Drie jaar geleden schepte Bill Gates openlijk op dat een toekomstige pandemie miljarden mensen van de aardbodem zou wegvagen. Met zijn kenmerkende grijns kon Gates niet duidelijker zijn over zijn toekomstplannen, schrijft Thepeoplesvoice.

Nu, volgens een insider van de Gates Foundation, zijn de plannen voor de beloofde pandemie in de maak en is de mondiale elite van plan om hun ontvolkingsagenda in de hoogste versnelling te zetten.

Wat is de gebeurtenis die ze plannen? Het is een ernstige pandemie, erger dan COVID-19, gericht op jongeren en kinderen.

Gates probeert wanhopig te voorkomen dat er informatie over dit verontrustende plan uitlekt naar het publiek, maar helaas voor hem zijn er nu te veel mensen vastbesloten om zijn kwaad aan de wereld te onthullen.

Gates is woedend dat zijn plannen worden gedwarsboomd door zogenaamde “samenzweringstheoretici” die vastbesloten zijn om zijn kwaadaardige agenda te ontmaskeren.

Toen hij deze week in de podcast van Trevor Noah verscheen, ging Gates tekeer tegen zogenaamde “samenzweringstheoretici” die zijn “superbelangrijke werk” veel moeilijker maken dan het ooit was.

Gates kan alleen zichzelf de schuld geven. Net als andere leden van de globalistische elite is hij arrogant geworden en zegt hij nu de stille delen hardop. Terwijl dit soort gesprekken vroeger alleen mogelijk waren in een donker en rokerig achterkamertje, deelt Gates zijn visie op de ontvolking van de wereld nu in het openbaar.

Herinner je je “Event 201“, een paraatheidsoefening met een coronavirus pandemie, uitgevoerd in oktober 2019 onder auspiciën van het World Economic Forum en de Bill and Melinda Gates Foundation en met de gebruikelijke verdachten, waaronder de Wereldgezondheidsorganisatie, China’s CDC, Anthony Fauci en anderen?

De timing was uitstekend en de COVID-19 pandemie begon binnen een paar weken na de oefening en verliep precies zoals ze hadden voorspeld. De globalistische elite was in de wolken. Het World Economic Forum kon het niet laten om zich te verkneukelen over de situatie en zong de lof van de “meedogenloos efficiënte” lockdowns.

  Bill Gates verklaart enthousiast dat zijn experimentele vaccin ons DNA zal veranderen 

De gewone man werd tot onderdanigheid gemaand door de mainstream media, die schaamteloos dienden als dienstmeisjes van de elite. We werden opgesloten, gestraft, ziek gemaakt, geïnjecteerd en verarmd. De economische gevolgen voor gewone mensen zijn rampzalig geweest en blijven zich opstapelen.

Als je twijfelt of de elite hier blij mee is, kijk dan eens naar de psychopathische glimlach van Bill Gates als CNN-presentator Fareed Zakaria zegt dat het lang gaat duren voordat de economie zich herstelt.

Natuurlijk zijn de rijken rijker geworden. De elite is nu elitairder dan ooit tevoren.

En natuurlijk hoefden de elites zelf niet te lijden onder de afstraffende lockdowns. De Wereldgezondheidsorganisatie en het World Economic Forum zijn beide gevestigd in Zwitserland, dat toevallig een van de weinige landen was die geen lockdowns en maskerverordeningen afdwongen.

Het is een regel voor jullie, en een andere voor mij.

Gezien het leed dat de elite de mensheid de afgelopen jaren heeft aangedaan, is het noodzakelijk dat we de acties van degenen die van de pandemie hebben geprofiteerd goed in de gaten houden.

Je moet je er in het bijzonder van bewust zijn dat een nieuwe pandemie zich door China verspreidt, waarbij kinderen in het ziekenhuis belanden en gehersenspoelde liberalen de regering smeken om de samenleving opnieuw in lockdown te plaatsen.

Alsof dat nog niet verontrustend genoeg is, heeft de nieuwe pandemie ook nog eens de vingerafdrukken van de elite.

