blankita_ua / Pixabay

Het geboortecijfer in Engeland en Wales is gedaald tot een nieuw dieptepunt sinds het begin van de metingen in de jaren 1930.

Volgens cijfers van het Office for National Statistics (ONS) is het totale vruchtbaarheidscijfer gedaald tot 1,49 kinderen per vrouw in 2022.

De cijfers liggen ver onder de 2,1 die nodig is om de bevolking op peil te houden en zijn de laagste sinds het begin van de metingen in 1939.

Breitbart doet verslag:

Volgens de statistieken werden er in 2022 605.479 levendgeborenen geregistreerd, een daling van 3,1 procent ten opzichte van het voorgaande jaar en ook het laagste totale cijfer sinds 2002.

Uit de gegevens bleek ook dat het aantal vrouwen dat kinderen kreeg het hoogst was tussen de 30 en 34 jaar, vergeleken met 25 tot 29 jaar twintig jaar geleden, wat suggereert dat Britse vrouwen het krijgen van kinderen uitstellen.

Joeli Brearley, directeur van Pregnant Then Screwed, vertelde The Guardian over de daling van het geboortecijfer: “Het is geen verrassing voor ons dat de vruchtbaarheidscijfers de bodem hebben bereikt. Voortplanting is een luxeartikel geworden in het Verenigd Koninkrijk. De kosten voor kinderopvang zijn ondraaglijk, en dat is nog maar de vraag of je een plaatsje kunt bemachtigen.

“Ons onderzoek heeft uitgewezen dat bijna de helft van de ouders zich in de schulden heeft gestoken of spaargeld heeft moeten aanspreken om de kosten van kinderopvang te kunnen betalen,” zei ze.

In een toespraak voor de globalistische krant Financial Times zei James Pomeroy, een econoom bij de HSBC bank, dat zonder massale migratie de daling van het geboortecijfer zou leiden tot een daling van de Britse bevolking met 25 tot 30 procent in de volgende generatie. Hij stelde dat een afnemende autochtone bevolking “meer immigratie, hogere belastingen, slechtere openbare diensten of een hogere pensioenleeftijd” nodig heeft.

  Massaal geweld in Europa na WK-zege van Marokko op Spanje - Maar niet in Marokko (Video's)

Dr. Mary-Ann Stephenson van de Women’s Budget Group zei echter dat het geboortecijfer van de autochtone bevolking waarschijnlijk daalt door economische factoren, zoals de prijs van kinderopvang, maar ook de snel stijgende huizenprijzen in het Verenigd Koninkrijk.

Sinds de poorten van de massale migratie werden geopend onder de linkse regering Tony Blair, is het mediane inkomen in wezen gestagneerd, met een stijging van slechts £ 90 per week sinds 1997 in reële termen, deels als gevolg van miljoenen buitenlanders die het land binnenkomen en de arbeidskosten devalueren.

De gemiddelde prijs van een huis in Groot-Brittannië steeg van £130.499 in 1997 tot £269.242 in 2022, waardoor veel jonge mensen niet meer op de huizenmarkt konden komen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Seksuele voorlichting: WHO en Duitse autoriteit vinden dat zelfs baby’s moet worden geleerd om te masturberenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe As van Asymmetrie neemt de “Op regels gebaseerde orde” over – Pepe Escobar
Volgend artikel‘When Titans Clashed’ is nog steeds relevant
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. “Dr. Mary-Ann Stephenson van de Women’s Budget Group zei echter dat het geboortecijfer van de autochtone bevolking waarschijnlijk daalt door economische factoren, zoals de prijs van kinderopvang, maar ook de snel stijgende huizenprijzen in het Verenigd Koninkrijk.”

  Maar die corona prikken hebben er vast niets mee te maken (sarcasme uit)

 2. Tja, welk blank stel wil nog kinderen op deze aardkloot zetten gezien de haat die ze vanuit hun ”eigen overheid” ontvangen omdat ze blank zijn. Dit is gewoon het gevolg van decennia lang beleid.

  Vanuit een ”elite” perspectief begrijp ik het ook wel. De blanke bevolking was te succesvol en ze wisten decennia geleden al dat ze de elite niet nodig hadden en zonder hen een betere samenleving mogelijk was en is.

  Mohammedanen, die nog heerlijk in hun religieuze, stammen etc strijd zaten en zitten zijn geweldig. Die bevechten elkaar dus verdeel en heers kan nog eeuwen zo gehandhaaft worden. Roei die blanken uit en heers… Gaat ze, op Rusland na, nog lukken ook.

  Groeten,
  Hugo

 3. Jarenlang is gewerkt aan het demotiveren van de blanke europese bevolkingen om kinderen te krijgen dmv o.a. feminisme, alcoholisme, seksuele vrijheid, gender idioterie, woningnood, te hard groeiende wereldbevolking etc. En nu plots, nu het eigenlijk te laat is, mogen de demografen hun zegje doen! Er moet iets geks gebeuren willen wij blijven bestaan. En het is onze eigen schuld!

 4. Dit is heel goed tegen overbevolking.
  Moet in Nederland ook gebeuren, en tevens daarnaast geen migranten meer toelaten.
  Dan komt er weer meer ruimte vrij wat nodig is.
  De vergrijzing lost zich vanzelf op.
  Slechts 20 jaar en veel ouderen zijn niet meer onder ons.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in