Ik zie en hoor herhaaldelijk mensen klagen over wat een vreselijk toeval het is dat alles zo snel gaat: de nep-pandemie, het giftige vaccin, de designeroorlog, de stijgende energieprijzen, de instortende economie, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Ik huil van binnen als ik dit hoor.

Niets gebeurt toevallig.

Waarom kijken de mensen niet verder dan de krantenkoppen? Waarom denken ze niet na? Kan het ze niet schelen wat er gebeurt met zichzelf, hun geliefden en de wereld? Geven ze niet om de toekomst die hun kinderen en kleinkinderen zullen erven?

Toen ik geneeskunde studeerde, werd ons geleerd om te proberen alle tekenen en symptomen van een patiënt met elkaar te verbinden om een gemeenschappelijke oorzaak te vinden: een diagnose die alle tekenen en symptomen zou verklaren.

(Ik denk niet dat artsen dit tegenwoordig leren. Tegenwoordig wordt studenten geleerd hoe ze vaccins moeten geven en hoe ze het geld dat ze verdienen moeten optellen. Dat is alles.)

Dus, om een eenvoudig voorbeeld te geven: als een patiënt hoestte en afviel, werd ons geleerd te zoeken naar een ziekte die beide symptomen zou verklaren.

Hetzelfde principe kan zeker worden toegepast op de rest van het leven.

Als er veel slechte dingen tegelijk gebeuren, is het zinvol te zoeken naar een gemeenschappelijke oorzaak – in plaats van aan te nemen dat de slechte dingen allemaal op zichzelf staan en niets met elkaar te maken hebben.

En dat geldt vooral voor vandaag.

Alles wat er gebeurt houdt verband met elkaar. Alle slechte (en schijnbaar losstaande) dingen maken deel uit van de aanloop naar de Grote Reset.

De landbouw wordt vernietigd door de bureaucratie om ons allen te dwingen voedsel te eten dat in laboratoria is gemaakt of verwerkt.

Stakingen vernietigen de productiviteit en de structuur van onze samenleving. De samenzweerders zullen zich schor juichen.

Ik geloof bijvoorbeeld dat de Royal Mail door stakingen kan worden vernietigd en dat het einde van de Royal Mail een einde zal maken aan het principe van postbezorging aan elk huis in het land. Deze stakingen zullen Royal Mail beschadigen en mogelijk vernietigen en de mensen in de steden naar flatgebouwen dwingen.

Ik hoop dat degenen die de spoorwegstakers steunen niet klagen als de inflatie 15% of 20% bedraagt en de rente in de dubbele cijfers schiet. Zullen zij de treinbonden nog steeds steunen als hun hypotheekrente 15% bedraagt en zij hun huis moeten inruilen voor een plaats in de faillissementsrechtbank? Ik zag dat een groep actievoerders demonstreerde voor stakers die meer geld willen en tegen de inflatie. Dat is als het aanmoedigen van beide teams in een voetbalwedstrijd.

Is het trouwens niet vreemd dat de mainstream media deze demonstraties nu steunen en promoten? Is het paranoia om te vermoeden dat het establishment deze demonstraties organiseert en promoot – om angst, woede en chaos te creëren? De samenzweerders willen ons doen geloven dat de opwarming van de aarde echt is (hoewel het bewijs aantoont dat dat niet zo is) en ze willen de wereldeconomie vernietigen en ontevredenheid aanmoedigen om de weg vrij te maken voor een wereldregering. (Om redenen die niet zo gemakkelijk te begrijpen zijn heeft een voorstander van de opwarming van de aarde een emmer menselijke uitwerpselen over een standbeeld van kapitein Tom Moore gegooid).

  Aartsbisschop Viganò: Globalistisch 'uitroeiingsplan' dient Satans doel om zowel lichaam als ziel te doden

De gezondheidszorg, die nu al slechter is dan 70 jaar geleden, zal nog verder achteruitgaan. Het is moeilijk voor te stellen dat het nog erger kan – maar het zal gebeuren. De NHS annuleert nu al meer dan 20.000 afspraken per dag – zonder enige goede reden. Talloze miljoenen wachten op afspraken, tests en behandelingen. Velen van hen zullen sterven omdat er geen goede gezondheidszorg is in het Verenigd Koninkrijk.

