Een van de opmerkelijke kenmerken van deze Covid-jaren is de hoeveelheid misleidende en ronduit valse informatie die wordt verspreid door “officiële” bronnen, met name volksgezondheidsinstanties, door de overheid aangestelde regelgevende instanties en de mainstream media. Een deel van mij verlangt terug naar de tijd dat ik mijn regering en media kon vertrouwen in tijden van crisis. Maar als ik eerlijk ben tegen mezelf, moet ik toegeven dat ik liever ongemakkelijk in de waarheid leef dan comfortabel in een fantasie die voor mij is gemaakt door iemand die niet het beste met mij voor heeft, schrijft David Thunder.

Als iemand die dagelijks de website van het Centre for Disease Control and Prevention raadpleegde voor updates over de uitbraak van Covid in februari en maart 2020, was ik vooral geschokt en teleurgesteld door het schandalige falen van gezaghebbende instanties om onpartijdig verslag te doen van het bewijsmateriaal met betrekking tot maskering, vaccinaties, lockdowns, PCR-tests en andere aspecten van het pandemiebeleid. Mijn hele vertrouwen in het politieke, media- en wetenschappelijke establishment, hoe beperkt het ook was, was tot op het bot geschokt.

We zijn verraden door de mensen die de opdracht hadden de beste beschikbare gegevens en informatie met ons te delen in een tijd van crisis. Er is tegen ons gelogen en we zijn bedrogen over zaken van leven en dood, zoals de risico-batenverhouding van de Covid-vaccins, niet alleen door de farmaceutische industrie, maar ook door de mensen die leidinggevende posities innemen in onze samenleving.

Onze politici hebben ons “oplossingen” voor Covid verkocht die veel, veel erger waren dan de ziekte, en hebben over het algemeen geweigerd om hun fouten toe te geven, zelfs toen ze het relatieve succes zagen van regimes zoals Zweden en Florida die een heel andere richting opgingen.

  28-jarige vrouw ernstig gewond door vaccin deelt tragisch verhaal over prikspijt: "Ik geloofde dat dit ons en de mensen om ons heen zou beschermen"

Onder de meest flagrante onwaarheden die door officiële autoriteiten werden verklaard of geïmpliceerd, en kritiekloos werden overgenomen door de mainstream media, zijn de volgende:

1. Het idee dat het maskeren van de gemeenschap ondersteund werd door sterk wetenschappelijk bewijs. Dat was nooit het geval (hier is de laatste Cochrane review van het bewijs voor de effectiviteit van maskers).

2. Het idee dat het van cruciaal belang was dat jonge en gezonde mensen gevaccineerd werden, zo niet voor henzelf, dan toch voor “oma en opa”. Dit idee was empirisch ongegrond, omdat we geen goed bewijs hadden dat deze vaccins overdracht verhinderden op het moment dat deze beweringen werden gedaan.

3. Het idee dat peuters en jonge kinderen en tieners zonder ernstige gezondheidsproblemen baat zouden kunnen hebben bij een Covid-vaccin. Er is absoluut geen bewijs dat suggereert dat het risico van kinderen door Covid groot genoeg is om hun blootstelling aan een vaccin te rechtvaardigen dat een aanzienlijk aantal ongewenste voorvallen heeft veroorzaakt en waarvan de langetermijnrisico’s voor kinderen nog steeds niet goed begrepen worden.

4. Het idee dat een maandenlange afzondering effectief zou voorkomen dat een ademhalingsvirus zich door de gemeenschap zou verspreiden, in plaats van het onvermijdelijke uit te stellen en in de tussentijd enorme sociale en menselijke kosten te veroorzaken. Dit was een gevaarlijk en revolutionair voorstel dat geen sterk empirisch bewijs had om het te ondersteunen.

5. Het idee dat iemand die positief testte in een PCR-test, maar absoluut geen klinische symptomen had van een Covid-gerelateerde ziekte, als een “Covid-geval” moest worden beschouwd of dat de dood van zo iemand een “Covid-dood” was.

