Alle staats- en bedrijfsmedia in de EU roepen en schreeuwen over het warme weer in Europa. Het is hels, zeggen ze. Het is nog nooit zo warm geweest, willen ze ons doen geloven. De secretaris-generaal van de VN, Guterres, vertelt de wereld dat het “Tijdperk van Mondiaal Koken is aangebroken”. Aldus een man die lange tijd in verband is gebracht met beruchte pedofielen en onder wiens auspiciën als Portugese premier (1995-2002) het seksueel misbruik van minderjarigen in de zogenaamde Casa Pia tehuizen plaatsvond, schrijft Hans Vogel.

Op de weerkaarten die in de media worden getoond, zijn de gebieden met temperaturen boven de 35 graden Celsius bloedrood gekleurd. Nog maar een paar jaar geleden werden diezelfde temperaturen aangegeven met groene tinten, of hooguit geel. Er wordt geen melding gemaakt van sneeuwval in de Alpen op hoogtes boven de 1800 meter (een zeldzaamheid in de zomer). Ook is er in de media geen melding gemaakt van sneeuw die een paar weken geleden in Johannesburg is gevallen. Blijkbaar is dit een zeldzame gebeurtenis, zelfs in de winter op het zuidelijk halfrond. Ondertussen heeft recent onderzoek naar Antarctica aangetoond dat de ijskap in de periode 2009-2019 netto met meer dan vijfduizend vierkante kilometer is gegroeid.

Met andere woorden, de weerberichten, ooit het enige item in de media dat men kon vertrouwen, zijn net zo misleidend en leugenachtig als al het andere in het nieuws. We krijgen te horen dat het klimaat verandert en dat het allemaal onze schuld is. Daarom moeten we de autoriteiten vertrouwen en precies doen wat ons gezegd wordt. Anders zullen we een vreselijke dood sterven! Daarom vanaf nu geen barbecues meer. In de winter moeten we thuis een extra trui aantrekken, omdat we bij een normale kamertemperatuur overmatig moeten verwarmen, wat alleen maar bijdraagt aan de opwarming van de aarde!

Bovendien moeten we stoppen met het eten van vlees en in plaats daarvan insecten gaan eten. “Laat ze maar insecten eten,” hebben onze nobele leiders in hun luxueuze paleizen blijkbaar besloten. Alleen als we overschakelen op het eten van krekels en meelwormen, kunnen we misschien voorkomen dat onze planeet nog heter wordt. Onze machthebbers verzekeren ons dat “de meeste wetenschappers” het erover eens zijn dat menselijke activiteit ervoor zorgt dat de planeet steeds heter wordt. In zekere zin is dit een geruststellende gedachte, want blijkbaar is wetenschap dus democratisch. Als “de meeste wetenschappers” iets geloven, moet het wel waar zijn, want het zijn tenslotte wetenschappers! Maar omdat ze mensen zijn, kunnen ze zich ook vergissen. Dus misschien is antropogene klimaatverandering toch een non-issue!

  VN eist bevoegdheid om wereldwijd 'klimaatbeleid' te dicteren

Nog niet zo lang geleden verzekerden onze regeringen ons dat er een dodelijke ziekte heerste en dat het enige wat we konden doen om veilig te zijn, een vaccinatie tegen covid was. Nu wordt het steeds duidelijker dat sommige van die prikken meer kwaad dan goed deden. Het Moderna “vaccin” veroorzaakt hartproblemen bij één op de vijfendertig ontvangers. Het Pfizer-vaccin, dat nooit goed getest is, heeft meer dan 1200 bijwerkingen, variërend van ernstig tot zeer ernstig (inclusief overlijden!). Ons werd wijsgemaakt dat we de gevreesde ziekte niet konden verspreiden als we eenmaal gevaccineerd waren (maar dat konden we wel) en toen we gevaccineerd werden met covid, werd ons verteld dat de gevolgen “minder ernstig” waren. Het zou zeker “veel erger” zijn geweest als zo velen van ons die injecties niet hadden genomen.

