MDGovpics / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

De door het WEF gekaapte regering van Frankrijk heeft een draconische nieuwe wet, getiteld Artikel 4, doorgedrukt. Deze Orwelliaanse en ongrondwettelijke machtsgreep in de kleur van de wet is een opzettelijk slechte poging om de onweerlegbare gegevens over de dood en vernietiging van biowapens door slow kill te verdoezelen, bericht 2ndsmartestguyintheworld.

Wat artikel 4 zo opruiend maakt, is dat de meerderheid van de Franse bevolking alle “vaccinaties” weigert. Het dwarsbomen van hun vrije meningsuiting als het gaat om genmodificerende giffen zal de toch al verhoogde spanningen tussen de criminele regering Macron en de ontwakende Franse bevolking alleen maar doen toenemen, met opzet.

Tussen WEF-marionet Trudeau in Canada en WEF marionet Macron in Frankrijk, is er nu een wedloop om de meest totalitaire technocommunistische natie in het Westen te creëren, met Frankrijk nu op een kleine voorsprong; om precies te zijn:

Dit beleid en deze “wetten” zijn niets meer dan een uitbreiding van de voortdurende democide en de bijbehorende iatrocide.

Ondertussen is het Center for Disease Crimes (CDC) in de VS nog steeds bezig met hun “Vertrouw de wetenschap” leugenachtigheid en moord:

Lezers van dit blog zijn zich volledig bewust van de myocarditis- en turbokankerepidemieën die momenteel aan de gang zijn – om nog maar te zwijgen van het stijgende sterftecijfer buiten PSYOP-19 – sinds de uitrol van de “vaccins”.

Het verwijderen van alle wettelijke aansprakelijkheid van BigPharma en het vervolgen van de verschillende “gezondheids”-agentschappen zoals de FDA, CDC, NIH, et al. is nog nooit zo urgent geweest.

Frankrijk’s Artikel 4 is slechts een hint naar wat komen gaat, vooral als de WHO’s Pandemie Verdrag zwendel ooit wordt aangenomen in de verschillende landen die ze proberen verder te kapen.

  21 priesters gevaccineerd, 21 ziek, 4 doden

Ze willen je dood.

Voldoe er NIET aan.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Nightmare on Main Street – Is dit waarom de inhoud van de C19-flacons een “handelsgeheim” is? Eieren, wormen, parasieten en op aluminium gebaseerde levensvormen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWetenschappers proberen riskante lucht- en waterexperimenten in de hoop ‘klimaatverandering’ te stoppen
Volgend artikelBioNTech en Moderna lobbyen bij regelgevende instanties in de EU, Zwitserland en het VK om mRNA-injecties niet langer te classificeren als gentherapie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. Ik zie dit als een laatste wanhopige stuiptrekking van een middadig en psychopatisch systeem dat op omvallen staat. The great awakening is gaande en laten we hopen dat deze systemische kankergezwellen spoedig verbrijzeld zullen worden.

  • Precies Jeune de laatste wanhoopspogingen om het nog onder controle te krijgen.

   Maar het gaat niet lukken. Ze kunnen niet meer terug en ze zijn bang….

   De schavotten komen weer uit het vet binnenkort en dat weten ze. Door dit soort wetten trappen ze de twijfelende mensen ook over de streep van ontwaking.

   Ben ook zo benieuwd in welk land de eerste hufters uit hun huizen getrokken worden. Zal in elk geval niet NL zijn maar goed voorbeeld doet volgen. Als het begint zal het wereldwijd losbarsten en kunnen we daarna samen werken aan iets moois en nieuws. Maar het lontje is opgebrand overal en het kan niet lang meer duren voor het gaat beginnen.

   • Die hufters bevinden zich vooral in villa’s in de dorpen zoals bv natuurlijk Wassenaar, Amsterdam Apollolaan gebied, ‘T Gooi gebied en verborgen aan de randen van steden.

  • Ik hoop het, maar je moet wel een paar man (M/V) meekrijgen.
   De volgende plandemie koop ik geen doos met maskers meer maar een doos Patronen, als iedere wakkere dat doet hebben we maar 8 patronen de man nodig om tot normaliteit terug te keren.
   En schaapsvlees in de opruiming, want helaas dingen zoals de kliklijn stonden roodgloeiend om de “foute mensen” erbij te lappen.

  • Ons systeem word volkomen schizofreen:
   _ we hebben een zelfdodings preventie platform met
   subsidies en stichtingen en postbus 51 spotjes en
   bewust wordings campagnes ….
   – er was een vereniging die personen hielp bij
   uitvoering zelfdodingswensen met chinese
   medicijnen — ze werden berecht en veroordeeld
   met strenge straffen.

