De Verenigde Staten hebben nu te maken met een kritiek tekort aan verpleegkundigen in ziekenhuizen, omdat veel verpleegkundigen ontslag nemen in plaats van te voldoen aan de COVID-vaccinatieverplichtingen, of ontslagen worden.

Jennifer Bridges wist wat er komen ging toen haar directeur van het Houston Methodist ziekenhuis haar in juni opbelde om te informeren naar haar vaccinatiestatus, bericht Fee.org.

Bridges, een 39-jarige gediplomeerde verpleegster, antwoordde “absoluut niet” toen haar werd gevraagd of ze was ingeënt of een poging had gedaan om te worden gevaccineerd. Ze werd op staande voet ontslagen.

“We wisten allemaal dat we ontslagen zouden worden,” vertelt Bridges, 39, aan CBS News. “We wisten dat tenzij we die prik zouden nemen om terug te komen, we vandaag ontslagen zouden worden. Er waren geen mitsen of mitsen.”

Bridges was een van de meer dan 150 ziekenhuismedewerkers die door het Houston Methodist ziekenhuis ontslagen werden.

“Het hele afgelopen jaar, tijdens de COVID-pandemie, kwamen we naar ons werk en deden we ons werk,” zegt Kara Shepherd, een verpleegkundige en verloskundige die zich bij Bridges en andere werknemers aansloot in een onsuccesvolle rechtszaak. “We deden wat ons gevraagd werd. Dit jaar wordt ons in feite verteld dat we wegwerppersoneel zijn.”

“Stuur nu hulp”

Shepherd en haar collega’s mogen dan wegwerppersoneel zijn in de ogen van de ziekenhuisbestuurders, maar ze zijn misschien niet zo gemakkelijk te vervangen als zij of Houston Methodist dachten.

Twee maanden na het ontslaan van ongevaccineerd ziekenhuispersoneel, is Houston Methodist een van de ziekenhuizen in de regio die een ernstig tekort aan medisch personeel hebben. Volgens berichten in de media hebben de ziekenhuizen “een breekpunt bereikt” als gevolg van een vloedgolf van COVID-19 gevallen.

  AstraZeneca 'vaccin' doodt BBC presentatrice

In een redactioneel artikel dat dinsdag werd gepubliceerd, zegt de Houston Chronicle dat er in het ziekenhuisgebied van 25 districten waar Houston deel van uitmaakt, meer patiënten in ziekenhuisbedden liggen – meer dan 2700 – dan op enig moment in 2021. Nieuwsberichten maken duidelijk dat ziekenhuizen moeite hebben om bij te blijven.

Verpleegster in San Diego neemt ontslag vanwege COVID-vaccinatieplicht:

Ik heb zoveel vreselijke bijwerkingen gezien. – Jennifer Bridges:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische Rabbi Chananya Weissman’s 31 redenen waarom hij het ‘vaccin’ niet neemt – “Het hele ding stinkt”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGECENSUREERD: COVID-19 Vaccingewonden die spijt hebben van hun beslissing om de prik te nemen en hun boodschap aan jou
Volgend artikelOntmaskering van parlementsleden die voor de ‘gezondheidspas’ hebben gestemd – “Voetbalstadions gereedmaken om de verraders neer te zetten”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Komt natuurlijk weer perfect uit want zo kan de media vol blijven houden dat de ziekenhuizen overweldigd worden door het aantal covodpatienten