  Nieuw rapport: Jonge mensen sterven aan kanker in 'explosief' tempo, blijkt uit gegevens van de Britse overheid

Ik kan nog wel even doorgaan en het hebben over het gebruik van een handvol gevallen van ziekenhuisopname van kinderen om kinderen vaccins op te dringen, het onnodig en contraproductief sluiten van scholen, de actieve rol van de Amerikaanse overheid in het achter de schermen aanmoedigen van particuliere sociale mediabedrijven om hun critici te censureren, of de beruchte Hancock-dossiers, waarin het plan van de Britse minister van Volksgezondheid Matt Hancock wordt onthuld om “iedereen de stuipen op het lijf te jagen” met zijn aankondiging van de volgende “variant” van Covid-19.

Nadenkende burgers die dit verraad opmerken, hebben nu sterke redenen om “officiële” bronnen te wantrouwen om hen de waarheid te vertellen of de feiten op een niet-manipulatieve, onpartijdige manier te presenteren. Voor mij, en vele anderen, is het oude idee dat u op uw regering kon vertrouwen om u te informeren over de laatste stand van de wetenschap of om u het dreigingsniveau van een ziekte te vertellen, nu dood in het water.

Simpel gezegd leven we nu in een informatief niemandsland, waarin iedereen voor zichzelf moet zorgen, naar zijn beste vermogen, zonder de steun van een indrukwekkende officiële bron die voor hem denkt.

We moeten allemaal alle informatie bij elkaar schrapen die we kunnen vinden bij onofficiële bronnen die belangrijke dingen juist hebben en niet het onverdedigbare verdedigen: gedwongen vaccinatie, segregatie op basis van vaccins, onvrijwillige opsluiting van de hele bevolking, enz.

Het plaatst velen van ons in de merkwaardige positie dat we meer belang hechten aan de woorden en aanbevelingen van individuele journalisten en wetenschappers, wiens karakter en intellect we vertrouwen, dan aan de uitspraken van nationale regeringen, officiële regelgevende instanties of internationale organen zoals de Wereldgezondheidsorganisatie.

  De oorlog tegen "desinformatie" winnen

Leven in een informatief niemandsland is veeleisend omdat u niet gewoon naar de website van het CDC kunt gaan om uw twijfels weg te nemen. En het is ongemakkelijk omdat u niet het vertrouwen hebt dat de gemiddelde burger heeft in “Wetenschap” en “Ambtelijkheid”. U bent een soort van op zee, en u klampt zich vast aan alle stukjes informatie en inzicht die u kunt vinden bij bronnen die niet leven van de opbrengst van de verkoop van vaccins of betaald worden door regeringen om geraffineerde campagnes van psychologische oorlogsvoering tegen hun eigen burgers te lanceren.

De pijnlijke waarheid is dat officiële “deskundigen” en ministers god met ons leven hebben gespeeld en herhaaldelijk gevaarlijke en wetenschappelijk ongefundeerde adviezen hebben gegeven.

Onder deze omstandigheden zijn degenen die hun eigen onafhankelijke onderzoek doen, in plaats van kritiekloos te slikken wat de “officiële autoriteiten” hen vertellen, niet de “wappies” en “samenzweringstheoretici” voor wie ze worden uitgemaakt, maar burgers die de hachelijke situatie waarin ze zich bevinden echt begrijpen, en de moed hebben om voor zichzelf te denken, zelfs als ze daarvoor worden uitgelachen, gecensureerd en vervreemd van de “respectabele” samenleving.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het narratief is aan het instortenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDit is hoe NAVO-trainers willens en wetens Oekraïense troepen de dood in stuurden tijdens het tegenoffensief tegen Rusland deze maand
Volgend artikelHet Oekraïense tegenoffensief had geen schijn van kans – De NAVO faalde om dat uit te leggen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. De pijnlijke waarheid is dat officiële “deskundigen” en ministers god met ons leven hebben gespeeld en herhaaldelijk gevaarlijke en wetenschappelijk ongefundeerde adviezen hebben gegeven.