In het verhaal over de opwarming van de aarde gebruiken de regeringen nu dezelfde argumenten en trucs die ze gebruikt hebben om de burgers tijdens de “pandemie” tot onderwerping te dwingen. Maar net als bij een keukenmes moet je het slijpen om het te kunnen blijven gebruiken. Het is nogal twijfelachtig of de trucs net zo effectief zullen werken als tijdens de Grote Covid Show. Zelfs een goochelaar moet zijn trucs van tijd tot tijd aanpassen. Regeringen daarentegen lijken zo zelfverzekerd en arrogant te zijn geworden dat ze denken dat ze alles voor elkaar kunnen krijgen. Het is maar goed dat ze regel nummer één in elke wedstrijd en krachtmeting vergeten, namelijk dat je je tegenstander nooit moet onderschatten.

Ondertussen lijkt in Europa de door de VS en haar instrumenten zoals het WEF gewenste ineenstorting van staten volgens plan te verlopen. Frankrijk is nog steeds duizelig van de gevolgen van de golf van geweld die het land aan het begin van de zomer trof. In steden en dorpen in heel Duitsland organiseren boze en angstige burgers demonstraties waarover de media niet berichten; badplaatsen aan meren en zwembaden, ooit vredig en aangenaam, zijn veranderd in broeinesten van interraciale conflicten door het onaanvaardbare gedrag van bendes buitenlanders die nooit het land in hadden mogen komen. Reizen met de trein is in veel Europese landen gevaarlijk geworden voor echte, autochtone Europeanen, vooral voor vrouwen. Veel treinstations, vooral in de grotere steden, zijn gevarenzones.

  Wetenschappers voorspellen een kouder klimaat en wereldhonger als gevolg van lage zonneactiviteit

Op 7 juli kondigde de Nederlandse premier Mark Rutte aan dat hij zich volledig uit de politiek zou terugtrekken, om de angel uit een geplande motie van wantrouwen in het parlement te halen. Een van zijn coalitiepartners had aangegeven bereid te zijn uit het kabinet te stappen. Vanaf dat moment is hij demissionair en, paradoxaal genoeg, in een positie die hem in staat stelt om als een dictator te regeren. Iemand moet immers de dagelijkse gang van zaken regelen en het land besturen, en Rutte kan niet meer weggestemd worden. Een van de dingen die hij zal beslissen, zonder dat hij daarvoor de goedkeuring van het parlement nodig heeft, is een decreet dat kinderen tussen één en twaalf jaar oud toestaat om voor euthanasie te kiezen.

In november zijn er nieuwe verkiezingen gepland en aangezien het gewoonlijk ongeveer een jaar duurt om een nieuwe coalitieregering te vormen, heeft Rutte zichzelf een carrièreverlenging van ruim een jaar gegeven. Nog nooit eerder hebben zo verrassend twintig van de 150 parlementsleden aangekondigd zich terug te trekken uit de politiek. Hieronder bevinden zich verschillende grote partijleiders en enkele zeer zichtbare en luidruchtige politici. Waarom deze plotselinge en massale terugtrekking? Wat weten zij dat het stemgerechtigde publiek niet weet?

Net als in veel andere “democratische” staten in het Westen is het parlementaire debat nogal betekenisloos geworden. Nu de partijdiscipline strikt wordt gehandhaafd, kan een regering die eenmaal aan de macht is, door niets verdreven worden, zeker niet door een debat in het parlement. Ministers die weigeren om vragen in het parlement te beantwoorden en daarbij wetten en regels overtreden, kunnen dat gewoon doen en hoeven nooit de consequenties onder ogen te zien. Dit is in de hele EU een gangbare praktijk geworden. Met andere woorden, wetteloosheid viert hoogtij.

  Europese Unie veroordeelt honderden miljoenen tot eeuwige armoede na aanneming van nieuwe "koolstofuitstoot"-wet

Waarom zouden politici dan vrijwillig afstand doen van hun toegang tot de vleespotten en varkensvaten? Het lijkt erop dat er diepgaande systeemveranderingen op komst zijn. Moeten we naar Brussel kijken? De ongekozen apparatsjiks van de EUSSR in die vervloekte stad leiden een gecentraliseerde dictatuur. De meeste Europeanen hebben nog niet begrepen dat de nationale soevereiniteit in alle EU-lidstaten al lang niet meer bestaat en dat hun parlementen allemaal nep zijn. De EU is niet meer dan de politieke tak van de NAVO, en de NAVO is voor de VS wat de Attische Liga voor Athene was: een imperiaal controlemechanisme verkleed als een vrijwillige alliantie.