Hoe groot is de kans dat slechts een week nadat Joe Biden een ontmoeting had met de Chinese dictator Xi Jinping en megadonoren van de Democratische Partij, China nu een andere Covid-achtige ziekte aankondigt die door het land raast?

  Bill Gates wil zijn afgrijselijke wereldvisie realiseren in zijn levenstijd

Net op tijd voor de verkiezingen van 2024.

Joe en Xi deden hetzelfde in 2020!

Natuurlijk zullen betaalde propagandajournalisten en zogenaamde factcheckers snel arriveren om dit tot een grote complottheorie te verklaren door verwijzingen aan te halen van de instellingen die duidelijk deel uitmaken van het complot tegen de mensheid.

Maar we hebben gezien wat ze deden in de Covid-pandemie en we hebben aantekeningen gemaakt. Daar laten we ze niet nog eens mee wegkomen.

Volgens Gates houden de “geleerde lessen” uit 2020 in dat de elite voortaan veel sterker optreedt tegen zogenaamde “desinformatie” dan tijdens de Covid-pandemie.

Hoe werkt dit in de echte wereld? Het betekent dat er nog meer censuur en onderdrukking van de vrije meningsuiting zal zijn wanneer de volgende pandemie over de wereld wordt uitgerold.

Immers, tijdens Covid wonnen de sceptici, wat NIET acceptabel is voor Bill Gates. Ondanks het feit dat het gewicht van de mainstream media en de wereldwijde autocratische controle-infrastructuur tegen ons was gestapeld, slaagden we erin te zegevieren door te weigeren ons te laten intimideren en het zwijgen op te leggen door hun autoritaire tactieken.

Dus plant Bill Gates de volgende catastrofale besmettelijke pandemie, die jonge mensen zal doden, waarbij een veel sterkere controle op desinformatie zal worden uitgevoerd. Volgens Gates moeten landen prioriteit geven aan inspanningen om het vertrouwen in de overheid en de volksgezondheid te vergroten.

Gates begrijpt nu dat we hem doorhebben. Laten we eerlijk zijn, er zijn gewoon veel te veel toevalligheden met betrekking tot Gates om hem rustig in de schaduw te laten werken zonder hem goed in de gaten te houden.

  Totaal losgeslagen: Bill Gates roept op tot straffen voor critici van mondkapjes en vaccins

Hij heeft een griezelig vermogen om toekomstige pandemieën te “voorspellen”. Naast zijn voorbereiding op de Covid-19 pandemie via Event 201, voerde hij in 2021 ook een “voorbereidingsoefening op de pokken” uit die de opkomst van de pokken tot op de maand nauwkeurig voorspelde!

Bill Gates is een briljante investeerder, vergelijkbaar met Nancy Pelosi. Hij kocht aandelen in een nauwelijks bekende biotech startup genaamd BioNTech slechts twee maanden voordat de Covid-19 pandemie begon en verdiende meer dan een miljard dollar. BioNTech levert het Pfizer Covid-vaccin, ondanks het feit dat het voor de pandemie nog nooit aan vaccins had gewerkt.

Ik raad dus aan om goed te luisteren wanneer Bill Gates een toekomstige pandemie voorspelt. Hij weet iets waarvan wij ons misschien niet bewust zijn.

En hij kan het niet laten om zich te verkneukelen over de “volgende”.

Nee Bill Gates, de volgende pandemie zal geen aandacht krijgen omdat jij dan al opgesloten zit.

Deze machtswellusteling van miljardairs en politici heeft lang samengezworen om de massa’s tot slaaf te maken, en nu slaan ze hun slag.

Dit is een schaamteloze, openlijke machtsgreep van Gates en de globalistische elites die niet mag slagen.