  De cruciale vraag is laten we ze daar mee wegkomen??

 2. 23/06/2023
  GIDS VOOR DE BURGER BIJ DE VOORGESTELDE WIJZIGINGEN VAN DE INTERNATIONALE GEZONDHEIDSREGELING

  ´James Roguski volgt alle stappen die de WHO maakt. Dankzij hem dringt tot de rest van de wereld door wat de duistere plannen zijn van de WHO. Hij schreef een bijzonder helder gidsje voor de burger over de voorgestelde wijzigingen van de Internationale Gezondheidsregeling (IGR). De eerste zes pagina’s daarvan zijn hieronder vertaald. De rest van het gidsje van 19 pagina’s gaat over de originele (bureaucratische) omschrijvingen van de “amendementen”. (wijzigingsvoorstellen). U kunt het hier downloaden.´

  https://stichtingvaccinvrij.nl/gids-voor-de-burger-bij-de-voorgestelde-wijzigingen-van-de-internationale-gezondheidsregeling/

  MUST SEE – WHO EXPERT LEGT PANDEMIE VERDRAG EN INTERNATIONALE GEZONDHEIDSREGELS UIT

  ´De WHO houdt momenteel toezicht op onderhandelingen die bedoeld zijn om haar 194 lidstaten ervan te overtuigen om wijzigingsvoorstellen aan te nemen op de Internationale Gezondheidsregeling, en om een juridisch bindend Pandemie Verdrag in te voeren. De mensen achter deze onderhandelingen zijn vastbesloten om een totalitaire dictatuur te creëren die ontworpen is om ieder mens tot slaaf te maken in een digitale gevangenis met gezondheidscertificaten en continue bewaking.

  IEDEREEN OP AARDE moet ervan bewust worden gemaakt dat de WHO een wereldwijde coup probeert te plegen. Hoe zij dit doen, en wat het voor ons betekent. Zo niet, dan komen we binnen afzienbare tijd terecht in een mondiale dictatuur, die niets met gezondheid te maken heeft, maar met grootheidswaan.

  James Roguski legt uit hoe het zit in de onderstaande video.´

  https://stichtingvaccinvrij.nl/must-see-who-expert-legt-pandemie-verdrag-en-internationale-gezondheidsregels-uit/

 3. ´VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG
  In juni 2020 kondigde koning Charles III, toen de prins van Wales, aan dat hij een “nieuw wereldwijd initiatief, The Great Reset”, samen met het Sustainable Markets Initiative van het WEF en Zijne Koninklijke Hoogheid;

  De liefdadigheidsonderneming van koning Charles omvat een “wereldwijd web van trusts, stichtingen en fondsen” met de bedoeling een controlesysteem te creëren waarin de hulpbronnen van de wereld eigendom zijn van de rijkste van de rijken, terwijl de rest van de bevolking kan worden gecontroleerd door de toewijzing van die middelen;

  Termen als ‘social finance’ en ‘impact investing’ worden gebruikt om een onderliggende impactagenda of impactimperialisme te verbergen, die overal in Charles’ imperium aanwezig is en zal leiden tot digitale lijfeigenschap,

  Karel III kan de imperialistische agenda van zijn voorgangers voortzetten, “het feodalisme oude stijl samensmelten met moderne bedrijfscontrole om een “duurzaam” wereldrijk te smeden dat is gebouwd op digitale lijfeigenschap en impact vampirisme”;

  Door opgeleid te worden en misstanden aan de kaak te stellen, kunnen we van passieve toeschouwers naar actief verzet gaan en de koers van de toekomst veranderen´

  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2023/06/24/the-reset-riddle.aspx

  • Charles (III) & Camilla (C2) worden woensdag 05.07 in de St Giles Cathedral in Edinburgh ‘gekroond’ en de republikeinen zullen zich nog veel meer manifesteren dan bij de kroning in Londen op 06.05.
   Ook op het gebied van wie in Groot-Brittannië de touwtjes daadwerkelijk in handen heeft, groeit het bewustzijn over de huidige gang van zaken explosief en ze hebben reeds aangekondigd het niet zullen accepteren als de politie de protesten wederom gaat dwarsbomen.

