fabelen en sprookjes laten. Maar het principe dat vliegtuigmotoren wolken produceren wordt ook duidelijk gemaakt in dit deel van de tekst.

Wat leren we hiervan?

Elk modern vliegtuig kan bijdragen aan wolkvorming en draagt daar ook aan bij. Hiervoor is geen samenzweringstheorie nodig of additieven die in de lucht worden gespoten. Deze theorie is sowieso erg hobbelig, omdat er miljoenen vertrouwelingen voor nodig zouden zijn – die zichzelf en hun geliefden zouden moeten “vergiftigen.”

Wolkvorming als gevolg van contrails is geen samenzweringstheorie, maar een bekend en door de vingers gezien neveneffect van het moderne luchtverkeer.

We leren hieruit echter ook dat het niet helpt om voor tienduizenden euro’s apparatuur te kopen van vindingrijke zakenlieden om deze “chemtrails” te verwijderen. Om wolkenvorming door vliegverkeer te minimaliseren, zouden we het vliegverkeer moeten minimaliseren – of nieuwe soorten motoren moeten ontwikkelen en gebruiken die de lucht niet doordrenken met miljarden en miljarden microscopische roetdeeltjes. Wees dus niet bang voor chemtrails. Het probleem is open en bloot – als het je stoort, moet je de moderne luchtvaart zelf bekritiseren. Dat is ook legitiem.

Dat betekent niet dat het leger niet actief werkt aan weermanipulatie of het niet voortdurend uitvoert. Lees meer:

Beter om zorgvuldig te controleren dan te vervallen in angst

Ik wil graag een paar basisvragen stellen over de huidige wolkenpaniek die momenteel de ronde doet, die geschikt zijn om wat rustiger met de situatie om te gaan. Het is maar een suggestie. Natuurlijk kan iedereen in paniek blijven elke keer als hij naar de lucht kijkt en zich inbeeldt dat hij vergiftigd wordt. Maar wat betekent dat voor je levenskwaliteit? Misschien kunnen de huidige problemen rond luchtvervuiling, contrails en “chemtrails” ook rustig en objectief benaderd worden.

  Kunnen we onze collectieve stommiteit overleven?

Als iemand je vertelt over “onmogelijke wolkenformaties“, heb je dan ooit nagedacht over wat je zelf weet over mogelijke wolkenformaties? Heb je ooit zo goed naar de lucht gekeken? Of is dit pas de laatste jaren aan de orde sinds je over “chemtrails” hebt gehoord? En de persoon die je erover vertelt – welke ervaring heeft hij of zij met wolken? Heb je misschien ooit naar oude foto’s in je eigen collecties gekeken? Weet je eigenlijk hoe wolken worden gevormd?

Als iemand je iets vertelt over saharastof omdat hij ergens op internet iets heeft gelezen, vraag dan eerst wat de bron precies is en controleer of je die wilt vertrouwen. Met een beetje tijd kun je tientallen analyses van saharastof vinden. Is de samenstelling echt zoveel veranderd of is die door de decennia heen hetzelfde gebleven? Vooral de aluminiumpaniek is onbegrijpelijk als je rustig blijft. Aluminium en ijzer zijn immers altijd bestanddelen van woestijnstof geweest. Net als bij punt één is het raadzaam om het te controleren: Wat wist je zelf tot nu toe over saharastof? Wat wist de persoon die je erover vertelde? En als je er meer over wilt weten, moet je je paniek opzij zetten en je eigen onderzoek doen. Een paar decennia geleden was wetenschap niet zo politiek en ideologisch geladen. Saharastof wordt al heel, heel lang bestudeerd en geanalyseerd, er is niets nieuws of verrassends aan.