Maar dankzij mensen die weigeren toe te geven aan hun hersenspoeling, mensen zoals jij, krijgt de globalistische elite het veel moeilijker dan ze dacht.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Bill Gates in India’s Hooggerechtshof aangeklaagd voor COVID-19 vaccinmoord – doodstraf geëistVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet is officieel – De VS en het VK hebben Oekraïne onder druk gezet om een vredesakkoord met Rusland af te wijzen
Volgend artikelDeskundigen zijn het erover eens: Hamas wint
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

28 REACTIES

 1. Zolang hellgates de media en universiteiten met hun ‘geleerden’ kan bespelen met zijn miljoenen “sponsor” gelden (zodat het niet op omkoping lijkt) zal het grootste deel van het gepeupel zijn mooie praatjes blijven geloven want nu zie je nu nog steeds mensen aanschuiven voor een prik voor een ‘ziekte’ die al lang verdwenen is en waarvan nu echt wel duidelijk is dat deze spuit levensgevaarlijk is.
  Dus onderschat de macht van de media niet en het enige wat echt zou helpen om hellgates en de who te stoppen is de MSM keihard aanpakken.

   • Er is nog nooit een pandemie geweest, wel plandemieen. ‘Virussen’ bestaan niet. ‘Vaccins’ zijn gifinjecties om ons te ‘beschermen’ tegen iets dat niet bestaat met de bedoeling om zodoende de kas van Big Farma, de Rockefeller Foundation, de Bill @ Melinda Gates Foundation, GAVI en Fauci te spekken en de bevolking te reduceren. Dat is niet alleen met cojona gebeurd, maar ook met Aids.
    Trouwens wat een flauwekul over Covid-19, een niet bestaande ziekte als gevolg ve ‘virus’ dat niet bestaat. Wie is er nou gek?

 2. Bill Gates, wereldwijde vaccinaties, microchips en patent 060606

  Bill Gates is donderdag in Nederland. Hij bezoekt premier Rutte in het Torentje

  En dan gaan de zombies gewoon weer stemmen

 3. Waarom heeft de wereldbevolking niet allang een speciale arrestatie eenheid voortgebracht om deze narcistische psychopaat op te pakken?? Zeker nu dit kwaad ons schaamteloos recht in het gezicht aankijkt.

  • Ik ook niet. De Cabal is overal. Elke institutie is tot op het bot corrupt en iedereen dekt elkaar. Ook van het justitiële systeem en het rechtssysteem hoeven we niks te verwachten. Al die monsters die miljoenen doden op hun geweten hebben gaan enkel dood aan ouderdom zonder ooit voor een tribunaal te hoeven verschijnen.

  • Het is mij opgevallen dat mensen in het westen meer over China weten dan een westerling (ik) die er al meer dan 20 jaar woont. Dat sluit uiteraard niet uit dat je (Erwin) gelijk hebt. Gaarne de bron waar je deze 6G info vandaan hebt. Cheers

 4. Bill moet gewoon even wachten tot de vogeltjes in China alweer eens voor een nieuwe Griep zorgen. Alle kindjes doodziek, oorlogen afgelast wegens meer zieke soldaten in het lazaret dan parate manschappen aan het front, en dan komt ook aan het licht hoe “goed” de griepvaccins werken want voor volwassenen van vele griepseizoenen is het dan wel een lelijke griep dit jaar maar wat er met de jaar na jaar tegen griep gevaccineerden gebeurt laat zich raden. IJlkoortsen alom. Laat maar komen.
  “I don’t care”.

 5. Wereld Economisch Forum = WEF

  “WEF” = 911 (Joods)
  “Wereldwijde munteenheid” = 911 (joods)
  “Microchipte bevolking” = 911 (Joods)
  “Mind control-operaties” = 911 (Joods)
  “Bill Gates-ontvolkingsagenda” = 911 (Joods)
  “holografische realiteit” = 911 (Joods)
  “antivaccin” = 911 (Joods)
  “sprinkhaan uit de put” = 911 (Joods)
  “Een grote ineenstorting van de Deutsche Bank” = 911 (Joods)

  “Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties” = 607 (omgekeerde rangtelwoord) 111e priemgetal
  “Melissa” = 111 (omgekeerde ordinale)
  “vaccinatie” = 111 (Engels ordinaal)
  “Mark of Beast” = 111 (Engels rangtelwoord)
  “Mark of Beast” = 666 (Engels Sumerisch)
  “watcher” = 111 (omgekeerde ordinale)