   Ondertussen word je verplicht tot gevaarlijk
   uitgevoerde injecties met experimentele middelen
   (een medicijn kunnen we dit niet noemen) die van een
   Bedroevend slechte qualiteit (batches, e-coli dna
   vervuiling) zijn en dus rampzalig hoge
   bijwerkingscijfers laten zien.
   Het is een kamikaze-shot,
   rus ahum europese roulette.

   Dus heb je een doodswens neem dan de Shot en als
   het te lang duurt neem er dan nog een Booster bij
   net zolang tot je SUCCES hebt. En stem ^^P

  • En we hebben allemaal nieuwe voetballers en
   sporters en trainers en managers voorzover ze al
   niet eerder van hun stoel afvielen.

   Allemaal derderangs die vroeger geen schijn van
   kans hadden.

   Maar nog steeds dezelfde boosaardige politici,
   oke ze wisselen elkaar af,
   want gedeelde schuld is helemaal geen schuld.

 2. Bij ‘wet’ geregeld en vastgelegd.
  Hún wil is wet.

  Ik denk dat veel oplettende mensen ‘de messen gaan scherpen’ met EIGEN wet-stenen.

  • @Veteraan en Greet…
   Er is straks nog maar 1 narratief over; als die spuiten ongevaarlijk en een medische wonder zijn, waarom staan er dan celstraffen van 4jr en geldboetes van 45k op? Dit is weer een stap dichterbij dat bewijzen overbodig maakt om over te gaan tot executie. Onze vijand is zichzelf aan het vernietigen.

   Ze zijn in het graven van hun eigen graf bijna diep genoeg dat er geen bewijzen meer nodig zijn om ze levend te begraven. En dat gaat ons helpen om de rechtsstaat en rechtbanken over te slaan en rechtstreeks over te gaan op volkstribunalen. Bedankt Frankrijk, jullie openen de poort naar een nieuw rechtssyteem, dit gaat in het gezicht van de elites ontploffen.

   • Omdat ik nog ergens op faecesbook zit en mijn gegevens wilde verwijderen werd ik gisteren onaangenaam verrast. ik kon nergens meer bij en werd “om nieuwe wetgeving in het land waar ik zit” een aantal stapoen te doorlooen.
    Uiteraard gelijk gestopt.
    Nu us mij duidelijk wat de smeerlappen hier in Frankrijk uitvreten. Hell on eart!

  • Let op, want de polarisatie is het gevolg van het zwaard des onderscheids. En mensen om je heen reageren er ook op. Je zult je vrienden beter leren kennen.

  • Ik stuurde een onschuldige mail naar een kennis die voor de EU en andere internationale organisaties had gewerkt, en gelijk werd mijn e-mailadres onbereikbaar. Ik vulde online formulieren tevergeefs in. Hij was het die in Rusland en Eurazië heeft gewerkt, en waarmee ik wat merkwaardige coïncidenties had. Ik ontmoette hem de dag dat de Amerikanen Afghanistan verlieten waar hij 5 jaar had gewerkt. Hij werkte ook in Somalië en Jemen. En hoewel hij een proces tegen de EU begon wegens corruptie, waar de tv hem over interviewde, ging dat vooral om verloren inkomsten, hij verloor. Later kwam het verhaal van Poetin die hij gekend zou hebben, maar waar hij ondanks zijn kritiek op de EU en milde, zelfs romantische indruk van Rusland tegen was. Over vaccinatie was hij minder enthousiast toen zijn knappe vriendin, een balletdanseres, van onder tot boven onder de uitslag zat. Hij probeert ook de problemen van boven naar onder op te lossen waardoor kansen gemist zijn. Hij ontdekte dat ik misschien minder belangrijk ben dan hij had gedacht.

 3. De tijd is onze vriend en, helaas, de vijand van degenen die zich goedgelovig hebben laten injecteren.
  De afschuwelijke waarheid heeft tijd nodig om zich te openbaren.

 4. Ik heb mijn zoons kunnen weerhouden van de gifspuiten. Mijn vrouw heeft ze stiekem genomen vanwege een reis naar Azië waar het toe verplicht voor was. Daar schrok ik wel van en zit nu met een constante angst voor de toekomstige gevolgen. Ik heb voor zeker een jaar lang tegen deze jabs gewaarschuwd, maar dat heeft niet mogen helpen dus….