Bijna twee derde van de huisartsen in opleiding is van plan parttime te gaan werken – niet meer dan 24 uur per week. Een deel hiervan is pure luiheid, een deel is een vastberadenheid om zo weinig mogelijk belasting te betalen (huisartsen worden veel te goed betaald) en een deel is, vrees ik, het gevolg van een langlopend beleid om het percentage vrouwelijke artsen te verhogen. Het zijn vooral vrouwelijke artsen die weigeren meer dan drie dagen per week te werken. En het zijn vooral vrouwelijke huisartsen die weigeren ’s nachts, in het weekend en op feestdagen te werken.

Bizar genoeg werd in een recent onderzoek gesuggereerd (bijna onvermijdelijk misschien) dat zwarte mensen slecht worden behandeld in de NHS. Ik heb sterk het vermoeden dat als er een onderzoek zou worden gedaan onder blanken, zou blijken dat zij net zo slecht worden behandeld. Bovendien twijfel ik er niet aan dat de meest wreed behandelde groep binnen de gezondheidszorg de ouderen zijn. Maar die waarheid zou nooit de aandacht trekken van de media. Ageïsme wordt tegenwoordig niet alleen geaccepteerd als normaal – het wordt actief bevorderd en gesteund door regeringen.

Onze vrijheid van meningsuiting verdwijnt, zodat we de waarheid over valse pandemieën en giftige prikken niet kunnen delen. YouTube, Google, Wikipedia, Facebook, Twitter en PayPal vernietigen opzettelijk onze vrijheid. (Er is een beetje goed nieuws: het door en door smerige PayPal betaalt de prijs voor zijn schandelijke verzet tegen de waarheid en zijn steun aan de samenzweerders. De koers van het aandeel PayPal is 68,6% gedaald en ik vermoed dat hij nog verder zal dalen. Dat is tenminste iets om over te juichen voor vrijheidslievende mensen. Falen, faillissement en werkloosheid kunnen niet meer verdiend zijn).

  Deense premier vlucht als een crimineel wanneer zij wordt geconfronteerd met de waarheid over covid-19 vaccins en massamoord (Video)

De samenzweerders willen niet dat we praten over de waarheid achter de designeroorlog waarin we zijn verleid om tegen Rusland te vechten. De retoriek wordt elke dag opgebouwd. Het nieuwste plan is om alle Russische toeristen te verbieden en alle bezittingen van de Russen aan Oekraïne te geven.

De samenzweerders hebben Poetin ertoe aangezet een oorlog te beginnen, en vervolgens de oorlog erger gemaakt door wapens aan Oekraïne te geven, en nu willen ze Rusland ertoe aanzetten een kernoorlog te beginnen. De Britse regering (al een van ’s werelds grootste uitgevers van wapens en een van de landen met de meeste schulden buiten Zuid-Amerika) heeft zojuist aangekondigd dat zij nog eens 24,9 miljard pond per jaar zal uitgeven aan de aankoop van kogels en bommen voor Oekraïne – om de oorlog gaande te houden.

De meeste mensen lijken zich niet te realiseren wat er gebeurt, maar we zijn nu in oorlog met Rusland en ik vermoed dat we aan het begin staan van een eeuwige, niet verklaarde, designeroorlog. Voor het eerst vrees ik nu dat de NAVO er wel eens in zou kunnen slagen een kernoorlog te creëren. De samenzweerders, die hun Orwell kennen, zullen ongetwijfeld opgetogen zijn.

Kwaadaardige organisaties als Google, YouTube, Wikipedia en Twitter worden gebruikt om de waarheid te onderdrukken en de leugens van de samenzweerders te promoten. PayPal wordt gebruikt om iedereen die de waarheid durft te delen te straffen en het zwijgen op te leggen. Banken sluiten de rekeningen van waarheidssprekers. Misbruik en intimidatie van waarheidssprekers zijn nu normaal. Censuur is wijdverspreid en wordt genegeerd door de mainstream media. Vooringenomen en eenzijdige organisaties zoals de BBC weigeren een open, eerlijk debat over belangrijke kwesties toe te staan.

