Naftali heeft de tandpasta over de toonbank uitgeknepen en probeert deze nu weer in de tube te proppen. Gaat niet gebeuren. Te laat.

Kort na het plaatsen van deze X/Tweet, haalde Naftali hem er haastig af en plaatste deze flauwe kul, schrijft Larry Johnson.

Misschien vertelt Naftali nu de waarheid. Dat betekent dat zijn oorspronkelijke X-bericht een leugen was (geeft u enig inzicht in hoe de propagandaoorlog gespeeld wordt). Maar misschien is zijn herroeping een leugen. We weten zeker dat er geen grote voorraad Hamas-wapens was – er waren geen secundaire explosies die normaal gebeuren als een wapendepot afbrandt. Dat betekent dat zijn oorspronkelijke X-post een vernietigende Israëlische inlichtingendienstfout onthult. Israël ontving informatie over doelwitten en slaagde er niet in om de bona fides te verifiëren. Hier is een kritieke vraag – wie leverde de informatie die gebruikt werd om het Baptis Hospital als doelwit te nemen? Kreeg Israël deze informatie om het ziekenhuis aan te vallen of kwamen de Israëlische analisten hier zelf mee?

We weten van overvloedig videobewijs in Oekraïne dat Oekraïense troepen routinematig ziekenhuizen en scholen gebruikten om militair personeel en uitrusting te verbergen. Het zou dus niet iets unieks zijn voor Hamas. Het is vrij duidelijk dat de Russen ervoor zorgden dat er geen burgers waren toen ze die Oekraïense militaire posities aanvielen. Als er tientallen of honderden burgers in die gebouwen hadden gezeten toen ze geraakt werden, dan zouden de social media, aangemoedigd door Westerse informatie, overspoeld zijn met video’s en foto’s van dode vrouwen en kinderen. Dat is niet gebeurd.

  Het Libanonfront: Hezbollah lanceert nieuwe aanvalsgolf na verliezen (Video's)

Dat is hier niet het geval. De sociale media worden overspoeld door misselijkmakende, gruwelijke video’s. Hier is een voorbeeld – WAARSCHUWING, SCHOKKEND MATERIAAL. (Ik deel dit om u te laten begrijpen wat nu de enorme woede aanwakkert onder Arabieren en moslims over de hele wereld).

Dode kinderen

Lichamen bezaaien de grond

Gewonde vrouw troost baby

Mensen uit elkaar gerukt

Deze luchtaanval ontketent een woedende reactie in de hele Arabische en moslimwereld. Ik vrees dat we de Rubicon zijn overgestoken en dat er geen weg meer terug is. Ik denk dat dit Hezbollah met zijn hele macht in de strijd zal duwen. Hier is een video van boze Turken die gisteravond de straten van Ankara in stormden.

Israëls volharding dat dit door Hamas is gedaan, is in de hele Arabische en moslimwereld aan dovemansoren gericht. Ze geloven het niet. Israëls enige hoop om dit gespannen, gevaarlijke moment te bezweren, is om met rotsvaste inlichtingen te komen die bewijzen dat de raket/bom niet uit Israël kwam. Dit is het soort gebeurtenis, zoals de dood van George Floyd, die een regionale oorlog kan ontketenen. Het doet er nu niet toe of Israël daadwerkelijk schuldig is. De bepalende factor is het geloof onder de Arabische en moslimlanden dat Israël het gedaan heeft. Ik denk niet dat een heroïsch diplomatiek offensief de opmars naar een oorlog kan afwenden. Ik bid tot God dat ik het mis heb.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hoe Israël in een val trapteVolg Frontnieuws op Telegram

  Israëlisch leger valt ziekenhuizen en burgers aan in Noord-Gaza (18+ video's)

Lees meer over:

Vorig artikelEr moet iets gezegd worden over Poetins Kinzhal
Volgend artikelRusland dreigt VS-satellieten aan te vallen die Oekraïne helpen raketten te lanceren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. wij volk van Westerse landen mogen en kunnen dat soort morden door Israel niet toestaan ongeacht hoe ‘”onze westerse marionetten regeringen” over denken
  Moord op onschuldige kinderen voor dat bestaat een straf …complete isolatie van Israel
  als we dat toestaan dan zijn we geen haar beter dan onze ‘”westerse marionetten regeringen'”
  dat boel nu gaat exploderen daar ben ik ook echt bang voor

 2. Ik begin steeds meer te geloven dat dit een thermobarische bom is.
  Hamas heeft die dingen niet.
  Gooit Israël ook al met witte fosforbommen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in