Kijkt u uit naar een utopie waarin u niets bezit en insecten eet, waarin een chip in uw lichaam gekoppeld is aan een sociaal kredietsysteem dat een wereldregering alles vertelt wat zij over u moet weten? schrijft Rairfoundation.com.

Sinds enkele maanden maakt de Nederlandse partij Forum voor Democratie (FvD) Engelstalige video’s over de meest kritieke onderwerpen die onze wereld bedreigen. In de nieuwste video van de conservatieve partij neemt politica Simone Kerseboom het op tegen het subversieve Wereld Economisch Forum (WEF). De politica ontmaskert de gevaarlijke en vrijheid verpletterende agenda die verzonnen is door de Globalisten die afgelopen mei hun jaarlijkse bijeenkomst in Davos bijwoonden:

De bijeenkomst van het Wereld Economisch Forum, de meest vooraanstaande bijeenkomst van de elites van de wereld, vond eind mei eindelijk plaats in Davos, na een onderbreking van twee jaar dankzij Covid

De gebruikelijke verdachten, van Bill Gates tot beneden, waren er allemaal. Paneldiscussies over allerlei onderwerpen, waaronder persvrijheid, “misinformatie”, transhumanisme, globalisering, de energietransitie, en de voedselcrisis, stonden op de agenda.

Een plaats voor wereldleiders om plannen te bespreken om de vrijheid van meningsuiting in te perken en luidkeels het verlies van welvaart en welzijn van de gewone burgers te voorspellen. U zult niets bezitten, en u zult gelukkig zijn.

Terwijl de toppolitici uit de hele wereld van hun champagne en steaks genoten, waren zij bezig plannen te maken om ervoor te zorgen dat u, de gewone wereldburgers, de rest van uw leven insectenburgers en tofoe-maaltijden zou eten. Allemaal goed bedoeld. Alle dieren zijn gelijk, maar sommige zijn gelijker dan andere.

En tussen het aanmoedigen van de verarming en de totale bewaking van hun bevolking in naam van de grote religies van volksgezondheid en bestrijding van klimaatverandering, zitten dezelfde regeringsleiders die geacht worden u en mij te vertegenwoordigen. Wij dromen van een steeds meer geglobaliseerde wereld zonder grenzen en natiestaten.

Ministers van EU-landen fantaseerden over een EU-leger. Immers, zorgt een vlag die je op je mouw draagt voor verschil.

En dan spraken de CEO’s van de grote sociale platforms over hoe zij informatie controleerden en censureerden en voor u beslissen welke informatie gezaghebbend was en welke niet.

U hoeft uw hoofd niet te breken als u denkt aan de problematische feiten die uw regering of de mainstream media presenteren over Covid, klimaat, of immigratie; gepeupel, YouTube, Facebook, en Twitter hebben het onder controle.

En wat denkt u van die transhumanistische agenda, hun pogingen om een wereld te normaliseren waarin wij allemaal geïmplanteerd worden met chips die verkocht worden onder het mom van efficiëntie, vooruitgang, en verbetering van de menselijke conditie, maar die de technologie boven de mensheid stelt en tegelijk uiteindelijk de ontaarde maatschappij bevordert?

Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik geef er nog steeds de voorkeur aan om voor mezelf te kunnen denken.

Davos is helemaal geen forum en zeker geen Wereldforum. Maar in plaats daarvan een sektarisch ideologische en militante Westerse club. Klaus Schwab gaat er prat op dat hij het buitenland penetreert Ja, penetreert in de regeringen van vele landen. Politici als Emmanuel Macron en Justin Trudeau zijn immers jonge leiders van het World Economic Forum geweest. Ook de Nederlandse premier neemt elke dag trots zijn World Economic Forum mee naar zijn werk.

Schwab impliceerde in feite dat hij hen controleert. En dit is een groot probleem voor politici en actoren voor de democratie in Nederland, die deze globalistische agenda proberen te bestrijden. Omdat het Wereld Economisch Forum de grenzen tussen particuliere en openbare organisaties doet vervagen, is het misschien een particuliere organisatie. Maar het Economisch Wereldforum is diep genesteld in de civiele diensten van naties over de hele wereld.

Verzoeken om toegang tot documenten waarin uitwisselingen tussen ambtenaren en het World Economic Forum worden opgetekend door parlementariërs van hun eigen regering moeten eerst door het World Economic Forum worden goedgekeurd.

Dit vernietigt de democratische controle die de parlementen hebben en is een belediging voor de politieke doorzichtigheid. En voor zover dat nog bestaat, hebt u op deze club van miljardairs, wereldleiders en activisten gestemd?

Ik zeker niet.

En kijkt u uit naar een utopie waarin u niets bezit, waarin u insecten eet, waarin een chip in uw lichaam gekoppeld is aan een sociaal kredietsysteem dat een wereldregering alles vertelt wat zij over u moet weten? Ik niet.