Zoek uit hoe moderne vliegtuigmotoren werken, zoals we hierboven hebben samengevat. Bedenk of het mogelijk is dat miljoenen vliegtuigen, piloten en technici over de hele wereld samenwerken in een complot om je te vergiftigen – terwijl tegelijkertijd de geliefden en families van deze mensen ook op aarde leven. Het is één ding voor de VS en de NAVO om hun militaire piloten opdracht te geven om het weer te manipuleren voor een aanval of verdediging. Vooral Amerikaanse piloten zal het niet uitmaken wat ze boven Europa inzetten. Maar maak onderscheid tussen plausibele manipulatie van het weer – en compleet verwarde theorieën die afkomstig zijn van excentriekelingen die zichzelf belangrijk willen maken.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelF-16 – doodgeboren “wunderwaffe” van Kiev
Volgend artikelScott Ritter: Israëlische aanval op Iraans consulaat! Het zou de wereld in chaos kunnen storten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. Veel luchtverkeer kan dus in feite leiden tot zware wolkenvorming.
  dan kunnen ophouden om de zon te verduisteren toch.
  contrails verdwijnen dat zijn ijskristallen en blijven niet hangen , meestal zie een staartje wat meteen weer verdwijnt.
  chemstrails blijven hangen en waaieren uit , de duitse regering heeft toegegeven dat ze sproeien.

  we worden gewoon langzaam vergiftigt .

 2. Natuurlijk gelul van Willi Huber er is wel degelijk een verschil tussen contrails en chemtrails op een mooie heldere dag (deze worden steeds zeldzamer) kun je een contrail onderscheiden van een chemtrail simpel door het feit dan een contrail na verloop van tijd helemaal verdwijnt een chemtrail blijft langer ‘hangen’ en waaiert uit tot wat de NOS weer activisten sluierbewolking noemen.

  Landbouw organisatie LTO had in het verleden een onderzoek uit laten voeren, lang verhaal kort dat er 25 procent minder licht op de landbouwakkers schijnt door wolkenvorming en zo ettert de elite voort om ons burgers te vergiftigen.

 3. Dus,
  Gaat u maar rustig slapen.
  En dat perfecte rastervorming is gewoon vliegverkeer……..

  Een hele mooie uitleg over wat ‘contrails’ zijn.
  Maar over chemtrails? ach, dat is om het weer te manipuleren voor een aanval of verdediging.

 4. Ik roep al jaren dat ze meerdere componenten sproeien. Contrails zijn gewoon chemtrails. Korte sporen, lange sporen, het zijn allemaal chemtrails.

  Je hoeft alleen maar te kijken en je kan zien wat het doet. Maar de meeste mensen hebben geleerd om naar hun hoofd (ego) te luisteren ipv hun zintuigen te gebruiken en te vertrouwen. Mensen zijn zo diep gehersenspoeld dat geprogrammeerde kennis zwaarder weegt dan hun eigen zintuigen.

  Precies waarom velen een spuitje gingen halen, omdat ze blind hun hoofd (ego) volgden ipv zelf onderzoek te doen. De chemtrails zijn volgens velen onzin, net zoals gevaccineerden het onzin vinden dat bigpharma ons in opdracht van een satanische maffia wil uitroeien.

  Demoralisatie…mensen die blind op boekjes en ‘leiders’ vertrouwen en hun eigen waarneming niet meer gebruiken. Sekteleden…

 5. Dus ze proberen het nu op deze manier te verdoezelen. Gelukkig zijn er een aantal mensen die daar niet in trappen. Een condensstreep blijft niet hangen. Chemtrails wel en deze veroorzaken een bewolkte lucht.

  • Saharazand is het zoveelste broodje aapverhaal om ons op het verkeerde been te zetten; de oorzaak is dus chemtrails.

   • Idd…in Bosnië heeft bekende advocaat Mirnes Ajanović 2 jaar geleden zogenaamd saharazand laten in laboratorium onderzoeken!!! Wat denk je…ZWARE METALEN, ALUMINIU….TOT MASR 300 TOT 400 KEER meer dan normaal!!! Op you tube staat deze video.ANALIZIRANJE SADRŽAJA „PRLJAVE KIŠE“ SA SAHARSKIM PIJESKOM OD STRANE INSTITUTA ZA HEMIJSKO INŽENJERSTVO
    Link za pregled izvještaja Instituta za hemijsko inženjerstvo: https://boss.ba/wp-content/uploads/20…​

 6. Of het nu contrails of chemtrails zijn, het is te zot voor woorden dat vliegbedrijven het recht krijgt de zon te verduisteren, vind ik.

  Wat er in die sporen zit, is ook wel van belang, maar dat clubjes van mensen zó brutaal zijn om de luchten te verpesten met vliegende bakken aluminium is op zich al bizar genoeg te noemen.

  • Überhaupt… eerst was het verhaal dat contrails condenssporen zijn die niks doen en gewoon oplossen… EN NU MAKEN CONTRAILS INEENS TOCH WOLKEN???