Het politieke toneel in Nederland wordt nu voorbereid op de stellaire verschijning van de heer Frans Timmermans, de corpulente in Nederland geboren EU “Commissaris voor Klimaatactie,” de Klimaatgek-baas. Deze man gaat zich kandidaat stellen voor een zetel in het Nederlandse parlement als leider van de nieuwe Sociaal-Democratisch-Groene Partij. Het behoeft geen betoog dat de heer Timmermans deze stap niet eens zou overwegen als hij er niet zeker van was dat hij zou winnen en de nieuwe premier zou worden. Binnenkort zullen ook andere EU-lidstaten regeringen krijgen die geleid worden door voormalige EU-commissarissen.

Als alles volgens plan verloopt, betekent dit dat de omvorming van de EU tot een kopie van de oude USSR voltooid is. Maar terwijl de leiders van de USSR min of meer de belangen van hun burgers voor ogen hadden (onderwijs en gezondheidszorg waren gratis en van goede kwaliteit), is de EUSR een dystopisch hellegat, geleid door psychopaten die denken dat ze god zijn. Ze hebben opzettelijk het onderwijs en de volksgezondheid vernietigd.

Zoals de USSR onder zijn eigen gewicht instortte, zo zal de EuSSR dat ook doen. Laten we hopen dat dit eerder vroeger dan later zal zijn.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Nederland begint met euthanasie van gehandicapten om ‘de planeet te redden’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNoorse man gedwongen opgesloten in psychiatrische afdeling voor delen van Covid “samenzweringstheorieën” op Facebook
Volgend artikelVIDEO: Oekraïense troepen geven zich massaal over; WITTE VLAGGEN op Tanks
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

  • Dar is (toevallig?) ook de genoemde datum voor het veel ergere spookvirus dat ons beloofd is.

   Kan niet wachten tot het moment dat de pleuris uitbreekt. Want dat is helaas onontkoombaar en dan maar hopen dat we met genoeg zijn.

 1. “Geoengineering is like a junkie figuring out new ways of stealing from his children.” – Meinrat Andreae

  Uiteraard mag iedereen geloven wat hij wil, en verklaringen hanteren die hij wil. Dat is het mooie van mens-zijn. Maar het is nuttig om eens te kijken naar wat de gevolgen op het klimaat zijn van de experimenten op de ionosfeer. Zonnevlammen zijn weliswaar hartstikke leuk, maar zonder die beschermende laag van de ionosfeer zijn we de haas. Uit de 1996 US Airforce “Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025” zie je wat ze aan het doen zijn (al heel lang dus) en hoe die experimenten verhitting veroorzaken. Een klein tipje van de ijsberg:

  “A number of methods have been explored or proposed to modify the ionosphere, including injection of chemical vapors and heating or charging via electromagnetic radiation or particle beams (such as ions,
  neutral particles, x-rays, MeV particles, and energetic electrons). It is important to note that many
  techniques to modify the upper atmosphere have been successfully demonstrated experimentally. Ground- based modification techniques employed by the FSU include vertical HF heating, oblique HF heating,
  microwave heating, and magnetospheric modification. Significant military applications of such operations
  include low frequency (LF) communication production, HF ducted communications, and creation of an
  artificial ionosphere (discussed in detail below). Moreover, developing countries also recognize the benefit
  of ionospheric modification: “in the early 1980’s, Brazil conducted an experiment to modify the ionosphere by chemical injection.”

  Ook zijn ze al heel lang aan het strategisch duvelen met het weer:

  “A pilot program known as Project Popeye conducted in 1966 attempted to extend the monsoon season
  in order to increase the amount of mud on the HoChiMinh trail thereby reducing enemy movements. A silver iodide nuclei agent was dispersed from WC-130, F4 and A-1E aircraft into the clouds over portions of the trail winding from North Vietnam through Laos and Cambodia into South Vietnam. Positive results during this initial program led to continued operations from 1967 to 1972. While the effects of this program remain disputed, some scientists believe it resulted in a significant reduction in the enemy’s ability to bring supplies into South Vietnam along the trail. E. M. Frisby, “Weather-modification in Southeast Asia, 1966–1972”. “