Maar dit is wat ons te wachten staat als wij deze organisatie blijven afdoen als niet meer dan een netwerkplatform. Onze leiders zijn naar ons toegekomen om juist deze ideeën te bemiddelen, om de beste manieren te vinden om ze thuis uit te voeren, via verzonnen en vaak permanente crisistoestanden, of het nu om een pandemie, een oorlog of een klimaatverandering gaat.

Schwab heeft het over een grote reset voor de wereld. Wat in plaats daarvan nodig is, is een grote “reality check” voor het Economisch Wereldforum en de regeringen waartoe het zegt door te dringen.

Het wordt tijd dat politici de verantwoordelijkheid op zich nemen om de belangen van hun kiezers te verdedigen en hun regeringen te controleren. Het wordt tijd dat gewone burgers opstaan en deze dictatoriale top-down poging om een zogenaamd Utopia te creëren, bedacht door een paar ideologische autocraten, verwerpen. Het wordt tijd dat wij het Economisch Wereldforum en de grote reset verwerpen en dat wij onze regeringen aanmoedigen hetzelfde te doen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Thierry Baudet waarschuwt: “De Nieuwe Wereldorde is onder ons, grootste gevaar van ons leven” (Nederlands transcript)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

12 REACTIES

 1. Rechts heeft potentieel ca. 45 zetels, verdeeld over 5 partijtjes. Waarvan FvD er 1 is. Thierry Baudet ziet de bedreiging helder en krijgt keer op keer gelijk. Alleen snapt Thierry niet dat niet gelijk krijgen het doel is, maar dat het voorkomen dat hij gelijk krijgt het doel moet zijn. Als die 5 partijtjes in een alliantie hun krachten bundelen en die alliantie komt met een 10-puntenplan gaat hun aandeel kiezers fors omhoog. Veel kiezers denken wel als Baudet / Wilders en hun vriendjes, maar vinden de toon te bot en de partijen te klein. Als die rechtse partijen zich deze zomer in een alliantie verenigen, evt met hulp van Omtzigt als die wil, schieten ze door naar de 60 virtuele zetels. Gevolg is paniek binnen de VVD en dan zijn de politieke dagen van Rutte geteld. Dàn kan je het globale onheil afwenden.

  Verenigt rechts zich niet, dan kan Rutte ongehinderd doorgaan met zijn plannen en dan zijn de rechtse partijen net zo hard schuldig aan onze ondergang als Rutte en Kaag.

 2. Forum van Democratie is een van de mooie voorbeelden hoe je mensen tegen elkaar op moet zetten met samenwerking van de andere politieke partijen in Nederland. Als je aan mij vraagt heb ik geen een enkel gevoel bij 1 partij die in de Tweede Kamer zit. Het zijn allemaal mensen met eigen belangen die ze door willen voeren. Het staat namelijk te ver van het volk af. Ik proef af en toe wel ”controlled opposition” gevoelens bij deze partij.

  Daarom neem ik Forum van Democratie ook niet zo serieus. Ja de algemene agenda van het World Economic Forum is in grote lijnen al wel bekend. Ze willen natuurlijk gewoon dat alle overheden steeds meer touwtjes in handen krijgen om te bepalen wat voor hun volk goed is. En dat moet gevoed worden door perverse belangen van wereldleiders inclusief alle mensen die meedenken.

  Ze lopen achter. Sterk achter. En weetje? Dit zakt toch op bepaald punt als een kaartenhuis in elkaar door corruptie en incompetentie. Alleen veel mensen zien dat nog niet die hier reageren.

 3. FVD-slaapkamerlid Simone Kerseboom heeft op 31.03.2021 trouw gezworen aan ons ongekozen staatshoofd WA van Amsberg (bezoeker van de Bilderberg-conferenties, lid van the Committee of 300 [ aka The Olympians] & erecommandeur van de Johanniterorde). Kerseboom heeft de toespraak van Zelensky echter niet bekeken op 31.03 van dit jaar. Kerseboom is controlled opposition.
  JA21-slaapkamerlid Joost Eerdmans is in mei 2002 lid geworden van ons parlement als lid van de LPF-fractie. Na de moord op Pim Fortuyn op 06.05.2002 ( 6 + 5 = 11 en dat is het laagste meestergetal van de vrijmetselaars) is deze partij op vakkundige wijze gesaboteerd door vrijmetselaar & defensielobbyist (speciaal de JSF) Matt Herben.
  Fortuyn was tegen de monarchie en tegen de aanschaf van de JSF. Wat hem betrof kon Trix van Amsberg (secreet van Drakensteijn) als hij aan het bewind kwam d’r biezen pakken.
  Iemand die ook haar ware gezicht heeft laten zien is BBB-voorvrouw Caroline van der Plas. Ze heeft geen onomwonden steun uitgesproken voor de de acties van de boeren tegen de bizarre stikstofeisen, die ons ‘Schwabinet’ wil gaan opleggen aan de boeren. Agrariërs moeten verdwijnen zodat daar huizen gebouwd kunnen worden voor grote aantallen gelukszoekers uit Afrika en Azië.
  Van der Plas heeft ook op 31.03.2021 trouw gezworen aan WA van Amsberg en Zelensky’s toespraak op 31.03.2022 bekeken.