   Klinkt als een leugenaar die zijn leugen bijstelt.

   Eerst zou er opwarming komen, nu is het ineens klimaatcrisis die ze kunnen uitleggen zoals het hen uitkomt.

   Het is allemaal één grote leugen. De mensen die nog met hun zintuigen kijken zien de waarheid, de rest vreet alle leugens op en gaat erover discussiëren.

 7. De enige “samenzwering” is de desinfotainment-bs van een controlled opposition-hoer, de schrijver van dit stuk vuilnis.

  Er is ZOVEEL bewijs geleverd van en door (militaire) piloten tijdens hoorzittingen en rechtzaken, die alles al zo vaak hebben vastgelegd en gedocumenteerd, maar toch blijven de sms-hoeren het steevast ontkennen.

  De ‘wereld-op-haar-kop’ clownshow van de liegende landverraders.

  • Dit hele stuk leest alsof een leugenaar zijn leugen bijsteld/perfectioneert om niet gepakt te worden. Fact checkers lullen al jaren over contrails en dat contrails oplossen en geen enkel effect hebben… EN INEENS MAKEN CONTRAILS WOLKEN???

   Pfff… pleur toch op. Dat ze dit nadrukkelijk naar buiten brengen zegt mij dat contrails gewoon een component zijn die net als lange chemtrails hun uitwerking hebben. Ze verzadigen de atmosfeer met bepaalde stoffen die reageren op de HAARP machines. En dan laat ik 5G en windmolens nog buiten beschouwing, want het is één grote weermachine.

   Alles is een leugen, je hoeft alleen maar het weer te observeren met je zintuigen ipv met je hoofd te zoeken naar manieren om de leugen niet te hoeven zien.

 8. Straks ziet de aarde eruit als de planeet Venus.
  ~Op de aarde zie je vaak in het nieuws dat het slecht gaat vanwege het broeikaseffect. Het broeikaseffect op Venus is een voorbeeld van hoe de aarde eruit gaat zien in de toekomst, als we er niks aan doen. Op Venus is het broeikaseffect ernstig uit de hand gelopen, waardoor het warmer werd, meer stoffen in gassen veranderden en weer bij gingen dragen aan het broeikaseffect.~citaat uit het net.
  De gemiddelde temperatuur op Venus is 450 graden, maar staat een stuk dichter bij de zon. De atmosfeer bedraagt voornamelijk uit zwavelstof, maar ook zuurstof en heel veel co2. Water kan hier niet blijven bestaan, dat zit dus in het zeer dichte wolkendek.
  Open lucht koelt flink af als de zon onder is, maar bij zware bewolking blijft de warmte hangen.
  Kunstmatige wolken maken doet dus precies het tegenovergestelde als het beoogde doel: de aarde opwarmen.
  Oude ‘weer’ feitjes:
  Als in de zomer de maan schijnt is het in de nacht koeler dan als er een wolkendek is.
  Als in de winter de maan schijnt bij heldere lucht vriest het dat het kraakt.
  Mooi weer weer zei de wasvrouw toen ze aan de was was.

 9. We worden besproeid als kakkerlakken, nu kakkerlakken betalen geen btw ,belastingen of wat dan ook van taksen ! Symptoom behandeling hoef ik niet , genezen ja graag !

 10. Dit gaat er bij mij niet in en doet mij sterk twijfelen aan de berichtgeving van frontnieuws.
  Helaas,ik had jullie hoog zitten.
  Maar er is een duidelijk en zichtbaar verschil tussen con trails en chem trails!

  • Een gehersenspoeld verhaaltje…had inderdaad meer waarheid verwacht van frontnieuws…zo een nep verhaal publiceren is jezelf degenereren …ze zouden beter de documentaire “The Dimming” eens bekijken en publiceren…

 11. Laat je niet iets wijsmaken. Het gaat niét om condensstrepen van straalvliegtuigen,
  maar over de zeer giftige chemtrails die via speciale vliegtuigen op grote hoogte in rasterstrepen worden gevormd. Je ziet ze het beste zomers rond 4:00 uur in de morgen.