  • @fred…

   Hier hetzelfde verhaal fred. Ik heb mn ouders weerhouden mn zus en haar vriend gewaarschuwd tot ze me bijna begonnen te haten. Ze zweerden dat ze geen spuitje gingen halen… een jaar later versprak mn zus zich en ze blijken dus gewoon meteen de eerste spuit te hebbsn gehaald en daarna de boosters. Bizar en confronterend dat mensen die ik best behoorlijk vertrouwde gewoon een jaar lang recht in je gezicht liegen. We hebben inmiddels amper nog contact en mn zus en haar vriend zijn oppervlakkiger dan ooit tevoren… het lijken wel robots. Ze doen constant dezelfde dingen, maar ze doen steeds alsof ze het allemaal voor het eerst doen. Ze gedragen zich als pubers die alleen maar leven om te zuipen, uit eten te gaan, op vakantie te gaan en ze hebben nu net een volledig ingericht appartement gevonden waar ze niks bezitten behalve hun eigen kleren… en ze vinden het geweldig. De huurbaas bepaalt alles en tot nu toe beseffen ze nog niet echt wat dat betekent. De huurbaa

   • Héél persoonlijk ken ik iémand, wiens Dochter 2 1/2 jaar+
    overleden is, nog geen 4 weken na haar bevalling.
    Let wel: dit overlijden stond in generlei in verband mèt
    ’t zogenaamd ‘v_r^s’, laat stáán met de vervloekte ‘piqures’ (spuiten)!

    Al gelijk na de bijzetting van zijn Goddelijke Engeldochter,
    is de Vader bij de kleinkinderen de deur ontzegd, c.q.
    omgang met de (klein)kinderen van z’n eigen Dochter !

    Ik heb me ‘ns door een speciale infolijn en via ’n ‘ad hoc’-administratie
    laten gezeggen dat er door die smeerlaprij van ’t c°j°naNArrarief
    onmenselijk veel leed en verscheurde gezinnen, echscheidingen,
    en relatiebreuken in families voorkomt, nú !

    VERVLOEKT zijn zij die dááráán SCHULDIG zijn !

   • Héél persoonlijk ken ik iémand, wiens Dochter 2 1/2 jaar+
    overleden is, nog geen 4 weken na haar bevalling.
    Let wel: dit overlijden stond in generlei in verband mèt
    ’t zogenaamd ‘v_r^s’, laat stáán met de vervloekte ‘piqures’ (spuiten)!

    Al gelijk na de bijzetting van zijn Goddelijke Engeldochter,
    is de Vader bij de kleinkinderen de deur ontzegd, c.q.
    omgang met de (klein)kinderen van z’n eigen Dochter !
    EngelDochter NÍÉT GEJABBED !,
    HAAR VADER al EVENMIN !
    Zogenaamde ‘sch°°nz°°n waanzinnig behekst,
    als een machiavellieke usurpator speelt die nu ‘dorekeaper’,
    ‘buitenwipper’ leest maar ……
    Resultaat:
    VADER zijn Goddelijke EngelDOCHTER verloren,
    en op de koop toé embargo en omgangsontzegging
    met zijn èígenste kleinkinderen !

    DRIEDUBBELE ROUW en ELLENDE …..

    Ik heb me ‘ns door een speciale infolijn en via ’n ‘ad hoc’-administratie
    laten gezeggen dat er door die smeerlaprij van ’t c°j°naNArrarief
    onmenselijk veel leed en verscheurde gezinnen, echtscheidingen,
    en relatiebreuken in families voorkomt, nú !

    VERVLOEKT zijn zij die dááráán SCHULDIG zijn !

   • Beste Theme,
    Het is een bittere ontdekking wat je schrijft.
    Jij kunt jezelf echter nooit verwijten dat je tekort geschoten bent in jouw betrokkenheid met jouw medemens.

  • Tja mijn moeder ook, voor haar vrijheid, 87 alleen, ik dacht dat de balans wel okay was voor als er bijwerkingen zouden zijn in 5 jaar.
   Ze is niet aan eenzaamheid tenonder gegaan, maar in de afgelopen 4 weken al 3 afspraken bij de oncology, weet niet zeker of het er wat mee te maken heeft, maar het is de laatste tijd wel sneller gegaan dan voor de tijd.
   Toch wel triest als je zo’n hoge prijs moet betalen voor dat beetje levenskwaliteit op die leeftijd.
   Ze zei ook tegen me dat als die dwang er niet geweest was ze waarschijnlijk er niet aan mee had gedaan.
   Tja…..

  • Op de site bewustpuurbloed.nl(grote zoekbalk) zie je hoe je e.e.a. ongedaan kunt maken na vaccinatie van de eerste 2 gifspuiten.
   Na 1 of 2 boosters gaat het lastig worden….succes!