  “Global Digital ID” = 263 (Joods) 56e priemgetal
  “Wereldwijd digitaal burgerschap” = 1089 (satanische) 33*33
  “Coronavirus Paniek van 2020” = 223 (Engelse rangtelwoord)
  “Coronavirus Panic 2020” = 202 (Engelse rangtelwoord)
  “Samenleving 5.0 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen” = 519 (omgekeerde ordinale)
  “Society Five Point Zero Sustainable Development Goals” = 215 (volledige reductie) (5/12 is de 33e dag van de omer)

  “Internet of Smart Things” = 122 (omgekeerde volledige reductie)
  “Internet of Smart Things” = 103 (volledige reductie)

  “Kunstmatige intelligentie” = 113 (volledige reductie)
  “Kunstmatige intelligentie” = 139 (omgekeerde volledige reductie)
  “Samenleving 5.0 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen” = 139 (volledige reductie)

  “Agenda Twenty Thirty van de Verenigde Naties” = 404 (Engelse rangtelwoord)
  “Agenda Twenty Thirty van de Verenigde Naties” = 2424 (Engels Sumerisch)

  Mark Rutte – Agendamedewerker | Wereld Economisch Forum
  Feike Sybesma – Agendabijdrager | Wereld Economisch Forum
  Sigrid Kaag – Agendamedewerker | Wereldeconomie
  Barbara Baarsma – Agendamedewerker | Wereld Economisch Forum (Rabobank)
  Edith Ingeborg Schippers – Steward | Wereld Economisch Forum
  Ursula von der Leyen – Agendabijdrager | Wereld Economisch Forum
  Christine Lagarde – Agendabijdrager | Wereld Economisch Forum
  Laurence D. Fink – Agendabijdrager | Wereld Economisch Forum **)
  George Soros Agenda-bijdrager | Wereld Economisch Forum
  Dan Andrews – Agendabijdrager | Wereldeconomie (Australië)
  Bill Gates – Agendabijdrager | Wereld Economisch Forum
  Sheila Warren – Agendabijdrager | Wereld Economisch Forum
  Justin Trudeau | Wereld Economisch Forum
  Børge Brende | Wereld Economisch Forum

  DAVID ROCKEFELLER-FELLOW
  Rob Jetten, parlementair leider D66 (Democraten 66); Tweede Kamerlid, Den Haag

  Sharon Dijksma | Wereld Economisch Forum
  Robbert Dijkgraaf | Wereld Economisch Forum
  Máxima | Wereld Economisch Forum
  Hugo de Jonge | Wereld Economisch Forum
  Bruno Bruins | Wereld Economisch Forum
  Cora van Nieuwenhuizen | WEF bezoekster
  Dirk-Jan Omtzigt | Wereld Economisch Forum (broer van Pieter Omtzigt)
  Wopke Hoekstra | Wereld Economisch Forum
  Lilianne Ploumen | Wereld Economisch Forum
  Carola Schouten | Wereld Economisch Forum <——-Christen Unie
  Ingrid Van Engelshoven | WEF | Economisch Vrouwenforum
  Femke Halsema | Wereld Economisch Forum
  Ferdinand Grapperhaus | Wereld Economisch Forum *)
  Mark Zuckerberg | Wereld Economisch Forum
  Emmanuel Macron | Wereld Economisch Forum
  Angela Merkel | Wereld Economisch Forum
  Jacinda Ardern | Wereld Economisch Forum (Nieuw Zeeland)
  Danny Rothschild | Wereld Economisch Forum

  Nederland Global Shapers, WEF:
  Hanna Verboom getitdone.org
  Aart van Veller Wij zijn Koel
  Erik Staijen Blauw4Groen
  Lyda den Hartog Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie
  Katrin Ley Adidas Groep
  H.R.M Jaime de Bourbon Parma Speciaal Gezant Ministerie van Buitenlandse Zaken Nederland
  Karien van Gennip ING Groep en voormalig staatssecretaris Ministerie van Economische Zaken
  Coen van Oostrom Oprichter en CEO OVG Real Estate
  Lucas Simons Oprichter en CEO NewForesight & SCOPEinsight, voormalig directeur Utz Certified
  Dennis Karpes NagaFoundation en voormalig oprichter van Dance4Life
  Ronald de Jong Philips