 12. Er is een hele interessante documentaire “The Dimming” waarbij ze monsters van deze wolken hebben genomen. Feiten zijn feiten, einde discussie! We worden vergiftigd langs alle kanten omdat onze zgn leiders totaal, maar dan ook totaal krankzinnig zijn! Soms is het zo lachwekkend, maar aan de andere kant is het eigenlijk om te huilen omdat ze al het leven aan het vernietigen zijn met hun krankzinnigheid. Gelukkig komt er een keerpunt, dat ligt ook al vast!

 13. Het wordt hoe langer hoe erger. Twee jaar geleden was het nooit in Hongarije, altijd blauwe luchten. Nu is het dagelijks melkhemel. Dus… chemtrails

 14. Willi lult maar wat, en verkondigt heel handig halve waarheden om de goedgelovigen aan zijn kant te krijgen. Ik kan hem op alle punten de les lezen en de oren wassen maar dat is niet eens nodig. Onlangs heeft de Spaanse regering volmondig toegegeven al decennia mee te doen aan zgn geo-engineering oftewel het beïnvloeden van het weer op grote schaal.

  De eenvoudigste methode om condensatiekernen en andere rommel hoog in de atmosfeer te verspreiden zonder dat iemand, zelfs de piloten, het doorhebben is door bijmengen in de kerosine. Daar hoeft slecht een persoon de receptuur voor aan te passen na opdracht van iemand hogerop in de rangorde. Klaar is Kees! Hierop zijn bovendien vele eenvoudige varianten te bedenken.

  Wat verder aan specifieke operaties uitgevoerd wordt kan voor relatief kleine landen zoals die van de EU met kleine organisaties van tientallen tot hooguit een honderdtal mensen uitgevoerd worden.

  Ik woonde in mijn jeugd in de buurt van Schiphol. De zomerluchten in de 60er jaren waren diepblauw, contrails waren op zo’n 10-20 vliegtuiglengtes na de DC-8en en B-707s verdwenen behalve in geval van zekere weersomstandigheden waarbij het enkele minuten kon duren.

  Iedereen van mijn leeftijd weet het verschil nog, Willi Huber kan beter iets nuttigs gaan doen dan slap te ouwehoeren.

 15. Even zo maar een opmerking:

  Is het u ook opgevallen dat brandstof gedreven voer/vaartuigen ook con/chem trails uitstoten wanneer er in des winters “witte” rook uit de uitlaten geblazen wordt?
  Kijk maar eens als deze machines met draaiende motor stilstaan voor bv een verkeerslicht.

  In de zomer zie je dit niet.
  Zou dat misschien iets te maken hebben met oa koude atmosfeer?

  Hmmmm, misschien ook een duur onderzoek op hoog niveau waard??

  Zo, nu weer lekker slapen!

 16. Wat een lul verhaal en ik vraag me af hoeveel geld daarvoor is geschoven. We zijn niet achterlijk! Dat waren we maar nu zitten wij qua kennis veel hoger dan deze malloot die totaal geen kaas heeft gegeten over chemtrails en hoe dat samen werkt met het manipuleren van het weer. Waarom er aluminium in de lucht zit en wat je daarmee kunt doen. Het is te vinden op internet. Ik ben 73 jaar en toen ik voor de jaren negentig op mijn rug lag vliegtuigen te bekijken, waren er geen chemtrails. Af en toe een heel heel klein spoortje dat binnen een minuut totaal verdwenen was. Wel wat er soms een vliegtuigje dat reclame sproeide en meestal was dat “ROXI” een sigarettenmerk. Dat bleef langer hangen en waaierde uit. Wellicht ook met aluminium sulfide omdat dat vocht aantrekt en daardoor langer zichtbaar blijf. Lijkt op chemtrails. Zo sukkel van het door jezelf verzonnen verhaal. Doe je huiswerk en ga een studie maken over integriteit.

 17. Helaas zijn er nog veel mensen die zich bang laten maken!
  Contrails/CO2 is gewoon Vochtuitstoot, dus Waterdruppeltjes! Niets anders!
  Dit is het werk van de WHO om Bedrijven (Vliegtuig etc) kapot te maken!
  Allemaal met opzet gepland door The Great Reset/Agenda 2030!
  STOP deze corruptie!!!