  • @ Fred: Stiekem genomen? Het zou voor mij in uw situatie onderhand gaan voelen of mijn partner vreemd gegaan is met iemand die AIDS heeft. Met een beetje pech komt ze er op termijn zélf achter dat ze ‘stiekem genomen’ is. Ik benijd u niet.

   Wat een wereld…..

  • Waarschuwen heeft zelden geholpen. Wachten op een vraag duurt lang en is minimaal even vruchtbaar. Aan een ieder de keus! ik wacht op die vraag en leef mijn leven. Mooie dag weer, het is lente geworden, bijtijds, de vogels kwinkeleerden gisteren voor het eerst, ook voor mij en ik voel diepe dankbaarheid ……

 5. De nieuwe Franse “Wet om de strijd tegen sektarisch misbruik op te voeren en de ondersteuning van slachtoffers te verbeteren” spreekt nergens over mRNA of over vaccins.
  https://www.interieur.gouv.fr/actualites/communiques-de-presse/adoption-par-lassemblee-nationale-du-projet-de-loi-visant-a
  Leer eerst Frans! De strijd tegen de sekten wordt opgevoerd, en ja Nederlanders, ook wij Belgen vinden de door jullie “kerken” genoemde krankzinnigen in de Bijbelgordel sekten!
  Nogmaals, leer Frans.
  “Je me réjouis que l’ensemble des articles a été adopté notamment l’article 4 qui crée un délit de provocation à l’abandon ou à l’abstention de soins.”
  In het Nederlands:
  Ik ben blij dat alle artikelen zijn aangenomen, met name artikel 4, dat uitlokking van het opgeven of nalaten van zorg strafbaar stelt.
  Voila.

  • PJ wat u schrijft kan dubbelzinnig opgenmen worden.
   een dokter of iemand uit de zorg die nalaat hulp te bieden was reeds strafbaar.
   is het nu voor ons strafbaar als we geen hulp willen of prik ?

 6. Heb dit nog even laten bezinken maar wat hier staat gaat veeeeel verdee.

  Het stelt dat een ieder in Frankrijk niet alleen geen kritiek op de prikkies mag hebben maar voor de volgende (geplande) griep met naam MOET geloven in de wetenschap op dat moment.

  Dus mijn meest veilige reactie als hier straks de prikbrigade op de stoep staat om te zeggen ” ik wacht eerst de lange termijneffecten even af.” , zal gelijk tot oppakken leiden omdat ik niet op de wetenschap die ik MOET vertrouwen vertrouw.

  Zoals vaker valt dit kwartje voor de meeste betrokkenen te laat.

  Moeten we vluchten of hebben de andere vs kolonies binnenkort dezelfde wet?

  • @pj dacht dat ik in het algemene deel een commentaar gaf. Maar ik ga je stuk lezen.
   Ik kan tot nu toe niets over de antiprikjeswet in Frankrijk vinden.

  • ALLE wetten kunnen de prullenbak in. Veel mensen haten de naam God en het woord liefde. Maar als God je wetgever is en liefde is de enige wet… dan kunnen we de FAKE wet gaan afschaffen.

   Ik erken de wetgevers en de wet niet meer, ik geloof niet meer in de rechtstaat. Ik ben een soeverein mens onder God en ik leef volgens de wet van liefde. Ik overtreed die wet niet, dus ben nergens in overtreding. U (ambtenaar) bent echter wel in overtreding en daarmee bepaalt U nu Uw eeuwige karma. Tenzij U zich ook aan de wet van liefde gaat houden, zal Uw toekomst enkel angst brengen.

   Als we ze rationeel niet bereiken, moeten we het spiritueel gaan proberen. Belangrijkste is om je eigen vrijheid te voelen als je hier echt van overtuigd raakt. Niemand heeft wat over jou te zeggen, behalve jij en de onzichtbare kracht waarin wij tijdelijk bestaan.

 7. Ik ben benieuwd wie Article 4 in Frankrijk als eerste kan vinden en de tekst er van hier kan plaatsen. Ik geef je een oude tomos accu als beloning.

 8. Internationaal in de pharma industrie is het gangbaar een nieuw médicament tenminste 5 tot 10 jaar uitvoerig te testen, alvorens het te commercialisering. Dan heb je nog de code van Neurenberg die stipuleert, dat experimenten op mensen niet kunnen zonder uitdrukkelijke toestemming van de patiënt. Deze code wil Von Der Leyen graag geschrapt zien.
  De duivel van Europa.

 9. ongelofelijk, gewoon een stok om mee te slaan en een excuus want is de wet, om lastige wakkeren de mond te snoeren, ongelofelijk, als iemand dat toepast en een onschuldige burger opsluit, vind ik dat die burger dat soort creeps mag beroven van hun leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in