  Sympathisanten depopulatieagenda:
  +Corinne Ellemeet (speciaal ouderen en abortuspil)
  +Jesse Klaver (klimaathype en steun van meer homo's in de politiek)
  +Kathaleine Buitenweg (Davosbezoekster)

  Nikki Sterkenburg (in onderzoek door psychologen occam; houdt van nepvaccin in stand)
  Steven van Weyenberg (https://www.wcef2021.com ›spreker › steven-van-weyenberg)
  http://www.weforum.org/agenda/authors/ursula-von-der-leyen

 6. Wanneer ik het goed gelezen heb in het boek van R.J.Kenndey over Fauci staat daarin dat Gates Biontech zelf heeft opgericht en uiteraard zelf de meeste aandelen had gekocht welke hij kort daarna met een gigantische winst wist te verkopen!!

 7. Het Licht van Bewustzijn groeit collectief met de dag en dit betekent dat de collectieve schaduw steeds meer “belicht” wordt. Het betekent niet het einde van de wereld.

  Wel het einde van de wereld zoals wij die tot nu toe kenden. Het einde van het “patriarchale” tijdperk. Het einde van een ego-gedragen maatschappij. Waarin controle, zelfzucht, hebzucht, angst, overleven, manipulatie en macht de overhand hebben. We bewegen van materialisatie naar spiritueel in deze tijd is ascension.

  Small minds discus people as they are unaware of their own devised image.
  A lack of self respect ant more to others wit a destructive ego mind and blaming others for they discomfort in being.

  There is no actual god or satan. God is actually just a symbol for higher-consciousness, and satan is a symbol for the ego. You must use higher-consciousness to overcome your lower ego desires.
  EGO VS SOUL
  Ego seeks to serve itself. Soul seeks to serve others
  Ego seeks outward recognition. Soul seeks to serve others
  Ego sees life as a competition. Soul seeks inner authenticity
  Ego seeks to preserve self. Soul sees life as a gift
  Ego looks outwards. Soul seeks to preserve others
  Ego feels lack. Soul looks inward
  Ego is mortal. Soul feels abundance
  Ego is drawn to lust. Soul is eternal
  Ego seeks wisdom. Soul is drawn to love
  Ego enjoys the prize. Soul is wisdom
  Ego is cause to pain. Soul enjoys the journey
  Ego seeks to be filled. Soul is cause of healing
  Ego is Me. Soul is We

  Soul is eternal wholeness is unconditional love to himself.

  The newest Ascension symptoms 2023.

  During the Earth Changes, the earth and the physical bodies on the earth are supposed to undergo a change as we move from the third dimension to the fourth and fifth dimensions. On the planetary scale, a massive shift is taking place. Huge infusions of Light are coming to the Earth plane as the veil of separation and denial are lifting. Earth Changes are creating physical changes in your bodies right now. The planet is mutating, and so are the beings on it. There is a transmutation taking place in the very cells of your body.

  The physical transmutation change within your bodies is a significant and basic alteration in the body. It may be a relatively permanent change in hereditary material involving either a physical change in chromosome relations or a biochemical change in the codons that made up genes. A codon is a triplet of nucleotides that is part of the genetic code for the body. The genetic code specifies a particular amino acid in a protein or starts or stops protein synthesis which means putting things together. This is the way the body grows or is destroyed by disease during it’s particular lifetime.

  During the process of cellular transformation, you may see or feel specific physical changes and sensations in your body and in the bodies of those around you, such as the following:

  I. ACHES, PAINS and HEADACHES

  New aches and pains will appear in various places in the body and then these will disappear. Headaches and sudden shooting pains in the head or eyes may occur and these may be signs that adjustments are being made in your energies. These adjustments will be attuning you to different frequencies during cellular transformation. The parts of your brain that have been dormant in the past are now being used. This may require some rewiring of brain circuitry while brain patterns that are no longer functional will be rerouted. As you develop a higher way of thinking and being, you will experience more creative energies and will create deeper levels of meditation. See also CHANGES IN BODY SHAPE as well as ENERGY FLOW in the BODY.