 18. Ongeveer een maand geleden heb ik eens met een stevige verrekijker naar zo’n vliegtuigje gekeken.
  Kwam het bij toeval onderweg tegen tussen Hoogezand en Barenveld.
  Geen verrassing, naast de motoren zat nog een extra uitlaat die de strepen naliet.
  Draaide keurig om zonder streep, uitlaat ging weer aan en ging de 2e parallelle streep maken.
  Er lag al een aardig netwerk, dit waren de laatste twee strepen die keurig eindigde in het netwerk.
  De extra uitlaat ging gewoon uit en het vliegtuigje verdween.
  Had niets met gewas besproeien te maken daar was het veel te hoog voor.

 19. @A tot Z…

  Ik denk eerder dat er gewoon niet veel nieuws te delen is over chemtrails en satanisch ritueel misbruik van kinderen. Dat satanisch ritueel misbruik wordt door de alternatieve media, en ook de FvD, sadistisch ritueel misbruik genoemd. Misschien omdat satanisch gewoon niet wordt geloofd. Maar die onderwerpen worden het zwaarst gecensureerd en geheim gehouden, geen wonder dat er nauwelijks wat over te vertellen valt. Ik zeg niet dat er geen controled oppositie is, maar we moeten het er mee doen. Uiteindelijk is de oplossing om allemaal om uit het ego te groeien en terug in het bewustzijn komen.

  Ik heb ook heel diep in de Epstein, NIXVM, red shoe cult, Demmink, Dutroux, royals, honeypots, Haïti, Clinton, Obama, Podesta, foundations, rode kruis, unicef, VN, Oprah, John of God, celebs, hollywood, cia, adrenochrome rabbithole gekeken… en de massa kan dat helemaal niet aan. Dat wordt nooit mainstream kennis. Er is al een docu over Epstein en dat gaat vooral over pubers die sex hadden met poltici en celebs. De totale horror en monsterverhalen (fraizledrip bijv) die alle horrorfilms in comedy’s veranderen, dat komt nooit bij de massa. De meeste mensen zullen breken en nooit meer heel worden. Daar komt geen nieuws over naar buiten, dus daar hebben de alternatieven het niet over. Alleen de allersterksten weten hoe erg het is. Die moeten dat omzetten in licht.

  Deze hele Great Awakening verloopt fases naarmate men de last kan dragen. De sterkste mensen hebben het allerdiepste duister aangekeken en in licht omgezet, die werden daarna versterkt door de groep die door cojona wakker werd en die wel weten dat pedofiele satanisten ons gijzelen, maar niet de omvang en de details kennen. En die twee groepen gaan nu de laatste groep (de massa) opvangen zodra de schok van een volgende fake crisis of WO3 een feit wordt en en dan gaan we massaal weigeren.

  Wij zijn nu al met zo’n gigantische meerderheid dat we alles kunnen platleggen, maar we beseffen onze macht en kracht nog niet. Als wij gaan weigeren is het klaar, dan stopt alles en dan gaan er dingen veranderen… de oplossing is zo eenvoudig, maar tot nu toe blijft iedereen DENKEN dat wij geen meerderheid zijn. Ik gok dat dit hele circus in NL door 1500 tot 3000 mensen wordt aangestuurd, die sturen hele bedrijfstakken en ministeries aan. De mensen die deze hel op aarde installeren zijn 0,01% van de bevolking in dit land. De wakkeren zijn minstens 6 miljoen mensen… het is wachten tot het kwartje eindelijk valt en dan komt er weigeren, staken en boycotten en miljoenen mensen die de 1500 tot 3000 satanisten gaan zoeken. De doos van Pandora is open en gecontroleerde oppositie maakt geen schijn van kans tegen de natuurkracht van de waarheid. Het is niet te stoppen, de mensheid gaat ontwaken uit het ego en dan verdampt alle macht van de satanisten.

