Pexels / Pixabay

Een door UNESCO gesteund concept voor “Seksualiteitsopvoeding in Europa” van WHO Europe en het Duitse Federale Centrum voor Gezondheidsopvoeding haalt momenteel negatief het nieuws: Het raadt opvoeders en gezondheidswerkers aan om kinderen tussen 0 en 4 jaar te informeren over het “plezier” van masturbatie op jonge leeftijd. Ze zouden zich ook bewust moeten worden van hun “genderidentiteit,” schrijft Vanessa Renner.

WHO Europe en het Federale Centrum voor Gezondheidseducatie (BZgA), een hogere federale autoriteit binnen de opdracht van het Duitse Federale Ministerie van Volksgezondheid, publiceerden al in 2010 de 68 pagina’s tellende “Standaard voor seksuele voorlichting in Europa” – deze is te vinden op de website van UNESCO. Op een gezamenlijke website van WHO Europe en BZgA (“WHO Collaboration Centre for Sexual and Reproductive Health”) wordt de richtlijn als volgt beschreven:

De richtlijn “Standaarden voor seksuele opvoeding in Europa” (Standards) presenteert het concept van holistische seksuele opvoeding en bevat informatie over onderwerpen die relevant zijn voor kinderen en adolescenten in verschillende leeftijdsgroepen.

De standaarden bieden praktische richtlijnen voor de ontwikkeling van geschikte leerplannen. Ze kunnen ook worden gebruikt als argumenten voor de invoering van holistische seksuele opvoeding in de Europese landen van de WHO-regio.

Doelgroepen: politieke actoren, gezondheidsautoriteiten en onderwijs- en gezondheidsprofessionals.

In feite bevat het document (lees hier in het Duits, hier in het Engels) een gedetailleerde uitsplitsing van de “onderwijsinhoud” per leeftijdsgroep – te beginnen vanaf de leeftijd van 0. 0- tot 4-jarigen zouden dus “informatie” moeten krijgen over de “ontdekking van het eigen lichaam en de genitaliën”, over de “plezierige ervaring van lichamelijke nabijheid als onderdeel van het menselijk leven” en over het “plezier en verlangen om het eigen lichaam aan te raken, masturbatie in de vroege kinderjaren”. Volgens de doelgroep van dit twijfelachtige kader lijkt men aan te nemen dat dergelijke “inhoud” al in kinderdagverblijven kan worden onderwezen. In de ogen van het grote publiek zou iedereen die erover denkt om de mogelijkheden van masturbatie met zulke jonge kinderen te bespreken waarschijnlijk achter de tralies moeten.

  Waarom Armageddon nodig kan zijn
Bron (p. 38)

Genderwaanzin vanaf 0 jaar

Tegelijkertijd moeten kinderen worden geïnformeerd dat ze het recht hebben om “genderidentiteiten te verkennen” – wat blijkbaar bedoeld is om zelfs bij de jongste kinderen twijfel te zaaien over de vraag of hun eigen “genderidentiteit” echt overeenkomt met hun biologische geslacht. In lijn hiermee moeten kinderen onder de 4 jaar al het “vermogen” aangeleerd krijgen om een bewustzijn van “genderidentiteit” te ontwikkelen. Wat betekent het voor de ontwikkeling als volwassenen zich met zulke jonge kinderen bemoeien en de leer van 60, 70 of wie weet hoeveel geslachten propageren?

Tussen de leeftijd van 4 en 6 jaar zouden voldoende verwarde kinderen dan “in staat gesteld” moeten worden om hun eigen genderidentiteit te consolideren. Vanaf hun vierde zouden kinderen dus kunnen beslissen dat ze “trans” zijn.

Het feit dat dit document al sinds 2010 bestaat, laat zien dat de huidige toenemende gendergekte zeker geen nieuwe ontwikkeling is. Na meerdere crises lijkt het sociale waardesysteem echter zo gehavend dat zelfs krankzinnige ideologieën op meer vruchtbare grond vallen. In 2010 zou het zien van deze “norm” misschien slechts een paar mensen echt bezorgd hebben gemaakt – vandaag de dag, wanneer travestieten die zichzelf naar “glory holes” (“lulgaten”) noemen geacht worden toegang te hebben tot kinderen, liggen de zaken anders.

Bron

WHO blijft de norm steunen

In Wales hebben zelfs politici nu het onlangs weer opgedoken WHO Europe document ter tafel gebracht en er bij de Wereldgezondheidsorganisatie op aangedrongen om deze verontrustende richtlijnen in te trekken. De organisatie weigert echter elke kritiek te accepteren: “Onze richtlijnen weerspiegelen gedegen psychologisch bewijs gebaseerd op tientallen jaren onderzoek,” beweerde een woordvoerder van de WHO volgens de Daily Mail. De regering van Wales distantieerde zich vervolgens van deze feitelijke richtlijnen over vroegtijdige seksualisering en verklaarde dat ze er geen reclame voor had gemaakt op scholen.

  EU-parlement verklaart fossiele brandstof tot "groene" energie terwijl het klimaatverandering narratief zichzelf vernietigt

Kritisch commentator Mark Dolan verklaarde op GB News dat iedereen die het kader niet ziek vindt, niet meer te helpen is. Dit zou dus ook moeten gelden voor de WHO – de organisatie waar de Duitse stoplichtfracties nog meer geld naartoe willen gooien en die nog meer macht krijgt door het antidemocratische pandemieverdrag.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Duitse regering overweegt legalisering kinderporno en verlaging toestemmingsleeftijdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBBC-video over inval in Al-Shifa: Israël knoeide met bewijsmateriaal, bewerkte ‘onbewerkte’ video en slaagde er niet in beweringen te bewijzen
Volgend artikelWaarom belachelijke officiële propaganda nog steeds werkt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. We hebben veel touw, lood, slijpstenen en metalen bladen nodig..als we de kinderen niet kunnen of willen beschermen dan zijn we verloren als soort! En terecht!