  • Check dutchinsense op YouTube. Hij voorspelt aardbevingen maar laat ad hand van radar ook de werking van DEW en geoengeneeering zien en spreekt ook over LF. Je ziet op de radars gewoon reallife dat stormen in ene verdwijnen (geo engineering) op bepaald plekken of flitsen en als hij via Google maps locatie bepaalt waar flitsen vandaan komen: militaire basis. Ook oorzaak aardbevingen soms dubieus (DEW). Ze kunnen al zoveel meer met weersbeinvloeding dan wij denken. HAARP heeft aardbevingen in Turkije veroorzaakt? Ik zou er niet gek van op kijken

 2. Hoezo extra trui in de winter? Ik moet nu in juli een trui aan. Ik heb het gewoon koud.

  Dat is het grote probleem in deze ‘crisis’: de hoofdverdachte werkt niet mee. Iedereen ziet dat het niet waar is als hij naar buiten gaat.

  De kranten staan nu bol van de fantasieberichten over tropische hitte met jaartjes erbij van 29 graden in zuid Frankrijk en 24 in noord-. Wie probeer je dan voor de gek te houden?

 3. maar waarom dan massale vertrek van de 2e kamer leden? benieuwd wat frontnieuws lezers van het waarom nu. immers zolang pinokkio doet wat hij “wil” zitten ze gratis geld te verdienen zolang ze in 2e kamer zitten.

  • Beste albert,
   Net als in een bedrijf.
   Je kunt beter ontslag nemen dan ontslag krijgen.
   Ze weten dat ze uitgespeeld zijn en verlaten nu alvast het zinkende schip.
   ( iets met ratten en schip……. )

   • Beste Tigron, ja misschien is t wel zo eenvoudig, t zinkende schip verlaten, maar dan nog: waarom allemaal vrijwel direct na aankondiging van pinokkio “val van kabinet” en gelijk zo massaal. als er zeg maar elke maand een paar zouden vertrekken zou t toch niet opvallen. blijf er toch vreemd gevoel over houden of misschien zijn ze nog dommer dan ik dacht. anderzijds heel positief dat na de reeks van premiers die “niet meer nodig waren” nu de laag er onder, de kamerleden spontaan oprotten.

    • Sowieso zijn ze nog niet weg maar demissionair. Schattige intellectueel aandoende term voor ‘alle macht hebben om alles er doorheen te drukken’. Rutte zei zelf: t kan nog jaren duren hè. En vind t 1 grote grap.
     Ten tweede: wie weet wat zij weten en wij nog niet? WEF is hard aan de weg aan t timmeren naar een wereldregering. Constructie van zogenaamd democratie met verkiezingen is helemaal niet meer nodig; paar poppetjes neerzetten , maskers afzetten en dictatuur… nee slavernij zelfs invoeren. Verkiezingen zijn sowieso 1 grote wassen neus en frauduleus maar eerst nog maar eens beleven dT verkiezingen eind nov gehouden worden. Is nog ver weg hè? 4 maanden. Kan nog heel veel gebeuren in die tijd. Ze hebben ondertussen weer allerlei praatclubjes gehad dus de nieuwe lijnen zijn alweer uitgezet. Boskabouter Timmermans degradeert echt niet zonder reden van EU functie naar MP

     • De meeste politiekers in de EU zijn door hun eigen land uitgebraakte mislukkingen die dan als ‘compensatie’ dat peperdure zitje kregen aangeboden. Een goed voorbeeld is Verhofstad.
      Het lijkt er op dat Frenske door zijn drammerige gedrag uit de EU geknikkerd gaat worden bij de verkiezingen volgend jaar en dus nu zich kandidaat stelt voor de groene communisten om toch nog een beetje macht te kunnen uitoefenen zonder al te veel gezichtsverlies (denkt hij).