 2. Hier is ook expres naartoe gewerkt. Als je je niet aansuit bij de idioten dan werken ze je weg. En dat is dan ook geen ramp want ze wilden toch de wereld populatie met 50 procent verminderen. Ik ervaar er nu zelf al problemen mee. In plaats van naar de huisarts te kunnen werkt het via WhatsApp. Dan beschrijf je je symptomen en eventueel een foto en op basis daarvan wordt er een recept uitgeschreven. En ik zou naar het ziekenhuis gaan om aan m’n ogen te worden geopereerd. Maar doordat de regels weer strakker zijn moet je een bewijs hebben dat je geen corona heb. Ik ben vorige jaar een keer getest. Maar nu ik weet dat die tests ook deeltjes dragen die loskomen zodra ze in aanraking met lichaam temperatuur vraag ik me af of dat ook geen ziekte verwekkers zijn. Want het gaat wel richting hersenen en achterin de keel. Ik heb nu ook last van een ontstoken oog. De ene dag is het weg om een paar dagen later weer terug te keren. En ik gebruik er medicijnen voor. En zolang die ontsteking niet weg is kan er nog niet geopereerd worden. En nu weet ik niet of ik dat nog wil. Stel dat er complicaties optreden en ik dan geconfronteerd wordt dat ik gevaccineerd moet worden voor de rest van de behandeling. Dan zie ik maar iets minder. Maar ik weiger de prikken en zelfs de tests sinds de wetenschap dat ze zowiezo geen echte uitslagen geven. Dat is al bekend vanaf begin dit jaar. Maar toch blijven ze doorgaan met de tests. In Amerika worden ze in december pas uit de handel gehaald. Waarom niet gelijk als het is aangetoond dat ze niet echt zijn. En daarom denk ik dat er met die tests zeker ook iets mis is.

  • Verdiep je eens in zilverwater en in zweedse kruiden. Ik bewandel nu ook de alternatieve wegen om PCR testen te ontwijken en een vaccin. Deze twee ik boven beschrijf zorgen ervoor dat ontsekingen verdwijnen. Ook het kruid stinkende gouwe is voor je ogen wel goed je eigen inlezen hoe deze te gebruiken. Het boek van Maria Treben is een boek die eigenlijk in iedere huis houden behoord te liggen en zeker in deze tijd beschrijft op een makkelijke manier hoe kruiden je kunnen genezen met duidelijke tekeningen van het plant en de beschrijving van het plant. Bijna iedere ziekte staat er beschreven met welke kruid erbij die je overal kunt vinden in je omgeving.

 3. Ziekenhuisbestuurders doen alleen aan spreadsheet management. Een besef van wat een ziekehuis is hebben ze niet. Mijn dochter is gediplomeerd verpleegkundige en die kan hun bloed wel drinken. Zo ook hier. Je ontslaat deskundigen om niets. Vervolgens is er geen vervanging te vinden. Duh. En wat denk je, dat de ontslagen mensen in de rij staan om terug te komen? Ze zouden wel gek zijn. Hoe stom kun je zijn. Die vinden hun weg misschien wel naar dure privé klinieken waar de achterlijke regels niet bestaan. En de honorering zal daar ook nog wel hoger zijn.

  • Dat zie / zag je dus ook in bejaardentehuizen. Goed opgeleide en gemotiveerde mensen ontslaan , want te duur. Nu werken er lager opgeleide en goedkoper inzetbare mensen. Zijn ook betrokken hoor , maar de zorg is veel zwaarder geworden en het personeel is daar eigenlijk niet voor opgeleid. Dus komen er kwaliteitsmanagers , nieuwe protocollen en werkgroepen in de hoop dat de kwaliteit op het zelfde niveau komt als voorheen. Dat gaat , ondanks de hoge kosten voor het management dus niet lukken. Per saldo gaat dus de kwaliteit op de werkvloer omlaag en de kosten op een hoger niveau stijgen. Dat komt de cliënten niet ten goede. Ik snap wel dat mensen afhaken en niet meer terugkomen.

   • Mijn schoonzus werkt op deze manier in de bejaardenzorg.
    Heeft enkele korte middag cursusjes gevolgd en mag nu prikken zetten, medicijnen uitdelen en is verantwoordelijk voor een demente afdeling.
    En vraag haar niet om een rekensom te maken, dat is toch echt te hoog gegrepen.
    Een normaal gesprek voeren met haar is al zo goed als onmogelijk en is duidelijk niet 1 van de slimste.

 4. Ik krijg weer geen nieuws. Dat is nu al de 2e keer dat Google schijnbaar mijn account opheft. En de eerste keer was nadat ik 2 reacties had gegeven. Maar nu ben ik veel actiever in m’n reacties. En nu heb ik weer niks. Heeft iemand een suggestie hoe ik het weer kan krijgen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in