 4. De grenzeloze domheid van de bevolking is een eeuwenlang fenomeen. Hoeveel mensen geloofden vroeger niet in de leugens van de kerk en lieten zich hierdoor uitbuiten? Ook vandaag de dag zijn velen niet in staat om zelf te denken en geloven en handelen ze conform aan wat regering en leugenpers hun verteld. Als internationaal chauffeur had ik de gelegenheid zelf te ervaren hoe het in landen als Rusland, Libie en Iran eraan toeging en kwam meteen tot de conclusie dat het 180 graden anders was als wat men ons hier wijsmaakt. Ondertussen getrouwd met een lieve dame uit Belarus en ook in deze “dictatuur” gaat het veel beter als ons hier wordt voorgespiegeld. Eerlijk gezegd wordt ik daar beter behandeld als in onze “mooie” E.U. gemeenschap wat ik vorige maand nog aan de grens met Litouwen ondervonden heb. De gewone mens is zo dom om zich te laten leiden door de propaganda van de misdaadregeringen en voert gewillig een treitercampagne tegen hun medemens. Wij “gewone” mensen moeten elkaar steunen, voor elkaar vechten tegen de tirannen ongeacht huidskleur, religie, cultuur of geboorteplaats. Doen we dit niet dan is het einde voor ons nabij. Wees niet bang voor Russen, Moslims, negers of Chinezen….we kunnen het prima met elkaar vinden als we gewoon normaal met elkaar omgaan…we willen tenslotte allemaal rijkelijk en in vrijheid leven en onze kinderen zien opgroeien in een gelukkige wereld. Het offer dat we moeten brengen is niet zo groot, we moeten slechts diegenen die ons willen onderdrukken naar God brengen.

  • De Vlaamse dichter Paul van Ostayen (1896 – 1928) schreef in 1921 reeds het gedicht ‘Het Grote Zirkus van de H. Geest’ over de door-en-door verrotte rk-kerk.

  • Er geloven nog steeds een miljard mensen in de leugenachtige ROOMSE kerk. En nog een miljard in de mohammedaanse kerk die daaraan horig is. En nog een miljard in het communisme die geplant is door de roomse kerk (jezuïeten). En nog een miljard in het polytheistisch kaste stelsel.

   Mensen zijn niet dom. Mensen zijn goedgelovig en denken dat hun priesters het goed met hen voorhebben. Maar die priesters sturen ’toevallig’ hun herdershonden aan. Dat sturen heet in het Latijn politica. Zoals in politiek, politie en polisnummer. De religie, de macht en het geld.

   Nu zijn er 3 kleine onafhankele landen die de machtscentra voor deze 3 takken bevatten. Drie stadstaten verborgen in het volle zicht:
   Het Vaticaan
   The City of London (naast Westminster van Karel 3)
   Washington DC (Pentagon)
   En allemaal voeren ze een obelisk, het fallus symbool.

   Koningen werden niet voor niets gekroond door de paus. Dat betekent dat zij moesten voelen wie de hogere macht was. Of anders hun kop eraf. Nu worden politici voorbereid en op hun plaats gezet. De ‘young global leaders’ zijn nu ineens herkenbaar omdat we het beginnen te doorzien. En aan hun hardnekkig onlogisch eenvormig beleid.

   Vroeger had je de pastoor voor de preek, de kermis en passiespelen voor vermaak. Nu hebben we de media en Hollywood. Kijk maar eens goed hoe in Hollywoodfilms alle priesters katholiek zijn. In een protestant land. Alleen een priester met een wit boordje kan demonen (niet) te lijf gaan.