     • @ Tiswat juli 30, 2023 at 21:08,
      Nu de politieke kopstukken zeggen uit de politiek te stappen en dat ze demissionair zijn, geeft hen alle macht, zonder dat zij weggestuurd kunnen worden of berispt kunnen worden door hun partijleden. Er zal na het zomer vele zogenaamde wetten er doorheen gedrukt worden, maar zij hebben alleen bevoegdheden over hun ambtenaren en niet meer over het volk. Dat wordt wel eens vergeten. De coöperatie Staat der Nederlanden is failliet en koning Alex is niet bevoegd om wetten te bekrachtigen, want de gratie Gods die in elke wet staat kunnen ze niet overleggen. Dus met loze woorden macht toe-eigenen zonder enig bewijs. Net als iets claimen = iets wat niet van jouw is willen toe eigenen. Laat je niet bang maken door deze psychopaten, die eerdaags allemaal opgejaagd zullen worden.

      Net als met de klimaat zwendel, de aarde zal een stukje gaan verdraaien, waardoor de magnetische noordpool verschuift. Waardoor het noorden van Rusland warmer zal worden en in het zuiden van Zuid Amerika zal kouder gaan worden. Daar er nu flink erop los geëxperimenteerd wordt om het weer te manipuleren, om de frequentie laag te houden moeten de bevolkingen continu bang en angstig worden gehouden. Want dan zijn de bevolkingen makkelijker te overheersen. Want dan blijven ze in hun overlevingsmodus.

      • Qvic juli 30, 2023 at 23:47
       “…de aarde zal een stukje gaan verdraaien, waardoor de magnetische noordpool verschuift. ”

       Dit is een verandering in het planetaire systeem, nogal groots dus – waar haal je dit vandaan? Zou je hier wat bewijs van willen leveren? BVD 🙂

       • De aarde heeft een 12K cyclus ,elke 12000 jaar draait de planeet 90 graden naar het zuiden gezien vanuit groenland,Kijk naar deze man https://www.youtube.com/user/Suspicious0bservers/featured die het uitlegt met de bewijzen van echte wetenschap erbij.de magnetische polen zijn nu al zo’n 150 jaar bezig om te keren de climax zal volgens hem tussen 2040-50 komen en dan gaat de zon ook nog eens micro nova wat tot gevolg heeft dat de meeste levensvormen zullen verdwijnen.https://www.youtube.com/watch?v=cEMXp1HlzUs Klinkt ongelovig voor velen hier maar raad je aan de alle playlisten te gaan zien van dit kanaal…Ik geloofde het eerst ook niet maar ben helemaal om (ben zelf gepensioneerd geoloog)En dit is absoluut geen samenzwering theorie…

        • Alles wat op NASA gebaseerd is, moet je met een korrel zout nemen. En het zijn nogal glitzy playlists. Maar iedereen mag geloven wat hij wilt, want dat is het recht van de mens. De wereld draait echt wel door…

  • Ze doen het wellicht om uit te zicht te verdwijnen, zodanig dat ze in alle stilte het land kunnen verlaten zoals Angela Merkel. Die heeft ook een mooi optrekje ver weg in een Zuid-Amerikaans land. Als Europa ten onder gaat kunnen ze vandaar ‘geschokt’ (maar veilig…) toekijken en ons hun steun en diepste medeleven betuigen.

   • mooie opmerking over Merkel. en inderdaad lijkt “spoorloos”verdwenen. de spontane golf van vertrekkende kamerleden lijkt me toch iets anders, die krijgen geen optrekje in een “veilig”land. denk ook niet dat meeste echt uit zicht verdwijnen, duiken vast ergens in topfunctie op, hoewel: als kamerlid paar jaar terug vertrok was t altijd voor een schiphol topfunctie en passend asociaal salaris of iets dergelijks, nu hoor je (althans ik niet) geen reden mbt een topbaan.

 4. Als dit geen bewijs is dat zonnepanelen niet brandveilig zijn, dan weet ik het ook niet meer. https://youtu.be/cRbKLrux_mY

  De verzekering betaald niet ui bij dat schip wat nu voor de kust bij Ameland ligt te branden met EV’s.
  Ze weten niet wat te doen en waar dat schip te laten. Staan 3000 auto’s aan boord.
  Brandende Fremantle Highway wordt versleept richting Schier.
  https://youtu.be/KNGDRkEipxI

  Eén van de tegenwoordige leden van deze illustere club is John Kerry, ook wel de klimaat tsaar van Biden genoemd.

