MSNBC heeft verklaard dat de levens van twintig Israëli’s de levens van duizend Amerikanen waard zijn en dat de Hamas-aanval op Israël een “9/11-level gebeurtenis” is.

“Wanneer twintig Israëli’s gedood worden of twintig gijzelaars gevangen genomen worden, is dat als duizend Amerikanen,” verklaarde MSNBC-pundit en Rt. Admiraal James Stavridis, een voormalige NAVO-commandant, die daarop volgde door de potentiële dood van zestig Israëli’s te vergelijken met de 9/11 aanvallen op Amerika, bericht Thepeoplesvoice.

“Dus als we in de buurt komen van zestig gedode Israëli’s, dan kijken we echt naar een gebeurtenis op 9/11-niveau. En ik denk dat het niveau ver boven de zestig zal liggen.”

“Dit is een enorme politieke, militaire en diplomatieke, ahh, enorme beweging die hier de komende dagen uit zal voortkomen.” KIJK:

Via NBC:

De ongekende aanval van Hamas op Israël komt op een moment dat het land te maken heeft met historische binnenlandse politieke verdeeldheid, toenemend geweld op de Westelijke Jordaanoever en hoogoplopende onderhandelingen tussen Israël, Saoedi-Arabië en de Verenigde Staten.

Nadat zijn leden 200 Israëli’s hadden gedood en tientallen anderen hadden ontvoerd, beweerde Hamas dat het wraak nam voor een reeks recente acties van Israël bij de Al Asqa moskee in Jeruzalem en op de Westelijke Jordaanoever.

Maar de coalitieregering van premier Benjamin Netanyahu voert al meer dan een jaar een escalerend optreden uit tegen wat zij beschouwt als toenemende Palestijnse terreuraanslagen.

Voormalige Amerikaanse inlichtingenofficieren en militaire officieren zeiden dat ze geloofden dat de timing van de Hamas-aanval in de eerste plaats bedoeld was om de onderhandelingen tussen Israël en Saoedi-Arabië te verstoren, terwijl Riyad op het punt leek te staan een historische stap te zetten om de betrekkingen met Israël te normaliseren.

  Zal de Gaza-oorlog een bedreiging vormen voor de Joodse macht in de V.S. en hun status als bezitters van de morele verheven grond?

Iran probeert “hun onverbiddelijke vijand Israël onder druk te zetten” met deze aanval, zei Stavridis.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Israël: Premier Netanyahu zegt dat het land in oorlog is (Video’s)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWesten dringt aan op nucleaire chantage tegen Rusland
Volgend artikelDeze “verrassingsaanval” op Israël lijkt net zo vaag als de “bosbranden” in Lahaina (en de door BEIDE Israël EN de Palestijnse Autoriteit afgedwongen “vaccincampagnes”)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. “MSNBC verklaart “20 Israëlische levens zijn de levens van 1.000 Amerikanen waard””

  En nog steeds ziet het Amerikaanse tot op het bot verdeelde publiek het echte beest niet, ze zijn liever bezig om elkaar het leven zuur te maken in plaats van hunzelf als middelpunt van de wereld te zien.

 2. Een onverwachte aanval, laten we even afwachten wat de reactie (geplande maatregelen) van het westen zal zijn. Het is onmogelijk dat de zionisten niet op de hoogte waren van deze militaire actie van Palestina, gezien ze 10 duizenden spionnen in Gaza hebben. Een actie, waarbij 12 duizend Palestijnse militairen bij betrokken zijn, kan niet ontgaan zijn aan de mossad, … Eens te meer een uitgelokt incident!

 3. Het is de politieke met hun ideologie die de boel lopen te ondermijnen, om hun verhaal
  in de koppen van mensen te planten en deze tegen elkaar opzetten.
  Propaganda gebruiken en onwaarheden vertellen, hiervoor zijn de msm verantwoordelijk.
  Mensen willen en kunnen bij respect voor elkaars opvatting best naast elkaar leven.
  tot dat de politiek zich er mee bemoeit.
  Dus geen partij kiezen, hierbij zou de overheid kleiner in omvang moeten worden.
  pleeg een referendum bij moeilijke beslissingen en laat het volk kiezen, hierbij voorkom je dat de politiek 4 jaar te keer kan gaan.
  in praat programma verplicht iedereen uit te nodigen zowel de linker als rechter zijde
  en heel belangrijk ook hun verhaal te laten vertellen.
  En laat verkiezingen gecondoleerd verlopen.

 4. Typeert de joodse media-owners weer om zo iets te laten zeggen. We weten allemaal dat 99% van de media in bezit is van joden.😅😅😅😂😂🤣🤣tja…. Wie trapt daar nu nog in.

 5. MSMBC verklaart dat het een “9/11-level gebeurtenis” is.”

  Tja, als we bedenken dat 9/11 ook een False-Flag-Attack was, waar de ‘dansende djuws’ meer van bleken te weten, dan zal dit ook wel in zo’n soort scenario passen…

 6. Geweldige show……….ben benieuwd wat er dadelijk op het programma staat.
  Ik heb een vaag vermoeden dat dat dadelijk weer flink gaat oplaaien daar in Kosovo.
  Zou niet de eerste keer zijn toch. Je komt bijna ogen te kort met al die toenemende spanningen in de wereld.

  Mijn tip is…….Zorg vooral dat je genoeg te drinken en te snacken hebt!!!

 7. Nu niet doen alsof je tegen Isreal bent, want de meeste hier staan vierkant achter Isreal en het zionistisch kolonistisch idiologie. Alleen geldt dit keer, je bent niet zoals standaard in het voordeel als ziosupporter, maar eens een keer in het nadeel als Oekrainesupporter. Wie vierkant achter Nazi Isreal staat, staat dat ook achter Nazi Oekraine. Wel toevallig als er het woord Nazi voorkomt dan vaak ook Jood of Zionist in de buurt komt, het zijn één en dezelfde mensen en spelen alsof ze de ene niet zijn en de andere wel, het is allemaal even ziekelijk. Ik maak er gewoon van Nazisme=Zionisme=Fascisme, vice versa en de joden zijn zogenaamd standaard onschuldig. Oh natuurlijk nu ben je antisemiet want je mag alleen goeie dingen zeggen over de heilige Joden waar Nederland en Nederlanders een groot misplaatst voorliefde voor hebben. Net als toeristen een kerk binnenkomen worden ze plots heilig respectvol rustig met een zachte zwoele stem en een robot gedrag, Als het over joden gaat. Diepe obsessie voor een groep mensen en kritiek wordt zeer fanatiek agressief bijna jankent in psychose stijl met tranende ogen bestreden. Vele kennen Joden niet eens persoonlijk, maar toch ze houden diep ervan, terwijl er naar Nederlanders minachtend net als de rest van de mensheid wordt gekeken en behandeld. Erg veel geld zoals de winst van NS treinkaartjes gaat nog steeds naar die gemeenschap, bovenop de maandelijkse 500 euro gratis roverheidsbelastinggeld van generatie op generatie.

  • Keert Wilder oktober 8, 2023 Bij 15:28
   Mooi hoor. De goede burger ten voeten uit. De ziellozen moeten zich ergens goed over voelen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in