   En ook nu nog komen alle belangrijke politici, geestelijk leiders (moslim, hindoe en ‘evangelisch’ zoals Billie Graham), film- en popsterren naar de paus om zijn ring te kussen.

   En noem eens 1 land waar de Paus, het Pentagon en het Swift geldsysteem niks te zeggen hebben? Juist. Rusland!

   • Gisteren heeft satanist & vrijmetselaar Jorge Bergoglio aka paus Franciscus 200 muzikanten waaronder André Rieu (!) ontvangen en niet in de audiëntiezaal Paulus VI uit 1971 met zoveel verwijzingen naar reptielen.
    De Amerikaanse ‘evangelist’ Billy Graham (1918 – 2018) heeft zich ook schuldig gemaakt aan ritueel kindermisbruik en sinds Harry S. Truman (1884 – 1972 en president in de periode 1945 – 1953) is hij kind aan huis bij Amerikaanse presidenten.
    Voor het voormalig paleis Soestdijk in de gemeente Soest staat een bescheiden obelisk, die verwijst van de inspanningen van de toenmalige kroonprins Willem bij de slag van Waterloo op 18.06.1815.

 5. Wat duidelijk is gebleken is dat de propaganda machine met al haar hulpbronnen effectief werkt waarbij het meerendeel van de bevolking op een dwaalspoor wordt gezet. De bevolking ging hierin mee, geindoctrineerd door de misvatting dat het goed is om haar macht aan de overheid af te dragen en dat de overheid het beste voor heeft voor de bevolking.

  @Auteur: Goed dat u tot bezinning bent gekomen (one sheep at the time). Zoals George H.W. Bush zei: “If the American People ever find out what we have done, they will chase us down the street and lynch us.” Voorlopig blijven wij de kikker in de pan waarbij geleidelijk de temperatuur van het water wordt verhoogd wat uiteindelijk leid tot de dood van de kikker. Hoe meer mensen tot bezinning komen hoe eerder verandering komt (only together we stand a chance).

  • Op 30.11.2018 is het aardse bestaan van George H.W. Bush onvrijwillig tot een einde gekomen, nadat hij door een geheime militaire rechtbank ter dood is veroordeeld en vervolgens geëxecuteerd middels een gifinjectie.

 6. Zomaar een Quote “Evenals een berg bewijs dat de Britse regering toestemming gaf voor de essentiële “massamoord” op ouderen en kwetsbaren door middel van Midazolam-injectie en vervolgens het publiek vertelde dat Covid-19 de schuldige was.”

 7. Evenals een berg bewijs dat de Britse regering toestemming gaf voor de essentiële “massamoord” op ouderen en kwetsbaren door middel van Midazolam-injectie en vervolgens het publiek vertelde dat Covid-19 de schuldige was.

 8. Derde keer .
  Draadjes komen niet over .
  Evenals een berg bewijs dat de Britse regering toestemming gaf voor de essentiële “massamoord” op ouderen en kwetsbaren door middel van Midazolam-injectie en vervolgens het publiek vertelde dat Covid-19 de schuldige was.

 9. Probeer op een topic te antwoorden .
  Tot 3× niets .
  Jammer .
  Nog 1 poging dan .
  “Evenals een berg bewijs dat de Britse regering toestemming gaf voor de essentiële “massamoord” op ouderen en kwetsbaren door middel van Midazolam-injectie en vervolgens het publiek vertelde dat Covid-19 de schuldige was.”

 10. Iemand die op school nog niet heeft afgeleerd om kritisch na te denken en zijn tijd daar benut heeft om echt iets te leren over de natuurlijke wereld is niet zo makkelijk te foppen. Wordt ook geen lijder aan cognitieve dissonantie. Als het niet klopt probeer het dan ook niet te rijmen met wat je weet. Twijfel is goed, maar bouw aan je basis.