 2. Ze zijn knettergek. Kinderen tussen de 3 en vier jaar beginnen juist een ik- identiteit te ontwikkelen. Nu willen die monsters deze ontwikkeling al in het beginstadium corrumperen. Waarom?

 3. Er zullen altijd van die gestoorde gekken zijn die dat prima gaan vinden doch de overgrote volwassen meerderheid van de mensen zullen niet daarin meegaan en hun kinderen beschermen en dit op alle gebied

  • Het overgrote deel ziet het juist niet. Zij brengen hun kinderen gewoon naar de opvang of naar school. Zij hebben geen interesse in wat daar gebeurt. En als ze er al over horen dan halen ze hun schouders op.

 4. Omdat identiteitsloze mensen het makkelijkst te indoctrineren zijn, fucked up vanaf conceptie!! Ze creëeren monsters van mensen, dit is gewoon mk-ultra vanaf geboorte! Het doel? Uitroeiing van het menselijk ras en zichzelf God wanen door transhumanisme, aanbeden door volgzame, emotieloze slaven die in de verste verte niets meer met een mens zijn te vergelijken

 5. De seksuele voorlichting in Duitsland ligt in het verlengde van het multiculturalisme, en een nieuw rassenexperiment, door de rassenmenging die de verliezers van de Tweede Wereldoorlog wordt opgedrongen.

  • Er zijn globaal 3 typen ziekten genoemd naar de 3 stralen 1 macht, 2 liefde en 3 intelligentie. 3 = syfilis, 2 = tbc, 1 = kanker die een reactie is op de stimulans van de 1e straal die tot fysieke uitwassen leidt. In principe hebben alle ziekten te maken met een onderdrukking van seks, mechanisatie is daar onderdeel van.
   De broeder aan de linkerzijde kan door zelfbeheersing even goed de eerste 2 inwijdingen nemen als de discipel op andere stralen maar de 3e inwijding is voor hem het struikelblok omdat liefde voorop staat in iedere ontwikkeling, de impuls tot dienen.

   • Ik ben erg blij dat ik nog met een Dinky toy speelde en een karretje had om door de straat te rijden. Blij met een plaatje die je achter je brommer moet schroeven en weer een jaar vooruit kon. Zat net te lezen in het AD dat kinderen niet meer lachen en ja snap het wel .Deze wereld is achterlijk en wordt nog erger en heb enorm veel medelijden met de jeugd die geleefd wordt .

 6. Wat een vreselijke, vuile, smerige viespeuken zitten in de Unesco en in Duitsland.
  Wat een schoftenbende.
  Werkelijk alles wat in eerdere dagen gewoon was moet omvergekieptvworden om de lusten van de viespeuken te bevredigen.
  Van kinderen blijf je AF!

 7. Gelukkig heeft Mark Dolan zijn verstand nog niet verloren.
  Ondertussen zijn zowel de VN en WHO geinfiltreerde ZKM koepels geworden.
  Ongekozen zichzelf naar voren wringend om ons de nieuwe moraal op te leggen.
  Ik durf nu rustig te zeggen’blij dat ik geen kinderen heb’
  Tis me nooit gelukt,maar ik ben pro-leven.
  Die jonge leventjes daar blijf je met je poten(!) vanaf.
  Het moet niet gekker worden met die vuile pedo’s.Van kinderen blijf je af.
  Anders ga ik helemaal los.
  Vrouw of kinderen heb ik niet,wie doet me wat?
  Voor zo een zaak wil ik wel zitten hoor,geen probleem.Ik weet dat ik meteen en goeie status in de bak heb.
  Dit alles is om grote groepen eraan te laten ‘wennen’.
  WHO en VN hebben geen autoriteit!

  • altijd thuis onderwijs, en dan bedoel ik Opvoeding hé..de rest is van groot belang in een goede school..en niet noodzakelijk een dure school…

 8. Duitsland waarachtig een poel van verdorvenheid..eerst legaal maken van sex vanaf 14 jaar…én ze gaan verder door naar 12 jaar en nu Baby’s…dit is in de verlengde vd Joodse wereld dat je een kind vanaf 3e jaar mag aanraken…op voorwaarde dat je er mee trouwt..verder gaan op hun 5e om ze doorheen het vuur te laten gaan enz enz enz…de Waanzin ten top de uitverkorenen van God..ba 🤮

 9. In de titel gaat het al mis: Het moet ze worden geleerd…
  Leer je een puppy of een kitten, of, desnoods een big of kalf, ook de sexualiteit ontdekken?
  Is dit ontdekken niet hormoon gerelateerd en komt dit niet pas als de puberteit zich aandient?
  Wat toch een perverselingen bij who en de duitse overheid..en gegarandeerd bij nog veel meer ” hoogstaande” lieden.
  En wij, lezers van FN, weten állemaal wie dat zijn.

 10. De wezens wie dit propageren zijn toth diep in hun ziel verrot en slecht.

  Kinderen zijn puur, daarom willen deze oude verrotte bloeddorstige wezens hun hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in