De Britse economie wordt, naar ik vermoed, opzettelijk vernietigd. (Het VK is uitgekozen om als eerste een diepe depressie te ondergaan omdat de kiezers voor Brexit durfden te stemmen). Werknemers worden aangemoedigd om vier dagen per week vanuit huis (of een strand ergens) te werken. Lonen worden hoger gedrukt voor kortere werktijden. Het universele basisinkomen wordt al uitgeprobeerd in ersatz-versies van China (zoals Wales). Ouders (beide geslachten) krijgen massaal vrij als ze kinderen hebben. De uitgaven stijgen, de leningen stijgen en de belastingen dalen. Nu blijkt dat Truss (door het Britse volk niet gekozen als premier) en de minister van Financiën hun absurd verkeerd genaamde “mini-begroting” niet met het kabinet hebben besproken. Deze nu welbekende besluitvormingstrend staat ver af van iets wat op democratie lijkt.

  Zwitserland zal in 2023 miljoenen doses mRNA-vaccins moeten vernietigen, omdat zelfs de ouderen zich niet meer laten vaccineren, en de ontwikkelingslanden het gif ook niet willen

De rente moet minstens tot 7% stijgen om de inflatie onder controle te krijgen. Maar zoveel huizenbezitters zijn gewend geraakt aan de absurd lage rente (en hebben de huizenprijzen opgedreven door meer te betalen dan ze zich redelijkerwijs konden veroorloven) dat de regering zal zeggen dat ze de rente niet boven de 5% kan verhogen zonder een enorme huizencrash uit te lokken. Het resultaat zal zijn dat de inflatie onoverwonnen blijft. En dus zal het nog veel erger worden. Bovendien vermoed ik dat, ondanks het uitblijven van voldoende renteverhogingen, de huizenprijzen in de komende 12 maanden met minstens 20% zullen instorten. Dit zal velen failliet doen gaan en het vertrouwen en de onafhankelijkheid van miljoenen vernietigen.

(Overigens is het gepraat over een plafond van 2500 pond voor energieprijzen grotesk misleidend. Het veel geciteerde plafond geldt voor een gemiddeld huis. Sommige mensen zullen minder betalen en anderen veel meer. Ik vermoed dat dit misverstand opzettelijk is verspreid door politici en de media. Het lijkt waarschijnlijk dat er deze winter in Europa een soort energierantsoenering zal zijn – grotendeels als gevolg van de absurde ontwerpoorlog tegen Rusland).

En tot overmaat van ramp zullen steeds meer verkooppunten weigeren contant geld aan te nemen.

We gaan niet terug naar de jaren 70, we gaan terug naar de jaren 30 en het zal niet ophouden.

Niemand onder de 40 kan rekenen op een pensioen van de regering of zijn werkgever – hij zal moeten werken tot hij sterft. De belastingdruk zal stijgen tot 70% of meer. Reizen wordt bijna onmogelijk.

(Voordat u mijn waarschuwingen in de wind slaat, kunt u mijn voorspellingen van de afgelopen jaren bekijken).

En dan is er nog de verstikkende greep van het sociale krediet dat de samenzweerders uit China importeren. De meeste mensen hebben geen idee hoe sociaal krediet hun leven zal veranderen en alle vrijheid en fantasie uit het leven zal verwijderen.

(Mijn boek Social Credit: Nightmare on Your Street is verkrijgbaar als paperback en als eBook via de rubriek BOOKS op deze website).

Dit alles gebeurt niet per ongeluk. En ik vrees dat het allemaal nog veel en veel erger gaat worden.

De waarheid is dat alles met opzet gebeurt: de opzet van de samenzweerders.