  As transformation occurs, there may be periods when you feel more anxious and irritable than usual. You may also feel restless, headachy, less able to concentrate. You may have an increased sensitivity to people, sounds, smells and environments. You may experience muscle soreness particularly in the low back, joint pains or poor digestion. When these glands are excessively simulated, your body is constantly in a hyper state of fight-or-flight and the body expends resources at tremendous rates of speed.

  The mutation process that you are presently undergoing has been initiated within the molecular structure of the brain. The progressive cycles of change are introduced to the rest of the body systems primarily through the cerebral-spinal fluid and from there throughout the nervous system generally. This accounts for the pervasive sensations of disturbances within the head, eyes, spine and nerves. It has resulted in dizziness, headaches, and pressure in the head, usually experienced from back to front, at other times, from side to side. It also accounts for considerable nervous disruption, sleeplessness and irregular energy surges and drops. Digestion may become erratic and peculiar pains may come and go without warning in different parts of the body.

  BODY CELLS

  The tissue of our bodies is made up of cells. The cells are made up of molecules and this goes on and on until the subatomic level is reached. At the subatomic level, the templates or blueprints are formed for our bodies. The probabilities of what we can do are created at the subatomic level. There are changes being made at this level as the Earth Changes occur and as the axis shift occurs on the planet. These changes are due to occur very soon. During this period of an axis shift, past types of behavior and past ways of arranging matter will not be available.

  At our material level, these changes will appear to be a rearrangement of matter. From a spiritual level however, these changes relate to the growth of planetary awareness. When these changes happen, the forms of life on the planet will change. The very structure of every cell in our bodies is changing. The changes in your body will occur in the body cells as these cells undergo a gentle infusion of new electromagnetic impulses. The structure of energy exchange and energy transfer is being slowly re– wired in the cells, during cellular transformation. This could be the cause of periods of exhaustion as your body goes through radical remodeling and rebuilding. When this change are observed, RELAX and move with the changes taking place in your body. After all, you have nothing else to do. You need to spend time in meditation, reading, etc. to relax until the time comes that the changes will eventually stop.

  https://www.enlighteningmedia.nl/the-newest-ascension-symptoms-2023/?fbclid=IwAR1wAwZKru4tC9vLqTdFZJnX8kk5yqaTJFFjcsl9qemi2gbL1M2YmimwvvM

 8. Ik lees in het nieuws: Op dit moment liggen verrassend veel kinderen met longontsteking in het ziekenhuis..
  100 jaar geleden, toen men nog met 14 mensen in 1 huis woonden en met 6 kinderen in 1 bed..waar het vocht van de muren droop en de ijsbloemen op de ramen..er geen fatsoenlijk voedsel was en men een aardappel en droog brood at..tóen hadden kinderen wel eens longontsteking..
  Wat is die kinderen de laatste jaren ingespoten…..

  • Een longontsteking is niet besmettelijk..wordt veroorzaakt door een bacterie.
   Men zou die kinderen een wormenkuur moeten geven om hun darmen schoon te maken van parasieten om zodoende hun weerstand groter te maken.

 9. Maar hoe gaat het nu met bill gates ?
  Dat lezen we hier niet

  Ik ben een liefhebber van zijn producten
  Heb nog heimwee naar het onderwater scherm van wordperfect 4.2
  Op dos 5 ofzo en windows 3.2 wauw wat een verbetering was dat
  Het bestaat nu nog als freedos
  Later had ik ook nog windows 98se wat stond voor second edition
  Ach wat een tijd, daar was ik nog jong en ambitieus ……….

  Hoe is de oude baas de covid tijd doorgekomen
  En hoe bevalt hem de nieuwste booster

  En hoe moet het nu verder met windows en office
  Heeft hij daar geen visie op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in