  Ik bedoel daarmee geen pretpakket of talen en economie maar een exact vakkenpakket. Wiskunde, natuurkunde scheikunde en biologie. En als het kan (bijbelse) geschiedenis en filosofie. De bouwstenen van ons universum. Van oorsprong (uni versum= één zin= bereshiet bara elohim=in den beginne sprak/schiep God), naar de natuurwetten (fysica) naar de bouwstenen (chemie) naar het leven.

  Dit gaat niet zonder een basis is een solide wereldbeeld. Geef mij een vast punt en een hefboom… Zonder vast uitgangspunt geen verheffing. Onze wetenschap is gefundeerd op de joods-christelijke godsdienst en filosofie. Nog steeds. Al is wetenschap nu verworden tot een religie.
  In den beginne (tijd) schiep God (eerste beweger) de aarde (materie) en de hemelen (ruimte). En God zei: daar zij licht (energie). De basis van natuurkunde: ruimtetijd, energie en materie.
  De Grieken hadden het eeuwen later over ‘de elementen’; water, vuur, lucht en aarde. Fundamenteel verschil.
  Scientisme nu spreekt over ‘The Big Bang’. Waarom? Waar uit? Door wat? Waar komen de natuurwetten vandaan? Het antropisch beginsel van verhoudingen waardoor deze wetten überhaupt ruimtebosonen, fotonen, elektronen en het periodiek systeem mogelijk maakt? Laat staan leven.

  En wat is er in evolutietheorie dat iets ook maar enige waarde of moraal geeft? Ook in het onderzoek naar muteren van virussen is het achterhaalde darwinisme een ernstige hindernis. Het is de reden dat er geen vaccin mogelijk is tegen virussen zoals de griep, adeno, influenza of corona virussen.

  Het geloof dat ons lichaam intelligent ontworpen is met een ongelofelijk veelzijdig immuunsysteem geeft zelfvertrouwen.

  En enig besef van grootteverhoudingen doet al snel de onzinnigheid van een mondkapje tegen aërosole virussen beseffen (ik ga even van virussen uit voor het formaat).

  Alleen met een redelijk basiskennis fundament kun je informatie filteren. Je moet eerst de taal kennen om iets te verstaan. Ken je definities. Zorg dat je het idee achter een begrip bevat. En gebruik dan je logisch verstand.

  Hoe solider je fundament, hoe sneller je doorhebt of iets klopt.

  In de media vind je alleen maar alpha opleidingen en pretpakketters. Ze begrijpen nooit waar ze over praten. Het enige wat ze doen is na-papegaaien. Net als chat-gpt. Het zijn net verkopers die je alles aan kunnen smeren maar nergens zelf ervaring mee hebben.

  Het doet me heel erg denken aan het comic relief duo uit George Lucas’s Star Wars. Talking head C3PO, de goud glanzende android die 6 miljoen talen spreekt maar alleen maar onzin uitkraamt en totaal niet te vertrouwen is. En de trouwe standvastige robot R2-D2 die altijd maar de problemen oplost en de held van de situatie is. En het enige wat hij zegt is blieperdebliep. De typische nerd.
  De golden boy C3PO moet telkens geheugen gewist worden en de held R2-D2 bewaart alle geheimen en weet precies waar hij zijn moet.
  Toen Star Wars nog niet door Disney verkracht was voor ‘THE MESSAGE’ zat er veel wijsheid in.

  Laat je niet hersenspoelen door de media, zet de tv en netflix uit, en zoek zelf uit wat je tot je neemt. Dat geeft rust een weerbaarheid.

 11. Toch raar dat de covidprik naast de traditionele griepprik deze winter terug “aangeboden” wordt.

  Mag door apothekers toegediend worden.

  Welke cocktail gaat dat zijn? Ze geven toe dat ze nog te weinig ‘materiaal’ hebben om een geschikte mélange te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in