Maar de lafhartige collaborateurs en de hersendode zombies, blind voor de werkelijkheid, denken dat we allemaal gewoon een slechte periode doormaken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Bescherm uw kinderen… want de Grote Reset komt voor henVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat vindt u van de strategie van Rusland in Oekraïne?
Volgend artikelEU dringt aan op meer sancties die terug zullen komen om haar te bijten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Stap gewoon uit de fictie en probeer zo onafhankelijk mogelijk van het systeem te worden. Want afhankelijkheid betekent, dat je gegarandeerd gechanteerd wordt door de overheid. Iedereen is in de werkelijkheid een soeverein. Maar door manipulatie vanuit de overheden worden we voorgehouden alsof wij vrije mensen de fictieve natuurlijke persoon zijn, die een onderdaan is van de koning en zo belastingplichtig zijn. Zodat we een slaaf zijn van de overheid, zodra jij gaat werken, moet jij een contract tekenen, wat zij een arbeidscontract noemen. Hierdoor verwordt jij een loonslaaf en van jouw opbrengsten, wordt door de overheden even 40 tot 60% van jouw verdiensten ingepikt. Maar jij kunt alleen werken, als jij de valse identiteit aanneemt (wat letterlijk masker betekent) van de natuurlijke persoon. Wil jij in naam van een levende mens gaan werken. is dat onmogelijk door de werkgevers. In opdracht van de overheden. Want de natuurlijke persoon is een creatie van de overheid en als zij ieder mens dwingt om die persoonlijkheid aan te nemen. Kunnen zij iedereen die dat doen behandelen als hun slaven, die geen enkel recht hebben. Alleen betaalde privileges, wat de bevolking aanziet als rechten. Zonder de bevolking, is de overheid/koning niets. Dan hebben zij geen macht of dwangmiddel meer om ons te dicteren. En wat hebben wij nog te verliezen, nu de overheid ons steeds verder afperst en chanteert. Totdat we helemaal niets meer hebben, zoals de overheden het willen met hun grote reset. Het enige wat ons tegen houdt zijn wij zelf uit angst voor het onbekende.

  • Ik zie er geen gat in. Wanneer je geen arbeidscontract / huurcontract of welk ander contract dan ook wenst te ondertekenen, zal de ´andere partij´ je vrolijk of nijdig naar de uitgang verwijzen.

  • “Stap gewoon uit de fictie en probeer zo onafhankelijk mogelijk van het systeem te worden”

   Up naar de soevereine fictie?

   40 tot 60% van jouw verdiensten ingepikt. Dan zijt ge al een redelijker verdiener

   Dan moogt ge ook geen gebruik maken van wegen, straatverlichting, ziekenkas, pensioen, kinderbijslag, invaliditeit, gaarkeuken, water, gas electriciteit, soit al wat we door samen te werken bereikt hebben.

 2. Dit bericht vanavond naar de VVD gestuurd !!!

  Ik heb helemaal geen vraag maar wel een opmerking als U het mij toe staat.
  Waar was die Mark Rutte van jullie (die satanische homofiele pedofiel) op een werkbezoek afgelopen week in het Westland ? Waar was hij ?
  Hij durfde niet te komen naar het Westland terwijl dat op nog geen 5 kilometer afstand ligt vanaf het centrum van ,’s-Gravenhage.
  Hij durfde niet de schlemiel en dat is maar goed ook want het had niet goed afgelopen met jullie zogenaamde ,,voorman,,
  Waar was hij ??
  Wij volgen hem waar hij ook gaat !!
  Genoeg is genoeg !!
  Het hele MKB moedwillig naar de klote helpen en in het bijzonder de boeren en tuinders die godverdomme voor ons eten en drinken zorgen en een grote bijdrage leveren van vele miljarden euro’s op de Nederlandse betalingsbalans.
  Moedwillig naar de klote helpen !!
  Waar ben je mee bezig man ?
  Wij hebben met onze handen en kennis bloeiende en florerende bedrijven opgebouwd waar vele honderden mensen werken in de hele keten en dat zal Mark even vakkundig slopen in tijd van een paar jaar.
  Gaat niet gebeuren Markie !!  
  Landverrader is enigste en juiste woord wat bij die zogenaamde ,,voorman,, (ook wel Mark Rutte genoemd) past.

  Amen !!
  (ik mag hopen dat jullie de betekenis van het woord AMEN weten ?  
  maar ik ben bang van niet)
  Op elke lantaarnpaal in het Westland hangt een omgekeerde Nederlandse vlag.
  Zeg dat niet genoeg ?  
  Kijk uit !
  En nu aangifte doen alstublieft en zo snel mogelijk en mijn naam is

  Harry Vos
  ,s_Gravenzandseweg 121
  2671 JL Naaldwijk

  P.S

  Kopie van dit schrijven gaat het internet op.
  Jullie gaan vallen met je 2030 agenda en alles wat daar om heen hangt.
  !00% 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in