Een topanalist op het gebied van verzekeringsonderzoek heeft vastgesteld dat het totale sterftecijfer met 7% toeneemt voor elke COVID-vaccin-dosis die wordt toegediend, wat betekent dat een “volledig gevaccineerde” persoon die 5 doses neemt, 35% meer risico loopt om te overlijden, bericht Jamie White.

Josh Stirling sloot zich vorige week aan bij de podcast “American Thought Leaders” om alarmerende sterftecijfers van het CDC en van de verzekeringssector zelf te analyseren.

“Wij hebben een analyse gemaakt met CDC-gegevens uit de Verenigde Staten, waarin de vaccinatiestatus wordt vergeleken, gerangschikt naar het aantal doses per regio in de VS, en die wordt vergeleken met de toename of afname van het sterftecijfer dit jaar ten opzichte van vorig jaar”, vertelde Stirling aan presentator Jan Jekielek.

Stirling, de oprichter van Insurance Collaboration to Save Lives, legde uit dat als vaccins daadwerkelijk de sterfte door alle oorzaken zouden verminderen, de gegevens van “sterk gevaccineerde” staten “lagere sterftecijfers” zouden laten zien in die gebieden.

In plaats daarvan laten de gegevens het tegenovergestelde zien.

“In plaats daarvan, toen we die analyse deden … wat je uiteindelijk ziet is dat de lijn die je hebt gemaakt, de regressie, omhoog en naar rechts gaat. Dat wil zeggen dat hoe meer doses je gemiddeld hebt in een regio in de VS, hoe groter de toename in sterfte die regio heeft gehad in 2022 in vergelijking met 2021,” merkte Stirling op.

“En dat is dus een geaggregeerd statistisch instrument dat grotendeels – het bevestigt precies de conclusie uit de Britse gegevens. Het is een andere manier om het te doen, het is een totaal andere dataset, maar uiteindelijk leidt het tot een zeer vergelijkbare wiskundige conclusie.”

“Dat is bijzonder betreurenswaardig, want het is duidelijk dat honderden miljoenen van ons persoonlijk of onze vrienden en familie en de hele samenleving nu te maken krijgen met de gevolgen van ‘wat zijn de langetermijngevolgen voor de gezondheid?'”, voegde hij eraan toe.

  Uit Brits overheidsrapport blijkt dat kinderen tot 52 keer meer kans hebben om na COVID-injectie te sterven

Stirling legde vervolgens uit hoe elke dosis van de COVID-injectie het totale sterfterisico met 7% verhoogt.

“Als je ouder bent dan 50 jaar en je neemt alle 5 de doses, dan is dat een toename van 35%,” zei hij.

Stirling had vorige maand ook opgemerkt dat de totale sterfte door alle oorzaken in de VS in 2022 vanaf 2021 met ongeveer 15% is gestegen.

Scott Davison, CEO van de in Indianapolis gevestigde verzekeringsmaatschappij OneAmerica verklaarde een jaar geleden dat uit de gegevens van zijn bedrijf bleek dat het sterftecijfer voor 18- tot 64-jarigen met 40% is gestegen ten opzichte van het niveau van vóór de pandemie.

“We zien op dit moment de hoogste sterftecijfers die we in de geschiedenis van dit bedrijf hebben gezien – niet alleen bij OneAmerica,” zei Davison.

Een hoger oversterftecijfer dan normaal heeft ertoe geleid dat de media de COVID-injecties in de doofpot hebben gestopt en beweren dat het “beroerteseizoen” en door de klimaatverandering veroorzaakte hartaanvallen de oorzaak zijn van hogere sterftecijfers.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kinderen gediagnosticeerd met “kinderdementie” – Is “kinderdementie” een dekmantel voor door COVID-19 vaccins veroorzaakte hersenziekten?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland schetst reactie als Oekraïne langeafstandswapens krijgt
Volgend artikelGeen andere verklaring
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in