 4. Iemand die een waanzinnige volgt is een waanzinnige.

  De man is gevaarlijk, omdat de wereld vol zit met doorgedraaide linkse gekkies, die graag zo’n waanzinnige volgen.
  Zie: Hitler, Mao, Lenin…en deze gek is erger; hij is werkelijk puur en totaal waanzinnig.

 5. Baudet komt in ieder geval met absolute cijfers als het om covid ging.

  Nou was het giddelde IQ van D66en GL en VVD ook 160–maar dat was bij elkaar opgeteld.

  Wat ik op mijn oude dag NIET begrijp, is dat in de overheid zulke stomme bekrompen zakken zitten, die NIETS geleerd hebben van de geschiedenis.
  Zij prefereren wat geld, en daarvoor liegen zij dat het gedrukt staat, minachten zij de bevolking die hun inkomen betaalt, terwijl ze zien, als hun IQ boven de 50 is, dat hun stompzinnigheid tot vernietiging voert, een staat, waarin er voor hun ook geen winst is.

  Neem nou de toeslagen affaire.
  Stoeltesters zat.
  Zet er een 500 aan voor 2 dagen; dan is alles opgelost en vergoed.

  Maar hun minachting voor bevolking, doet me verlangen naar een hoogst actieve en effectieve RAF.
  Stel eens, dat die 10 van de verzntwoordelijke topambtenaren afmaken; wedden dat dan de houding van de rest gecorrigeerd wordt met een noodgang?

  Zoals gezegd: sociale verandering komt uit de loop van een geweer (Lenin)

 6. Wat ik wel zag uit eigen ervaring was het volgende.

  In de jaren 50 moesten gewone mensen werken als een paard, tegen super laag inkomen.
  In de jaren 60 kwam er iets verbetering–niet veel; maar iedereen kende iedereen, en er was saamhorigheid.
  Dat kon je vooral zien aan de invoering van de sociale wetgeving.
  Een simpel en overzichtelijk systeem, waar andere landen nog steeds jaloers op zijn.

  Maar wij vonden, dat niemand zou moeten bedelen bij kerk of gemeente als hij slecht zat.
  Maar we gingen ook de straat op; vergelijk dat met de apathie van nu
  —————–
  De sociale welvaart heeft plaats gemaakt voor economische; en de laatste worst stelse- en systematig en nodeloos vernietigd door onze overheid.
  Zie toeslagen affaire, boycot Rusland, de krankzinnige ideetjes over “renewable energie”(wat niet bestaat, wat energie an sich is een abstract begrip) afsluiten van gas (wel gas exporteren voor bijna gratis) dan dure rotzooi van demente Biden kopen, NL praktisch overdragen aan Brussel, de corrupte Nato als een politieke wereldmacht spekken, een vliegtuig met 300 nederlanders laten neerhalen om te slijmen bij het tuig in USA, land van de boeren stelen, om NL in armoede te drijven; moslims die nog nooit gewerkt hebben te bevoordelen tov Nederlanders, een infatie moedwillig via de euro, toestaan dat nazi’s als van de Leyten een soort van Kaiserin van het Vierte Reich Europa wordt, en ga maar door

  het is korter te melden wat ze goed doen.
  Maar: ……this too will pass…. de vraag is: tegen welke prijs?

  • Ja, kinderen kregen in 1953 naast de pokken vaccinatie ook nog eens massaal een difterie prik.
   Er heerste difterie waaraan vele kinderen stierven, [???] via de scholen werd geënt.
   Daarna in 1957 kwam voor de ouderen de AOW. die opgebracht moest worden door de werkenden.
   Het hele zaakje zit heel sluw in elkaar.

 7. ooit hadden we echte politici; zie het tientje van Liefting, wiebeltax, bestedings beperking….

  Wat we nu hebben–niet alleen in NL, maar over de hele westerse wereld sexuele devianten aan de macht die hun staat nodeloos zware schade brengen; zie Canada, Amerika, Oekraine, Frankrijk, Nederland; en daarnaast kuddes “gewone”gestoorden; de linksen, die zich als een kanker uitzaaien, en niets goeds brengen, en kleuters en koters via onderwijs totaal verpesten.

  Ben blij dat ik niet jong meer ben….

 8. Helaas ziet het overgrote deel van de mensen het grote geheel niet.Ze leven of er niets aan de hand is,doen hun droogje en natje,kijken s,avonds even NPO,en geloven dat morgen weer een betere dag is en dat het binnenkort weer als vanouds is.
  Ze zien niet dat de wereld in brand staat.DE WEF plannen gestaag ontplooien,you own nothing,,,
  We hebben schapen nodig die uit de kudde lopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here