  Als deze man dan ook klaagt over de precaire situatie op onze planeet dankzij de klimaatverandering, dan weet je dat de hele klimaatagenda een enorme hoax is.
  https://niburu.co/het-complot/18729-skull-and-bones-maakt-zich-zorgen-om-moeder-aarde

  Naast Bush junior en senior, telt het genootschap nog vijf leden uit de Bush dynasty. Onder de prominente leden bevinden zich ook Bill Clinton, John Kerry en de huidige vice-president Joe Biden.

  Het Alziend Oog.

  Deze vinden we terug op het dollar biljet. Het geeft de relatie aan met de illuminatie, de groep die de Nieuwe Wereld Orde wil vestigen of je eigen derde oog openen as we are more able to “SEE”.

  We are more able to “SEE”

  The Photon Belt also ensures that knowledge that has been stored in our consciousness and physical body is activated. Knowledge that was previously stored in cells, bones and our DNA (a potential of 12 strands) becomes available. Brain will no longer operate at 8-20 percent but at FULL CAPACITY……

  Soon evolution will require a transition to the so-called beta frequency, where the brain works clearly and fog-free. This is a new level that will be the key for each of us to understand our problems and the influence of the Universe on our lives to become real straight from the HART with no false intentions.

  A giant solar flare is inevitable, and humanity is completely unprepared.
  https://bigthink.com/starts-with-a-bang/giant-solar-flare/

  The SUN ILLUMINATES the DNA in all sentient beings. As we move deeper and deeper into this Photon belt, it would seem that we are moving into the Age of Light. The Milky Way Galaxy is our source, our creator. This powerful source, which must vibrate very fast, is accessible to us only by FEELINGS, and many people SEEM TO SENSE THIS……They are actively clearing negative feelings and emotional body blocks as quickly and thoroughly as they can at this time. Many sense that our habitual slow, dense, and stubborn feeling patterns could be dangerous in the years to come. I am sure those emotional blocks are the source of all disease. Exactly like being able to have a mystical vision, we will be able to feel our connection with that great central source only if our feelings are pure. Clear intention coming from pure heart will end up being the basis of the next stage of our evolution.” It is proven that water is consciousness, can retain memory & be imbued with intention you are mostly water, then how powerful is your DNA? DNA means GOD IN THOUGHTS, Teacher & Master the Internal Fire at the Center of my Being. Our DNA is the GOD molecule — the blueprint of the Divine Human Being. It is the teacher & it speaks to its “MESSENGERS” to carry out its work. IS HOW YOU SPEAK TO OTHERS = mRNA is “messenger” RNA & its job is to carry out the duties of the DNA GOD molecule. Wake Up for Ascension to a New Earth – Or Leave. There Is a Place You Can Go.
  That place is a New Earth free from sickness, crime, and war. The Earth is shifting to a higher vibration – from third density to fourth and fifth density. For you to survive on the New Earth you must also change your frequency to match that of the New Earth. Unless you make that change your body frequency will be incompatible with these new frequencies and you will have to leave. When our body heals in thoughts about ourselves, it is our DNA giving messages to the mRNA to self heal in real love. Now we can start to understand what all the fuss is about with human mRNA. Who is trying to hack human DNA right now? What are their motives? Are you going to program your DNA or allow others to program it for you? They don’t love themselves and looking outwards instead of inwards. Hint: those that want to program other people’s DNA usually do not have their best interest for them. It is a divine process in human consciousness and evolution.

 5. Your Life WILL CHANGE
  Just By Learning To Be AT PEACE In The Present Moment.

  By recognizing and appreciating the blessings in our lives, we create space for joy and satisfaction in our hearts.
  By Knowledge Words

  How to CALM The Voice Inside IMMEDIATELY
  How to Stay Present Among UNCONSCIOUS People
  The UNKNOWN Dimension Of Yourself That You Haven’t Seen
  DO NOT WORRY ABOUT THE FUTURE

  PLEASE PROTECT YOUR ENERGY To Transcend Your Limitations!
  https://youtu.be/-WE-wucbje8

 6. We zitten met ze allen in het Maçonnieke Tijdperk ofwel de schijnwerkelijkheid van de schertsfiguren. Zodra de vrijmetselarij verboden wordt en alle loges gesloten en dichtgetimmerd zijn is het Maçonnieke Tijdperk ten einde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in