 20. Kerosine, de brandstof voor vliegtuigen, is een koolwaterstof molecule met meerdere koolstof atomen en iets meer dan dubbel zoveel waterstofatomen. Bij de verbranding ervan, wat een snel oxidatieproces is, koppelt de zuurstof zich met zowel de koolstof atomen om CO2 (onzichtbaar) en H20 (waterdamp) te produceren. Er kunnen additieven aan deze brandstof worden toegevoegd om te voorkomen dat de parafine verstijft bij grote hoogten en dus te koude temperaturen. Additieven worden vooral bij militaire gevechtsvliegtuigen gebruikt omdat deze tot circa 25km hoogt kunnen vliegen.
  Bij een straalmotor wordt de lucht samengeperst (gecomprimeerd) en zodoende verhit tot 500°C om vervolgens in de verbrandingskamer te worden gestuwd. Wat misschien vele mensen niet weten is dat bij een straalmotor de brandstof wordt ingespoten in maar 20% van de gecomprimeerde lucht en dat 80% van die gecomprimeerde lucht enkel dient om de uitlaatgassen te verdunnen en af te koelen. In de eigenlijke verbrandingskamer komt maar 20% van die gecomprimeerde lucht toe waaraan de kerosine wordt toegevoegd die onmiddellijk ontbrandt en het geheel bereikt een temperatuur van 2.000°C. Deze verbrandingstemperatuur wordt snel afgekoeld tot circa 1.200°C door de overige 80% gecomprimeerde lucht. Iedereen weet dat wanneer men lucht verhit, het volume ervan enorm toeneemt. In de straalmotor kan de lucht niet uitzetten en zo ontstaat er een enorme druk aan de uitgang van de straalmotor, wat de stuwkracht creëert.
  Het feit dat de verbranding maar plaatst vindt met 20% van de ingevoerde lucht en vervolgens wordt verdund, betekent dat de uitlaatgassen die uit de straalmotor komen procentueel heel wat minder CO2 en H2O bevatten. Dus de relatieve vochtigheid in dit volume is zodoende laag. Wanneer de uitlaatgassen de straalmotoren verlaten, worden deze uitlaatgassen nogmaals sterk verdund door enerzijds de enorme volume toename als gevolg van het verlaten van de straalmotor en anderzijds het ‘coanda effect’ waarbij de buitenste laag van de hete uitlaatgassen tegen de koude lucht ernaast wrijft en dus vertraagd wordt wat een werveling creëert en dus het volume nog vergroot. M.a.w. de hoeveelheid waterdamp in dat volume is dus zeer laag, maar wel hoger dan de luchtvochtigheid van de omgevende koude lucht. Daar vliegtuigen tegen een snelheid van 800km/u vliegen, bereiken de uitlaatgassen de omgevingstemperatuur maar ten vroegste na circa 50m. Tijdens de eerste 50m ziet men dus geen waterdamp. Hete lucht kan meer waterdamp bevatten dan koudere lucht. Door de afkoeling verhoogt de relatieve vochtigheid tot aan het condensatiepunt en ziet men duidelijk de waterdamp verschijnen.
  Iedereen kent de barometer . Warme lucht weegt lichter dan koude lucht. Maar ook vochtige lucht weegt minder dan droge lucht (daarom dat wolken in de lucht drijven). Lage druk op de barometer betekent meestal vochtig weer, hoge druk betekent droog weer. Door de aanwezigheid van waterdamp in de lucht bestaat er een drukverschil en drukverschil betekent luchtverplaatsing. Een hoog percentage aan waterdamp in de lucht heeft een hogere druk dan lucht met een laag percentage aan waterdamp. Gezien de natuur altijd naar een evenwicht zoekt, zal de aanwezige waterdamp in de hogere concentraties uitdeinen naar de lagere concentraties waardoor de waterdamp uit het zicht verdwijnt. Bij zeer lage temperaturen bevriezen natuurlijk deze microscopische waterdampmoleculen wat een duidelijke witte streep geeft. Maar de fysieke wetten blijven gelden en het percentage luchtvochtigheid daalt. Waarschijnlijk herinneren jullie nog de lessen fysica op school waar men niet alleen over verdamping spreekt, maar ook over sublimatie. Sublimatie is eigenlijk het verdampen van de vaste stof (dus die microscopische ijskristalletjes) . Na hooguit 30 seconden ziet men geen condens strepen meer. En dat was zo in de jaren 50 tot en met de jaren 90. Door toevoeging van onder meer Al3+ (aluminium met 3 ontbrekende elektronen) creëert men blijvende condens strepen die uitdijen en vergroten, wat tegen de natuurlijke fysieke wetten van waterdamp ingaat. Door de aanwezigheid van Al3+ (ook zwavel en ander stoffen ) wordt de waterdamp in de lucht naar deze stoffen aangetrokken en verhoogt dus de relatieve vochtigheid in deze luchtvolumes tot op het punt dat men nevel of zelfs mist ziet. Het zijn de persistente condens sporen , ook chemtrails genoemd omwille van de chemische stoffen die men in de lucht vrijlaat om dit effect te bekomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in